Header

Hola guapas! Gissa vad? Imorgon åker jag och Tova till Spanien!! Som jag har längtat..Denna resa kunde inte ha kommit mer lägligt! Jag har haft en infektion i kroppen som har kommit och gått i veckor och jag börjar bli såå trött på det.

Just nu ligger jag och vilar och håller tummarna att jag kommer må bättre imorgon.

Lyckan att jag hann få min baddräkt och bikini som jag beställde för ett tag sedan.

Likes

Comments

I onsdags var jag och Linn på Finest Awards. Jag hade supertrevligt och hela eventet var väldigt lyckat.

Ska visa er senare vad vi fick i våra goodiebags.

Senare på kvällen gick vi vidare till efterfesten som hölls på Cafét. Jag hade såå kul tills min telefon blev snodd.

Därför har jag inte så många bilder att bjuda på. Hur som helst så hade jag på mig ett kavaj set som jag bara älskar. Det kommer ifrån min systers kollektion. http://sannealexandrashop.com

Likes

Comments

I veckan var jag och pappa och lunchade på restaurang Hillenberg. Ingen av oss hade ätit där tidigare så det var kul att testa något nytt, dessutom är det pappas kunder. Maten smakade lika bra som vi hade förväntat oss och jag älskade hela atmosfären där inne.

Likes

Comments

Sanne och Jacob är hemma ifrån NY och det bara bubblar i mig av lycka! Senast jag träffade dom var när vi hälsade på över nyår.
Nu har vi haft två mysiga mornar tillsammmans och imorse gjorde jag bl.a. en smarrig smoothie som jag toppade med egengjord granola.

Likes

Comments

Likes

Comments

Firade Landers födelsedag på Italiano Papa för ett tag sedan. Om ni är sugna på en bra pasta är det stället ni ska gå till. Sjukt bra och så mysig restaurang.

Likes

Comments