En hoppgalning från norr!

Red Amadeus idag när jag kom hem från skolan. Jag red barbacka på ridbanan och tränade på att han skulle byta galopp över en bom. Tränade också på övergångar. Han var ganska lydig idag så det var roligt! I morgon ska jag till Shettis & Company på hoppträning och på Söndag ska jag dit på WE träning. Det är typ en helgkurs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Redan fredag i morgon igen. Hela våran klass ska ut och äta imorgon det ska bli kul! Börjar först tio över nio och då har jag svenska och NO och sen är tyskan inställd så då ska vi äta med klassen. Så det blir en rätt lugn dag. Sen efter skolan ska jag rida och vara med en kompis.

Idag har jag låtit Amadeus vila. Så jag har varit till Haparanda och köpt skor. Köpte svart rosa Nike air skor. Sen köpte jag även en bikiniöverdel för den jag har är så använd så den har blivit alldeles sladdrig och ful.

Igår hade vi dressyr på Shettis & company. Vi tränade på övergångar. Det tog ett tag innan Amadeus slappnade av. Men sen när han väl var avslappnad gick han riktigt fint!<3

Likes

Comments

Var på hoppträning med Amadeus idag. Först var han ganska pigg och stark. Men sen efter ett tag taggade han ner och blev riktigt fin på slutet. Video från hoppträningen finns på min instagram om ni vill se.

Likes

Comments

Vaknade någon gång vid 9 idag. Efter jag ätit frukost så gick jag direkt ut och red Amadeus. Red lite markarbete/dressyr idag också. Det gick bra men han var lite trött. Tror de blir lite trötta när de lägger päls. Men tänkte att jag bara rider ut en sväng barbacka i morgon för vill inte låta honom vila för det är hoppträning på tisdag och om han vilar blir han så pigg. Han ska nog få vila på torsdag.

Känner mig bättre idag. Kan faktiskt andas genom näsan!😂

Likes

Comments

Vaknade i morse och kände mig förkyld. Men red ändå idag. Tänkte först träna på galoppombyten. Men han var så pigg så jag tränade istället på att trava och galoppera lugnt runt fyrkantspåret. Han vill oftast öka på långsidorna. Han blev jättefin och lugn i slutet.

Nu har jag tagit en dusch och känner mig lite piggare. Ska snart på ett kalas.

Likes

Comments

Var ute och red Amadeus barbacka i skogen. Det gick bra han var lagom pigg.

Det känns verkligen att det är höst nu. Det är minus grader på natten. Det är inte så varmt och skönt när man ska cykla till bussen varje morgon! Usch gillar inte hösten alls faktiskt! Det är nästan alltid så grått och regnigt och tråkigt.

Likes

Comments

Så skönt med fredag idag! i helgen så ska jag och pappa ha fika för såna som vi känner för pappa fyller år i morgon och jag den 12 november så då tänkte vi slå ihop vårat kalas. För ingen av oss är hemma när jag fyller år. Sen ska jag också rida såklart!

Likes

Comments

Just gjort matteläxa. Alltså usch! Jag och matte funkar inte alls bra ihop. Det är som att när jag ser ett mattetal så slutar hjärnan fungera. Blir så less!:( Blir skönt med fredag i morgon iaf!

Idag fick Amadeus vila. Imorgon ska jag rida honom. Kanske rider i skogen eller på ridbanan vi får se.

Likes

Comments

Hej var på Shettis & company med Amadeus. Vi hade hoppning och vi hoppade en serie. Det gick rätt så bra förutom att Amadeus tycke det blev för jobbigt och stannade på sista hindret några gånger.

Känns konstigt för jag brukar alltid ha någonting som jag ska göra på helgen men nu i helgen har jag faktiskt inget speciellt. Rätt så skönt ändå!

​Hittade en bild från andra tävlingsdagen i Gällivare när Amadeus hade blivit trött och vägrade och jag ramlade av!😂

Likes

Comments