Min kamera suger och bilderna ger absolut ingen rättvisa över huvud taget. Men denna skönheten kom hem till mig idag + en svart vanlig klänning som jag tänkt ha på Summerburst i sommar. Får fixa fram en bra fotograf som kan fota mig när jag har på mig den. Så förbannat snygg alltså!! Jackan finns att köpa här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helg helg helg! Så jäkla skönt. Hade en halv lektion om man nu kan se det så, slutade vid halv ett. Ikväll kanske det blir utgång med några vänner. Det ser vi fram emot!

Likes

Comments

Jag kan aldrig få vara helt frisk. Nu har jag ont i halsen som bara den och har hur svullna halsmandlar som helst. Åker säkert på en grov halsfluss som jag alltid gör... Hur som helst så är det fredag och jag ser ut som på bilden. En vit tråkig tröja med ett par roligare jeans med hängslen + fettigt hår på det. Har en lektion idag och det är idrott, men kan ändå inte vara med pga min hals. F*ck my life känner jag idag. Ha en bra dag ni som är friska iallafall!

Likes

Comments

Hello you! Jag blir nästan irriterad över hur ofta jag faktiskt är ledig från skolan... Man vill inte sitta hemma dag efter dag och göra samma saker hela tiden. Visst är det jätte kul att sitta vi datorn ett tag, men inte en hel dag? Vad ska man annars göra? Alla vänner går i skolan, pojkvännen jobbar, rummet är städat och tvättkorgen är tom. Ingenting finns det att göra. Men här sitter jag för typ tredje dagen i rad hemma med min dator.

Igår var jag och E iväg till Rusta för att handla in lite småsaker till lägenheten. Och vi kom hem med en ljusslinga och två ljuslyktor, så fina är dom! På vägen hem handlade vi även med oss thaimat hem som satt fint. Det är faktiskt inte inte långt kvar nu förens vi får hämta nycklarna till våran lilla lya, men eftersom jag är som jag är så vill jag bara att det ska ske nu!

JUSTE! Är såååå sugen på att fixa till mitt hår till något roligare än bara tråkigt blont. Något liknande som på bilden är jag sugen på att fixa till, måste bara vara helt säker eftersom jag lätt ångrar mig när det gäller mitt hår..​

Likes

Comments

Herregud så mycket roligt som händer i sommar! Inte nog med att jag blir sambo i juni, utan sen är det allt från resor till festivaler. Har så mycket roligt att de fram emot!

Likes

Comments

Jag är så himla kär i denna doften. Denna är från Victoria's Secret för er som inte vet det och heter Sensual Blush. Kan inte sluta lukta på den..​

Likes

Comments

Jag vill....

Lära mig surfa och ta dykarcertifikat i Australien


Åka på romantiskt resa till Paris


Uppleva Italien. Äta mat, glass och dricka vin i mängder.


Bo och jobba i London


Utforska USA

Likes

Comments

Instagram@linnjohanssons