Livet

Lördag i all ära. Idag tar vi verkligen vara på den på bästa sätt. Vi bara gör det som faller oss in, sover länge, går långa skogspromenader, äter frukost i sängen och myser med alla djuren framför film. SÅ skönt och framförallt välbehövligt att ha sånna här dagar. Såklart finns det massa saker att hinna med men man måste också kunna paus och njuta av nuet.

Jag bara suger i mig av den här känslan i kroppen. Jag känner mig lycklig idag, över att äntligen ha landat. Från att aldrig vilja spendera ledig tid hemma till att verkligen vilja göra det. Fantastiskt.

Likes

Comments

Livet

Haha äntligen. Började dagen med att åka till IKEA och byta lite fel köp (även träna Hugo att åka bil) hinner lagom hem och slänga i oss lunch innan vi drar igång alla projekt här hemma. Typ få en plats till alla möbler och sortera allt. En bra bit påväg tack och lov. Nya tag imorgon. Nu äter vi surisar framför en bra film. Som ni ser är Hugo minst lika trött som oss. Han har haft race med Sune (våran ena katt) på gården idag, kul!! plusgrader då vågar sig katterna ut.

Likes

Comments

Bebis, Livet

Lite roligt är det att jag som tidigare verkligen grimaserat när jag ätiti något surt nu sitter och äter citron som godis. Dock känner jag inte det här riktiga suget. Alltså att man bara måste få i sig det. Vet inte om det beror på att vi alltid på senaste har citron hemma eller vad det är.. Jaja jag känner mig nöjd och lugn än så länge, i början var det en sväng med ceasarsallad, gjorde det till och med till frukost!! Hehe.

Likes

Comments

Bebis, Inredning

Haha. Mitt i allt flyttkaos kommer mer.. Just nu undrar jag hur vi någonsin ska få ett fint och städat hem med sakerna där dom hör hemma.

HÄR hittar ni vad som fanns i paketet. Ellos har verkligen nedsatta priser nu, så roligt att äntligen börja beställa saker till minis rum ❤ Jag beställde den puderrosa, var lite osäker på färgen då det kan skilja sig så mycket men kollade som snabbast och den är såå fin!!

Likes

Comments

View tracker

Livet

Klockan är 22.08 och jag orkar inte ens hålla ögonen öppna ... Men så värt det med tanke på hur effektiv dagen har varit och hur sjukt mycket som hunnits med.

Började som sagt dagen hos läkaren, vilket gick superbra för första gången!!! Nya prover tagna och oavsett att det inte enbart är värdena som spökar så hjälper det mycket om jag får de tillskott jag behöver, vi får se helt enkelt. Efter det mötte jag upp snällaste tjejerna som alltid alltid ställer upp, åkte till lägenheten och började med att sortera ALLT. 15(?) sopsäckar senare, kartonger och varenda väska jag äger fullproppad i saker började vi köra ut till huset.

Äntligen alla mina saker på plats i mitt och Thoms hem. Axlarna känns en aning lättare. Imorgon får vi hjälp av mamma och lillebror med köksbord, soffa osv. Inte jättebra för mig att hålla på med sådant när lillen ligger i magen. Sen sista uppdraget - sälja lägenheten!! Känns så skönt att ha allt det här ur världen sen och kunna fokusera framåt.

Nu försöka sova, Hugo den lille skiten är såklart jättebusig just idag.. jagar svansen 150 varv i sängen och förstår nog inte riktigt varför jag inte väljer att heja på.. Jag drömmer mig bara bort till en god middag (typ den ovan) och en godnattssömn.

Ha det bra så länge hörni!

Likes

Comments

Livet

Godmorgon!! Skönt när man vaknar innan larmet, det händer inte allt för ofta när man har en liten hundvalp att springa med under nätterna.. Nu upp och göra frukost och börja leta reda på flyttlådor och Ikeakassar inför flytt, även se över papperna som ska med till läkaren.

Ofta är jag nervös inför dagar där jag vet att jag har lite tidspress och saker som måste göras, det händer inte jätteofta om man säger så..

Likes

Comments

Bebis, Livet

Alltså äntligen, äntligen, äntligen (!!)

Jag har längtat så mycket till att ha något att göra på dagarna och att uppdatera här har varit ett utav målen och något jag längtat efter och verkligen velat göra. Men det har vart SÅ svårt. Jag har avpublicerat, raderat, vridit och vänt på varje inlägg i flera veckor men tillslut insåg jag att det kommer aldrig bli som jag tänkt och det kommer bli alldeles för svårt att låta bli att skriva om något som verkligen har och framöver kommer att förändra mitt liv.


Vi ska bli föräldrar till en liten tjej!!! Heeelt ofattbart. Vi är såklart världens lyckligaste blivande föräldrar (!!!) Jag frågade T i måndags efter ultraljudet hur man kommer ner på jorden efter något sådant här. 6:e året tillsammans men nu börjar livet verkligen på riktigt, jag är så redo.

Inte världens bästa kvalité på bilderna jag bjussar på, men det kommer bättre. Vi vart så överraskade över hur tydlig allting var och även bilderna vi fick, man ser verkligen hur hon ligger med öppen mun och armarna bakom huvudet, lill tjejen. Såklart kommer det mesta handla om vad vi har att vänta oss framöver, så ni som inte är speciellt barnkära borde kanske leta er vidare..

Men tills nästa gång stor kram. Jag ligger i sängen och ska försöka somna, imorgon läkarbesök och flytt.

Likes

Comments