Noen ganger så føles det ut som jeg har ti barn. Som de fleste vet kan barn bli ekstremt masete. De er så nysgjerrige og har tusenvis av spørsmål og ting de skal gjøre. Ikke minst utforske alt som er!
Jeg skal innrømme at jeg blir gal til tider.. De er jo over alt, de er alltid nær deg og lar deg ikke gå et sted alene. Er du heldig kan du snike deg litt unna men da maser de. "mamma? mamma? mamma?". Men så er de så herlige og det er jo så fantastisk at de er så avhengig av deg. Tenk at jeg er alt for de. Jeg er den de føler seg trygge hos, den de går til når de skal ha trøst, kos og kjærlighet. De ser opp til meg og de gir meg så mye kjærlighet. Så mye kos, så mange fine stunder, minner, opplevelser og følelser. De gjør alt med meg. Jeg har aldri hatt så mange følelser i kroppen på en gang etter jeg ble mamma. Barna mine gjør noe med meg. Ikke bare gal (hihi). Men de gjør meg så sint, så lei, så irritert men det er ingen som klarer å gjøre meg mere glad og føle meg mer fantastisk enn det de gjør. Jeg føler meg mislykket til tider men jeg føler mestring hver eneste dag. Jeg blir virkelig satt på prøve. Det er en jobb jeg må stole på meg selv hele veien og vite at jeg hele tiden gjør så godt jeg kan. Jeg kan ikke gi opp. Jeg må alltid være der.
Å herregud!- Jeg elsker dere! Jeg oser av stolthet!

Dere er en herlig og omsorgsfull gjeng. Dere leker og gjør ting sammen hele tiden. Dere tar virkelig godt vare på hverandre og jeg elsker dere!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

På lørdag var jeg hos frisøren og det var virkelig på tide! Jeg kan seriøst ikke huske sist jeg var hos frisøren og klipte meg. Det må være flere år siden. Når jeg ser før bildet frisøren tok av meg på lørdag så ser det ut som jeg aldri har klipt meg. Jeg har ikke hatt langt hår på lenge - det slutta å vokse en periode. Jeg retta det mye ut og det ble veldig slitt. Men til slutt så lot jeg håret få fred, begynte med forever living produkter og da tok det ikke lang tid før håret mitt begynte å vokse. Når håret blir langt så blir man jo også redd for å klippe det og spesielt redd for frisører. haha! Men nå hoppet jeg i det.
Jeg ble superfornøyd!! Jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har gjort det før. hehe.

Jeg skal bli mye flinkere med håret mort fremover!

Jeg syns ikke håret mitt så ille ut før men når bildene er satt sammen slik på bildet så ser man veldig stor forskjell.

Likes

Comments

Ønsker du mer frihet og mer tid til det du selv ønsker? styre din egen hverdag og være din egen sjef? Ta kontakt for en uforpliktende samtale så hjelper jeg deg gjerne i gang!
Det er så deilig å ha god tid til barna mine hver eneste dag selvom jeg jobber. Vi lever kun en gang - så hvorfor skal vi da ikke kunne gjøre litt mer som vi selv ønsker?!

Send meg en mail: linn_chr_@hotmail.com

Likes

Comments

I dag fikk jeg pakke fra wish i posten. Har lenge vurdert å handle der men jeg har vært så usikker på hvordan kvaliteten er, så det har aldri blitt noe av. Men nå skulle mannen handle noe så da tok jeg med noen ting.
Genseren jeg bestilte var ikke lik den på bildet. En helt annen farge og stoffet ligner heller ikke. Billig stoff. Den kosta 50kr så kan vel kanskje ikke forvente noe annet. Hehe.
Men skoene jeg bestilte var kjempe fine. De er helt like som på bildet og passet perfekt! Mener jeg betalte 150kr for de. Det er veldig morsomt å kunne handle billig syns jeg. Så lenge det er fint - selvfølgelig.

Sjekk de kule skoa da!

Likes

Comments

Det er en ting jeg syns er viktig å ta opp med dere alle. Kjente og ukjente. Jeg har aldri fått spørsmål ang det jeg skal skrive om men jeg har sett andre har fått det.
"Er du mer glad i det ene barnet ditt?
Ja, tro det eller ei - jeg har faktisk sett at noen har spurt en om det spørsmålet.
I mine øyne så er det bare et teit spørsmål uten mening men dere alle vet hvordan andre mennesker er mot hverandre. De leter etter ting de kan kritisere og angriper så fort de finner en minste ting. Dessverre!

Jeg deler mange bilder av både Leah og Mathias. Jeg deler ikke like mange bilder av Leon (min eldste sønn på 5 1/2år), men han har fått gjennomgått han også. Jeg delte flere hundre bilder av han når han var baby og jeg har en mappe på dataen min med flere tusen bilder av han. Regner med det blir flere tusen bilder av de alle etterhvert. Men jeg deler ikke alt! Å spesielt ikke av Leon. Det har noe med alderen hans å gjøre. Han er nå stor nok til å bestemme selv om jeg kan ta bilde av han og om jeg kan dele det. Samme gjelder Leah og Mathias når de blir eldre. Jeg syns de skal velge selv om de vil være på sosiale medier når de nærmer seg 5 år. Så hvis dere ikke ser så mange bilder av Leon fra nå så er det fordi han selv sier nei - å det respekterer jeg!

Ho som fikk det spørsmålet om ho var mer glad i det ene barnet sitt, delte da mange bilder av den nyfødte men ikke eldste!
Så da vil jeg bare avslutte innlegget med å si: Jeg tror det er umulig! Jeg elsker alle mine tre like høyt!

Likes

Comments

Jeg har opprettet en ny gruppe på Facebook og får nå god hjelp av en venninne da medlemmene strømmet inn i går. Kjempe morsomt! Men vi trenger selvfølgelig så mange som mulig til å bli medlem av gruppen. Jo flere vi er, jo mer interessant og morsomt blir det :D

Søk opp gruppen på Facebook eller send meg en melding så legger jeg deg til!
PS: du må være 18 +!

Gruppen heter: secrets 18+

Likes

Comments

Minn mann kan!

Mannen min jobber i Oslo og på mandag kom han hjem med kake fra Pascal. Helt siden jeg så han på tv, så har jeg hatt lyst til å smake en kake lagd av han. En deilig kake med vanilje og sjokolade. Det var flere forskjellige smaker - både mørk og lys sjokolade. Veldig imponerende!
Men jeg må si mannen min imponerer mer. Han er så fantastisk herlig!
I går feiret vi både valentines day og oss. Vi har nå vært gift i 1 år og 3 mnd. Flere fantastiske år skal det bli!
Jeg er så heldig som har en så fin mann. Han overrasker stadig!Likes

Comments

I morgen på valentines day blir snuppelupp hele 10 mnd! Det er helt uvirkelig at ho snart er 1 år. Jeg syns ikke det er lenge siden vi dro på sykehuset med sterke rier og var veldig klar for å møte lille jenta vår. Det er så sant det man hører alle småbarnsforeldre si - nyt tiden, den går utrolig fort!
Jeg hadde bare et lite håp om at det ikke skulle gå like fort denne gangen i og med at vi ikke skal ha flere barn. Jeg vil nyte babytiden mye lengre!! Amme, kose og ikke minst - sove tett inntil henne <3. Jeg syns det er veldig stas at barna mine blir eldre å, tiden skulle bare gått litt saktere. Leah Khaleesi er ikke så veldig frempå så for meg så er ho mer baby enn det ho er og det er helt greit. Ho har nettopp begynt å reise seg mens ho holder seg fast men klarer ikke å bevege beina enda. Regner med at det kommer seg snart. De utvikler seg jo kjempe fort og har så mye å lære.
I morgen starter 10 mnds dagen med en tur på helsestasjonen. Vi skal på en ny helsestasjon i og med at vi har flytta. Jeg er veldig spent og håper vi blir fornøyde. Jeg var nemlig superfornøyd med den andre helsestasjonen.. Jeg er ikke glad i forandringer så vi får se hvordan det går! Hehe.

Ha en fin dag alle sammen!

Likes

Comments

Når Leon nærmet seg 1 år så ville jeg at Leon skulle få søsken. Men jeg var i en situasjon hvor det ikke gikk. Jeg hadde heller ikke lyst til å få barn med to forskjellige så jeg ble enig med meg selv at jeg ikke skulle ha flere barn. Den tanken forandret seg når Christoffer og jeg ble sammen. Det er rart hvor fort ting forandrer seg og hvor fort vi kan skifte mening. Jeg var så fornøyd med å bare være meg og Leon men når jeg traff Christoffer så visste jeg at jeg ville dele livet mitt med han, så det å få et barn med han var veldig naturlig. Når Mathias var par mnd så planla vi dåpen hans og siden vi var forlovet fikk jeg en sprø ide at vi kunne gifte oss samtidig. Ikke visste jeg at lillesøster allerede var en liten spire i magen min! Det var ikke planlagt. Når Mathias kom så ville jeg ha en baby til men ikke så tidlig. Når vi snakket om det så tenkte vi om et par år. Jeg tok en graviditetstest for jeg fikk en følelse på at jeg kunne være gravid og i og med at vi skulle gifte oss så måtte jeg vite det. Joda, den var positiv og jeg var allerede 5 uker på vei. Det kom som et lite sjokk! Jeg gjorde ikke noe annet enn å le.. Tenk at lille babyen min som nettopp hadde kommet til verden skulle bli storebror! Det var sprøtt å tenke på. Jeg syns det er veldig slitsomt og tungt å gå gravid så når Mathias kom til verden var jeg så glad for å være ferdig. Nå var det brått på'n igjen! Jeg ble litt deprimert og var mye sliten. Heldigvis gikk svangerskapet fort. Men jeg var livredd for å bli gravid igjen. Jeg visste at om en liten stund ville smertene og alt være glemt og da er det fort gjort å hoppe i det igjen. Men denne gangen ble vi enige om å gjøre noe med det, for jeg ville absolutt ikke igjennom et svangerskap eller fødsel igjen! Babyperioden er spennende og fantastisk, en fødsel er en helt utrolig opplevelse som ikke kan beskrives.. men nå har jeg tatt et valg - det holder nå! Nå gleder jeg meg til å se barna mine vokse opp, jeg kan begynne å jobbe og tenke mer på meg selv, jeg kan sove i lengre perioder og ta mer vare på meg selv. Jeg kan gå ut uten at jeg må være tilbake etter par timer fordi ingen er "avhengig" av meg på den måten som en nyfødt er. Jeg har mer frihet. Jeg er mer enn bare en mamma! Jeg stortrives med mine tre barn og er så takknemlig for at jeg har fått tre perfekte barn. Jeg er så stolt! Tre barn!! Det er helt utrolig. Jeg digger det.

Takk Gud for at vi endrer meninger!

Likes

Comments

Nå som Leah nærmer seg et år så er det mye mer samspill mellom henne og Mathias. Det er så koselig å se. De er mye mer opptatt av hverandre og er stort sett på samme sted hele tiden. De sitter til og med sammen og leker med de samme lekene. Aldersforskjellen mellom Leon og Mathias er større men Leon er likevel så flink med Mathias. De leker ikke ofte sammen men Leon hjelper ofte til hvis det er noe. Når de leker sammen så er det vel mer herjing enn lek. De leker med hverandre men sjeldent med samme leker. Så det er jo veldig fint at Mathias og Leah er så nære. De kommer sikkert til å få masse glede av hverandre fremover.
Mathias er like flink storebror som det Leon er. De er omtenksomme og flinke gutter! Leah er heldig som vokser opp med to flotte storebrødre.
Tenk at det bare er 11 mnd i mellom de. Mathias var bare en baby når jeg fant ut at jeg var gravid igjen! Jeg skjønner ikke hvordan jeg orket det når jeg tenker tilbake. Det var et slitsomt svangerskap. Men det er så utrolig mye gleder nå, så det var absolutt verdt det!

Likes

Comments

Instagram@linnchr8