Varför lever jag?


FINNS DET NÅGON

MENING MED LIVET?

Nu ska jag berätta det.

Mitt liv går ut på att må dåligt och må bra.

Jag ska säga dig, att livet är ett ända stort frågetecken.


IMG_0360.JPG


”Livet har visst en mening.”


-mig själv

Dagen där jag märkte att det finns en mening med livet,

var då jag skar mig själv.

Den dagen vara rena rama helvetet.

Jag lät mitt blod rinna ner från min arm.

Jag lät mig att lida.

Jag lät mig att förstöra min kropp.

Men då insåg jag att det kanske finns en meningen

i det här.

Jag ville, men ändå ville jag inte.

Känslan var läskig. Därför fortsatte jag, för jag ville ha stämning i livet.

IMG_0327.JPG


Mitten av livet.

Detta ska bli min bok.

DATUM: 6/10-16


Dags att börja

Jag hade en tuff uppväxt, men jag hade en tuff uppväxt, med misshandel och mobbning. Jag och mamma bodde ensamma i 11 år.

De åren jag bodde i Göteborg så bytte jag skola tre gånger,

för den första låg alldeles för långt borta, den andra jag gick i där gick jag i tre år. Då jag blev misshandlad varje dag och mobbad, kom hem med nya blåmärken varje dag, tårar som rann ner från kinden. Till slut tog mamma beslutet att flytta mig till en annan skola. Den skolan blev jag också mobbad i, för jag inte var kristen. Jag blev jagad av järnrör. Efter 2 års tid så hittade mamma sin kärlek uppe i Dals-Ed. Vi flyttade upp till Dals-Ed, började i en ny skola. Åter igen blev jag mobbad för att jag kommer från storstan.


Men jag har kommit så långt så jag har egen lägenhet i helgen och tar det stora steget nu och det är så spännande <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej jag har en fråga? Är det meningen att man ska blogga varje dag eller är hur man väljer själv för tänker om man kanske ska skriva varje dag eller lite hur man känner. Isåfall kan ni väl ge mig tips på vad jag ska skriva om. Jag är ny på att blogga så vet inte direkt hur man bloggar 😳 Så behöver verkligen eran hjälp. xoxo

Likes

Comments

Jag vill börja med att jag är 17 år och bor I Falkenberg. Just nu bor jag på behandlingshem och bott där i maj i 1 år och 9 månader. Dessa år jag har gått igenom är så mycket som hänt för att vara 17 år. Meningen med min blogg är att jag gillar och skriva och gillar att prata ut hur jag känner och mår osv. Då jag kom på att jag kan starta en blogg men jag är inte ute efter att få jätte många följare men mer att jag vill kunna skriva om mig själv och inte blogga för att skicka ut falska saker i livet utan mer sanningen och våga stå för det jag har gjort och även det jag har gått igenom. Sen att alla har olika åsikter vad man gör med sin blogg är ju en annan sak och att man väljer själv vad bloggen ska handla om. Jag är väldigt intresserad av piercings och tatueringar och har just nu i tillfället 6 stycken piercingar och 3 tatueringar men inte direkt fina kan man säga :). OM ni vill höra mer av mig så bara kommentera och skriva vad ni vill höra om mitt iv. Men nu har ni en liten bild av mig men finns så mycket mer att skriva om. Mvh Limpan <3 ;)

Likes

Comments