Header

Shit va länge sen. Har hänt så pass mycket sedan sist så det går nog inte ens att försöka få med allt i någon konstig form av sammanfattning. Men mycket kul och bra har jag varit med om i alla fall. Inga värdsliga och jätte-speciella saker egentligen men mycket roligt har det varit i alla fall. Kommer försöka slänga upp lite inlägg under den närmsta tiden med både gammalt och nytt. Just nu drogar jag Shawn Mendes nya skiva som är fantastisk. De borde du också göra.

Likes

Comments

Idag var jag på Stinsen och fotade lite artister och fick lite autografer. 

Glöm inte att kika in på min fotoinsta: picsbylinni - har typ noll följare men är nöjd ändå för får då och då bekräftelse när kändisarna jag fotat gillar mina bilder ibland. Dom jag kan komma på som har gillat (vissa av dom flera bilder) är: Molly Sandén, Danny Saucedo, Gina Dirawi, Valter Skarsgård, Daniel Norberg, Viktor Frisk, Robin Bengtsson, Anty, Ulf Nilsson och en Panetoz-medlem. Vi får hoppas att några av dom jag lagt upp bilder på idag gillar dom! 

Likes

Comments

Igår va jag på Mello genrepet i Friends, sjukt kul att se alla bidrag, tycker verkligen det är ett väldigt bra startfält i finalen! Min topp tre är Oscar Zia, Robin Bengtsson och Ace Wilder. Satt på rad 6 läktare 1, i vänstra mitten-hörnet. De var bra platser och dessutom riktigt kul när alla artisterna gick förbi efter deras uppträdande plus att presskonferensen efteråt hölls där nedanför också så jag stannade så länge man kunde efteråt för att kolla på alla som blev intervjuade. Innan vi gick till arenan spenderade jag och mamma eftermiddagen med att gå runt i Mall of Scandinavia och fika på Dunkin´ Donuts, vilket var jätte mysigt. Här kommer lite halv-dåliga bilder (as usual eftersom jag använder mycket zoom).

Likes

Comments

Bara 8 dagar till julafton nu! Shit va tiden går fort. Känns som det var nyss skolan började efter sommarlovet och jag tog mitt sista dopp i havet liksom. Nu för tiden har jag lärt mig att uppskatta det runt julen mer än själva julafton, så ser inte lika mycket fram emot den som jag gjorde när jag var yngre kanske. Det som ska bli mysigt är dock att umgås med familjen och farmor och farfar, få ge julklappar och få några också såklart! Men det där pirret man hade inför julafton existerar typ inte.

Anywayyy, här delar jag med mig av den bästa julmusiken som alltid får mig att komma i stämning!

Likes

Comments

​Veckan som varit var väldigt bra på många sätt. På måndagen åkte jag och Joanna till Globen för att sitta i publiken under Fotbollsgalan där Darin, Icona Pop och The Fooo uppträdde. Vi kom dit för tidigt så vi gick runt i Globen Shopping en stund innan och stötte på Omar från The Fooo. Under själva galan hade vi det allmänt mysigt och satt och smaskade chips och popcorn, och jag försökte ta bilder med 30x zoom. 

På tisdagen gick vi i skolan till halv fem, så hade ingen energi för något annat. I onsdags fick jag äntligen ta bort min tandställning vilket var så sjukt skönt, som jag firade med lunch på thaibuffé med mamma. Efter skolan hade jag och mina vänner bokat fotostudion i skolan så vi var där och fotade till vår läxa. 

På torsdagen var det träning efter skolan och i fredags återvände jag till tandregleringen och hämtade ut en plast-skena formad som mina tänder som jag ska ha varje natt för att de inte ska gå tillbaka till hur de var förr. Sedan på eftermiddagen gick jag hem till Joanna och vi fixade oss, käkade och lyssnade på musik innan vi drog till Älvsjö för att gå på Idol för andra gången. Det regnade som tusan påväg dit vilket var lite typiskt, men jaja. 5 Seconds Of Summer och Adam Lambert var gästartister så det var jätte kul. Vi hade ju ingen aning om det när vi bokade biljetter för två månader sen. När vi kom in till studion frågade dom om vi hade sitt eller stå platser. Vi hade sitt platser vilket jag var besviken för eftersom jag trodde vi skulle få va på läktaren, men då kom en kille och ledde oss till platser långt fram vid scenen. Vi blev så jäkla chockade och glada, det var så fantastiskt att se 5SOS så nära. En annan bra sak med i fredags var att One Directions (och Justin Biebers) album äntligen släpptes, som jag längtat! 

Just nu ligger jag nedkrupen i sängen med doftljus av kanel och äpple runt mig, har tidigare kollat på Lasse Majas Detektivbyrå (julkalendern) och lyssnat på julmusik med syrran, så längtar till julen som tusan nu..

Separata inlägg med bider från veckan kommer. 

Likes

Comments