Header

När det som inte får hända händer. När Stockholm, mitt Stockholm, vårt Stockholm drabbas av terror. Rädsla. Död. Det är så otroligt svårt att greppa händelsen i fredags. Jag var och tatuerade mig med några vänner, hade precis fått påsklov och lyssnat sönder på Harry Styles nya låt på Spotify. Det var en bra fredag. Sedan säger tatueraren som precis fått en notis på telefonen att en lastbil precis kört på människor, mitt i stan. En olycka? Var det med mening? Hur många dog? Allt var så svårt att greppa och jag tror ingen av oss tog det speciellt allvarligt. Efter att vi är klara i studion går vi ut till stationen för att ta bussen hem. Där ropas det ut i högtalarna hur inga tåg mot centralen kommer att avgå på polisens vädjan och busschaufförerna och folk på plats pratar förvirrat om hur man ska göra. Jag läser på Aftonbladet påväg hem. "Sverige har blivit attackerat" "Tre bekräftas döda". Kommer hem, sätter mig i soffan och där sänder TV extra. Bilder på en rykande lastbil, döda människor övertäckta med filtar och plastpåsar, läkare, poliser, människor som hjälper människor. På Facebook möts jag av hur man öppnar sina hem, sjutsar de som är strandsatta i stan och ger folk på plats mat och hjälp. Allt känns så overkligt. Tre döda blir till fyra. Där går jag ju alltid när jag är i stan. Tittar i affärer, pratar med mina kompisar, mår bra. Tänk alla de som gjorde det samma. Som gick där, en helt vanlig fredagseftermiddag, 14:53.

Mitt i det här blir jag så otroligt rörd när jag tänker på oss alla. Det är så viktigt att vi är enade och idag när jag var i stan för att besöka platsen och stå tillsammans med tio tusentals andra på Sergels torg upplevde jag kärlek, trots att det var hur trångt som helst och trots att vissa av oss grät medan andra försökte vara positiva. Vi träffade en jätte gullig gammal dam som hette Maja som tog hand om min lillasyster och vi höll armkrok med främmande människor. Det var en extremt märklig känsla att stå bland alla dessa människor under en tyst minut, 14:53. Två dygn efter det ofattbara. En upplevelse som jag hoppas var den första och sista vi får vara med om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var på en underbar konsert igår med två vänner och det var så sjukt fantastisk stäming. Ed är verkligen helt fantastisk att uppleva live, och detta var andra gången jag såg honom. Som förband var det bland annat Ann-Marie, mest känd som feature i låten Rockabye av Clean Bandit och för sin låt Alarm. Otroligt lyckad kväll helt enkelt, och trots att jag satt på andra läktaren tvärs över scenen så räddade min underbara zoom på kameran mig från helt katastrofala bilder i alla fall.

Likes

Comments

För några veckor sedan var jag och två vänner på ett hotell i Stockholm för att vara med på Nrj Live Session. Det var superkul och Julia Michaels, James Tw och Gabrielle var jättebra. Det var mysig stämning och efteråt kom James och satte sig vid oss och snackade med sina fans helt casual liksom, haha!


Likes

Comments

Idag vad jag iväg tidigt som satan för att åka till SVT och gå på Melodifestivalens presskonferens där man presenterar nästa års artister och låtarna dom ska sjunga. Höll dock på att missa bussen då jag vaknade 15 min innan jag skulle till bussen men på något sätt lyckades jag hinna klä mig och (typ) sminka mig innan jag sprang iväg, haha. Väl där fick vi hämta ut ett publikkort och dom bjöd på fika. Presskonferensen i sig gick väldigt fort, när dom hade presenterat alla tävlande var jag lite i chock över hur snabbt det gått och att det redan var slut. Här kommer i alla fall bilder från förmiddagen, alla artistbilder hittar du även på min instagram picsbylinni!

Likes

Comments

Har hängt en hel del på idol den senaste tiden och det har varit jättekul att få vara en del av det. Jag fotar en del medan jag är där som jag lägger upp på min insagram @picsbylinni, in och följ! Jättekul att få respons på bilderna, många gillas av deltagarna, skivbolag, idol m.m. medan vissa har lagts upp på deras instagram. Här om dagen följde även Liam som är en av deltagarna mig på fotokontot, jättekul!

Likes

Comments

Torsdag och fredag denna veckan var det fullt ös kan man säga. Gick på båda konserterna med Justin i Tele2 Arena. Försa dagen hade jag sittplats (tacka vet jag bra zoom på kameran och en shysst vakt som fattar att det är en kompaktkamera och inte system), och andra stå. Tyckte båda konserterna va grymma och redan efter första va slut längtade jag till andra. Det är så härligt att ba glömma världen och stå i en kokande arena tillsamans med 40 tusen andra och skrik-sjunga med till riktigt bra popmusik. Här kommer lite bilder och filmer från konserten! Glöm inte att följa mitt instakonto @picsbylinni för massa bilder från konserter och dylikt.

Likes

Comments