Header

Idag vad jag iväg tidigt som satan för att åka till SVT och gå på Melodifestivalens presskonferens där man presenterar nästa års artister och låtarna dom ska sjunga. Höll dock på att missa bussen då jag vaknade 15 min innan jag skulle till bussen men på något sätt lyckades jag hinna klä mig och (typ) sminka mig innan jag sprang iväg, haha. Väl där fick vi hämta ut ett publikkort och dom bjöd på fika. Presskonferensen i sig gick väldigt fort, när dom hade presenterat alla tävlande var jag lite i chock över hur snabbt det gått och att det redan var slut. Här kommer i alla fall bilder från förmiddagen, alla artistbilder hittar du även på min instagram picsbylinni!

Likes

Comments

Har hängt en hel del på idol den senaste tiden och det har varit jättekul att få vara en del av det. Jag fotar en del medan jag är där som jag lägger upp på min insagram @picsbylinni, in och följ! Jättekul att få respons på bilderna, många gillas av deltagarna, skivbolag, idol m.m. medan vissa har lagts upp på deras instagram. Här om dagen följde även Liam som är en av deltagarna mig på fotokontot, jättekul!

Likes

Comments

Torsdag och fredag denna veckan var det fullt ös kan man säga. Gick på båda konserterna med Justin i Tele2 Arena. Försa dagen hade jag sittplats (tacka vet jag bra zoom på kameran och en shysst vakt som fattar att det är en kompaktkamera och inte system), och andra stå. Tyckte båda konserterna va grymma och redan efter första va slut längtade jag till andra. Det är så härligt att ba glömma världen och stå i en kokande arena tillsamans med 40 tusen andra och skrik-sjunga med till riktigt bra popmusik. Här kommer lite bilder och filmer från konserten! Glöm inte att följa mitt instakonto @picsbylinni för massa bilder från konserter och dylikt.

Likes

Comments

Shit va länge sen. Har hänt så pass mycket sedan sist så det går nog inte ens att försöka få med allt i någon konstig form av sammanfattning. Men mycket kul och bra har jag varit med om i alla fall. Inga värdsliga och jätte-speciella saker egentligen men mycket roligt har det varit i alla fall. Kommer försöka slänga upp lite inlägg under den närmsta tiden med både gammalt och nytt. Just nu drogar jag Shawn Mendes nya skiva som är fantastisk. De borde du också göra.

Likes

Comments

Idag var jag på Stinsen och fotade lite artister och fick lite autografer. 

Glöm inte att kika in på min fotoinsta: picsbylinni - har typ noll följare men är nöjd ändå för får då och då bekräftelse när kändisarna jag fotat gillar mina bilder ibland. Dom jag kan komma på som har gillat (vissa av dom flera bilder) är: Molly Sandén, Danny Saucedo, Gina Dirawi, Valter Skarsgård, Daniel Norberg, Viktor Frisk, Robin Bengtsson, Anty, Ulf Nilsson och en Panetoz-medlem. Vi får hoppas att några av dom jag lagt upp bilder på idag gillar dom! 

Likes

Comments

Igår va jag på Mello genrepet i Friends, sjukt kul att se alla bidrag, tycker verkligen det är ett väldigt bra startfält i finalen! Min topp tre är Oscar Zia, Robin Bengtsson och Ace Wilder. Satt på rad 6 läktare 1, i vänstra mitten-hörnet. De var bra platser och dessutom riktigt kul när alla artisterna gick förbi efter deras uppträdande plus att presskonferensen efteråt hölls där nedanför också så jag stannade så länge man kunde efteråt för att kolla på alla som blev intervjuade. Innan vi gick till arenan spenderade jag och mamma eftermiddagen med att gå runt i Mall of Scandinavia och fika på Dunkin´ Donuts, vilket var jätte mysigt. Här kommer lite halv-dåliga bilder (as usual eftersom jag använder mycket zoom).

Likes

Comments