Header

Hahah, detta va när jag och Caisa skulle spela medvetet omedvetna innan bion på en bild. Men den ser ju bara fööör tillgjord ut haha! Vet inte vad det var som gjorde att den blev sån men antar att det var massa folk där. 

Godmorgon!! Bilden har inget med inlägget att göra egentligen menmen! Idag är det torsdag-snart fredag IGEN!!:)))) Det går så himla fort allt nu när skolan har börjat igen. Man stänger in sig i sin lilla vardags-bubbla.

Idag är det först skola sen åka och träna. Taggga!!!!

Likes

Comments

Blev så glad när jag såg tiden efterjaga hade sprungit! Nytt rekord och även en längre distans vilket jag är glad över. Känns verkligen som min löpning har gett något och det blir alltid mer motiverande när man ser resultat.
Nu ska jag käka, sen kanske plugga. Känns alltid bra att plugga varje dag haha annars känns det som att man missar något!!

Likes

Comments

Denna outfiten alltså, helt i min smak!!!!! Jackan funderar jag faktiskt på att köpa då den "finns lätt tillgänglig". Och så byxorna är croped bootcut, ett par sånna vill jag gärna införskaffa till våren.

Likes

Comments

Älskar morgonpromenaderna med Ester haha! Speciellt när solen kommer fram.

Godmorgon iallafall!!
Idag har jag kort skoldag, vilket jag verkligen ska njuta av för nästa vecka och framåt till sommaren går vi som kortast till 3. Idag kvart i 2(!!)
Jag är lite sugen på att gå ut och springa, så om det håller i sig ska jag göra det när jag kommer hem. Kanske plugga lite idrott också. Känns som att vi inte alls har mycket just nu. Men vet inte om det är bara jag som inbillar mig och egentligen har vi skitmkt??

Vet mycket väl att jag kommer få börja prioritera lite denna terminen, vilket bara kanske är bra att lära sig. För vi läser två mer ämnen alltså mer plugg också gissar jag. Vet inte om jag hinner allt jag vill hinna då haha!!

Likes

Comments

Ska tipsa om ett recept jag gjorde i söndags-kväll!!

Man behöver:
Kycklingfilé
Gräddfil(créme fraiche funkar också)
2 äpplen
1 röd lök(jag hade ingen röd så tog gul)
1 msk curry
Potatis

Man ungsgrillar kycklingen, skär upp löken och äpplena och fräser dem. När de har fräst ett tag lägger man i curryn och lägger över det i en skål där man sedan häller i gräddfilen. Den kan både vara varm och kall.
Sen kokar man potatisen och serverar:))

Likes

Comments

Detta har jag på mig idag!!

Godmorgon<33

Idag börjar jag tidigt, faktiskt enda dagen i veckan till och med denna veckan ut hihu!!
Sen har jag bara sovmorgon 3 gånger, inte så lite men allt är ju relativt.
Idag slutar jag 16:50 så hinner inte så mycket på eftermiddagen. Ska plugga lite idrott och sedan lämna in den antar jag.
Får se om jag är sugen på att träna. Jag brukar vara sugen på det på tisdagar då man har gått en lång dag, men får se lite senare. Isåfall blir det ett pass hemma gissar jag.

Likes

Comments

Lite bilder från igår när jag var hos Jossan.
Vi träffas inte speciellt ofta längre, men det är en sån vän man fortfarande har lila starka band med även fast man inte ses<33

Just nu då? Jag sitter på biblioteket och ska plugga, har träning klockan 17 så stannar inne i stan. Pallar inte att åka hem och stressa. Ska käka lite mellis också!!

Efter träningen ska jag bara ta det lugnt. Ska plugga det mesta nu!

Likes

Comments

Tycker det kan vara väldigt snyggt att vara helt svartklädd, även fast det är tråkigt i mångas ögon.

Idag är det måndag iallafall!! Känns ändå bra att börja på en ny vecka, för det betyder att det är en vecka mindre kvar till ett av alla loven. Till sportlovet nu är det väl 4 veckor??
Börjar 10 idag, så tar bussen om en halvtimma ish.

Hoppas ni får en bra dag, jag uppdaterar er under dagen.

Ester tycker min kamera är så spännande så hon fick såklart vara med hahah!

Likes

Comments