Likes

Comments

Lykke (skorpan), Livet

Lillskorpan och jag på 30års kalas. (Foto Andrea Norling)

Jag har precis kastat i mig lunch efter promenaden med Lykke och Hugo. Det här är första riktiga veckan som mammaledig skulle man väl kunna säga. Thom har tidigare haft semester och nu är det vardag på riktigt igen. Hittills har det gått superbra. Tröttare men det hade jag räknat med.

Jag vet egentligen inte vad jag vela skriva. Mer än att jag aldrig kunnat drömma om ett liv likt detta. Jag älskar min lilla familj så det gör ont och plötsligt finns det ingenting annat i världen som kan få mig att någonsin känna annorlunda. Jag är mamma och kommer vara för resten av mitt liv.
Vilken ära.

Jag tänkte även tilläga att det förmodligen kommer vara från och till med närvaron här. Jag fyller min tid med bebisgos till max helt enkelt. Lykke har nyligen fyllt hela 2månader och strl 50 börjar bli lite kort, nejnejnej känner jag mest.

Har ni sett något sötare? Älskade älskade unge.

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration

Tjii fick jag. Tycker inte alls gina har levererat senaste åren om jag ska vara ärlig, vilket har lett till att jag idag inte ens går in där när jag är och handlar eller kollar kläder online. Men nu händer det grejer och det finns faktiskt en hel del kläder jag skulle kunna fylla höstgarderoben med.

Denna blus var så fin!! Synd bara att den inte alls är amningsvänlig, blää så tråkigt att behöva tänka på det.

Börjar mjukna en aning vad gäller blåa jeans. Dessa var enkla och snygga!

Vi får se kanske blir det en sväng in på Gina tricot nästa gång vi är och handlar.

Likes

Comments

Inspiration, Tips, Inredning

hype


Blir man någonsin nöjd över något är ju största frågan. Jag hoppas inte att jag är den enda som trilskas med den förbannade rastlösheten av att vända upp och ner på hemmet var och varannan månad. Jag blir aldrig nöjd. Så en förklaring till det röriga collaget är helt enkelt:

1. Jag vill så gärna ha en lampa liknande denna!!! 2. Sammet är såå fint, kanske inte just denna men en fåtölj/pall/puff kalla det vad du vill, skulle bli så mycket bättre i vardagsrummet. 3. Våga vägra vit känner jag just nu, allt är vitt. Dessa nyanser av blå!!!

Likes

Comments

Häst, Livet

Hörrni. Vilken helg vi haft. Inte nog med att vädret har varit såå härligt har vi äntligen suttit upp på Stellan. Eller vi, min mamma. Med tanke på Lykke så får jag vänta ett tag till.

Så helgen har gått i ett. Kan man lugnt säga, därav väldigt tomt här. Så igår och idag har bara varit ''mysdagar'' jag har nog varit ur morgonrocken 1 gång och de var när jag skulle handla och Lykke har sovit ikapp från helgen. Skönt.

Det kommer inlägg om själva uppsittningen och även lite annat, men det blir när tiden finns. I takt med att Skorpan växer blir även den vakna tiden längre vilket är så mysigt men såklart också mer krävande därav ännu mindre tid till sådant här, men ni får ha tålamod helt enkelt.

KRAMIS!!

Vill även rikta ett tack till min Thom - världens bästa pappa (hur sjukt!!) som gör det möjligt med inridning av häst och liten Skorpa. Du är bästbästbäst. Å andra sidan var nog han lika taggad på denna helg som jag och mamma. haha.

Likes

Comments

Lykke (skorpan)

Jag önskar att alla fick känna den här känslan. Livet känns plötsligt så mycket enklare när jag vet att kärleken för dig kommer vara densamma varje dag jag vaknar, den förändras inte. Den blir bara starkare.

Lyckliga mig. Jag älskar dig skorpan.

Likes

Comments

Livet, Lykke (skorpan)

Hej på er!

ä n t l i g e n är killarna som fixar det sista med fibret här. Vi har i en vecka varit utan internet pga att Telia stängde av det vi redan hade och dom som fixar fibret kom senare än vad som var tänkt. Men nu så! Jag tror inte vi saknat det lika mycket om det inte vore för att vi är hemma ganska stor del av dagarna nu...

Till något annat så har vi börjat träna Skorpan på mage nu. Vi sysslade med det igår när Thom var och hämtade våran nya bil!! (Yes det blev köp). Då insåg jag även att det är såhär det kommer vara framöver. Jag och skorpan på dagarna, mysigt. Men underlättar att ha bärsele. Hon är som en liten apa. Bara för det har hon idag sovit i vagnen flera timmar.. När Thom är hemma.

Nu vakna hon så dags att byta blöja.

Likes

Comments

Lykke (skorpan), Livet

Pappa är och (förhoppningsvis) hämtar min och Lykkes nya bil ;-). Jag hade helst velat vänta några månader men ska jag inte vara fast här hemma behöver vi en bil där man lätt kan koppla ur airbagen fram. Lykke har börjat sätta i fel strupe rätt som det är så hon slutar att andas. Panikartat minst sagt och när hon sen får upp mjölken blir det gallskrik. Att det skulle ske i bilen när man inte har full uppsyn om vad som händer känns inte alls bra. I alla fall inte när vi åker så pass mycket bil. Så vi får se hur det blir. Men lättnad deluxe nu när vi bestämt oss för att byta bil.

Till något helt annat. Skorpisen är ju ganska intensiv när det gäller att amma och jag hade helst vela att hon tog napp ibland. Typ i vagnen, bilen eller när hon bara vill snutta. MEN jag har testat 1000 olika nappar dyra som billiga, ergonomiska/oergonomiska 0-3 månader 0-6 månader. Inget funkar. Tills för en stund sen när hon plötsligt tog denna efter lite lirkande.. ÄNTLIGEN.

... snacka om kortvarig lycka för min del. Hon spottade ur den efter att jag skrivit äntligen och vägrar ta den igen. Jaja. Det är väl ett litet problem i det stora hela.

Nu ska jag vila en stund med Lillskruttan sen får vi se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Livet

Godmorgon.
Titta på min lilla familj som ligger här tätt intill och sover så skönt. Vi bestämde oss för att åka till Thoms föräldrars husbåt, jättemysigt och perfekt väder för en liten. Inte sådär jättevarmt.. Dock lite blåsigt. Mysig lördag att bara få vara och andas friskluft. Jag får alltid kämpa med mina hjärnspöken innan vi ska någonstans och nu har det blivit värre igen. Men det bästa är när man bara gör och det visar sig bli jättebra tillslut. Sen är det inte alla gånger det funkar men 1 är bättre än 0.

Skorpan var så trött igår när vi kom hem. Jag antar att det hör till utveckligen men så ovant att hon blir sådär hysteriskt ledsen. Men än så länge funkar det att bara hålla henne hårt mot bröstet så lugnar hon sig inom någon minut. Lillskruttan mycket intryck, såklart.

Jag var också trött när vi kom hem. Så vi låg i soffan resten av kvällen vilket visar sig nu fram på morgonen. Jag är "pigg" fast jag egentligen behöver sova. Nu har jag tex legat vaken sen strax innan 04. Nyss gick jag upp och gjorde iordning lite frukost som jag nu ätit.. Men jag kommer inte till ro. Helst av allt skulle jag vela väcka sällskapet här bredvid och ut och gå, men det funkar inte.

Vi hörs. Antingen går jag upp och sätter igång lite tvätt och plockar ihop här hemma eller så gosar jag in mig i Lykkes nacke och drar henne så nära det bara går att komma hennes lilla varma kropp. Alt 2 blir ett självklart val.

Kramis

Likes

Comments