Min dag

Hello hello. Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet tillsammans med hela värdis; Claire Olivier Charlotte Valentine och jag. Vi kollar på en film som heter USS Indianapolis som handlar om när USA ska bomba Filippinerna och äter lite snacks. Vi har inte ätit middag än men skulle gissa på att det blir soppa! Jag pratade med min rektor som ringde min värdfamilj, och efter det har det blivit myycket bättre, vi pratar mer om småsaker och även jag vågar prata mer, ställa frågor osv:)

I fredags hade Hanna, som är en boendeelev, en liten soirée (fest typ). Det var vi som brukar hänga med varandra på SSP, typ 20 st och vi hade jättekul!! Alltså jag, Hanna, Charlie, Klara, Andrea, Hedda, Julia, Josh, Pontus, Samuel, Sophia, Andrea D, Ralf, Hugo, Ella, Marcus, Charlotte och Alfred. Tyvärr kunde inte Miranda eller Anna komma:( Det var ungefär 10 st som sov över där sedan och jag skulle egentligen också göra det men tog en uber hem istället, ganska skönt enligt mig. Kvällen var skitkul! förutom att Hannas grannar knackade på och mordhotade oss o att de skulle hämta sitt gevär😀

Dagen efter, i lördags, så var jag och Klara på musée D´orsay i 7:e arrondissemanget. Vi fick köa en stund men det var inte så farligt. Vi gick runt där inne i en 1 h ungefär, men det bra är att nästan alla muséum här i Paris är det gratis inträde om man är under 26 år! Efter vi hade varit där så var både hur hungriga som helst så vi satte oss på första bästa nästan, men det visade sig vara en jättebra restaurang. Jag åt pasta carbonara och Klara åt pasta med lax. Närmare mot eftermiddagen strosade vi bara runt lite inne i Paris, man har börjat sätta upp lite julbelysning här så det är jättefint och mysigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments