Igår var jag och fixa naglarna och se så fina dem blev! 😍 Det här var vågat av mig att testa turkos men snyggt blev det, visst?! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

If your actions do not prove the truth of your words, then your words are nothing more than lies.

Likes

Comments

Såg detta i en känd blogg och kunde inte sagt det bättre själv!

– Manipulativa människor.
Det är personer som försöker kontrollera andra och få dom tänka som än själv. Dom kan få dig att tro att du vill något som du egentligen inte vill. Eller ännu värre, att du har gjort fel när du inte har gjort något fel. Manipulativa människor är dom värsta för dom kommer tillslut skada dig psykisk.

– Smygmobbaren
.
Personer som ständigt pikar dig, klankar ner på dig, får dig att känna dig mindre smart / fin / rolig / värd (osv) och skyller på att det är “bara på skoj”. För tycker du det är kul? Ja då passar ni ihop, men gör du inte det och personen i fråga får dig att känna dig sämre, då är det dags att säga ifrån på skarpen eller lämna personen.

– Egoistiska människor.

Nu pratar vi om människor som bara tänker på sig själva. Dom tror att dom kan bättre än andra och lyssnar inte på vad andra har att säga. Dom har svårt att anpassa sig efter vad andra vill, och det ska vara på deras sätt eller ingens sätt.

– Skvallertanter.
Ja det är väl ganska uppenbart? En person som snackar skit om andra till dig, snackar troligtvis skit om dig till andra. Så tänk på vad du säger!

– Avundsjuka personer.
Att gå runt och vara avundsjuk på andra är väldigt ohälsosamt. Att inte kunna vara glad för andras skull är ju faktiskt väldigt sorligt.. Så känner du att du har en person i ditt umgängeskrets som har en tendens att vara väldigt avundsjuk på andra, undvik den personen! Hen mår inte bra och tar ut det över andra.

Är du själv avundsjuk på andra? Jobba på det, för det är en egenskap som du måste få bort. Fundera på vad som orsakar avundsjukan, känner du dig inte tillfredsställd med hur ditt egna liv ser ut? Fixa det då! Byt jobb om det är jobbet du är missnöjd över, börja plugga. Är du inte nöjd med din relation? Gör slut eller börja gå hos en psykolog. Inte nöjd med självförtroende? Jobba på det.

Likes

Comments

" People don't appreciate their loved ones until they realize they don't have much time with them anymore. "

Den texten gör så ont, så ont. Det är exakt så det var för mig... Jag uppskattade inte dig som jag egentligen borde ha gjort. Hur kunde jag inte uppskatta dig?! Allt du gjorde för mig.. Om du bara visste hur mycket jag saknar dig mamma!! Om jag bara kunde få krama om dig igen, få en puss av dig 😭

Tanken av att du inte kommer finnas där när jag får barn, gifter mig eller få resa med dig, bli gammal med dig, den tanken dödar mig inombords.

Vissa dagar så känns livet så meningslöst utan dig! Jag fattar inte hur jag ska klara av ett helt liv utan dig här vid min sida...

Likes

Comments

Hej 😃
Igår så åkte jag och John till Mall of Scandinavia för att se på bio, Apornas planet: Striden. Det var deras sista film och den var bra 😊 Efter det så åkte vi förbi mamma och sedan köpte vi hem pizza! Idag så har vi varit iväg en snabbis för jag skulle på ett ärende och sedan bara tagit det lugnt framför film med go-saker ❤️

Likes

Comments

Hejsan! 😊
Vilket underbart väder vi haft idag!! 😍 Dagen börja med att jag satte mig ute på gården med musik i öronen och rita.. Efter en stund så gick jag in och börja fräscha till mig för att sedan åka mot Väsby för en dag med Iris och Mathilda 🌸 Vi åkte och köpte mat samt go-saker och åkte till Kairo där vi slog oss ner. Satt och prata om massa och spela kort. Mys 💗 Efter det åkte jag och kolla när John spela fotboll 😊 Nu är vi hemma och ska lägga oss!

Likes

Comments

Hallå 😃
Idag så åkte jag iväg på ett ärende tidigt på dagen efter det så hämta jag upp Maria 💗 Vad gjorde vi inte..? Vi hann med en fika, åkte till Sigtuna för glass + promenad i solen, satt och snacka om massa.. Efter det drog vi och åt lite mat och sedan hem till Helin. När jag väl kom hem så hade vi en ledsen John där som tyckte att jag hade lämnat honom ensam alldeles för länge, haha. 😃❤️

Likes

Comments

Godkväll! 😊
Idag så har vi varit förbi min morbror + familj och lämnat lite presenter till lillen som kommer snart 😍 Längtar!! Efter det så åkte vi förbi mami ❤️ Sedan åt vi på Artins, en rätt ny restaurang där vi bor..

Likes

Comments

Hejhejjj 😃
Vi kom hem från Spanien igår! Vi åkte dit med Richie, Abbe och Nina. Nina har lägenhet i Alicante/Torrevieja så vi bestämde oss för att åka dit allihop i en vecka. 😊 Det var skönt att få komma bort från Sverige, egentligen så skulle inte jag och John åka utomlands i sommar men så blev det inte riktigt, haha.

Likes

Comments