Godt nyttår godt folk! Jeg da! Jeg har ikke startet det nye året helt jeg. Eller, det har på en måte begynt uten meg. Jeg har en hel liste med ting jeg skal lære meg, kutte ut og bli bedre på... Men jeg har ikke begynt denne uken. Tar det sikkert ikke neste uke heller. Men null stress. Jeg har jo hele året på meg. 365 dager på å bli et bedre menneske. Jeg skal prøve da. Prøve å nå målene mine. Jeg lover.

Til dere som er over gjennomsnittet interessert i andres liv... Her er mine mål:

- Trene opp kroppen igjen - Spise bedre - Prioritere Gud og familien - Lære å strikke - Bruke mindre penger - Utforske på kjøkkenet - Ikke bekymre meg så mye - Ikke få panikk av rot - Bruke mindre tid på TV og mobil - Fullføre prosjekter.

Så ja. Jeg har litt av en jobb å gjøre. Blir spennende da, om jeg får det til. Har minst tro på strikkingen, pengebruken og spisingen. Haha, så det lover jo godt! Man prøver, failer og prøver på ny. Jeg heier iallfall på meg selv. Også heier jeg på alle dere andre også som har satt helt umulige mål til dere selv. Dette blir vårt år! Det er iallfall lov å håpe.


Likes

Comments

Så var det jeg da, som glemte helt ut å skrive en takk den 24. desember. Selve dagen hvor jeg ville gi en stor takk og hyllest til hovedpersonen. Han som skal ha all ære og pris. Nemlig min bestevenn Jesus. Ja, jeg vet det høres barnslig og kanskje en smule kleint å digge noe som levde for 2000 år siden. Men for meg lever han enda. Han er alt. Han er min mening med livet. Han er min redning. Mitt lys. Jesus sa selv "Jeg er veien, sannheten og livet", og for meg er det så sant som noe kan være sant. Tenk at Gud sendte sin eneste sønn ned til verden for å frelse oss mennesker. For å befri oss fra synder, sykdom og elendighet. For å gi oss evig liv. Det er bare så sterkt. Jeg bare bøyer meg ned og gir Herren i mitt liv en stor stor takk. Han er den beste.

Likes

Comments

Beklager for fraværet, men både jeg og mannen endte opp med runde 2 av omgangssyken. Så vi har kranglet litt om den ene doen kan du si. "Nå er det min tur til å spy", "Er badet ledig snart?". Huff og huff. Ikke bra kan du si. Men nå er vi på bedringens vei. Mye bedre begge to. Satser på at vi holder oss friske ut året nå. Drittlei sykdom. Har kjøpt inn nye tannbørster og dokost. Nå skal alle bakterier drepes. Få det ut av hus. Min kveldsaktivitet blir å skrubbe vegger og tak. Ja, jeg er kanskje litt panisk nå. Men jeg mener alvor. Jeg vil virkelig ikke bli syk igjen! Ønsk meg lykke til med vaskingen. Må alle bakterier dø.

^ Yup. Det der oppsummerer livet mitt ganske så bra.

Likes

Comments

God jul alle sammen! Vi har hatt en helt fortreffelig julefeiring sammen med svigers. Deilig pinnekjøtt og desserter. Gavene vi fikk var også helt supre. Jeg bare "WOW, vi er heldige". Tusen takk til nære og kjære. Familie og venner. Tusen takk for så mye kjærlighet og godhet. Tusen takk for alle de fine gavene vi har fått. Vi er så takknemlige.

24.desember hyllesten kommer i løpet av morgendagen. Hvem har tid til å blogge på jul, liksom? Ikke jeg iallfall. Ha en riktig god natt og romjul. Feliz navidad og alt det der.

Likes

Comments

Hipp hipp hurra for verdens beste mamma og mormor! I dag er det 23. desember, og det er på tide å gi en stor takk til kvinnen i mitt liv. Janett. Min mamma. Jeg er så heldig som har hatt en så fin oppvekst, og det er det nok mamma som har mest skyld i. Jeg husker godt kosedager, hvor vi var inne å perlet, lagde glassmaling, leide film eller bare koste oss sammen. Jeg har opplevd masse fint med min mamma. Og nå som jeg har blitt eldre har jeg også fått en venn. Hun er en jeg kan prate med om både gode og vonde ting. Vi kan kose oss på café, og vi kan sitte hjemme og ikke gjøre en dritt. Uansett så er det veldig godt å ha henne i livet mitt. Jeg er kanskje blitt stor jente nå, men jeg trenger fortsatt mammaen min. Så tusen takk mamma for at du alltid er der for meg. Takk for din gode kjærlighet og omsorg. Takk for at du er en så fin mamma til meg, og en helt super mormor til Leah Celine. "Jeg elsker deg til månen, og tilbake igjen", som du alltid sier til oss. Vi velger å si det tilbake til deg i dag. Du er helt fantastisk. Ha en fin fin bursdag. Det fortjener du. Masse kjærlighet fra jentene dine.

  • 214 lesere

Likes

Comments

Det å stå opp til en slagmark er ikke helt ideelt. Det ligger og flyter over med ting hjemme hos oss nå. Å kalle det slagmark blir kanskje litt brutalt... iallfall med tanke på alle mennesker som er ute på flykt fra nettopp slagmarker. Men jeg gjør det likevel. Jeg orker ikke å være politisk korrekt hele tiden. Ikke så tidlig på morgenen. Min slagmark derimot er veldig koselig. Den er nemlig et tegn på at lille gullet mitt begynner å bli frisk. En syk unge roter ikke. Nei, en syk unge sitter å ser på TV med en bøtte foran seg. Slikt blir det ikke rot av. Men et barn som har vært syk, og som er hjemme for å bli helt friskt derimot. Jeg lover deg, det blir det rot av. Hun har lekt med alt! Duplo, Playmobile, togbane, bamser, perler, puslespill, tegnesaker. Det bare flyter over med leker! Nå skal ikke hun lille på to ta all skyld i rote vårt. Selv om det på en måte er hennes skyld. Jeg har en hel haug med klær og håndklær som skal brettes. Ja, det er min jobb, men jeg hadde helt ærlig ikke vasket så mye hadde det ikke vært for et par spybomber som kom skytende mot oss klokka tolv på natta. Overmadrassen vår henger til tørk for andre gang denne måneden. Du ser det vel kanskje litt for deg. Meget kaotisk her. Jeg er glad vi ikke skal ha julemiddag hjemme hos oss i år. Ellers hadde jeg følt jeg var nødt til å ta alt i dag. Noe jeg rett og slett ikke orker. Nei, idag skal jeg ta livet med ro. Feire at gjengen er frisk, og at det snart er jul. Jeg bor midt i en slagmark, og jeg kunne ikke hatt der bedre noe annet sted. For her er jeg sammen med mine to beste.

Likes

Comments

På tampen av denne kvelden. Bittelille julaften ønsker jeg ikke å hedre en spesifikk person. Jeg ønsker heller å hedre opp til flere. Egentlig til alle dere som føler dere truffet på et eller annet tidspunkt i denne teksten.. Ja, du! Det er deg jeg prøver å takke her. Du som prøver så godt du kan. Du som løper så fort som bare mulig til bussen, men likevel ikke når den. Du som prøver å gi barnet et næringsrikt måltid, men som ofte ender opp med å servere pølse og spagetti. Du som skulle gå ned fem kilo dette året, men i stedet gikk opp fem til. Du som vil være et lys for andre, men glemmer å smile til forbipasserende. Du som vil så mye mer, men som ikke strekker helt til. Ja, det er deg jeg vil takke. Takk for at du er du. Takk for at du prøver. Bedre lykke neste gang. Det ordner seg nok. Det er tanken som teller og alt det der. Og bare så du vet det, jeg tenker på deg.

Likes

Comments

Det er 21. Desember, og jeg vil hylle min godeste Linn Karin. For hun er min, selv om hun har flyttet bort fra meg... helt til Stavanger. Nå er det egentlig ikke så langt borte, men for en småbarnsmor som meg er det en umulig reise. Hehe. Heldigvis kommer hun ofte hjem på besøk da. Jeg trenger nemlig å prate med Linn Karin. Vi forteller hverandre alt mulig rart, og det er så godt å ha noen å betro seg til. Noen du kan være helt ærlig med. Med Linn Karin kan jeg det. Hun er en god venn, og jeg er evig takknemlig for å ha henne i livet mitt. Vi har faktisk kjent hverandre siden barnehagen, og allikevel har vi holdt ut sammen helt til nå. Så hurra for oss. Hurra for vennskap. Fortsett å være så god som du er Linn. Jeg er så glad i deg.

Fant kun dette bilde av oss sammen på nettet. Vi har det ofte veldig moro ilag. Finner på masse tull, som virkelig ikke trenger å deles med alle andre. Men vi ler veldig mye. Og venner som ler i lag, forblir i lag. Tusen takk for en morsom ungdomstid, håper vi kan få ha det like gøy som "voksne". Du er god som gull.

Likes

Comments

Så satt jeg her i bilen, på vei til å hente lillesøster på flyplassen. Er et par måneder siden jeg har sett henne nå. Hun jobber som reiseleder, så vi treffes veldig sjelden. Noe som eg synd. Hun er nemlig en av mine topp fem favoritt personer. Så mens vi venter tenker jeg å hedre denne herligheten av en person. Åå, som jeg elsker Emilie. Hun er min første bestevenn, og jeg er super takknemlig for at foreldrene mine gav meg hun. Beste gaven jeg har fått av dem. Emilie er den tøffeste jeg kjenner. Hun står på, våger å prøve, og gjør alt for å følge drømmene sine. Hun er så modig. Det har hun alltid vært. Helt siden vi var små. Ei lita tøff jente som stod opp for seg selv og sine. Det gjør hun fortsatt. Hun er en av de mest generøse som finnes. Så god mot dem hun liker. Tusen takk for at du er som du er. Jeg er uendelig glad i deg. Tusen tusen takk.

Likes

Comments

Da var det på tide og hedre kvinne nr. 2 idag. Min kjære tante Anne Merete. Den snilleste av de snille. Hun er faktisk bare alt for god. Et av de snilleste og mest hjertelige personene jeg kjenner. Vet ikke hva godt hun kan gjøre på en måte. Og hun er jeg så heldig å ha kjent hele livet. Lucky me! I dag var jeg og Leah Celine innom på besøk, og det er bare så herlig. Elsker å være der sammen med familien min. Hun hadde disket opp med semulegrøt og allting. Ikke verst! Hun disker faktisk opp med mye godt veldig ofte. Lager de fineste kaker og cupcakes. En kvinne med mange talenter. En god mor, kone og ikke minst tante. Hun kan jeg si alt til. Her får jeg alltid støtte og kjærlighet. Tusen takk for din godhet og nestekjærlighet. Flere burde vært som deg. Takk for at du er du.

Fant ingen bilder av henne alene. Fant kun sammen med barna, og det er vel slikt det ofte er. Hun stiller alltid opp for sine. Min godeste tante. Jeg er så glad i deg.

Likes

Comments