Bortglömd, osynlig och ersatt

Tänkte göra ett inlägg om dessa tre orden.
Att känna sig bortglömd, osynlig och ersatt av sina vänner eller killen man tycker om kan nog vara det värsta man kan vara med om.
Att känna sig bortglömd av en kompis för kompisen kanske har hittat "bättre" kompisar som tex kanske kan fixa sprit eller bara är roligare att vara med..det är då allt bara rasar och man känner sig bortglömd.
Att känna sig osynlig, man kanske alltid är den vännen som går längst bak när man går i en grupp av vänner eller man kanske är den vännen som inte får prata klart sin mening..man bara finns där vi sidan fast dem märker inte att du är där förens något händer..din hund kanske dör? Eller du kanske har en fest? Det är då alla dessa vänner kommer till dig, för dem kommer bara när något "stort" händer i ditt liv.
Sen ersatt..gud det har jag varit med om så många gånger och jag tror så många har varit med om det och jag talar nog för alla nu när jag säger att det är nog det ABSOLUT värsta som finns, när någon säger att du alltid kommer vara hennes eller hans bästavän kanske? Att du går före dem, att hon eller han alltid kommer finnas där men sen så hittar dem bättre personer och säger exakt samma skit till dem, man blir ersatt, dem flyttar på dig i deras hjärta till en mindre plats och tar in den nya personen och sätter den personen i den stora platsen, fast du har inte gjort något? Du har bara varit en äkta vän men ändå blir du ersatt, har dem tröttnat på din vänskap till dem eller kärleken till honom/henne.
Ni snackar inte lika ofta längre, ni har bara korta konversationer för du är bortglömd, osynlig och ersatt.
Jag är med om allt detta nu, jag vet hur det känns och jag vet att det är det allra värsta jag har varit med om.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments