Mitt liv/Lov/Resor

Hej!
Idag har varit en superbra dag! Började med att vakna kl 8 och fixa transportburarna och fixa det sista i buren. Käkade frukost vid halv 10 och åkte vid 10.50 till Örebro. Det tog en timme så vi kom till Vittvång vid 12 och hämtade samt betalade Enzo. Sedan åkte vi till andra sidan Örebro och hämtade Eira.
Kom hem tjugo i 2 och då lät vi dem bara bo in sig.
Vid 5 så hämtade vi hö och sedan hade jag Enzo löst i förrådet och umgicks med honom. Klappade massa på Eira också men det kändes som hon behövde mer tid att vänja sig då hon var väldigt skygg.

Kvällsfodrade kaninerna vid 7. Gick sedan in och duschade, fixade på mitt rum, packade skolväskan och gav marsvinen mat.
Nu sitter jag i soffan och kollar på TV, det är fortfarande ljust ute men det börjar mörkna. Det har varit soligt, ljust och VARMT idag, mellan 16-18 grader, så skönt!
Ska natta kaninerna innan jag går och lägger mig också men annars är det inte mycket att göra innan det är dags att sova innan måndag och ny vecka! Taggad faktiskt, ny vecka med kaninerna😻

Ha en bra kväll❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt liv/Lov/Resor

Hej!
Jag som trodde att jag skulle kunna gå till skolan på onsdag hade ju helt fel. Jag mådde bra i måndags, nästan ingen feber och jag trodde att jag skulle bli frisk. Meeeen nej! I tisdags vaknade jag med ca 40 graders feber igen, men jag levde på alvedon som höll febern nere på 38 hela dagen. Igår så hade jag 38 hela dagen förutom på kvällen då jag bara hade förhöjd temperatur. Idag har jag ingen feber alls men jag är hemma för att vila upp mig från febern.

Imorgon är det fredag, första skoldagen på veckan för mig om jag inte får ett anfall av feber igen vilket jag inte skulle tro.
Då är det en ganska bra dag med, svenska, so, teknik, tyska och hemkunskap.

I helgen ska jag bland annat hämta kaninerna och fixa med buren osv.

Hoppas att ni har haft en bra vecka, kram<3

Likes

Comments

Mitt liv/Lov/Resor

Hej!
Nu var det ett tag sedan, jag har verkligen haft en välbehövlig paus härifrån.
Men jag saknar att blogga, det var kul att ha någonstans att skriva av sig på. Så jag tänker ta upp bloggen lite smått, vem vet hur mycket jag kommer lägga upp. Ett inlägg per dag eller kanske ett inlägg i veckan. Jag gör som jag känner för helt enkelt.

Men iaf, just nu är jag hemma från skolan. Igår fick jag ca 40 graders feber och orkade knappt röra mig. Jag varken åt eller drack och alvedon hjälpte inte så mycket.
Idag har jag lite feber, men det mesta verkar ha gått över under natten. Skönt för jag orkar inte vara sjuk mer. Men jag har fortfarande halsont, huvudvärk och lite feber.

Idag ska jag inte göra någonting, som ni säkert förstår. Ska bara ligga i sängen och kolla på Teen Wolf och vila upp mig. Vet ej om jag ska till skolan imorgon, vi får se.

Nu ska jag fortsätta kolla, hoppas att jag får upp motivationen för bloggen igen. Ha det bra sålänge!

Likes

Comments

Tankar/Åsikter

Hej!
Nu har jag tagit en välbehövlig paus från bloggen. Jag känner att jag inte har någon motivation alls just nu och det bara går neråt för bloggen. Så nu tar vi en paus igen, kanske även slutar men är inte riktigt säker ännu!
Ha det bra<3

Likes

Comments

Tankar/Åsikter

Det här inlägget kommer handla om djur. Djur som inte mår bra eller som det kallas ”djurplågeri”.

Jag tycker det är hemskt att många djur behöver bo tex såhär:

Så ska det verkligen Inte vara.. Djuren kan inte säga ifrån. Det är alltid vi som väljer hur eller vart det ska bo eller hur det ska se ut. Det är människans fel. Ägaren till djuret.

Jag förstår inte hur man tex kan. Göra så att en hund eller häst svälter. Låta bli att sköta om den med tex. Hovslagare och annat. Det är hemskt tragiskt hur endel djur har det!

Varför ska det vara såhär?

Jag spyr på människor som gör såhär. Usch, hur kan man göra detta mot ett djur? Djur är levande varelser precis som oss, vi människor får inte behandla varandra så men människor får tydligen plåga djur. Nej kan inte säga så mycket mer, hemskt och jag skulle göra vad som helst för att få detta att ta slut!

Likes

Comments