Igår fick jag för mig att jag skulle använda det sista av min färgbomb. Det här kommer ju gå ut om typ 2-3 tvättar, och eftersom jag har en deep cleansing schampoo så går det mycket fortare. Har nämligen gjort detta ett par gånger förut!!

Så jäkla smart med färgbomb, tröttnar man på blond som man oftast gör, så är det smidigt att bara köra på när man känner för det. Det är ju inte permanent!
Och nu blandar jag två olika, revlon peach och clear för att inte få så intensiv färg.
Dock trodde ju jag att ”peach” var som det heter, aprikosfärg, alltså mer åt det orangea hållet än rosa. Så jag blandar ut med rätt mycket clear, annars vettefan hur det skulle se ut!!

Ni har väl inte missat mig på instagram? Linninjjaa ✌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i sängen och dricker morgonkaffet här! Jag vaknade strax innan 7 men har legat kvar hela tiden. Kunde däremot inte somna om... känner ju hur trött jag kommer vara idag!

Det verkar ha varit minusgrader inatt, såg många har fått skrapa rutorna. Usch, i helgen är det min tur! Vill verkligen inte !

Nu var det ett tag sedan jag fick träffa Emma och bebis, så jag ska faktiskt ta och åka dig idag runt lunch och äta lite och snacka skit.
Kommer förmodligen träffa Alexandra lite senare idag med på en (10) koppar kaffe! Haha!

Juste.. igårkväll fick jag syn på min färgbomb jag har haft liggande här hemma, så jag smacka i det så nu har jag typ ljusrosa hår!! Jag ska fota det idag tänkte jag, så ni får se också! Kommer upp lite senare idag, men innan lunch iaf, så håll utkik 😉

Planer idag?

Likes

Comments

Nu för tiden sitter jag jämnt och ständigt framför youtube och kollar inspirationsvideos; hur ska jag fota bättre. Och de saker jag kollar på ger så sjukt grymma, och enkla tips så man ba jaa, klart man ska göra så!!

Till exempel att få en härlig instabild på något som inte är än själv. För på en själv så vet man sina vinklar hit och dit men när man ska (när jag ska iaf) fota något framför mig så blir jag helt stum. Jag vet inte hur jag ska göra detta på bästa sätt, eller hur tusan redigerar folk sina bilder så jäkla bra!? Men det är ju så enkelt, har jag kommit fram till nu. Och det blir genast så mycket roligare!

Kollade på ett klipp nu ikväll, och det slutade med att jag riggade upp softboxen, klippte av en plastblomsjävel, rollade min gosiga ruggmatta från rusta som var full med damm, grus och skit! Och voila! Simpelt och så, men jag kommer verkligen att testa på mer saker, kanske köpa fler plastblommor för att klippa sönder och tvätta min matta! 


#nouwinfluencer #nouwinspo #idealofsweden

Likes

Comments

Åkte in till Katrineholm idag för att köpa en present till min väns sons som fyller snart.
Och på vägen hem ville jag ta en annan väg och inte köra samma, tråkiga väg jag åker varje dag till jobbet.. Tyckte det var så fint, så åkte hem, hämtade kameran och drog ut på en promenad i skogen.

Bilderna är jag inte alls nöjd med, jag blir nästan mer nöjd med bilderna jag tar på mobilen, än de med kameran. WHY IS THAT!?!?
Iallafall, jag har ett par bakom mig med en hund som gick i hälarna på mig, och jag ba nej gå ni. Så jag gick åt något annat håll i skogen, utanför elljusspåret och fotade lite. Gick tillbaka och kom ut på spåret igen. Alltså det var så tyst och lugnt, men jag kunde höra fåglar så jag stod och tittade upp i träden för att se om det var någon fågel som var synlig som jag kunde fota. Och medan jag står där så hör jag hur det börjar dunka i marken, och jag tittar runt och ser ingenting, men jag hör ljudet fortfarande och det kommer bara närmare och närmare mig. Jag kunde i princip se hjärtat utanför jackan på mig, och sen ser jag hur det rör sig bakom träden jag stannar upp och står helt stilla. Min kropp sa "spring för ditt liv", men huvudet sa "stå helt stilla". Och då fick jag syn på dom. Jag såg iallafall 2st hjortar, alltså ni vet Bambi. (Har blivit dumförklarad för att jag tydligen råkade skriva något annat i en snap som jag har skickat till några, men jag skrev under panik då. Och jag minns inte ens vad jag skrev så det blev något jättekonstigt tydligen..)
Fick precis reda på att jag hade skrivit ROVdjur, men jag menade RÅdjur. Så i mitt huvud var jag närmare det rätta än vad jag skrev! Hahah..

Iallafall så stod jag där helt stilla, och både jag och djuret bara kollar på varandra. Som tur var så sprang de åt ett annat håll, och jag ville bara ut ut ut från den där jäkla skogen!!
Det värsta av allt, var ju att jag stod med kameran på och allting, men jag blev så rädd så jag vågade inte ta kort på dom, haha! Och jag ångrade så mycket i bilen hem, att jag inte bara knäppte lite liksom... Det hade kunnat blivit så sjukt cool bild. För den verkligen kollade på mig!

Nu har jag lyckats lagat lite mat under tiden jag har försökt skriva allt detta. Väldigt ambitiöst då jag bjuder mig själv på kroketter och fiskpinnar! Mums!
Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen, och jag hoppas att ingen av er blir jagade utav något konstigt djur! Haha!


Likes

Comments