Hur ska jag ens förklara min titel?

Jo med att jag ett ''vuxet barn''. Jag må vara snart 15 år gammal men jag hatar romantiska filmer som t.ex. Titanic. Jag grät inte ens när jag såg den. För enligt mig finns det inget bättre än Disney. Call me a child,men det är så jag tycker. Klassiska Disney filmer slår allt. Det finns många favoriter och de flesta skrämde nog mig som barn men har blivit en favorit med åren. Så vad kan en 14 årig tonåring rekommendera för Disney klassiker? Jo.

1.Skattkammar planeten

2.Anastasia

3.Peter Pan (Allihop!)

4.Bernard och Bianca

5.Ariel (Även där 1+2)

Där mina vänner har ni Linn's favorit Disney filmer. Så berätta för mig. Är ni också Disney älskare och ett förvuxet barn? Jag hoppas innerligt att jag inte är ensam om att hellre kolla på Peter Pan etc än någon skräck eller romantik film.

Kärlek,LK

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

15/11

Nämen tja!

Jo men time to catch up vad jag har hittat på idag. För det första tvingades jag upp vid 7 imorse? Klockan 7? Min pappa måste tro att jag är en superhjälte eller något. Klockan sju en söndags morgon är inte något jag jublar över. Men jag piggnade till rätt fort för jag är faktiskt morgonpigg vilket man inte kan tro om mig för att försova mig är en liten dålig vana jag har. Lite trötthet är dock inget en kall dusch inte kan fixa så det kändes ju som tt bra alternativ,innan jag sminkade mig och sedan fick gå ut i minusgrader och frös till is.Värmen i bilen var ingen hitt den heller när jackan klibbar fast på ryggen,hashtag euw haha. Har inte ni haft den morgonen också någon gång när allt blir jobbigt och man stressar som gatan någon gång? Den morgonen hände mig idag. Jomen vad hände sen efter att jag haft denna stressiga morgon. Jo jag hade lite av en sångtävling med pappa i bilen. Jag tror jag vann för han kunde inte hålla sig för skratt när jag tog till bas rösten till en whitney houston låt. Gamla låtar är nog ändå rätt nice. Håller ni inte med mig är ni aliens.

16/11

Ja detta med att blogga igår gick ju sådär. Kan hända att jag tröttnade på mitt inlägg och gick och la mig. Men ja. Let's catch up. Idag är det måndag,jag vaknade imorse och kände mig död precis som alla andra tonåringar. Men intressanta saker hände ändå som tex att min klasskompis blev utkastad ifrån första fysik lektionen för att han kallade läraren för bubben. Jag skrattade så mycket att jag började gråta. Sen märkte jag även nu att mina hörlurar är borta. Är det nu jag ska säga att mitt liv är över? För det är det. Juste jag rekommenderar starkt Ison och Filles version av tänd ett ljus om ni precis som jag inte är världens fan av de klassiska jullåtarna och tycker dom är så uttjatade. Jag tycker inte om julen så mycket faktiskt. Alla snackar alltid om de dom fått som om det är någon tävling man vinner populäritet på? Det känns barnsligt och jag tycker inte om det. Halloween är dock en stor favorit.

Nä jag känner att jag rabblar om helt fel saker haha,ha de gött haj!

Likes

Comments

Ska man verkligen bara ge upp för att det inte går så som man vill? Om du tex verkligen vill ha den där snygga killen i klassen som får de att pirra i magen på dig men du vågar inte. Du känner dig liten och feg. Känslan är att ge upp är lockande. Ska man verkligen göra det då? Nej. Man ska inte ge upp på det man vill ha. För om man ger upp kommer man aldrig uppnå det man vill här i livet. Vill du ha den där kroppen du drömmer om,killen du är kär i eller klara det där svåra provet i skolan. Ge då inte upp. Kämpa. Bara du gör det bäst du klarar av lovar jag dig att du kan uppnå det du drömmer om. Stop wishing,start doing. Jag kanske inte är den bästa med killar men bara genom att inte ge upp har jag lyckats bli hans vän,en bra början. Du behöver inte hoppa in i ett förhållande direkt. Ge det tid,bli hans vän först. Kärlek kommer. Precis som att du kanske hittar en bästa vän. Det bara kommer. Så är du ensam på rasterna i skolan ge inte upp det kommer komma med tiden. Jag har inte alltid varit den med mest vänner jag var den där blyga tjejen som lät folk reta mig. Jag gav upp på mig själv och jag tror på något sett alla andra gav upp på mig också tack vare det. Så ge aldrig upp. Du kommer få den där killen,du kommer få vänner,du kommer klara av det där provet,DU kommer få den kroppen du drömmer om. Bara du inte ger upp på dig själv kommer inte någon ge upp på dig heller.

Likes

Comments

Hej!

Ja ni ser ju rubriken. introduktionen på mig?. Jag är Linn. En snart 15 årig tjej ifrån den lilla delen av Sverige som kallas Småland men enligt mig är det lite av en ödezon. Allt man ser är skog om man som jag bor på landet en del av veckan och en annan del av veckan i en lägenhet 10 minuter ifrån centrum. Jag är ingen som sportar,det är tråkigt och lagsport är inget för mig. Tro mig jag har försökt. Men sport är inget som är lockande för mig. Dock är skrivande och musik precis up my street. Att uttrycka sig genom ord med hjälp av en penna eller en dator,eller bara sitta med hörlurarna och sjunga med det är exakt vad jag gillar. Det är vad som är jag. Musik,böcker,skratt och vänner. Jag är inte perfekt jag har mycket fel och varje dag kämpar jag med de prövningar livet utsätter mig för. Som tex ''friend zone'' och massa annat.

The friend zone är en zone jag har lätt att hamna i. Är jag ensam om det? Att hamna i facket kompis hur mycket jag än kämpar med att inte hamna där gör jag det. Är det för att jag blir så instängd i min safety zone att jag inte vågar göra något. Jag bara låter det vara. Jag sätter mig själv i Friend zone och sedan är jag fast där. Killar och skola är ett stort hinder i mitt liv. Men självklart finns det de ämnet i skolan jag gillar och den där killen som får mig att bli knäsvag. Vi alla har varit där någon gång och kommer nog vara där ett tag. Man kommer inte undan problem. Dom är en del av vardagen. Visst killar är väll mysiga på så sätt oftast och jag blir inte kär hur som helst men alla har ju den typen av kille dom faller för. Min hockeykillar..det låter ganska dumt va? Jag som ogillar sport gillar killar som spelar hockey,fotboll eller lever på motorbanan (vilket jag gjort hela mitt liv). Men jag har upptäckt att trots att håret är långt så är dom väldigt snygga och de killar jag pratat med är snälla (Första intrycket är ändå det viktigaste)

Vilken typ av kille intresserar er? Politiska,sportiga,smarta? Berätta! Jag vill veta. Vad vill ni att jag ska prata om? Killar,skola,läxor vad som helst och jag gör mitt bästa för att ge er min egna lila åsikt.

xoxo LK

Likes

Comments