Linn

​Alltså wow vad jag är redo för helg!

Den här dagen började med ett besök hos Umo följt av jobbelijobb. Dagen flöt på ganska bra men från 1530 gick det långsamt iochmed att inte jättemånga ringde då det är fredag och mejlen var nollade. (I vårt team säger vi nollade om boxarna när vi har svarat på alla mejl på alla linjer.)Nä hörrni det låter som att jag jobbar på heta linjen!! Men jag jobbar på ett kontor som ITsupport. Kan tyvärr inte säga mer om detta, cuz it is private & nothing we are allowed to tell outsiders about.  På tal om outsiders. Sikket program. Vilka speciella människor det finns alltså.

Nä nu ska jag ta mig i kragen o mysa och ha kul för nu är det verkligen HELG!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Linn

Hej och godmorgon på er!

Det är torsdag, vilket innebär: jag börjar om 28 minuter, det är food truck vid mitt jobb som erbjuder helt sinnessjuka pommes o burgare cuz they are amaaze, efter jobbet ska jag på tennis..! Och sen är det ju dagen innan fredag. ;)

Igår spelade jag tennis och mötte sedan Empan. Love that gurl. Vi gick en lång promeni och gick säkert förbi brillo 10 gånger. Vakterna på brillo är så jävla sköna haha, vi brukar alltid stå och snacka med dem. Igår när vi gick föbi frågade de om vi ville in, but sry bro, jag ska jobba imorrn o Empan har prov. Men snart så ;)))

OJSAN vad klockan är mycket. Nu borde jag gå. Så det ska jag göra. Efter att jag borstat tänderna. Hadee<33

​I somras var man fresssh och den andra bilden är på en outfirre jag hade inte allt för länge sen. (Skor från Marlene B, kostymbyxor från Filippa K, tröja från Filippa K, väskan är boybagen, jackan är carros :PP)

Likes

Comments

Linn

Chillar galet i mina nya kläder och är oförskämt nöjd med tillvaron.
Kom på mig sjölv häromdagen att jag blivit ganska så självkritisk? Varför? Det är så fruktansvärt onödigt så nu har jag slutat med det också.

Känns konstigt att va ensam hemma såhär "sent", men snart pallrar sig hela kära familjen hem hit. Till ett hem fullt av kärlek och fniss och flumm och intelligens. (Päronen är väl de främsta faktorerna till intelligensen heh) jag älskar min familj. Klart jag gnabbar med de. Det gör jag. Men det finns så mycket kärlek att hämta i min familj..

Hoppla nu behöver jag snart gå! Ska åka till Karlaplan för att hänga med Carro o Emily. Världens bästa trio. Vi kallar oss för krullet, rumpan o benen. Im the legs they say!

Hade en väldigt bra dag idag. Fick massa konstiga kunder. Haha

Puss o hejjjj

 • Linn
 • 14 readers

Likes

Comments

Linn

Precis ett år sedan typ????

Alltså?? Hur taggad är jag inte åter igen på livet? Mycket kan jag säga er! Nu är det bara att tuta och köra och den som kommer i min väg... äsch du kommer inte i min väg. Inte en chans. Fan vad allt är bra, fan vad jag känner mig glad på jobbet, fan vad allt är bra, fan vad snygg jag känner mig i mina nya kläder jag köpte idag.. the list is long!

Jag kom nyss hem och ska käka en otroligt sen middag. Efter jobbet åkte jag in till stan för att shoppa, ensam såklart!! får inget shoppat annars, och sedan mötte jag upp min bästavän som varit i London.

Allt är verkligen så bra. Nu är fokuset enbart på mig o mina vänner. O på tennisen. Förfasen vad bra det går!

Hoppas ni gillar mitt Tjoho-inlägg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Linn, Sport

Wow vad jag älskar tennis och wow vad bra träningen gick. För mig som har spelat tennis i mer än 15 år och spelat på olika nivåer har mina ups and downs, men jag skulle verkligen säga att tennisen går riktigt finemang!!! Pappa o jag pratade om att jag ska försöka ta och spela ytterligare en dag i vevkan så att der blir 4/5 ggr/vecka samt att jag ska skaffa gymkort!

Jag e så redo för att sova och ha en toppen dag imorrn! Denna vecka har inte jättemycket planeringar gjorts (såklart) men jag ska träffa Empan SÅKLART, Philip, förmodligen mina nyfunna vänner från i fredags, gå ut.. och spela massa tennis!

Hejsvejsss

 • Linn, Sport
 • 23 readers

Likes

Comments

Linn

Men oj, hoppla, detta saknar jag allt!!!!!! Vill ha värme och vara brun. Alla är snygga med bränna och livet e bäst då. Fast det är jävligt bra nu också!

Idag uppdateras det flitigt

 • Linn
 • 24 readers

Likes

Comments

Kläder

Hur mycket älskar jag inte mina bootcut från Replay? De är väldigt välanvända kan jag säga, men fungerar fortfarande prima. Jackan är Carros, skjortan är den klassiska som varenda kotte har (från Zara), skärpet har jag köpt från Liebeskind, väskan min kommer från Chanel,

Hejsvejs

 • Kläder
 • 25 readers

Likes

Comments

Linn

Fasen vad synd att man inte får bada, jag som var taggad

 • Linn
 • 24 readers

Likes

Comments

Linn

Värst vad jag är trött hela tiden! Trots att det inatt blev en tio timmars sömn när jag vid 01 slumrade in i en djup sömn, så har jag mer eller mindre varit riktigt trött idag. Det är egentligen jag i vanlig ordning sedan 2 veckor tillbaka. Jag tror det är någon vitamin eller liknande som är lite bristfällig hos mig.. better check that up!

Anni kom till mig idag vid 13 och så efter några om och men beställde vi Foodora och 35 minuter senate plingade en "foodora-David" på min dörr. Det var åtminstone vad det stod att han hette:PP Vi däckade i matkoma i min säng och kikade på Crazy, Stupid, Love som jag fakriskt aldrig har sett.

Anni drog vid 16 och jag velar mellan att duscha och att gå ut på en promenix här längs norr Mälarstrand samt att dra in till Zara och köpa en tröja jag kikat på senaste veckan. Men icke sa Nicke, snart kommer mina päron hem från en helg på spa och då ska jag o padre lira tennis. Ruskigt taggad.

Vad hände igår? - ja det kan vi väl ta i ett annat inlägg

 • Linn
 • 24 readers

Likes

Comments

Linn

Självklart kommer det inte att bli någon lista med frågor jag ska besvara, det är ju rena rama döden på en ny start av en blogg. Aka riktigt tråkigt att läsa om! Jag tänkte därför beskriva lite hur jag är som person, så att ni ska få en slags upplevelse uttav hur er nya favvo-bloggare är


- Först och främst måste jag ju ta upp det som jag alltid får höra. Min starka personlighet! Jag bjuder mycket på mig själv och älskar att få människor i min omgivning på bra humör. Det går nog hand i hand med att jag mår bra när andra mår bra. Andra egenskaper som kännetecknar min personlighet är att jag bl.a. är väldigt spontan av mig. Det finns mycket här i livet som jag inte planerar väl. Såsom en utgång. Jag har givetvis grunden att jag vet vem eller vilka jag ska gå ut med, men vad det i slutändan blir av kvällen beror på vad humöret leder oss. Det känns urtrist att planera in i minsta detalj att man ska hinna med brillo och caféet och så blir det riktigt kasst. Right? Bättre att ha planen att nä nu ses vi tamejfan på ÖT och så känner vi efter då.

Jag är en väldigt social person. Den är något alla säger om sig själva, för vem fan vill framställa sig som osocial? Jag tycker att jag är social då jag alltid har något jag vill prata om med människor, jag älskar att träffa nya människor och jag fascineras av andra människor. Höra nya infallsvinklar och stories av människor är ju askul! Vem 17 kunde tro att Alice, 19, hade klubbat med Avicii på Bali och gått hem till honom efter festen :OO eller att Ebba, 20, hade hoppat bungyjump med James Franco. Ja, ni fattar.

Jag är i princip alltid glad! Alltså det är verkligen sant. De gångerna jag inte är glad så är det oftast då gångerna jag har en resting bitch face, när jag i själva verket är glad. heh. Men självklart har man väl ups and downs, men låt oss kort och gott säga att i 8 av 10 fall är det verkligen upsss.

Detta går väl ihop med att jag är glad, men jag är alltid taggad på att göra saker. Jag har osannolikt mycket energi och är sällan trött. Detta är verkligen sant. Jag är alltid speedad! Med undantag från om jag kommer från ett köttigt tennispass, givetvis. Då är jag inte riktigt lika energisk. Att jag är taggad på att göra saker innebär egentligen att jag nästan aldrig tackar nej till att hitta på någonting, även om det ibland kan låta lite halvdant, för jag tror alltid att något bra kommer ut ur något som från början kunde se ut som ett bottenskrap.

Jag är jättenyfiken av mig! Jag vill alltid veta allting! Inte så att jag har ett bekfrätelsebehov av att behöva ständigt veta vad folk gör, utan snarare så att jag vill veta vad som händer runt om i världen.

Detta kanske ni redan förstått utifrån tidigare inlägg eller beskrivningen av mig själv, men jag älskar att träna. Jag mår så jävla bra av det och jag som kan stressa up mig ibland mår prima ballerina av det! Bland det bästa som finns är att kötta och vara helt utmattad efter ett svettigt tennispass. Eller springa flera kilometer snabbt tills mjölksyran säger TJO!

En annan sak som jag har tänkt på på senare tid, är att jag fan aldrig dömer någon. Det är lätt att dra förhastade slutsatser utifrån vad andra säger, men jag skulle inte säga att jag gör det. Och om en bekant eller nära vän till mig gör något galet? FAN vad kul säger jag då! Det är väl mycket roligare att göra något galet och kul än att vara lame och försöka vara som alla andra? boooriiiing. Berätta istället vad du har på hjärtat! Jag kommer alltid att lyssna. Och skratta. Och kanske tycka att du är spritt språngande galen. Men på ett positivt sätt. Galet är galet bra. :) Jag ser ingen anledning till att döma någon. Ingen är felfri och man kommer alltid att göra snedsteg. That is life!


Ytterligare en sak som jag märkt att jag blivit bättre på senare år är att jag i längden skiter fullständigt i vad folk tycker om mig och mina vänner. Så länge jag trivs och så länge mina vänner trivs och mår bra, ja vad mer ska jag sträva efter? :O

Jag är även en mycket personlig och öppen person. Jag delar gärna med mig av mer personlig information. Till en viss gräns givetvis, im not a psycho xD Vem som helst kan komma fram och prata med mig och inom loppet av en timme har jag redan delat med mig utav mer än vad som kanske är nödvändigt. tihi.

Detta är lite tankar jag har om mig själv och uppfattningen jag har utifrån vad jag fått höra av andra. Jag tror egentligen att ni kommer att märka mer hurdan jag är allt eftersom

Likes

Comments