Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen dags för påfyllning av dessa klorna. Dom är hemska just nu, både i längd och design. Så jag längtar extremt mycket efter att få fylla på dom och göra dom perfekta igen. Ganska sjukt men det har gått 5(!!) veckor sedan jag gjorde dom.... inte konstigt att dom ser ut som dom gör haha.

Likes

Comments

Jag vaknade upp, drog mig i sängen, gick upp och drack favoritdrycken från oatly (frukost), smorde in mig med brun utan sol, gjorde ett glas med citronvatten och sitter nu på balkongen i solen och njuter av det underbar vädret vi har här i Stockholm! Man kan ju inte klaga =)

Likes

Comments

1 dl fryst ananas (funkar med färsk också)
1 dl fryst mango (färsk funkar också)
1,5 matskedar pressad lime saft'
1 tsk flytande honung
1 dl kvarg naturell
2 dl mjölk


Gör såhär:
Mixa mango och ananas med lime, honung, kvarg och mjölk till en krämig god smoothie. Garnera med ananas eller mango på toppen, och sen kan du njuta av din ananas & mango smoothie =)

Likes

Comments

  • Du tränar bättre. En vätskeförlust på bara 2 procent av kroppsvikten, cirka 1 till 1 1/2 liter vatten, minskar prestationsförmågan med upp till 20 procent, hur galet är egentligen inte det? Att svettas är nödvändigt för att kyla ner kroppen vid aktivering, men svetten tömmer samtidigt kroppen på vätska.

  • Botar huvudvärk. Drick ett glas vatten när du har huvudvärk, orsaken kan vara vätskebrist. Är det nödvändigt med smärtstillande så drick mer vatten l. Massor med vatten förtunnar och sprider medicinen i magen. Spara på tabletterna och drick massor av vatten innan du lägger dig!

  • Undviker förkylningar. Slemhinnor i mun, hals och näsa är täckta med antikroppar som bekämpar de virus som du andas in, får du inte i dig tillräckligt med vätska torkar slemhinnorna ut och blir mottagliga för infektioner som kan orsaka förkylningar, halsfluss och hosta. Så kortfattat, ha alltid en vattenflaska med dig!

  • Du kan gå ner i vikt. Skickar din mage signaler om hunger kan det lika väl vara törsten som gör sig påmind. Ett glas vatten kan snabbt hjälpa dig att hålla hungerkänslan i schack till nästa måltid. Det beror inte bara på att vattnet tar plats i magen så att hungerkänslan minskar, utan också på att din kropp förbrukar cirka 125 kalorier på att värma upp vattnet till kroppstemperatur.

  • Du får vackrare hud och hår. Vatten är faktiskt lika viktigt för huden som all världens lotioner och krämer, hudceller som är välfyllda med vatten håller sig mjuk, fuktig och vacker.

  • Du får ny energi. En mycket vanlig orsak till trötthet är vätskebrist. Uttorkningen verkar på din koncentrationsförmåga, koordinationsförmåga och reaktionstid. Känner du dig slö och okoncentrerad så drick ett eller ett par glas vatten - det finns stora chanser att det hjälper.

  • Ger dig snyggare muskler. Det visste ni inte va? Vatten ger faktiskt fasta och snygga muskler. Muskler består primärt av vatten, inte av protein som många tror. Därför är det viktigt att dricka vatten för att bibehålla fasta muskler.

Likes

Comments

​Jag har spanat in lite olika baddräkter nu inför dessa två resorna jag ska göra mot hösten och vintern, och så har jag totalt fastnat för aimn's baddräkter, som ni kan se på bilderna. WOW vad snygga dom är, men kan inte riktigt bestämma mig vilken som är snyggast, så ni får hjälpa mig! Den rosa eller den randiga??

Likes

Comments

Eftersom vi har en så stor och fin balkong/uteplats idag så är jag sååå sugen på att fixa den sådär jätte mysig. Bilden ovan är en inspirationsbild jag tänkt använda mig av. Bygga upp en soffa av pallar som jag får spraymåla vita, och även ett bord. Få in massa kuddar, filtar, lyktor, matta osv. Detta blir mitt nästa projekt och det kommer bli såå roligt att göra! =)

Likes

Comments