Som säkert många vet så vann Peder Jerringpriset igår! Det är verkligen jätteroligt! Men en del människor är bara dumma och tycker att han inte förtjänade priset för att ridsporten inte är någon riktig sport och för att någon annan hade tagit fler medaljer än honom på OS men då måste de ju ha glömt en sak. Jerringpriset går inte ut på att den med mest medaljer vinner, det är som folkets röst, den vi tycker ska vinna & den med flest röster vinner.

Stort grattis Peder det förtjänade du!

Likes

Comments

Jag började med att skritta på långa tyglar lite grann men han var väldigt busig och på "tårna" idag så jag började jobba honom i skritten rätt snabbt. I skritten gjorde jag små volter, skänkelvikningar och 8:or för att få honom lugn och avspänd Sen när han blivit lugn och avspänd så började jag trava på en stor volt och varje gång han ökade av sig själv styrde jag in på en liten volt så att han får lära sig att det är lättare att göra som jag säger än att var olydig och få göra jobbigare saker. Sen när han travade lugnt och fint på en volt gick jag över till att trava på fyrkantspåret men han var rätt så lugn då så jag behövde inte göra så många volter. Sen började jag att galoppera och då var han lite busig och ville springa så då gjorde jag en halvhalt direkt jag kände att han var påväg att springa för fort. Men sen efter ett tag så gav han upp och blev lugn och då fortsatte jag att rida runt fykantspåret och avslutningsvis i galoppen, galopperade jag på långa tyglar på en volt och det funkade faktiskt riktigt bra! Idag var en av Amadeus lite busigare dagar, det kan bero på att han fick vila igår och att det har varit ganska kallt.

Likes

Comments

Clinicen var jättebra och lärorik! Lärde mig massa nytt och bra. De som var med och hoppade var jätteduktiga! Tänk vilken dröm att få rida för honom!😍

Likes

Comments

Hej idag ska jag på Jens Fredricson clinic i boden. Det ska bli jättekul! Men först ska jag gå ut och mocka och sånt i stallet.

Likes

Comments

Ett tag sen jag bloggade nu! Men har inte haft lust.

Min nyårsafton var inte så speciell åt god mat och badade badtunna, sen fick jag vara och trösta våran hund Milou för hon är livrädd för fyrverkerier! Det smällde redan från kl 6😡

Idag har jag ridit Amadeus och han var väldigt pigg och taggad för det har varit typ -33 grader här så då har han fått vila. Men han var ändå väldigt fin. Galopp jobbade honom mycket så han skulle bli av med den värsta energin. Imorgon ska vi åka och hoppa på Haparanda ryttare.

Kolla föresten in min Vlogg. Kanske inte världens bästa video och kvalité men är lite ny på det här med YT.


Likes

Comments

Hoppade Amadeus idag eller mer markarbete var det. Han var nästan lite seg i början men han kanske hade lite träningsvärk från igår!😉 Men när han kom igång (vilket gick rätt snabbt men ändå) så var han väldigt fin. Kanske var bra att han fick den där långa galoppturen igår!

Nu har jag inte gjort något alls typ, rätt skönt att ha lov för man behöver inte göra något speciellt eller inte jag iallafall. Sen senare ska vi åka och äta middag hos min morfar.

Likes

Comments

Jag har haft en bra julafton jag fick lite julklappar som jag är nöjd över, hoppas ni också haft en bra julafton även om ni firar eller inte.

Idag har jag ridit ut i skogen med Amadeus och mammas kompis som lånade Chamant. Vi var ute kanske en timme och galopperade nästan hela tiden, det var roligt och jättefint och skönt väder!

Bjuder på en bild från en tävling i Gällivare från i höstas. Ser ganska fokuserad ut!😂

Likes

Comments

Hej ny vecka och måndag igen! Har inte bloggat på en vecka men nu är jag tillbaka. Har varit till Kåbdalis och åkt slalom i helgen det var roligt!

Idag har jag gjort ett religions prov för jag var sjuk när alla andra gjorde det. Men det gick bra och det var inte så svårt. Sen har jag kollat på 8:ornas volleybolltunnering.

Har också ridit Amadeus och det gick bra men han gjorde höga benlyft för det var lite skare på snön och då lät det lite läskigt tyckte han så då var man tvungen att lyfta benen extra högt!😂

Alltså jag har blivit besatt av serien Skam, den är så bra! Speciellt säsong 2!

Likes

Comments

Hej! Måndag idag och skolan gick väldigt segt! Det gör den alltid på måndagar. Men efter skolan åt jag middag och sen gick jag direkt ut till stallet. Red Amadeus på ridbanan och han var väldigt pigg och busig Men väldigt fin ändå! Sen red jag Chamant barbacka och han var också väldigt busig! Nu sitter jag här framför dator och tänkte kolla lite på youtube och kanske plugga lite till tyska och religions provet. Sen ska jag duscha och kolla lite på tv innan det är godnatt för mig!

Likes

Comments