Ja, du leste riktig. Jeg logger av. Jeg tar rett og slett ferie fra blogging og sosiale medier. Det kan bli litt mye skjermtid til tider. Derfor ønsker jeg å koble helt av. Nå tar jeg og familien snart ferie. Vi skal være borte fra jobb og barnehage i 3 uker, og den tiden ønsker jeg å bruke mest mulig med familien min. Ikke på facebook, blogg, eller andre ting som distraherer. Jeg ønsker å si at jeg ikke skal være på Instagram også, men det vet jeg ikke om jeg tørr å love. Haha. Avhengig sier du? Uansett så skal jeg begrense meg veldig med alt. Det betyr ingen blogginnlegg den neste måneden. Nå har det vært stille fra meg en stund allerede, så det blir bare å fortsette med det. Har holdt på med å sortere i klær. Gleder meg til å dele nye outfitsbilder og sånn med dere. Men det får bli i september... Huff. Hørtes litt lenge ut, men det går nok veldig fort likevel. Tror vi alle har gått av å logge av. Være offline. Jeg skal iallfall nyte det.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Huff og huff! I dag har jeg virkelig klart det. Jeg har nemlig servert jentungen på 3 år en av de sterkeste chiliene på markedet. Jeg gav henne en gul habanero som hun kunne knaske litt på. Det ble ikke godt mottatt. Til mitt forsvar, trodde jeg det var en mini paprika. Haha, og huff! Det er så gale. Vi var å handlet på Coop Obs tidligere i uken. Der kunne du plukke med deg diverse små grønnsaker i ett lite beger. Vi tok noen miniagurker, et par oransje perletomater, noen gule og røde cherry-tomater. Vi tok også et par sukkererter. Det var jo veldig normalt spiselige ting. Jeg trodde dette var sånn smågodt-disk bare med grønnsaker. Sånn småknask. Når jeg oppdaget den søte gule paprikaen måtte vi ta en sånn også. Alt annet var jo i minatyrform. Tenkte ikke over at det kunne være noe annet enn paprika. Jeg er heller ikke noen ekspert på chili. Vet litt mer etter i dag. Jeg klarer fint og tygge jalapenos, men denne greia her var megasterk! Ja, jeg måtte jo smake når jentungen ikke ville spise mer paprika. Hun var nesten på gråten. Vi trodde først den var blitt litt gammel. Men jeg fant jo fort ut hvorfor hun hadde tårer i øynene og kastet ette pusten. Dette var heftige saker. Etter et par google søk fant jeg ut at en gul habanero er 50 ganger så sterk som en jalapeno, så du kan jo bare tenke deg. Jeg som skulle la jentungen få kose seg med noe søtt og godt. Hun elsker paprika, men spørs om hun tørr å spise det neste gang. På Bama sine sider står det at hvis du prøver å spise denne chilien rå vil du først kjenne en søt smak i et par sekunder før det føles ut som hele munnen står i brann. Og vet du hva? Det stemmer! Vi shotta ned på helmelk, og det gikk forholdsvis greit. Vi har det fint nå. Både jeg og jentungen er noen tøffinger. Ikke så tøffe at vi spiser habanero til lørdagsgodt da. Det var bare denne ene gangen. Neste gang tror jeg vi holder oss til kinderegg og tomater.

^ Illustrasjonsbilder fra Google. De ser jo gode ut da. Det er de ikke. Kanskje til krydder. Kanskje.

Likes

Comments

Hei hei. I kveld vil jeg skrive om noe som egentlig er kjempeviktig, men som veldig mange bare driter i. Meg inkludert. Eller ikke nå lengre da. Før brydde jeg meg ikke. Nå bryr jeg meg. Jeg snakker selvsagt om å bruke hjelm. Jeg har alltid tenkt "Det skjer jo ikke meg", også har jeg bare syklet uten. Men etter at jeg klarte å brekke tre bein på amatør-fotball fant jeg ut at "det kan faktisk skje meg", og vet du hva? Det kan faktisk skje deg også! Vi hører alle skrekkhistorier om friske mennesker som er ute å sykler uten hjelm, faller, skader hodet og blir lam. Det er jo helt forferdelig, og det verste er at dette er sanne historier. Det er ikke eventyr. Det kan faktisk skje. Derfor valgte jeg å kjøpe hjelm til meg selv dette året. Først følte jeg meg litt dust. Det er jo bare barn som bruker hjelm. Eller proffer da, men jeg er langt i fra proff, og jeg er kanskje liten... men folk flest ser at jeg ikke er et barn. Tror mange som ikke har brukt hjelm på mange år føler seg litt teite. Og ja, det er jo ikke akkurat et moteplagg. Men vet du hva? Det er enda teitere å sitte i rullestol bare fordi du var for tøff til å bruke hjelm. Så min lille hilsen nå i kveld blir; "Bruk hodet - bruk hjelm". Jeg vil at flest mulig, skal leve best mulig. Heia sikkerhet!

Likes

Comments

Hode dunker og kroppen verker. Jeg kunne klagd meg selv til tårer. Gitt opp hele positiviteten, men vet du hva? Jeg gjør ikke det. Vil ikke det. Vet du hvorfor? Fordi jeg gir ikke opp. Jeg har ikke kommet så langt, bare for å komme så langt. Nå er faktisk armen min helt frisk. Halleluja for det! Det er takket være mye hardt arbeid, gode leger og masse bønn. Det er jeg helt sikker på. Kneet og hofta er litt rar enda. Henger ikke helt med, men jeg har tro på at det kommer etter hvert. Har fortsatt ei plate i foten som antageligvis skal ut. Må bare vente til rett tid. Frem til da skal jeg bare jobbe, trene og stå på. Jeg kan nok ikke løpe noe maraton. Kroppen er ikke sterk nok til det. Men hver gang jeg tråkker litt ekstra på. Klarer litt mer enn sist, føler jeg meg som en olympiskmester. Og vet du hva? Neste gang du gjør noe bra; Klapp deg selv på skuldra og si "Heia meg". For du er god nok. Du er en liten mester du også. "We are the Champions", og alt det der.

^ Meg etter en god treningsøkt. God og svett, med bustete hår. Akkurat sånn som det skal være. Ha en fin kveld videre. Få deg en god natts søvn. I morgen kommer en ny dag hvor vi skal stå enda mer på.

"Today is not the day to quit. Tomorrow doesn't look good either"

Likes

Comments

Har du sett noe så skjønt? Jeg bare elsker det lilla settet fra Mayoral. Svigermor kjøpte det når hun var på tur i Polen, og jeg tror det er noe av det fineste Leah Celine har. Jeg ble også veldig glad da jeg arvet denne kjolen av tanten min. Den er av samme merke og farge. Passer helt perfekt til kåpen og lua. Disse bildene ble egentlig bare tatt sånn i hurten sturten på vei til bilen. Vi hadde egentlig dårlig tid, og jeg hadde gitt henne bokstavkjeks som lokkemat. Ja, de krasjer litt med bilde. Alt var veldig lite planlagt. Selv med dårlig tid måtte jeg bare stoppe opp å ta noen bilder av jentungen. Hun hadde valgt sko selv og alle ting. En skikkelig fashionista der altså. Elsker støvletter. Disse svarte her er fra H&M, og hun kaller dem for "søndagsskole-sko", da hun bare får bruke dem til fint. Selv ønsker hun å bruke dem i barnehagen også.

Likes

Comments

Her kommer et lite middagstips til alle Karmøybuer og Haugalendinger. Søndagsbuffet på Chicken Joy på Åkra. Det er kjempegod filippinsk mat der. Den siste måneden har jeg og familien spist søndagsbuffet på Chicken Joy hele to ganger, og bare det sier jo egentlig sitt. Det er bare så godt. Vi var der sist søndag, så idag blir det ikke da, men du kan jo gå selv om ikke jeg skal. Jeg anbefaler faktisk alt på bufféen. Alt er godt. Leah Celine var ikke fullt så begeistra for løkringene, men uten om det likte hun også ca. alt. Mannen liker aller best grillspydene av svin. Mye godt der altså. Godt for både store og små.

NB: De har dessert. Du må ikke spise deg helt mett. Må få plass til litt pudding, frukt og sjokoladekake også.

Likes

Comments

Disse skoene her er mine nye favoritter. Kjøpte dem tidligere i år, og de passer bare så fint til alt. De perfekte vår/sommer-skoene. Endelig har de fått dem inn igjen i hvite også, så da må jeg skyndte meg å bestille. Du kan få tak i like her. De er fra H&M.

Likes

Comments

I går hadde vi en helt fantastisk kosedag. Som jeg har nevnt før er onsdager vår desidert beste dag. Da har vi fri, og vi har lov til å kose oss litt ekstra. Vi gjør alt mulig. Biblioteket, lekepark, hyttetur, fisking, stavangertur, shopping, besøke venner og slektninger, ja vi gjør enkelt å greit det vi har lyst til. I går gikk vi på gratis sommerkino på Edda i Haugesund. Vi såg animasjonsfilmen "Syng" sammen med søstera mi. Veldig god film, anbefales for både store og små. De spiller den i morgen også, kl. 12:00.

Søstera mi har vært hjemme på besøk en uke nå, og reiste hjem i dag. Skikkelig triste greier. Surt smilefjes med tårer til og med. Så fælt er det. Vi hadde det heldigvis veldig fint i går da. En god kosedag både for meg og Leah Celine. Tror tante Emilie også hadde det godt. Etter kinoen hadde vi lunsj på Dolly Dimples, så det var en meget god dag. Skal leve lenge på den. Helt til jul faktisk. Det er lenge det... Men men. Ikke noe å gjøre med det. Gleder meg til hun kommer hjem neste gang. Jeg bare hater det når hun reiser.

Leah Celine og tante Emilie koser seg på Dolly Dimples. Godt med pizza og brus. Spesielt godt på en onsdag.

Likes

Comments

Denne t-skjorten tok jeg heldigvis ett bilde av før den ble ødelagt i vaskemaskinen... Hvil i fred kuleste t-skjorte. Den tålte tydeligvis ikke 40grader og tørkestativ!? Noe dritt greier... Men teksten er iallfall ikke noe dritt da. "Work hard - Pray harder". "Jobb hardt - be enda hardere". Det har jeg tro på. Du kan jobbe ræva av deg i en menighet. Stå skikkelig på forJesus. Peise på. Slite deg ut. Være med på hvert eneste opplegg. Men til hvilken nytte hvis du ikke har et bønneliv sammen med Gud? Jeg er en sånn typisk sliter. Jobber, jobber og jobber enda litt til. Vil være med på alt. Det var en periode jeg var så aktiv i menighetsarbeid at jeg ikke hadde tid og ork til å lese i bibelen eller å be til Gud. Jeg mener det blir jo helt feil. Vi må huske å puste. Ta oss tid til å høre Guds stemme, og gjøre det som er best og rett for han. Ja, det er bra å bidra. Alle bør bidra litt. Men det som ofte hender er at noen gjør alt, mens andre bare ser på. Det er viktig å fordele oppgavene. Inkludere alle. Nå til høsten skal jeg gjøre litt mindre oppgaver i menigheten. Det er litt trist. Kjenner jeg har lyst til å bli med på alt. Dessverre er det høyst nødvendig for meg nå å trappe ned på oppgaver og heller fokusere på et sunt bønneliv, familieliv, og en sunn kropp. Det finnes en tid for alt. Nå er tiden inne for å hvile og lytte. Hvor lenge vet jeg ikke, men lover å komme sterkere tilbake. Både fysisk og psykisk.

Likes

Comments