Bilder från Bali 2015/2016

Som ni säkert redan förstått vid det här laget ska jag alltså ta mitt pick och pack, lämna Sverige och bege mig ut på äventyr i Sydostasien. Därav att jag startade denna blogg. Tanken är att jag ska kunna dokumentera min resa och dela med mig av min vardag till min familj, vänner och alla som är intresserade av att veta vad jag kommer att ha för mig där borta.

Den 16:e november (torsdag) kl. 14:45 rullar mitt plan ut på Arlandas startbana för att ta mig vidare till första destinationen: Bangkok. Där kommer jag att möta upp Elin, min resekompanjon, som redan varit ute på vift sedan mitten av September.

De länder vi tänkt besöka är inte riktigt bestämt, Thailand är spikat och sedan har det varit lite snack om Filippinerna och Vietnam. Men vi får helt enkelt se vad det blir av det hela. Tanken är ju faktiskt att bara ta allt som det kommer och bestämma längst resans gång.

Siktar på att vara tillbaka någon gång i februari, så efter ca 3 månaders tid. Dock inget som är skrivet i sten, kan bli kortare, kan bli längre. Allt beror väl egentligen på pengar och hemlängtan ;)

Hörs på torsdag!

/L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments