Såklart är det absolut svårast att visa uppskattning till dem som betyder mest här i livet. En utav alla jag har så mycket att tacka för de är Thom, innanför denna dörr vårt hem. Är det någonstans jag väljer att vara när dagarna är sådär mörka och outhärdliga så är det här. Tack Thom, för att du varje dag försöker få min dag att bli så ljus och minnesvärd som möjligt, jag kommer för all framtid minnas det.

För tillfället styrs allt efter mitt mående. Det finns inte så mycket som får en att känna glädje i dagen när man inte har ork till att göra sig iordning, man mår illa när man står upp, tappar balansen och säger konstiga saker. Vill absolut inte träffa människor, främst människor man känner. Handla, äta eller göra saker. En liten hint är när vi skulle höststäda på gården - jag var tvungen att vila ca 10ggr under utevistelsen. saker blir inte roliga då.

Eller när man klätt av sig för att krypa ner i sängen men det kryper i hela kroppen av oro och ångest och Thom klär på sig igen för att 23.30 följa med mig ut och gå runt kvarteret?

Bilden ovan är när Thom tog initiativet till att göra ''utflykt'' vi sov i soffan med missarna, jag somnade i hans knä lyssnande på podd medan han spelade NHL på tvn, det gjorde vi två kvällar i rad.

​Jag är evigt tacksam över att jag alltid har varit och fortfarande är ditt självklara val. Att du varje morgon påminner mig om det. Hjälper mig att hitta rätt väg under dagen och alltid vägleder mig. 

Bilden ovan är från en utav alla (!!!!) timmar av crossåkande, som i framtiden ska bli ännu fler. Snart är det min tur att uppmuntra dig till att göra allt du vill här i livet, jag lovar att knuffa på dig, tillsammans hittar vi rätt väg. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För när tårarna rinner och hela kroppens känns sådär livlös och tung, då ska jag fortsätta att tänka på er. På alla fruktansvärt roliga kvällar som blev tidiga mornar, funderingar som blev verklighet, alla timmar på balkongen och för att inte glömma alla lekar som blev blodigt allvar. Men även på det vi har framför oss, för det viktigaste är att ingenting slutar idag.

Vad konstigt det är och vad dum man känner sig. När timmar blir till dagar och dagar till veckor av otäcka funderingar. Ni är det självklara valet för mig, lika mycket som ni vet, vet jag. Men det är som att man blir fast i den onda cirkeln, som att det är skönt. Fast det är 100ggr skönare att vara med er?

Idag rinner tårarna för att jag är dum mot mig själv som försöker intala mig något som inte borde finnas. Men även för er. För att jag älskar er. Vad konstigt det är? Att främmande människor på så otroligt kort tid kan bli det som håller en vid livet. Som får bröstet att lätta av den där kramen, smset eller omtanken.​

Tjejer. Jag vill alltid att det ska vara vi, att ni ska finnas i mitt liv och få mig att känna den där självklara känslan i det mest otäcka. Vi har så jävla mycket roligt framför oss. Vi kommer att fixa det tillsammans.

// Limpan

Likes

Comments

Idag är andra morgonen jag tar min medicin, andra morgonen på minst 9månader framöver. Jag har varit så jävla rädd  för att möta den här dagen, så jävla rädd över vad som händer här näst, men också så jävla arg över att jag lät dagen komma. 

Ingen tackar mig för att jag alltid tagit ansvar, inget tackar mig för att jag pushar på alla andra framför mig själv. Inte heller över att jag jobbar alldeles för mycket, lär mig fortare än alla andra eller inte klagar när något inte går rätt till. Ingen tackar mig heller för alla gånger jag velat gråta och skrika men hållit ihop för att lyssna. Ingen tackar mig för att början på mitt liv fick en jobbig utgång. 

En lång tid framöver kommer innebära helvetes dagar, mediciner och samtal, mindre jobb. 

För att? För att jag alltid varit så in i helvete bestämd på att jag aldrig någonsin kommer att behöva någons hjälp. För att jag alltid alltid alltid klarar mig själv. Till vilket pris? Hur länge höll det? 

Ingen tackar mig för att mitt liv i mina ögon inte är värt att leva. 


Likes

Comments

Sleepyy... Varför samarbetar ingenting med mig, och varför blir jag nervös och illamående när jag ska gå och lägga mig när jag vet att min morgondag (nu om inte allt för många timmar) innefattar saker att göra. Mest frustrerande av allt är när jag ska göra saker jag vanligt vis mår bra utav.
- äta frukost & göra mig iordning
- kaffe och kompisar
- möte på MB
- åka till en annan kompis

En liten tb till fina sommarkvällar i juli(?) när vi umgicks såå mycket ute på min balkong. Saknar mycket. Kommer ihåg denna kväll extra mycket, jag mådde bra då.

Likes

Comments

Varför ​känns det som att livet blir bättre av att stänga av allt, gömma sig i det mörka hålet för att hitta fram när det känns lite bättre. Det är i alla fall min tanke varje gång. Att jag kommer att hitta fram när allting känns lättare, när det egentligen om och om igen är raka motsatsen. Jag har fortfarande inte hittat fram och jag mår absolut inte bättre.  

Likes

Comments