For et par søndager siden hadde vi deilig middag på Tipp Topp Mat. Det er en restaurant på Åkra hvor de serverer alt mulig godt. Italiensk, kebab, kjøttkaker, komler, pizza, hamburger, ja alt mulig forskjellig. Passer til folk i alle aldre. Og det smaker deilig. I promise you. Det er min nye favoritt plass. Pizzaen er god, kebaben er god, og pastaen er helt himmelsk. Husets pasta er den aller beste. Skal du ut å spise idag, vil jeg anbefale deg den. Futtuccine Al Pollo er også knallgod. Altså alt her er bare helt supert. Du må nesten bare prøve deg frem til din favoritt.

Ble du ikke litt fristet nå? Det ble iallfall jeg.

Ha en god søndag! Vi skal i 3-årsdag i dag. Hadde tenkt oss på søndagsskolen også, men jentungen er så himla treg på søndagsmorgener. Sliten etter en lang uke med barnehage. Så da ble det heller til at vi ble hjemme. Slappe litt av før det blir fest og baluba sammen med en gjeng unger.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Når du har sovet skikkelig dårlig. Ca. 3-4 timer, og du skal bruke hele dagen på å prøve ulike senger. Ja, da gleder du deg til å sove om natta. Har fått undervisning om ulike typer materialer i madrasser, og senger. Prøvd ulike fastheter. Prøve ligget en hel haug. Kjenner jeg får lyst på ny seng. Men for i kveld får min egen duge. Jeg er nemlig mega trøtt, og det er på tide å stupe i sengs.

Ha en god natt. Håper denne natten blir bedre.

Likes

Comments

Da var jeg på vei til Oslo. Skal på kurs med jobben. Kjenner det blir veldig gøy. Alltid kjekt med noe nytt og lærerikt. Blir interessant. Dessverre var flyet litt forsinka. Kjedelig å vente, men men. Ikke noe å gjøre med det. Så lenge vi kommer frem til slutt. Sitter på bussen nå. Blir gøy å se hva de har å vise oss.

Ønsker deg en super torsdag. Det skal iallfall jeg ha.

Likes

Comments

// I samarbeid med Rapunzel of Sweden

Da har jeg fått de søteste shampoo & balsam flaskene i posten. Disse er 100ml, lukter godt og ser kjempebra ut. Jeg tenker disse skal få en god plass i gymbaggen min. Eller treningssekken. Alt ettersom hva du kaller det. Disse er iallfall perfekt å ha med på trening, eller om du skal ut å reise. Tar liten plass, og gjør godt for håret.

Minner også om rabattkoden LINNHEGE92. Bruker du den på rapunzelofsweden.com får du -10% på ordren din. Koden er gyldig til 02. november 2017.

Likes

Comments

LIGHTS - Giants

GAMPER & DADONI - Just Smile (Feat. Milow)

Sam Feldt - Feels Like Home

Blink-182 - No Future

All Time Low - Good Times

DJ Vice - Obsession (Feat. Jon Bellion)

Maggie Lindemann - Pretty Girl

Milow - Summer Days

Busted - Night Driver

Luis Fonsi - Despacito (feat. Daddy Yankee)

Purity Ring - Begin Again

LIGHTS - Fight Club

All Time Low - Drugs & Candy

Jeg har skikkelig fått til litt egentrening for tiden. Koser meg både på spinningsykkelen og elipsemaskinen. Trenger du litt ny treningsmusikk? Da anbefaler jeg disse sangene her. Kjenner jeg at jeg begynner å bli skikkelig sliten. Ja, da skruer jeg på sangen "Just Smile", og jeg lover deg du får ny energi og et ekstra stort smil rundt munn. Jeg gliser hver gang den kommer på. Plutselig blir ingenting tungt lengre. Iallfall i 3 minutt.

Lykke til med treningen! Og husk at det er viktig å smile. Til tross for tunge tak og vonde knær! Ha en god kveld videre. I morgen er det på an igjen.

Likes

Comments

I går kveld fikk jeg fikset meg litt på håret. Søskenbarnet mitt er frisør, og hun trengte meg til å sitte modell. De skulle ha kurs på kvelden, hvor de skulle lære mer om farging. Kunne jo ikke si nei til det. Gøy med litt forandring! Og det ble litt av en forandring. En meget god en kan du si. Fikk tre ulike farger i håret, mørkest på toppen og lysest i bunn. Ble også en del klipping. Du tenker ikke over hvor slitt håret ditt er før du sitter i en frisørstol. Haha. Nesten litt flaut! Men nå ser det iallfall bra ut da. Gleder meg til å gå på jobb i dag med "nytt" hår. Du kan jo se selv. Trenger ikke være ekspert for å se hva som er før og etter av disse bildene. Eller hva?

Helt til slutt vil jeg bare si tusen takk til Benedicte som gjorde meg så fin. Jeg er mega fornøgd. Og til Studio Haarr som er den beste frisørsalongen! Dere er gode hele gjengen.

Likes

Comments

// Bilde er tatt fra pinterest.

Da tar iallfall jeg kveld, så får du sove godt når du også tar kveld. Ha en god natt, hvor enn du er i verden. Sov godt og drøm søtt. Vit at du er dyrebar.


Likes

Comments

Oh my! Denne helgen har jeg vært sen to kvelder på rad. Noe mine nærmeste har fått kjenne på både godt og vondt. Jeg er virkelig ikke god å ha med å gjøre når jeg sover for lite. Får helt ekstremt kort lunte. Det kommer seg utover dagen, men fy søren så sur jeg kan bli. I går måtte jeg beklage meg opp til flere ganger til både mann og barn. Huff, skal ikke være lett. Hvis morgengretten var en sykdom, hadde jeg hatt noe som ble kalt for ekstremt alvorlig tilfelle. Uhelbredelig. Jeg prøver å holde meg inne når det står på som verst. Så om du ikke ser meg i dag... vel da er det nok fordi jeg og gullet koser oss med Barbie filmer og smågodt. Pluss en god dose koffein til den trøtte sure mammaen.

Når dette smilet her kan få deg irritert... Ja, da er det du som er problemet. Ikke den treige 3-åringen som ville sykle tur. Selv om hun vil ha pause hver tiende meter, og ber meg trille sykkelen, mens hun vil bli bært. Med en god natts søvn er alt litt lettere. I natt skal jeg legge meg tidlig. Orker ikke å være så sur. Det kan umulig være sunt.

Håper du har en bedre morgen enn meg. Nyt søndagen.

Likes

Comments

I dag har jeg fri, og jentungen er i barnehagen. Denne dagen skal nytes max. Skal prøve å ta litt bilder gjennom hele dagen, sånn at jeg kan dele med dere her. For hva skal jeg egentlig finne på? Hva gjør jeg når mannen er på jobb, jentungen er i barnehagen, og jeg har fri fra jobb? Vel, det får du vente å se. Jeg lover iallfall at dette skal bli en god dag. Denne dagen er min.

Noen dager må du bare ta på kjærlighetsbrillene og bare nyte livet litt ekstra. Det skal jeg idag. Blir du med?

Likes

Comments

// i samarbeid med Rapunzel of Sweden

Da har jeg klikket hjem et par nye produkter til håret. Frisøren sendte melding i dag om jeg ville bli brunette på mandag, og det ville jeg jo. Gøy med noe nytt, men da trengte jeg jo ny shampoo og balsam også. Nå bruker jeg Tigi Bed Head Dumb Blonde. Den funker dårlig på brunetter tror jeg. Så da hadde jeg iallfall en unnskylding til å prøve noe nytt. Denne gangen falt valget på Rapunzel og Sweden.

Trenger du noe nytt til håret vil jeg anbefale deg å kjøpe noe på Rapunzel of Sweden du også. Der får du nemlig -10% rabatt når du bruker koden LINNHEGE92. Tilbudet varer ut hele oktober. Så løp og kjøp. Jeg gleder meg iallfall til posten kommer. Nettbutikken finner du her .

Likes

Comments