Hej på er!

Nu var det ett par dagar sen sist och mycket har hänt. I Tisdags sluta min telefon fungera helt och hållet. Så i Onsdags efter att jag hade fixat mina fransar så vara jag tvungen att gå till Telia och lösa mitt telefon problem, vilket resulterade i att jag gick ut ur butiken med en iPhone 8 plus istället för min gamla 7 plus. Det känns bra och jag är jätte nöjd med telefonen i sig, det är inte så stora förändringar från min förra. Vad har mer hänt? Jag tränade i onsdags innan jag skulle kolla på hockey senare på Onsdagskvällen. Vita hästen mötte Leksand, men som väntat förlorade hästen med 7-2. Igår hände det inte speciellt mycket jag gick hem till Hannes efter skolan och vi tog det lugnt hela kvällen båda var rätt så trötta efter att vi kom hem sent från matchen dagen innan.
Nu sitter jag hemma hos mormor, jag har hjälpt henne med lite ärenden på datorn. Ska snart börja röra mig hemåt, men först lite mat.
Ikväll händer det väl inte speciellt mycket ska plugga och sen gå hem till Hannes som det ser ut nu.

Likes

Comments

Hej på er!

Som många av er inte vet så flyttade jag för ungefär två veckor sen pågrund av lite olika anledningar. Jag har inte riktigt hunnit fixa i ordning allt i mitt rum ännu, men nu börjar saker och ting komma på sin plats. Jag beställde två posters från Desenio i slutet på förra veckan och nu har de äntligen kommit. Jag har inte hunnit sätta upp de ännu men jag ska göra det någongång under kvällen. Eftersom att mitt nya rum går i svart, vitt och grått så ville jag ha lite färg på tavlorna men samtidigt inte för mycket färg. Då hitta jag en tavla som heter WILDERNESS POSTER, som har lite rosa i sig precis vad jag var ute efter. När jag beställde den tavla så kom det upp lite olika förslag på andra tavlor som skulle passa till denna tavla. Då fick jag upp ögonen för TOGETHER POSTER, på den är det bara en vanlig text. Jag är iallafall super duper nöjd med båda tavlorna och jag tycker dem båda är väldigt stilrena och snygga.

Likes

Comments

Hej på er!

Mitt namn är Linn Andersson. Jag är 17 år gammal och bor tillsammans med min pappa i staden Norrköping. Just nu går jag mitt andra år på Fria Läroverken här i Norrköping med inriktning ekonomi. När jag inte går i skolan så jobbar jag extra på en restaurang som heter Paus kök & restaurang, jag har även ett modell kontrakt i en agentur som heter Scandinavian Models. Utöver skola och jobben så tycker jag om att träna, jag tränar konståkning 3 dagar i veckan och gymmar lite då och då. Det gäller ju att få tiden att gå ihop också.

För att ni ska få en lite större inblick i vem jag är så tänkte jag svara på lite frågor om mig själv.

1.Vad heter du? Linn

2. Hur gammal är du? 17 och fyller 18 den 19 maj 2018

3.Hårfärg? Brun

4. Ögonfärg? Blå

5. Hur lång är du? 1,76

6. Kär? Ja, det är jag verkligen.

7. Singel eller upptagen? Upptagen

8. Beroende av något? Min mobil typ haha.

9. Ditt livs största misstag? Det vet jag faktiskt inte.

10. Vad åt du senast? Skollunchen.

11. Vad har du för mobil? iPhone 7 Plus

12. Om du vann en miljon, vad skulle du göra med pengarna? Om jag vann en miljon kronor skulle jag vilja upptäcka värden och skänka pengar till de fattigaste länderna i Afrika

13. Favoritland? Thailand tror jag för det är där jag har varit flest gånger, men annars Usa.

14. Favoritfärg? Jag är ganska tråkig av mig så har mest svart, vitt och grått men annars kanske rosa.

15. Favoritfilm? Jag kollar inte så mycket på film men en film jag har sätt som jag brukar kolla om och om igen på är The longest ride.

16. Vad är det bästa du vet? Att vara med mina vänner och myskvällar med min pojkvän.

17. Vad är det värsta du vet? Det värsta jag vet är skit snack och när folk lägger sig i saker de inte har någonting med att göra.

18. Vad gillar du mest med dig själv? Min spontanitet.

19. Vad gillar du minst med dig själv? Bra fråga ska fundera på den tills nästa gång.

20. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan? Min pappa, bror och mormor.

Likes

Comments