Nå har jeg endelig hatt noen fri dager, noe som har vært veldig etterlengtet. Men selvfølgelig har forkjølelsen kommet, og formen er ikke helt på topp! Men jeg har nå kommet godt igang med å gjøre huset klart for jul. I går fikk jeg litt nytt fra millemoi og det gjorde seg svært godt på spisebordet. Ettersom det er første jul i nytt hus og vi tidligere har bodd i leilighet som var mye mindre enn huset vårt nå har jeg måtte handle en del nye juleting for å få litt pynt i hele huset. Men det kommer seg nå. Nå gjenstår julevasken!

  • 8 lesere

Likes

Comments

Endelig begynner spiseplassen vår å komme i orden, det begynner å føles som et hjem og jeg vil si at vi har bodd oss godt inn i huset nå. Det skal sies at det er veldig mye jobb igjen før vi er i mål, men alt vi gjør hjelper og for hver måned som går er vi ett skritt nærmere målet, om å ha et hjem vi ønsker oss. Man bygger ikke rom på en dag. Alt tar tid, men alt blir så bra. Men dette gamle huset har virkelig gjort husdrømmen sann! Huset har jeg virkelig blitt så glad i, og det er så godt å kunne si at dette er vårt hjem.

  • 13 lesere

Likes

Comments

I går kom en pakke i posten jeg har gledet meg veldig til! Mini trengte litt påfyll av ullklær og jeg bestemte meg derfor for å gå til innkjøp av det herlige merket memini. Jeg fikk handlet mine favoritter og mini virket nok så fornøyd hun også! Klærne passer så godt til hverdags og til litt finere anledninger. Jeg er virkelig fornøyd!

  • 16 lesere

Likes

Comments