View tracker

Bloggen, Videos

Hej🌟
Till helgen så tänkte jag göra någonting som jag har velat göra i flera år på min gamla blogg men det har inte blivit av. Det är en roomtour! Anledningen till att jag får filma den i helgen är för att det är mörkt ute när jag kommer hem och det blir bättre ljus med dagsljus och inte ljus från lamporna.
Så den kommer upp nästa vecka❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Quote

"Never be ashamed of a scar. It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you🌟"

Likes

Comments

Mitt liv

Hej🌟
Idag är det onsdag igen, denna dagen är lite annorlunda, börjar som vanligt med profilvalet där jag ska ha två timmars hemkunskap, sedan blir det ingen engelska för mig imorgon. Jag och en annan klasskompis till mig ska stå i köket och hjälpa till med disk osv.
Dock så har vi matteprov kl 12 så vi måste gå tidigare än vad man egentligen ska;)
Sedan prov som sagt, vi får väl se hur det går...
Sen är det ev bild, vår lärare var sjuk både i måndags och igår så vi får hoppas på att det blir inställt!
Sista lektionen är fysik där det blir massa plugg, prov på fredag.

Efter skolan ska jag ev till K, har inte träffat henne på jättelänge, saknar henne skitmycket men nu ska vi träffas idag😍

Annars är det plugg inför prov och sova😂 Kommer antagligen komma hem från K ganska sent då vi inte vill skiljas hahahha.
Nu ska jag gå till bussen, ha en bra dag finisar❤️

Likes

Comments

Mitt liv

Heej på er!
Nu var det länge sedan, fredags liksom. Men anledningen är att det uppstod ett stort problem och att jag har haft mycket att göra i helgen.
När jag kom hem från skolan i fredags så var mormor o Anders hemma. Så på fredagen käkade vi god mat och umgicks med dem.
I lördags så sov jag längre än vanligt vilket var jätteskönt, sedan åt vi frukost, handlade, bakade pepparkakor.

På kvällen käkade vi tacos, kollade på julkalendern, sedan uppstod ett problem som också varit en anledning till att jag inte har kunnat blogga. Tänker inte berätta så mkt men det jag kan säga var att jag var tvungen att stänga av både dator och mobil...
Men i söndags så åkte mormor o Anders hem, vi var ute och gick i spåret, jag kunde sätta på min mobil igen. Vi tog det mest lugnt och hade en hyfsat normal söndag.

Idag var det måndag, en bra dag trots skola, huvudverk o halsont;)
Vi hade "basic" ämnen med bl.a. en redovisning på idrotten som jag tycker gick jättebra med tanke på att jag håller på att jobba med min rädsla för att stå inför mycket folk!
Efter skolan spontanåkte två vänner med mig hem, två timmar utan att vi egentligen gjorde någonting, det är vänskap det:D
Nu ska jag gå o lägga mig, har haft ont i både huvudet och halsen idag så jag får hoppas att det blir bättre o inte sämre imorgon, sov gott mina hjärtan❤️

Likes

Comments