Tygg litt på den du. I morgen når du havner i en vanskelig/kjedelig situasjon. Tenk på det som en mulighet. En gave fra Gud. Noe du kan lære av. Noe du kan vokse i. Ikke tenk "hvorfor skjer dette med meg"? Tenk heller "dette blir bra. Hva kan jeg lære av dette"? Positivitet avler positivitet. Dette kan du vokse i, både som menneske og i åndelig tro.

Og med det sier jeg god natt og drøm søtt. I morgen blir en god dag.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg blir så glad når barnehagen legger ut fine bilder av barna på vigilo. (Vigilo er en nettside, hvor man må logge seg inn på. Der deler barnehagen ut info, meldinger og bilder til oss foreldre). Det er så gøy å kunne følge litt med på hva de gjør. Se på bilder av Leah Celine som koser seg. Vite at hun har det bra.

I går hadde de høstfest. Da fikk barna kose seg med masse frukt og grønt. De hadde minirøris, og malte på et felles maleri. Fikk masse fine bilder hvor hun lekte med de andre barna, men de deler jeg dessverre ikke her. Deler kun bilder av min egen datter. Og hun har det bare så bra i barnehagen. Angrer ikke på at jeg søkte henne inn. Jeg er glad jeg fikk gå hjemme med henne til hun var 2 år. Men jeg kjenner det er godt og vite at hun har det så bra der nå. Hun hadde på en måte et behov for å være sammen med andre barn. Da var barnehagen et supert valg for henne.

Likes

Comments

Da var den store dagen endelig her. Jeg har vært på Haugesund Sykehus. Tatt røntgen og pratet med diverse leger. Og de hadde kommet til den konklusjonen at røntgenbildene såg bra at. Alt var grodd veldig fint. Jeg kunne ta av gipsen på armen og bandasjen på kne. Endelig litt mindre styr i dusjen. Endelig kan jeg bruke normal størrelse i klær igjen. Kan jeg få et halleluja? For en lettelse.

Jeg skal fremdeles ikke belaste hverken arm eller kne, så jeg er fremdeles litt handikapp. Har foresten drittvondt i armen. Sliter litt med å strekke og bøye på den. Men det blir bedre etterhvert som jeg trener den opp. Kneet er blitt veldig tøyelig allerede. Ting tar tid, men ting blir bra. Det har jeg tro på.

​Litt trist óg, og ta av gipsen med det fine kunstverket på. Leah Celine hadde tegnet så fint på den. Mamma sitt flinke lille gull. 

Likes

Comments

^ Dette her. Dette må jeg bare tro. Og du kan tro jeg gleder meg til å vite hvilke planer Gud har for meg og familien min. Spennende tider i møte. Kanskje ikke idag, eller i morgen. Men en dag. En vakker dag. Det blir bra.

Likes

Comments

Jeg har aldri delt med dere hvordan det hele skjedde. Den tragikomiske kvelden da alt gikk galt. Hvordan jeg endte opp med brukne bein. Hvordan vi måtte drepe et dyr, og hvordan legevakten mente det ikke var vits i å dra til sykehuset på røntgen. Det var litt av en kveld, og helt på slutten måtte jeg nesten le av hvor tragisk det hele var.

Det hele skjedde på tentroleir, på Brandøy. Vi skulle finne på noe gøy på kvelden, og hva er vel gøyere enn fotball nattcup? Tror jeg kan nevne mange ting som hadde vært gøyere enn fotball. Da det var midt i en fotballkamp, jeg løp borti noen og falt pladask på hele venstresiden. Jeg bare låg der, og kom meg ikke opp. Med litt hjelp ble jeg båret ut av banen med en stol, fikk på isposer og svelget et par paraceter. Det var så vondt! Jeg sa jeg ville heller fødet "5 ganger", og det mener jeg fremdeles. De andre trodde ikke helt på meg at det var så vondt, men guri det var det!

Etter at jeg hadde sittet en stund, bestemte vi oss for å ringe til legevakten. Siden det bare ble vondere, og ikke det bitten bedre. Verken for foten eller armen. Det var litt styr og få meg inn i bilen, men etter mye om og men fikk vi det til. Vi gjorde oss klare til den 40 minutters lange kjøreturen, og kjørte av gårde. Veiene var mørke og svingete, og ikke særlig gode. Men det verste med turen var den stakkars rådyr kalven som vi kjørte over. Ja, du leste riktig. Vi kjørte over et dyr. Så da var det bare til å gå ut og drepe det ordentlig slik at det ikke pintes til døde. Heldigvis møtte vi et kjærestepar på veien, så han mannen skulle drepe det for oss. Først prøvde han og kvele det stakkars dyret. Da det ikke fungerte knakk han nakken på det, men det levde fremdeles. Hva skulle vi gjøre nå? Det var da en maxi taxi med tre fulle menn kom ut med kniv. De skulle ta seg av dyret. Da de forhåpentligvis ikke husket noe av dette neste morgen. Vi ringte til viltnemnda, og fikk til slutt kjøre videre til legevakten.

Da jeg kom frem til legevakten, fikk vi kjøre inn ved ambulanse inngangen. Sykepleieren som tok i mot oss, var veldig snill og behjelpelig. Skulle ønske jeg kunne si det samme om legen. Han mente jeg bare måtte kjøre hjem og legge meg. Skrev ut en resept på smertestillende, som jeg kunne hente neste morgen. Neste morgen!? Jeg hadde jo drittvondt der og da. Aldri i verden om jeg kom til å sove. Jeg klarte jo ikke strekke ut foten eller armen. Legen mente det ikke var noe vits i å dra opp til røntgen nå så sent. "Det har ingen konsekvens", sa han. Jeg måtte opp i morgen. Etter mye diskusjon, fikk jeg heldigvis henvisning til røntgen med en gang. Og godt var det.

Jeg kom meg inn på røntgenrommet, og fikk tatt bilder av armen i umenneskelige posisjoner. Det var så vondt! Men selvsagt, så måtte det jo gjøres. Før jeg hadde fått kommet meg ut av rommet, kunne denne legen si at jeg hadde to brudd i armen/albuen. Det var selvsagt ikke en god nyhet, men jeg var glad jeg hadde pushet så på for å få tatt disse bildene. Så var det foten sin tur. Her måtte jeg også pines gjennom helt forskrudde vridninger, men alt for et bra bilde. Jeg forstår jo det. Her måtte de studere bildene litt mer. Så mens de studerte bildene begynte de å gipse armen min. Sindre måtte være assistent til gipsingen. En stor klapp til han.

Så fikk jeg den triste beskjeden om at kneet også var brukket, og jeg måtte antageligvis operere både kne og albu. Jeg var helt knust. Bokstavelig talt. Både følelsesmessig og kroppslig. Jeg prøvde å ringe til mannen, men klokken hadde passert 4, og han var langt inne i drømmeland. Jeg fikk heldigvis tak i pappa, slik at iallfall noen visste at jeg var innlagt på sykehuset.

Jeg låg i en seng, med en gjeng leger og pleiere rundt meg. Jeg fikk litt mer smertestillende, og ting begynte å føles litt bedre. Guttaboys, Sindre og Thorvald som hadde vært så snille og passet på meg hele kvelden/natten drog tilbake til leiren. Tusen takk for hjelpen, gutter. Dere er gull! Hun ene legen fjernet gipsen min, og bestemte seg for å knekke på plass det ene beinet i armen. Det hadde poppet ut av ledd. Jeg fikk enda mer smertelindring, og hun knakk beinet på plass. Det var drittvondt, men det føltes helt fantastisk når det var over. Jeg holdt på å dyppe av veldig mange ganger. Klokken var snart 6, og jeg hadde snart døgnet! De gipset armen igjen. Trillet meg inn på et firemannsrom, gav meg et par brødskiver, og lot meg sove litt.

Du kan si det var litt av en opplevelse hele greia. Alt var jo litt tragikomisk. Heldigvis finnes det dyktige leger, snille venner og familie og gratis wifi på sykehuset. Så jeg overlevde, og nå er det bare å vente på å bli frisk.

Likes

Comments

​Ovenfor ser dere noen av mine favoritter fra Zara, akkurat nå. Jeg elsker de gode collegegenserne og bodyene fra Zara. Med en gang Leah Celine vokser ut av dem, må jeg innpå å bestille nye. De er de beste! Og den deilige lua med dusk er god nå mot vinteren. Det er de herlige bamseskoene også, i 100% skinn. I love it. 

Hva pleier du å kjøpe på Zara?

Likes

Comments

// inneholder adlinks

Se de kule vinterstøvlene til Leah Celine. Gule vinterstøvler fra Kavat. Jeg elsker kavat. De har alltid så mye fint til små barneføtter. Så når jeg såg disse kule gule vinterstøvlene, som du kan ta ut ullforet. Ja, da måtte jeg bare ha dem. Spesielt siden vi bor på vestlandet. Her er det mer regn enn snø. Så gode støvler er et must. 

Hvilke sko/støvler skal barna dine bruke nå i høst/vinter?

Likes

Comments

Aah, frisk luft. Idag har jeg fått kommet meg litt ut av huset. Har jo vært inne i over to uker! Så du kan tenke deg hvor deilig det var og kjenne ekte solskinn. Frisk vind. Bare nyte den deilige høstluften. Det var snille Lina som tok meg med ut på trilletur. Jeg satt i rullestol, og hun skubbet meg rundt på Salvøy. God trim for henne, ikke fullt så bra trim for meg. Men det var godt for kroppen likevel. Jeg har alltid sagt at jeg er et inne-menneske, men når jeg tenker meg om... Så trenger jeg nok mer natur og friluft enn hva jeg tror.

Her er et bilde av meg fra sykehuset. Sitter i rullestol og venter på røntgen. Ikke særlig blid. Jeg er blidere idag. Satser på og være enda blidere i morgen.
Ha en god natt og en fin morgendag. Det fortjener du!

Likes

Comments

// inneholder adlinks

// Hvite vinterstøvler fra STUPS

Var de ikke fine? Når vi prøvde skoene på Leah Celine, løp hun ut i gangen, og videre ut ytterdøren. Dette var gode sko! Hun var helt klar for å gå ut og leke med dem på. Så blir det spennende og se om de holder seg like fine hele høst/vinteren da. 

Likes

Comments

​Dagene går, og det er lite å gjøre. Jeg sitter for det meste og venter på å bli frisk. Det blir fort litt lange dager. Vanskelig å få tiden til å gå fortere. En av de store tidsfordrivene har vært brettspill. Tre kvelder på rad nå har vi spilt Mexican Train. Det er et morsomt spill, hvor du skal bygge togskinner med dominobrikker. Anbefales! Kjenner jeg er litt klar for å spille noe annet i kveld. Men jeg ser ikke helt bort i fra at vi tar en runde med togene fra Mexico før leggetid idag også. Det er jo en klassiker.

Hvilke brettspill liker du å spille?

Likes

Comments