View tracker

Herregud.

Sen när blev jag en utav de som följer tv-program, serier, tråkiga youtubekanaler. Jag bara plöjer mig igenom det ena efter de andra, trycker på paus snurrar runt i sängen. Kollar lite till, ändrar kuddarna. Stoppar igen, bäddar om. Hämtar ett glas juice, sen en frukt. Kollar telefonen, snurrar runt. Mina dagar börjar bli ganska jobbiga nu. Jag längtar till läkarbesöket på fredag, längtar efter någon slags bekräftelse om att det ska vara såhär och snart (!!) bli bättre. Jag är en rastlös människa, men av medicinen blir jag som i något slags vakuum. jag vill vara rastlös för att hitta något slags hopp. Men den finns inte. jag bara finner mig i situationen, det gör mig lite rädd.

Jag kommer på mig själv när jag strax efter midnatt sätter mig utanför dörren i morgonrock, orolig över att någon ska se mig och fundera över vad jag håller på med. Som att mitt undermedvetna knuffar mig ut för att vakna till liv och förstå. Men jag vänder ganska snabbt in igen, in för att den friska luften får mig att så uppenbart känna hur tungt allting går. Min andning är ibland värre än gamlingarna jag jobbade med i sommras. Jag liksom skakar inombords samtidigt som jag vill rycka bort sugröret i munnen och ta djupa andetag. Men oavsett att jag tar det djupa andetaget känns det aldrig som jag fylls på med ny luft, bara bekräftelsen av att det absolut inte är som det ska vara.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mysig lördag, alltid bäst när det är som enklast. Vi varvade med att spela vändtian och sjuan (?) medan soppan stod på spisen. Sune gjorde oss sällskap och Thom tittade även leksandsmatchen .. fortfarande. Så fort den är slut ska vi klä på oss och ska ta skotern bort till gästgården där vi ska hjälpa till lite på barndisco och jag vill prova köra bilsimulator.

Recept potatis och purjolökssoppa

5-6 potatisar
1 Purjolök
2 gula lökar
2 Klyftor vitlök
1 liter höns- eller grönsaksbuljong
2 dl grädde
salt & vitpeppar, efter smak.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!! Äntligen lite energi från min sida. När man vaknar strax innan 07 och faktiskt känner sig redo för en ny dag är det bara att sätta fart. Försöker få honom bredvid att vakna till så vi kan äta frukost och sedan gå ut och gå en sväng innan vi tar tag i dagens alla måsten.

Hoppas ni alla får en fantastisk dag!

Likes

Comments

För när tårarna rinner och hela kroppens känns sådär livlös och tung, då ska jag fortsätta att tänka på er. På alla fruktansvärt roliga kvällar som blev tidiga mornar, funderingar som blev verklighet, alla timmar på balkongen och för att inte glömma alla lekar som blev blodigt allvar. Men även på det vi har framför oss, för det viktigaste är att ingenting slutar idag.

Vad konstigt det är och vad dum man känner sig. När timmar blir till dagar och dagar till veckor av otäcka funderingar. Ni är det självklara valet för mig, lika mycket som ni vet, vet jag. Men det är som att man blir fast i den onda cirkeln, som att det är skönt. Fast det är 100ggr skönare att vara med er?

Idag rinner tårarna för att jag är dum mot mig själv som försöker intala mig något som inte borde finnas. Men även för er. För att jag älskar er. Vad konstigt det är? Att främmande människor på så otroligt kort tid kan bli det som håller en vid livet. Som får bröstet att lätta av den där kramen, smset eller omtanken.​

Tjejer. Jag vill alltid att det ska vara vi, att ni ska finnas i mitt liv och få mig att känna den där självklara känslan i det mest otäcka. Vi har så jävla mycket roligt framför oss. Vi kommer att fixa det tillsammans.

// Limpan

Likes

Comments