Den siste tiden har jeg følt på en viss usikkerhet. Det vil si at egentlig siden jeg fikk barn har tanken slått meg noen ganger, men først nå har jeg virkelig begynt å tenke på om jeg hat tatt ett riktig valg.

Jeg er helsefagarbeider og jobber natt på et sykehjem for eldre. Jeg stor trives med gode kollegaer og har en turnus jeg er veldig fornøyd med. Men så kommer spørsmålene "hva skal jeg gjøre når jeg ikke lenger ønsker å jobbe natt?" Jeg kan gå tilbake til dag og aften turnus, men det er igrunn noe jeg ikke ønsker. For det vil også si at jeg får mindre tid hjemme og mindre tid til familien min og andre ting. Har jeg valgt riktig utdanning? Dette er en sikkelig hodebry som plager meg. Jeg vil jo ha en jobb jeg kan være tilfreds med i mange år, ikke bare noen år.

Skal jeg starte på ny utdanning? Jeg er jo bare 23 år (veldig snart 24) og har jo igrunn ingen hastverk og jeg hadde hatt tid til å ta en ny utdanning. Men hva skulle jeg da ha valgt? Jeg kjenner jo ikke til noe annen jobb en i helsevesenet. Jeg startet å jobbe i helsevesenet da jeg ble 18 år og har siden gjort det. Så alt annnet er veldig ukjent for meg.

Jeg ønsker en jobb som passer min livsstil, om dere skjønner. En jobb som ikke tar all min tid og krefter. Men en jobb jeg ønsker å komme til hver dag og glede meg over å ha. Og ikke minst en jobb jeg kan jobbe med i mange år fremover.
Er det andre med småbarn der ute som har lurt litt på det samme som meg? Hva har dere gjort?

  • 7 lesere

Likes

Comments

Dette har vi ventet lenge på. Skulle nå ønske at snøen kom mye tidligere, men nå er den her altså. Bedre sent enn aldri. Jeg synes det er noe magisk når snøen kommer. Alt blir så stille og fredelig. Og landskapet får er nytt utsende som er så lunt og koselig.

Vi våknet faktisk opp til snø. Vi tok med oss akebrettet og gikk en lang tur, lille synes det var helt topp! Og selvsagt måtte mammaen og pappaen prøve å. Det var så moro! Bare å nyte snøen, for plutselig er den borte igjen...

  • 11 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg endelig hatt noen fri dager, noe som har vært veldig etterlengtet. Men selvfølgelig har forkjølelsen kommet, og formen er ikke helt på topp! Men jeg har nå kommet godt igang med å gjøre huset klart for jul. I går fikk jeg litt nytt fra millemoi og det gjorde seg svært godt på spisebordet. Ettersom det er første jul i nytt hus og vi tidligere har bodd i leilighet som var mye mindre enn huset vårt nå har jeg måtte handle en del nye juleting for å få litt pynt i hele huset. Men det kommer seg nå. Nå gjenstår julevasken!

  • 19 lesere

Likes

Comments

Endelig begynner spiseplassen vår å komme i orden, det begynner å føles som et hjem og jeg vil si at vi har bodd oss godt inn i huset nå. Det skal sies at det er veldig mye jobb igjen før vi er i mål, men alt vi gjør hjelper og for hver måned som går er vi ett skritt nærmere målet, om å ha et hjem vi ønsker oss. Man bygger ikke rom på en dag. Alt tar tid, men alt blir så bra. Men dette gamle huset har virkelig gjort husdrømmen sann! Huset har jeg virkelig blitt så glad i, og det er så godt å kunne si at dette er vårt hjem.

  • 24 lesere

Likes

Comments

I går kom en pakke i posten jeg har gledet meg veldig til! Mini trengte litt påfyll av ullklær og jeg bestemte meg derfor for å gå til innkjøp av det herlige merket memini. Jeg fikk handlet mine favoritter og mini virket nok så fornøyd hun også! Klærne passer så godt til hverdags og til litt finere anledninger. Jeg er virkelig fornøyd!

  • 27 lesere

Likes

Comments