Header

Tog studenten nu i juni. Sjukt konstig känsla, väldigt bittersweet. Skönt att slippa skolan/ämnen man ej är intresserad av och jobbiga människor samtidigt som det känns läskigt med framtiden och att jag kommer sakna många och tryggheten som skolan ändå alltid inneburit för mig. Extra kul var det dock att jag tog studenten med min bästa vän, vi har gått i samma klass sedan dagis och hållt ihop sedan dess.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glömde helt bort att lägga upp bilderna på Niall Horan från Nrj Live som var i juni. Albin var där också!

Likes

Comments

För två veckor sedan stod jag längst fram på Ariana Grandes konsert med min kompis i Friends arena. Jag sjöng med högt till låtarna, skrek mig hes, träffade andra fans och tog massor av bilder. Det var en rolig kväll och jag kunde tryggt ta mig hem och somna i min säng. Men inte alla de som besökte samma turné några dagar senare hade den turen. Död, terror, skräck och sorg hör inte hemma efter en konsert som är en euforisk upplevelse där man känner sammhörighet och glädje. Helt ofattbart att något sådant har hänt. En flicka så ung som åtta år dog, hon var kanske på hennes första konsert och va där med sin syster. Unga personer, tonåringar, som inte får uppleva morgondagen och andra som aldrig kommer att få bort bilderna av döda kroppar från sin näthinna. Men jag tänker inte låta detta skrämma mig, för då vinner de. Jag tänker fortsätta gå på konserter, känna glädjen, träffa underbara personer och lyssna på min favorit-musik live. Och jag hoppas att detta inte gör att fler blir rädda utan att man istället höjer säkerheten och att framtidens generationer också får uppleva något så fantastiskt som en konsert.

Likes

Comments

Detta var den absolut bästa konserten jag varit på, och jag har varit på en del. Bra ordnat med sittplatser till oss på parkett istället för att man ska stå och trängas, vi hade turen att hamna precis framför den lilla scenen och insläppet gick smidigt. Shawn verkade gladare än någonsin och påminde oss ständigt om hur speciellt han tyckte det kändes och det märkte man verkligen då han inte kunde sluta le och ständigt tog ut inears:en för att höra oss. Från första låten till sista var det som att stå i en fantastisk orkan av musik och glädje och jag har seriöst aldrig skrik-sjungit och nästan dött så många gånger under en konsert. Det var så overkligt och när han stod på den lilla scenen och under låten Roses sjöng till vårat håll och jag och mina vänner sjöng högt som galningar så han skulle höra oss vilket han nog inte kunde undvika då han sneglate lite roat åt vårat håll, haha. Han sa vid ett tillfälle att det som hände just då var det närmsta man kunde komma magi och jag kunde inte hålla med honom mer.

Likes

Comments

Lite bilder från konserten den åttonde maj! Hamna längst fram på sidan då jag hade golden cirlce men det var en sjukt kall dag så höll på att frysa ihjäl både ute och inne i arenan. Bra konsert dock även om jag blev besviken för att hon inte kom till oss på sniskan typ alls. Bilderna längst ner är på hennes två förband, Victoria Monet och Bia.

Likes

Comments

När det som inte får hända händer. När Stockholm, mitt Stockholm, vårt Stockholm drabbas av terror. Rädsla. Död. Det är så otroligt svårt att greppa händelsen i fredags. Jag var och tatuerade mig med några vänner, hade precis fått påsklov och lyssnat sönder på Harry Styles nya låt på Spotify. Det var en bra fredag. Sedan säger tatueraren som precis fått en notis på telefonen att en lastbil precis kört på människor, mitt i stan. En olycka? Var det med mening? Hur många dog? Allt var så svårt att greppa och jag tror ingen av oss tog det speciellt allvarligt. Efter att vi är klara i studion går vi ut till stationen för att ta bussen hem. Där ropas det ut i högtalarna hur inga tåg mot centralen kommer att avgå på polisens vädjan och busschaufförerna och folk på plats pratar förvirrat om hur man ska göra. Jag läser på Aftonbladet påväg hem. "Sverige har blivit attackerat" "Tre bekräftas döda". Kommer hem, sätter mig i soffan och där sänder TV extra. Bilder på en rykande lastbil, döda människor övertäckta med filtar och plastpåsar, läkare, poliser, människor som hjälper människor. På Facebook möts jag av hur man öppnar sina hem, sjutsar de som är strandsatta i stan och ger folk på plats mat och hjälp. Allt känns så overkligt. Tre döda blir till fyra. Där går jag ju alltid när jag är i stan. Tittar i affärer, pratar med mina kompisar, mår bra. Tänk alla de som gjorde det samma. Som gick där, en helt vanlig fredagseftermiddag, 14:53.

Mitt i det här blir jag så otroligt rörd när jag tänker på oss alla. Det är så viktigt att vi är enade och idag när jag var i stan för att besöka platsen och stå tillsammans med tio tusentals andra på Sergels torg upplevde jag kärlek, trots att det var hur trångt som helst och trots att vissa av oss grät medan andra försökte vara positiva. Vi träffade en jätte gullig gammal dam som hette Maja som tog hand om min lillasyster och vi höll armkrok med främmande människor. Det var en extremt märklig känsla att stå bland alla dessa människor under en tyst minut, 14:53. Två dygn efter det ofattbara. En upplevelse som jag hoppas var den första och sista vi får vara med om.

Likes

Comments

Var på en underbar konsert igår med två vänner och det var så sjukt fantastisk stäming. Ed är verkligen helt fantastisk att uppleva live, och detta var andra gången jag såg honom. Som förband var det bland annat Ann-Marie, mest känd som feature i låten Rockabye av Clean Bandit och för sin låt Alarm. Otroligt lyckad kväll helt enkelt, och trots att jag satt på andra läktaren tvärs över scenen så räddade min underbara zoom på kameran mig från helt katastrofala bilder i alla fall.

Likes

Comments

För några veckor sedan var jag och två vänner på ett hotell i Stockholm för att vara med på Nrj Live Session. Det var superkul och Julia Michaels, James Tw och Gabrielle var jättebra. Det var mysig stämning och efteråt kom James och satte sig vid oss och snackade med sina fans helt casual liksom, haha!


Likes

Comments