God søndag! Eller er det det? Kjenner jeg er litt halv sløv i dag. La meg alt for sent, og stod opp alt for tidlig. Jentungen måtte ha hvil i stedet for søndagsskole, og da er det bare å glede seg til hun våkner sur og skuffa. Søndagsskole er ukas høydepunkt, men hun var bare alt for trøtt. God start! Kjente den kaffé latten på Shell i dag var vel unt. Burde nok hatt to til skal jeg overleve dagen. Eller neida, det kommer seg vel. Vi skal i to bursdager i dag, så det bare må komme seg. Først søskebarnet til Chris, så bestemoren min. Er veldig kos med selskap altså. Jeg liker mat og gøyale folk. Så det er vel bare til å slå seg litt i kinnet og reise seg opp. Dette skal bli en god søndag.

Her er bilde av godjenta med hjemmestrikket Marius-kjole. Svigermor som har laget. God og myk i lekker dusrosa. Var den ikke fin? Jeg er veldig heldig som har så flinke folk rundt meg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

// inneholder adlinks.

// Hvit bukse fra Gina Tricot - Mørkblå genser fra H&M - Sneakers fra New Balance

Å vandre rundt i hvit bukse som småbarnsmor er kanskje ikke helt det beste. Jentungen vil bli bært og jeg er bare livredd for å bli skitten. Vil jo ikke gå rundt som en fant. Jeg skal være helt ærlig å si at det ikke var helt mitt beste kjøp, men guri hvor fint det er når de er rene! Selv om det kommer til å bli sjeldent. Denne buksa skal nok ofte i vask, men det får bare stå til. Hvite bukser hører våren til, og jeg vil være med på trenden.

Likes

Comments

Du er hva du spiser er det noe som heter, derfor valgte vi å spise Oreo Crispy & Thin til fredagskos. Hehe. De er bare helt super digg. Jeg og Leah Celine koste oss skikkelig. Sprø sjokoladekjeks med oreokrem, Yummy yummy! Har et par igjen som jeg skal kose meg med litt senere. Det blir supergodt! Gleder meg.

Andre som har prøvd denne gode snacksen? Hva syns du?

Likes

Comments

Når jentungen trenger nye klær, pleier jeg å gå litt bananas på Zara .Jeg bare elsker alt de har. Masse fint til greie priser. Får mye bra for pengene. For litt over en måned siden kjøpte jeg litt gensere og nattedrakter til gullet mitt. Hun trengte litt nytt, så jeg fikk handlet litt. Så reiste mamma til Nederland i påsken og kom hjem med en pose med klær. Sier ikke nei takk til det nei. Så alt dette er ikke handlet på en gang. Litt og litt. Da er det vel litt mer ok, eller?


Likes

Comments

Da var påsken over for i år, og jeg er litt nærmere tannråte og overvekt. Haha, neida. Men det har blitt spist veldig mye god mat og godis denne påsken. Skulle trodd at jeg lærte litt fra de forrige årene. Må jo på sukkeravvenning hvert år etter påsken. Helt kutt. Kroppen blir jo helt må ha det bare må ha det. Så nå er det stopp. Nei, takke meg til! Jeg vil styre kroppen min selv, ikke la den styre meg. Så i dag var det den store tøffe dagen med aktivitet, jobb og sunt kosthold. Mannen kom nettopp hjem med en kompis og Thai mat, så jeg har lurt i meg to sprøstekt kylling og litt pommes frites til kveldsmat. Det var super digg. Godt med bare en liten smakebit innimellom. Man kan jo bli litt gal når man vet om alt det gode som ligger å lurer i skapet. Har en del igjen i påskeegget, men det skal ikke bli spist i dag. Kanskje på lørdag, hvis jeg får lov av meg selv. Greit å være sin egen sjef. Jeg pleier som regel å si ja. Dessverre, for jeg har alt for mye kvikklunsj igjen etter priskrigen.

Hva syns dere foresten om påske bekledningen min? En gammel kjole fra H&M. Har sikkert hatt den i 10 år! Var det eneste gule jeg fant i skapet. Må jo være påskegul i påsken. Minn meg på å kjøpe mer gult. Jeg liker gult. Jeg blir glad av gul.

Likes

Comments

Tenkte jeg bare ville dele litt perlekunst med dere. Jeg og Leah Celine som har kost oss, og lagd litt påskepynt. Fin familieaktivitet nå i påsken. Perling er bare så gøy. Gøy for liten og stor. Blir aldri for voksen til å perle. Jeg har blitt helt hekta! Før kalte jeg jentungen for perleguri, siden hun perlet så mye. Men nå er jeg den som vil det mest. Rett før jeg begynner på kveldstid også. Sånn helt ærlig. Jeg vurderte å droppe oppvasken sånn at jeg kunne perle litt i fred. Haha, så gale!

Ønsker du å finne fine mønstre vil jeg anbefale deg å søke litt rundt på pinterest. Jeg fant iallfall masse fint der. Er mest til små perler, lite grann til de store. Vi har bare store perler da, dessverre. Må nok kanskje investere i noen små også. For dette er gøy!

Likes

Comments

"Det lille lys jeg har. Det skal få lyse klart. Det lille lys jeg har. Det skal få lyse klart. Det lille lys jeg har. Det skal få lyse klart. Lyse klart klart klart. Lyse klart."

^ Leah Celine sin favoritt sang for tiden. Og sånn egentlig er den veldig bra også. Begynte å tenke litt på den nå i kveld. At vi alle er lys, og vi velger selv om vi skal lyse klart eller ikke. Det er på en måte et valg vi må ta. For min del må jeg velge det hver dag. Det er ikke alltid det lyser så klart som det bør. Noen ganger glemmer jeg å tenne lyset mitt. Jeg lever mitt eget travle liv, og tenker ikke stort på andre. Opptatt av meg selv og mitt. Har nok med det. I Matteus kapittel 5, vers 14 og utover sier Jesus noe lurt. (Slik som han så ofte gjør). "Dere er verdens lys. En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Gjem ikke lyset deres! La det skinne for alle. La deres gode gjerninger lyse, så alle ser dem, slik at de kan prise deres himmelske Far."
Wow! For en oppgave! Det er ikke småtterier vi har fått beskjed om å gjøre. Det kan jo høres enkelt ut, men som jeg sa tidligere... i en travel hverdag er det fort gjort å glemme. Så i kveld vil jeg oppfordre oss alle til å lyse klart. Prøve å være gode mot hverandre. Slik at vi kan prise Gud litt ekstra på søndagsmøte. (Eller hjemme i stua. Hva enn du trives best med). Ha en strålende kveld videre. Bokstavelig talt. Jeg heier på deg! Håper du heier på meg.

Likes

Comments

Gjett hva jeg gjorde i går!? I går var jeg på kino med mine to skjønne svigerinner. Vi såg filmen skjønnheten og udyret, og det var bare helt magisk! Jeg ble helt fortryllet av alt det vakre. Kostymene, det nydelige slottet, den fantastiske kjærlighetshistorien. Alt var bare helt topp. Stephen Chbosky var en av manusforfatterene, og han er en av mine store favoritter. Jeg elsker boken "the perks of being a wallflower", så at han var involvert i filmen gjorde nok at den ble bedre. (Ja, jeg er litt fan). Noe annet jeg må påpeke er at Emma Watson var den fødte Belle. Helt nydelig. Jeg levde meg sånn inn. Var helt med i filmen fra første stund. Den anbefales på det sterkeste! Iallfall om du elsker prinsesser, Disney og kjærlighet. Og det gjør vel vi alle? (Innerst inne).

Likes

Comments

I dag har det vært den internasjonale dagen for mennesker med downs syndrom. Og det ville organisasjonen Menneskverd markere med å få alle til å gå med ulike sokker. #rockesokk har florert på sosiale medier idag, og det er bare så kult. Så kult at så mange viser sin støtte til mangfold i samfunnet vårt. Vi sier nei til menneskesortering og ja til å være annerledes. Ja til alle typer mennesker. Jeg setter pris på at vi alle er forskjellige... Gjør du?

Likes

Comments

God kveld. Da var det på tide med den litt "freshere" updaten. Tenkte egentlig bare at det var lenge siden jeg hadde lagd lyd fra meg. Noe som enten betyr at alt går veldig dårlig eller veldig bra. Heldigvis er det den siste som gjelder i dette tilfellet. Ting går veldig på frem og jeg ser faktisk en lys fremtid i vente. Jeg går til fysio to dager i uka, noe jeg må for å holde meg i live. Det er drittvondt, men det funker! Ellers har jeg vært opptatt med jobb og familieliv. Godt å klare alt selv. Har tilogmed kommet godt i gang med treningen. Det er så deilig å ha vondt fordi du er støl, og ikke fordi du er syk. Den følelsen. Smerte som føles bra. Det kan jeg like. Har selvsagt mye vondt enda, men det er mye mindre enn hva som var.

Så hva vil jeg med dette skryte innlegget? Vel, jeg vil vel bare si at det finnes håp. Ting blir bedre. Du kan faktisk leve helt normalt selv om kroppen er full av sykdom og proppa i medisiner. Det blir bedre. Jeg lover. Ikke gi opp. Du må virkelig aldri gi opp.

Ut på tur aldri sur. Så deilig å være ute og leke sammen med datteren min. Her er det #nomakeup som gjelder. Eller, helst ikke. Men det hender det skjer... slik som her på bildene. Ha en fin kveld videre! Nå skal jeg kose meg på møte på Troens Ord.

Hva er dine planer for helgen?

Likes

Comments