Da var det fredag, og det er endelig lov å kose seg litt ekstra. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg har nok kost meg litt ekstra hele uka. Skikkelig søtsugen. Skylder litt på tante rød, og alt for mange selskaper. Masse muffinsrester som bare står og lokker. "Spis meg!", og da må jeg jo spise dem. Men sånn seriøst. Jeg vil dele en super enkel og god oppskrift med dere. Jentungen som egentlig er skikkelig småspist kan spise tre sånne tørre på en gang! Haha, så det sier litt om hvor gode de er. Det er tante Anne Merete som har lært meg oppskriften. Hun er skikkelig flink! Disse her, må du faktisk bare prøve.

Det du trenger er:

250g Smør - 375g sukker - 4 egg - 2,5dl melk - 500g mel - 2ts bakepulver - 2ts vaniljesukker - melis (om du vil ha glasur)

Slik gjør du:

Smør og sukker røres hvitt. Bland det tørre i en bolle, og det våte i en annen.

Bland skiftevis vått og tørt inn i "smørkremen"

Fyll formene halvfulle, 180grader i 10-15minutt.


Det er så enkelt at tilogmed jeg klarer det! Ha en god fredag, og håper du koser deg med noe godt i dag. Det fortjener du!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

// Reklame for Troens Ord. Josefine Halvorsen har lagt bildet.

Sett av datoen søndag 25.juni. Da skal du nemlig på Troens Ord Kopervik og støtte Argentina misjon. Det blir grilling, auksjon, og jeg skal være fotograf. Du kan få fine familiebilder, kjærestebilder, eller bare et fint portrettbilde til å ha på CV'en, og alle pengene går til Argentina. Hvor gøy er ikke det da? Så om du enda ikke har forstått det, sier jeg det igjen... Det er på Kopervik det skjer nå på søndag. Jeg skal også bake sjokoladekake. Bare det er jo grunn nok til å komme. Hvem elsker vel ikke sjokoladekake? Bli med å støtt opp for en god sak. Argentina trenger DEG!

Likes

Comments

Da var det endelig kveld hjemme hos oss. Jentungen sover, mannen dusjer, og jeg får puste litt alene i ro og fred. Det trengs etter en god og lang dag. I dag har jeg og Leah Celine vært på dagstur i Stavanger. Vi har kost oss nede i sentrum. Trillet tur og shoppet litt. Skulle egentlig bare bytte et par ting på Moods of Norway. Hadde ingen planer om å kjøpe noe, men kom over et par småting her og der mens vi gikk. Blir som regel alltid noe. Vi hadde også en herlig liten lunsj ved Breiavatnet. Bringebær, donuts, kjeks og vann. Jeg syns det er så koselig der. LC likte seg også. Fine fugler og flott natur. Vi satt oss nærme to gutter som spilte på djembetrommer. Så kos. Det er noe av det jeg liker best med storbyer. Alltid noe som skjer. Fest og glede. Kjenner det er litt godt og komme hjem til fred og ro. Dagens høydepunkt var jo selvsagt å besøke mamma. Hun har kjøpt hus her, og det var gøy å besøke henne i det nye huset. Neste gang får vi prøve å overnatte. Det blir nok enda mer kos.

Alt i alt en veldig fin dag. Selv om det alltid blir litt kaos med en treåring. Jeg ønsker å kalle det for kaotisk idyll. Det er noe jeg fint kan leve med. Bare moro det. Iallfall i ettertid.

Likes

Comments

Årets sommerkjole får du til en hundrelapp på eBay! Ja, det er faktisk litt sykt. Jeg kjøpte av denne selgeren her. Kjøpte str. S=EU34. Jeg er 155cm høy, og den passet perfekt på lengden. Så kanskje litt kort i størrelsen? Den er bare så fin, at jeg må nok bestille en i grønt også. Denne skal bli masse brukt nå i sommer. Beste kjøpet på lenge.

Hva syns du? Har du kjøpt noe på eBay du bare elsket?

Likes

Comments

I helga var jeg ikke i mindre enn 3 bursdager! Det er mye kake og sukker det. Mye kos og sosialt også da, men likevel. På fredag var jeg i 30-årsdag. Det hele ble feiret i en koselig låve. Så kos. Only girls allowed. Kjekt med jentefest. På lørdag var jeg i 1 års dag til niesen min. Masse barn, og godtepose jakt for de minste. Helt herlig. Og på søndag feiret vi 14års dagen til svogeren min. Så det var 3 veldig ulike selskaper. Kjenner jeg er litt lei kake nå, men i morgen fyller mannen året. Så da er det party igjen. Blir godt når det er over. "Kroppen min har ikke godt av for mye søtt", sier jeg mens jeg slikker av slikkepotten og baker en kake til morgendagensfest.

Likes

Comments

Dette året skal jeg reise til et nytt og spennende sted... Nemlig Danmark! Hehe. Har faktisk aldri vært der før, så det blir jo faktisk spennende. Blir bare meg, mannen og jentungen, men det gjør ingenting. Vi skal nok kose oss, som den lille familien vi er. Vi skal bo på et feriesenter. Der de har lekepark og basseng både inne og ute. Så om det er stygt vær en dag kan vi likevel bade og kose oss. Kjenner jeg gleder meg veldig. Har hørt at kaker og wienerbrød er kjempebillig, og at legoland ikke er sånn allerverst. Så det blir nok en kjempetur. Har du noen tips til hva vi bør finne på i Danmark tar jeg gjerne i mot tips. Hvor bør vi spise, og hva bør vi se? Bare del i vei. Jeg vil vite alt.

// Bilde er tatt fra nettsiden til danland.no - tror det er her vi skal bo.

Likes

Comments

Contains affiliate links

// inneholder adlinks

Haha. Disse bildene var bare for dårlige til å ikke deles. Det å bruke mannen som fotograf høres alltid ut som en god idé. Vi går ut. Finner det perfekte stedet for å ta bilder. Jeg stiller meg opp. Han tar et bra bilde. Nå som han er fornøyd, ber han oss om å gå inn igjen. Vi er ferdige. Og resultatet? Vel, det ser du vel selv. Jeg ser ut som en sur apekatt på 1/4 av bildene. Festlig da.

Men så var det den fine kjolen min jeg ville dele med dere da. Sånn egentlig. Den er fra Moods of Norway, og heter Beate Ask, i fargen Crown Blue. Høres flott ut. Du finner den her. Den er sånn god og strechy. Elsker det!

Likes

Comments

// egen reklame

Da var jeg jeg kommet meg hjem fra jobb. Og jeg har endelig tatt et valg. Stolen er bestilt og jeg venter i spenning. Det ble Stordal sin nye stol Leaf i fargen grønn. En liten og nett stol som passet ryggen og nakken min helt perfekt. Jeg når faktisk helt ned til gulvet med bena mina, og jeg er ikke mer enn 155 høy! Meant to be. Er du like liten og nett som meg anbefaler jeg deg denne stolen her. Vi har den i soft også. Litt mykere, og med litt mer mønster. Jeg måtte ha den hardeste. Var den som traff min korsrygg best. Blir deilig å ha en fin og god stol å sitte i. Er vel en liten fare for at jeg kommer til å sove der hver kveld nå fremover, men men. Den risikoen må jeg bare ta. Hehe.

Likes

Comments

Er så fornøyd med den nye t-skjorten min fra Moods of Norway. "SAFT". Elsker at den er litt sånn rosa glins, og at det står på norsk. Moro. Du finner jo ofte klær som det feks. står "juicy" på. Hvorfor ikke bare enkelt å greit skrive "saft". Haha. Jeg syns det er gøy da, og jeg liker ikke en gang saft. Noen Fun Light kan være gode innimellom, men sånn egentlig er ikke saft noe jeg drikker. Jentungen får en sjelden gang husholdningssaft. Når hun er syk og sånn. Ser bare ikke helt vitsen med å gi for mye sukkerholdige drikker, og det er helt uaktuelt og gi henne sukkerfri.

T-skjorten min finner du her. Den finnes også i grått med gul skrift om du heller vil ha det.

Ha en fin fredag søte du. Kos deg gjerne med ett glass saft, om du vil. Jeg tror jeg holder meg til vann, til tross for kul t-skjorte.

Likes

Comments

Denne teksten er bare så viktig! Vi må lære oss og hvile, ikke gi opp.

Når du er sliten, lei og alt er bare vondt og fælt. Livet har sluttet å smile. Vel, da er det lett og gi opp. Legge seg ned å bare grine. Slutte å prøve. Slutte å stå opp. Slutte å gjøre en innsats. Men vet du hva? Det er ikke sånn det fungerer. Da blir det aldri bedre iallfall. Hvis et hus ser helt bomba ut, kan du gjøre 3 ting. Det ene er å fikse det med en gang, det andre er å ikke fikse det, og det tredje er å samle opp nok krefter, sånn at du klarer å fikse det. For min del er alternativ to ikke et alternativ en gang. Å gi opp er aldri det beste alternativet. Mange kan tenke at å fikse det med en gang er best. Og det er jo også det. Om du har nok krefter til det. Klarer du ikke i dag? Frykt ikke. Da bør du hvile i dag, sånn at du kanskje klarer det i morgen. Hvis du blir trett... lær deg å ta en liten pause, i stedet for å slutte helt.

Et par visdomsord fra meg idag der altså. Hehe. Nå skal jeg slappe helt av. Nyte livet. Samle krefter til morgendagen og helg. Må gjøre et par små ting først, og så skal jeg hvile. Det blir godt. Kroppen trenger av og til litt restitusjon.

Likes

Comments