View tracker

En hoppgalning från norr!

View tracker

Har typ varit snöoväder idag! Det blåste och snöade jättemycket. Jag red en stund på ridbanan med Amadeus men såg nästan inget för jag fick snö i ögonen!😂 Men Amadeus gick fint iaf bara ryttaren som kollade ner i manken för att inte få all snö i ögonen!😂

Likes

Comments

View tracker

Hej jag hade verkligen bra dagar i Stockholm förra veckan och köpte lite grejer också. Jag köpte b.la en tävlingskavaj som är jättesnygg! Det var roligast att se Prins Carl Philipps pris drömmer om att få tävla där någon gång!

I tisdags var jag på hoppträning med Amadeus och han har blivit så lugn och fin på det andra bettet, jag måste till och med driva ibland. Sen har hästtandläkaren även varit till oss och han hade lite taggar i munnen som han slipade ner.

I går hade jag teknik redovisning och det gick bra tror jag. Sen hade jag so prov tror det gick ganska bra också, det kändes ganska bra. Nästa vecka har jag matte prov!:( Hatar matte fattar ingenting typ!😂

Idag har jag inte gjort så mycket. Var ute i stallet och borstade och pussade Amadeus lite😘

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bussen på väg hem. Är så himla trött! Men när jag kommer hem ska jag iallafall rida. Är så taggad till imorgon!😍

Likes

Comments

Så himla taggad inför SIHS kommer bli så kul! Sen så ska vi kanske gå på spa på hotellet vi ska bo på och sen så klart shoppa! Ska skriva typ en "önskelista" eller saker jag vill köpa som jag behöver

Ridtröjor, jag behöver verkligen ridtröjor det känns som att jag alltid köper ridtröjor men sen så försvinner de bara😂

En keps att ha i stallet på sommaren

Schabrak, även om jag har typ 150st😂 nejmen det är alltid kul att ha schabrak så man kan variera lite.

Tävlingskavaj

Vanliga tröjor, har verkligen inga vanliga tröjor som inte använd i stallet

Jeans

Sen kommer jag säkert köpa andra saker också!😉

Likes

Comments

Redan söndag idag. Varför ska helger alltid gå så fort? Men idag så tänkte vi åka till shettis & company och rida i ridhuset. För det är så dåligt överallt. Igår snöade det och sen regnade det och sen snöade det osv. Så hoppas inte det blir minus grader nu för då blir det halt!

Åker till Stockholm om 4 dagar!!! Tagga!

Likes

Comments

Amadeus har aldrig gått så fint på en hoppträning som igår. Vi bytte bett på honom till ett vanligt rakt äppelbett det jag tävlade dressyr på. Han var jättelugn och lyssnade på förhållningar och slog inte emot bettet, Riktigt nöjd med honom! Nu ska jag rida på det bettet ett tag och sen testa pelhamet igen och se skillnaden.

Usch igår regnade det och inatt var det minus grader så nu är det jättehalt ute!

Likes

Comments

Det har varit en jätterolig helg! Igår var det dressyr och det var min och Amadeus första dressyr tävling och vi fick 53% ganska nöjd ändå. Nu ska vi träna på hörnpasseringar och övergångar. Idag i LD+ så var han jättetaggad och stark så det gick lite för fort så han inte riktigt svänga i omhoppningen så då kom vi snett och han stannade. Sen i LC så då var han mycket lugnare men han blev lite lång till sist hindret i grunden så då rev han. Men nu taggar vi 2017!

Likes

Comments

Oj nu var det ett tag sen jag bloggade. Men det har inte hunnit hända något speciellt.

I tisdags var jag in och red i ridhus. Red igenom dressyr programmet en gång, men det var ganska många hästar i ridhuset så det gick inte så bra att rida det. Sen tränade jag lite övergångar också.

Igår hann jag inte rida för vi hade öppet hus i skolan och var hemma ungefär kl 8.

Idag ska Amadeus rakas och bli fin inför helgens tävling. Ska rida ut en sväng också. Men det är så hårt och knöligt överallt så det går nästan bara att skritta. Sen ska jag packa också för vi åker i morgon.

Likes

Comments