Inspiration, Tips

Shoelove

H&M's utbud av skor!! Älskar budget. Inte skönaste att gå i varje dag kanske men funkar helt klart att byta av med andra skor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Bebis, Inspiration

Fördröjer tiden och håller tankarna någorlunda i styr när jag grejer med mini's grejer. Jag är fortfarande så chockad över hur otroligt fort tiden har gått. Över att det faktiskt är en liten minimänniska gjord av mig och Thom som kommer använda dessa kläder i sommar 💗 Lyckan i det är bortom allt annat.

Likes

Comments

Contains affiliate links Livet, Tips, Inspiration

grönt är skönt

garden inspo

Äntligen har grävaren varit här och fixat till våran baksida!! Vilket betyder att min hjärna går i högvarv - hur ska vi göra iordning för att få sådär mysigt och personligt. Översta bilderna hör väl inte riktigt till trädgården men var bara tvungen, ser ni hur fint det är med grönt?? åååh. Eller en utedusch? Största delen utav min sommar kommer vara ''doppa tårna'' pga infektionsrisken när man fött barn. Tänker mig att en dusch då är drömmen? Värt att fundera på.. ;-) Tittade runt lite och hittade denna --> Utedusch h:230 cm mässing/ guld, Bloomingville. Eller bara massvis med fina blommor och olika örter, dock i kruka!!! Känns inte som vi har gjort/gör något annat än gräver gamla rötter och blommor, nej jag vill gärna hålla koll på plantorna för att minska risken för blominvation haha.Likes

Comments

Livet

Fina Maja som kunde klämma in mig under dagen. Känns så skönt att ha håret fixat nu under närmsta månader när tiden inte riktigt kommer finnas!

Likes

Comments

Livet

Hur man ser ut efter en nattssömn. Man ser ganska tydligt mina tidigare icke-existerande timmar av sömn.

Äntligeeeen!! Alltså vilken jävla lättnad. Jag har som jag nämnt bytt mediciner och hållit på under senaste tiden, men det har inte riktigt funkat som det ska. Eller snarare verkligen inte. Från att ha räkna 15min- 30min sovtid under ett dygn i ca 2månader. Till att inatt verkligen ha fått sova. Det känns i princip som att sväva på moln. I eftermiddag har jag tel möte med en läkare från Falu lasarett för att se över hur vi ska göra kommande dagar. Men innan det ska jag till min frisör!! 💛 Så nu måste jag göra iordning lite frukost och klä på mig.

Hoppas ni får en fin torsdag!

Likes

Comments

Tips
Torsdag 08.00

Men hallåå!! Eller Godmorgon. Jag är nog absolut inte den enda som ställt larm på telefonen för att inte missa att hinna klicka hem något ifrån Hanna Friberg's kollektion för NA-KD. Men om ni mot förmodan gjort det så kommer ju dagens tips här. In och spendera eran lön ;-). Bara jag hinner beställa det jag vill ha först.. hehe.

Likes

Comments

Contains affiliate links Livet, Tips

Fästing & Myggmedel Roll-On 50 ml tips till er som också har en förmåga att bli uppätna av myggen under sommaren (vem blir inte..) Jag är såklart superkänslig och måste använda myggmedel för att inte få ärr över hela benen av allt kliande, mindre kul att man sket i de när man var yngre... Det syns kan man väl säga.

I alla fall så har jag nu kollat lite efter ett som inte luktar sådär superskarpt som de flesta myggmedel gör och denna är verkligen över förväntan. Jag tänker att bebis inte kommer vara lika imponerad över doften, men tror denna kommer funka bäst. När jag beställde fanns bara roll-on på lager men ska även beställa hem sprayen. Så till er som inte vill lukta som en hemsk doftgran hela sommaren klicka på länken ovan.

Dagens middag blev .. Sallad och vegetarisk kyckling. Jag som är så skeptisk får verkligen igen nu, haha. En utav mina bästa kompisar är vegetarian och jag rynkar mest på näsan. Fast jag egentligen önskar att jag kunde gå in för det helhjärtat också. Så på slutet har jag liksom känt att det är dags att ta sig i kragen. Jag har nu provat soyanuggets och quornkyckling, som ovan. Jag skulle helt ärligt kunna i alla fall byta ut 50% i matväg mot veg om det smakar såhär. Jag tänker att nästa steg blir att prova någon korv som man även kan grilla.

Nu ska jag ta in djuren, finns inget bättre än att bo såhär så våra katter kan få gå in och ut som dom vill när vi är hemma. Sen hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen. Idag ska jag prova en nya kombination av medicin så då är tiderna viktigare på kvällen. Inte roligt alls men nu är de som det är.

Likes

Comments

Bebis, Livet

Ogillar krångel, så precis som rubriken lyder back to basic. Här vet jag hur det mesta fungerar, inte för att jag bjuder på speciellt komplicerade inlägg men bara det att ha en app att sköta saker ifrån gör det hela lite enklare, eller bara en sån sak som att bilderna inte blir urkassa...

Ni får en drös med bilder på hur förra helgen och början av denna vecka sett ut. Stor favorit här hemma är helt klart när det bjuds på grillväder. Vi grillar nog våran middag 4 av 7 dagar i veckan i alla fall. Behöver inte vara lyxigare än korv eller hamburgare med tillbehör men det hör till sommaren och fint väder för oss helt enkelt.

Även grejat i trädgården på både fram och baksida. Hugo är med på allt som vanligt, vi har sått morötter vilket är en av hans stora favoriter så vi får se vem som hänger i växthuset mest i sommar ;-).

Två av minst tre besök i Falun gjorda för denna vecka, tacksamheten över Thom💛 Vi får se hur dagarna ser ut framöver. Just nu lyssnar vi till läkarnas beslut och tar en dag i taget. Det absolut viktigaste är att mini i magen mår bra, vilket hon gör.

Nu kurrar magen rejält så ska se till att göra någon middag. T jobbar natt den här veckan och Lukas är fixar med någon bil. Just nu vet jag inte om det är sällskap eller vara själv jag vill heller, det känns mest som att dagarna bara flyter ihop med varandra och allt handlar om sömn.

Likes

Comments