Header
View tracker

Idag var det faktiskt en ganska lugn dag, vi hade inställd lektion så började 12:10 med matte:)
Nu ska jag snart iväg på träning, börjar 20 slutar 21 eller något sådant i guess. Gillar inte sena träningar haha! Men man får stå ut, känns oftast gött efteråt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Träffade Tove och Johanna efter skolan och försökte hitta lite julklappar, men det blev inget haha! Helt ärligt så är det svårt att hitta julklappar till familjen när man är med vänner, det blir lätt att man kollar till sig själv. Men får åka någon annan dag och se om jag hittar då!

Likes

Comments

- Är allmänt stressad just nu, är inte tillfällig stressad nu på morgonen utan är stressad hela tiden.

+ Jag ska åka och köpa julklappar efter skolan idag och älskar att köpa julklappar:)) Förutom när man sedan ser summan på kontot dock

- Jag spillde just ut massa vatten på mig och golvet och bordet och allt..

+ Nu har jag 45 minuter på mig att göra mig iordning, har reda käkat frukost.

- Är fruktansvärt sugen på att dra utomlands efter att ha sett Jon Olssons vloggar, men det blir väl inte förrän lite längre fram eftersom vi har lilla Ester.

Likes

Comments

Sprang en runda idag, kändes faktiskt skitbra. Trodde det skulle riktigt dåligt men kände att jag höll ganska högt tempo. Min mobil dog så musiken och runkeeper försvann. Men sprang ca 5,3 gissar jag.

Ska försöka göra lite roligare inlägg framöver, brukar ha ganska lite tid på eftermiddagarna men nu tycker jag verkligen att det är riktigt kassa inlägg;))

Likes

Comments

Just nu är jag påväg till skolan, idag är det kursprov i matte:) Yay!! Vet inte alls hur det kommer gå..är ganska rädd för att jag kommer faila heheh! Men det är man väl alltid.

Slutar iallafall 13:30, funderar på att åka hem och träna. Vill gärna träna 4 gånger i veckan både för att jag vill och för att jag känner att jag mår bättre då, som jag har sagt, och onsdagsträningarna har "lagt ner".

Men vi hörs efter provet;) Ha en superbra tisdag:*

Likes

Comments

Hej hopp alla måndagsälskare<333

Var inte pigg på att gå upp idag kan jag säga, drömde en ganska bra dröm och insåg att det bara var en dröm haha!
Men nu är det bara 2,5 vecka kvar vilket är sjukt. Dock är det ganska hektiska veckor. Men det ska man väl klara av:)

Idag är det skola sen träning, får dock se hur jag känner över matten då vi har kursprov imon. Vi har ju mattelektionen att plugga på och sen sätter jag mig nog på biblioteket innan träningen isåfall. Men vi får se.

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för mitt kassa bloggande!

Men idag har jag bara tränat på morgonen och sen pluggat, och nu är jag påväg hem från ett ärende. Hemma igen ska jag fortsätta plugga, matte och kemi.

Har inte speciellt roliga saker att skriva på bloggen just nu då det är en himla massa plugg och träningar så det finns lixom inte så mycket att säga som ni märker;))

Men snart är det jullov och lär jag ha lite mer tid för annat:)

Likes

Comments

Vi förlorade våran match med 4-1 tyvärr:(( Vi siktade mot att vinna och komma till sm men så blev det ju inte.

Nu sitter jag och pluggar, gör lite gamla nationella prov eftersom kursprovet är ett nationellt prov. Det går sådär om jag får säga det själv:// Är rädd för att det inte kommer gå speciellt bra på tisdag...
Men man får hoppas på det bästa ändå!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ska jag iväg på match, vilket kommer ta i princip nästan hela dagen eftersom det är så långt bort. Har mycket att plugga när jag kommer hem och vill också hinna ta lite bilder.
Det är så svårt att publicera nya bilder varje dag på bloggen för när jag kommer hem är det oftast mörkt och då är det svårt att ta bra bilder, såklart kan man ta med blixt men det blir inte lika snyggt. Men jag får väl överleva vintern så;))

Likes

Comments