I helgen åkte vi på en road trip till underbara Los Angeles. Vi hann med både lite sightseeing och att gå på en svensk musik festival. Veronica Maggio, Icona Pop, Nause, Aronchupa, Otto Knows med fler spelade på en utomhusfestival. Hade verkligen en perfekt dag! På vägen hem stannade vi på Santa Monica Pier för en lunch innan vi åkte tillbaka hem till Santa Barbara. Los Angeles bjöd på en fantastisk helg och jag vill redan nu boka in vår nästa road trip. 

Likes

Comments

- @linngronqvist

Likes

Comments

I helgen var det min tur att fylla år. Hade en perfekt födelsedagsfest, länge sedan jag hade så kul. Kommer leva på den kvällen länge.

Likes

Comments

Nu har vi bott i Santa Barbara i två hela månader. Det börjar märkas hur fort tiden faktiskt går. Jag älskar ju när det går fort men ibland önskar jag att det kunde lugna ner sig lite. Jag måste ju få en chans att komma ihåg allt också. Tror att vi behöver stanna upp och inse att vi faktiskt är här, i Cali. Vi har kommit till det stadiet då livet här har blivit vår vardag, vilket är helt underbart, samtidigt som vi börjar ta allt för givet. Påminner mig själv om hur fint detta faktiskt är och hur länge jag har sett fram emot detta äventyr.

Likes

Comments

Varje tisdag förvandlas State Street till en marknad av mat, frukt, blommor, grönsaker, bär och annat gosigt. Allt är såklart odlat här i Santa Barbara och det är så mysigt att strosa runt på State när gatan är fylld med människor, mat och musik.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu när vi är i cali så vill vi såklart passa på att göra så mycket som möjligt. Veckorna rullar på och vi har mycket plugg att fokusera på. Men några road trips försöker vi trots allt planera in. Dessa är några ställen som jag skulle vilja åka till.


Los Angeles

Los Angeles känns som ett självklart ställe som vi måste besöka. Santa Barbara, där vi bor, ligger endast två timmar ifrån denna otroliga storstad. Ställen som Santa Monica och Hollywood känns som självklara ställen som vi borde besöka. Men jag vill gärna även se någon bra artist eller något band när vi är där.


Las Vegas

Idag planerade vi faktiskt in en trip till Las Vegas, vi är några från där vi bor som ska åka dit i oktober. Eftersom vi bestämde det idag så är vi extremt taggade!


San Francisco

Denna staden ligger 5 timmar från Santa Barbara och är verkligen ett fantastiskt ställe. En av våra roomies är härifrån, så en spännande rundvisning väntar.


Yosemite

Detta är en nationalpark som ligger bara några timmar från San Francisco. Har velat besöka denna plats sedan jag senast var i cali med min familj. En road trip hit är verkligen ett måste!

Likes

Comments

Igår firade vi 1 månad som roomies, studenter och invånare i Santa Barbara. En månad har gått fort och vi har så mycket roligt kvar att se fram emot!

Likes

Comments