Header

Nu väntar vi på bio-insläppet. Fast and Furious 8!! Har inte sett en enda av de andra filmerna men det ska bli KUL!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej har inte alls suttit med en gosig filt i soffan hela fredagen. Meeeen en liten stund av relaxing unnade jag mig. Frågar man min familj ser man mig sällan sittandes i soffan på vardagar ahaha

Fick iallafall lite sällskap av min lillebror då han kom hem tidigt idag. Han slutar lixom typ halv 2 varje fredag??? Jag ba hej jag kommer lagom till middag, typ

Likes

Comments

Något jag tänker på väldigt mycket är, hur bra kan allt gå? Ibland känns det som mitt liv rullar på utan större bekymmer. Kanske glömmer hemnyckeln, tjafsar med päronen eller kommer med en urladdad dator till skolan. Men de där stora bekymmerna "saknar jag". Inte bokstavligen saknar, men de finns inte och jag börjar undra hur det ska sluta?? Kommer det komma något extremt dåligt bara för att det går så bra.

Jag tänker att det måste väga jämnt enligt naturen. Men kanske är det inte så.

Ni förstår vad jag menar eller?
Det går lixom lite för bra ibland. När jag vill något, utan att uttrycka mig om det så blir det ändå så. Av någon anledning har jag lite för konstig tur ibland.

Likes

Comments

Tjenixen och godmorgon

Ska jobba lör sön mån och har därför a lot of stuff att fixa nu innan. Enda gången jag satt och chillade igår var när jag åt haha.
Men nu är det ny dag och ny energi, woho!!

Idag ska jag gå på bio med Elin och Jossan(i min klass). 3 av de jag umgås med kallas Jossan, eller ah de heter såklart Josefin(e). Men ni får leva med gåtan att inte alltid veta vem det är hihu.

Jag ska nu välja kläder, slänger upp någon outfit bild förmodligen. Så kika in snart igen.

Likes

Comments

Väntar för tillfället på en buss som ska jag mig hemåt.

Har världens springsug, alltså är så sugen på att ge mig ut och springa. Sun is shininnnnn'
Blir på springhumör så fort solen är framme hihu.

Men när jag kommer hem ska jag göra lite vettiga saker.

Förresten så blev jag idag på idrotten så himla sugen på att testa någon ny lagsport. Jag har pausat med fotbollen ett tag, men kände så mycket för att börja med någon ny lagsport. Men tror det bara är för tillfälligt. Hihu

Likes

Comments

Jag ska nu bli vig!

Är ganska vig utan att ha stretchat särkilt mycket. Men ska nu bli vig och rörlig på riktigt haha.
Så ska stretcha efter varje träningspass och satsa på att kunna gå ner helt i spagat till sommaren. Som ni ser är jag betydligt mycket sämre med högerbenet fram.

Heja heja

Likes

Comments

Kolla vad fina blommor jag fick av Tove:D

Drömde att jag och mina vänner blev jagade av en äcklig gubbe och jag var tvungen att ringa polisen. Så sprang vi in i någon främlings hus haha.
Och vaknade cirkus 25 min innan klockan ringde och var superpigg. Tro det var att det var så ljust i mitt rum?

Jag ska också börja med att skriva ner bra saker varje morgon/kväll. För att försöka tänka mer positivt. Det behöver inte vara samma frågor, och ibland kanske de kommer upp på bloggen. Idag kör jag på dessa morgonfrågorna,

Vad vill jag uppnå under dagen? Jag vill ha dammsugit mitt rum!

Vad ser jag fram emot idag? Jag ser fram emot hv-matchen ikväll;)

Vad har varit bra hittills idag? Att det fanns en avokado kvar, haha! Älskar rostat bröd med avokado. Pågens levain bröd helst.

Likes

Comments

Ja här har ni outfiten för andra gången. Skulle inte lagt ut imorse om jag visste att jag skulle in till stan med Elin hihu

Selfie-time Jajamen

Likes

Comments

Ah vi är ju inte direkt unika med att ta bilder vid körsbärsträden på Järntorget. Men aja

Blev ingen Ester-träning utan jag och Elin drog till Götelaborg istället.
Vi gick till Järntorget, mot Haga, väntade på att en vettig människa skulle gå förbi så vi kunde fråga om bild på oss men som aldrig skedde, gick tillbaks till centrum, gick INTE in på zara(!), tog tåget hem, kommer nu komma perfekt i tid för bussen.

Men snart går väl något fel, hur bra kan det egentligen gå?

Likes

Comments