Det var frokosten sin det. Deilig vanilje yoghurt, müsli, og chiafrø. The best of both worlds. En god start på dagen. Yummy yummy. Fikk levert jentungen tidlig i barnehagen i dag, siden jeg måtte til fysio. Han fikk ordnet litt av mine mange problemer. Så nå må jeg bare gjøre meg klar til jobb. Sånn at denne dagen kan starte for fullt. Livet er fullt av glede. Nyt det!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Tja. Hvor skal jeg begynne. Vil dere ha den gode eller dårlige nyheten først? Jeg begynner med den gode. I dag var jeg tilbake på jobb etter å ha vært sykemeldt i en uke. Det er nøyaktig en uke siden jeg opererte armen, og smertene er stabile. På grensen til veldig lav faktisk. Noe som er mega gøy. Kjenner jeg blir så letta. Har ikke brukt piller med trekant på i to dager nå, og det er forfriskende å kunne kjøre bil selv. Gleder meg til å gå på jobb i morgen. Bidra til samfunnet. Ikke ligge å sove pga høye smerter. Så digg å være back to normal.

Den dårlige nyheten er at jeg går helt skeivt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg har klart det, men hofta henger ikke med. Så i morgen når jeg skal til fysioterapi er jeg litt usikker på hva jeg skal fikse. Nakken? Armen? Eller hoften? Får høre med fysioterapauten i morgen, hva han sier. For det er bare så kjipt. Nå som jeg endelig ikke hadde så vondt i armen, måtte vondten forflytte seg til hofta. Er det mulig!? Blir litt oppgitt. Det går bra altså. Er bare litt vanskelig å gå. Halter litt. Tenker det kommer til å forsvinne av seg selv. Jeg er ikke så veldig bekymra altså, men kjedelig er det jo. Håper det er bedre i morgen. Får sove det av meg.

Likes

Comments

Åå, som jeg drømmer om å reise bort. Ta en skikkelig ferie. Bare koble av. Nyte livet. Spise iskrem hverdag, slikke sol, oppleve nye ting. Få litt mer energi. Bare eksistere i en liten god boble. Hvor det eneste som gjelder er å ha det gøy. Wow. Jeg bare må på tur. Har klikket rundt på internett i flere timer nå. Jeg ønsker meg jo tross alt en gratis luksustur, og slike er det tross alt ikke mange av. Ingen faktisk. Du kan jo komme borti veldig gode tilbud da, men så skal det jo klaffe med jobb, barnehage, og alt mulig. Er liksom ikke bare til å pakke sekken og dra. Vi har tre uker i august, så må nesten finne på noe da. Mannen tenker Danmark, jeg tenker syden. Har egentlig lyst til Danmark jeg óg altså. Vil bare så veldig gjerne til syden også. Håper og prøve på en kjærestetur i høst kanskje. Det hadde vært fint. Om bare lommaboka, og barnevaktene vil. Er jo litt som må delegeres for å få det til.

Bildet er tatt fra TUI sin nettside. Er et bilde av Sardinia. Søstera mi jobber som reiseleder der nede nå, og jeg kunne virkelig tenkt meg og reist ned og besøkt henne. Prisene må bare gå ned litt først. Krysser fingrene for at noe kommer på restplass. Hadde passet meg perfekt.

Likes

Comments

Skjønner ikke helt hva de mener med den derre sangen "I'm easy like sunday morning". Det er ingenting som er enkelt med søndagsmorgener. Iallfall ikke i vårt hus. Her hos oss skal ofte tre familiemedlemmer dusje, kle og stelle seg. Spise frokost, noe som ofte blir gjort i hu og all hast. Gjerne en skål cheerios uten melk til minstemann. Mannen klager på at lettmelken har gått ut på dato, og må ha helmelk til havregrynen, og jeg slurker i meg en skinny latte bare for å overleve morgenen. Tar meg kanskje en banan, om den ikke har blitt alt for brun. Etter alt dette styre, må ofte mannen bare hoppe i bilen og kjøre til møte. Ofte fortsatt litt småsulten. Han skal som oftest på øvelse først. Han spille bassgitar, eller styrer lyd. Jeg og jentungen blir igjen hjemme. Ser kanskje litt på TV. Slapper helt av. Tenker at kanskje er søndager easy. Helt til vi ser hvor mye klokken er, og må løpe inn i bil nr. 2. Kommer gjerne et kvarter for sent. Når akkurat søndagsskolen denne morgenen også. Heldigvis. Hvis ikke hadde det blitt grining resten av dagen. Og da hadde det ikke bare vært morgenen som hadde vært tøff.

Her er to bilder av jentungen på søndagsskolen. Ukens høydepunkt. I dag skal det til og med være hurlumheimarked med grillmat og riding av hest etterpå. Til inntekt for misjonsprosjektet vårt i Kenya. Ta turen innom på Troens Ord kopervik i dag kl. 11:00. Jeg lover deg, det er verdt det. Selv om du ikke får en så enkel morgen. Men hvem sa at enkelt er det samme som gøy?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Da er jeg helt klar for sommer og badeferie. Fikk den rosa badedrakten fra H&M i posten, og den passet så bra som en badedrakt kan passe. Hehe. Er jo ikke akkurat superdeilig å ha noe påklistra på kroppen. Syns kanskje den var litt rar på meg på framsiden, men bak på ryggen var den litt mer stilig. Og det er jo det som vises mest når du svømmer. Tenkte jeg skulle begynne å svømme litt sånn for treningens skyld, og fant fort ut at badedrakt var rette valget for meg. Har ikke hatt badedrakt siden jeg gikk på barneskolen faktisk. Så var litt rart, men nå føler jeg at jeg er voksen nok til å klare det. Er jo litt mammaete og bruke badedrakt, eller? For meg var det viktig at den ikke prøvde å være for sexy, men heller ikke ble helt bestemor eller for barnslig. Følte denne klarte det. Tror jeg skal klare å gå selvsikkert inn i svømmehallen med denne drakten på. Til stranda vil jeg nok fortsatt bruke bikini. Vil jo bli brun på magen også. Hva syns dere om badedrakten? Var den godkjent?

Likes

Comments

Jeg har sniffet og snust rundt om i hele huset. Noe lukter vondt. Jeg har luktet på putene, gulvtepper, familiemedlemmer. Nei, alt lukter normalt. Jeg har leitet etter en gammel tåteflaske. Kanskje det er en som gjemmer seg under sofaen? Nei, ikke tal om. Hva er det som stinker sånn? Jeg bare må finne det ut. Det er en sånn intens duft, som jeg føler bare blir nærmere og nærmere. Hvor er det jeg ikke har vasket? Etter mye sniffing og leting finner jeg ut av mysteriet, og jeg er ikke begeistra for svaret. Det er armen min! Såret mitt stinker så ekstremt at jeg blir kvalm. Heldigvis er det lov å dusje i dag. Så med en gang jeg orker skal jeg hoppe i dusjen og få bort denne stanken. Fysj og fy! Kan ikke huske sist jeg har gledet meg sånn til å dusje.

Er det du som lukter sånn? Å nei. Vent litt. Det er vist meg!

Likes

Comments

Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagens feiring. Vi gikk i barnetoget sammen med barnehagen til gullet. Hadde litt leker hjemme hos broren til mannen, hvor vi også spiste grillmat, kaker og annet kos. Også såg vi på folketoget, men det orket vi ikke å gå. Da var det nok. Jeg hadde for vondt i armen til å gå med bunad, så dagens outfit ble en kjole i burgunder med en lang dressjakke og et par svarte ballerina. Følte det gikk greit, men er ikke helt det samme uten bunad. Neste år skal bunaden på igjen. Men dette året ble det bare litt umulig.

Disse bildene er tatt av mamma og svigermor. Så vet dere hvem som har opphavsretten. Fikk foresten på henne smikka, som jeg snakket om tidligere. Denne gangen ville hun ikke ha på seg forkleet. Skal ikke være lett.

Hvordan var deres feiring? Gikk du i noe tog?

Likes

Comments

Hipp Hipp Hurra! God 17.mai til alle lesere der ute. Håper dagen blir helt super. Håper finstasen passer, håper paraplyen ikke blåser bort, og håper du legger på deg kun 1kg etter all iskremen. Haha. Neida. Dette blir en bra dag. Uansett hvordan du feirer den. Enten du går i tog, ser på tog, eller er hjemme og syk. Familien Solås vil iallfall ønske deg en fin fin feiring. Så håper jeg at jentungen vil ha på seg bunadsmekken også denne gang. For det ville hun ikke sist hun måtte ha på bunad. Lenge leve bestemte barn. Lenge leve Norge. Og med det sier jeg et aller siste Hipp Hipp Hurra, før påkledningen og festdagen begynner.

Likes

Comments

Tenk at dette her har vært inne i kroppen min. En blå metallplate og ti skruer. Litt sykt egentlig. Jeg har hatt alt det der inni armen min. Godt å få det ut for å si det sånn. Har fortsatt drittvondt etter operasjonen, og er forholdsvis svimmel av all smertestillende... men vet jo at det blir bra til slutt. Var jo vondt å ha den inni seg også. Smertene etter operasjonen vil jo heldigvis gå over. Etter sånn 4-6 uker kan jeg bruke armen helt normalt. Huff, det høres veldig lenge ut. Ingen hard trening før det. Bare lette normale bevegelser. Litt kjipt, men sånn er livet. Det er jo tross alt hull i skjelettet etter skruene. Så det må få gro fint. Jeg trøster meg med at armen blir normal til slutt. Heldigvis. Det tar bare tid. Er sykemeldt ut uken, og tror det er godt. I dag har jeg iallfall vært helt dopa, og jeg får ikke dusje før på fredag pga såret. Så hvordan 17.mai feiringen min blir i morgen er jeg litt usikker på. Må nesten se an smertene.

Ha en fin kveld videre. Her skal vi se litt Netflix før det er leggetid. Jeg og Christoffer prøver å finne en god serie, men det ser ut som om vi har sett alt som er bra... Så hvis du har noen tips må du gjerne dele dem med meg. Vi liker litt sånn spenning, drama, komedie-serier. Liker egentlig alt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

// inneholder adlinks

God morgen! Da var jeg på vei til sykehuset for å fjerne litt bling. Eller rettere sagt en metallbit fra albuen. I dag er dagen da skinnen skal ut av kroppen min. Kjenner jeg grugleder meg litt. Skal bli deilig å få den ut. Den har hemmet meg litt, da jeg har kjent den vil ut. Den stikker seg liksom inntil bein og hud. Ikke direkte behagelig kan du si... Men så er det jo alltids litt risiko med operasjoner. Kan jo hende jeg må bli innlagt, og det vil jeg ikke. Orker ikke mer sykehus. Det er på dagkirurgi, så i prinsippet skal det gå fint. Blir sendt hjem samme dag. (Med mindre jeg blir kvalm og får veldig vondt. Noe jeg selvsagt ikke skal bli). De skal bare skjære et lite kutt, ta ut platen, og sy igjen. Jeg må ha full narkose, så egentlig blir det bare som å sove litt, for så å være uten plager. Jeg har nok litt vondt etterpå. Må nok regne med det. Men planen min er å være tilbake på jobb til torsdag. Så får vi se om legene er enige i det. All info får jeg når jeg kommer dit.

Likes

Comments