Har haft en härlig söndag som bestått av städning, god mat hos Caroline och nu film. Hoppas eran söndag varit bra. Imorgon är det måndag och skola igen.​

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Gjorde sista dagen på salongen i torsdags innan långledigt, ska bli så otroligt skönt. I fredags korkade vi upp och hamnade sedan på långfredagsdansen, hade en riktigt rolig kväll som avslutades med hela gänget på pizzerian. Igår hoppade vi in i bilen och begav oss till Jönköping för Elmia, var helt klart en upplevelse. Denna helg har absolut varit en av de bästa på länge och det kan jag tacka alla härliga människor och min fina pojkvän för. Som det ser ut just nu kommer större delen av dagen spenderas i sängen framför soa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ännu en dag närmre långledigt och det ska bli så skönt med en veckas ledighet. Idag är jag på salongen 9-15 och efter det får vi se vad jag hittar på.

Likes

Comments

Då var det måndag, och jag är så himla trött. Började på salongen 9 och ska nu vara här i 3 veckor, trivs superbra så ska bli kul. I lördags hamnade jag i Karlskoga på någon "pub" med två härliga grabbar och kvällen var faktiskt helt okej. Igår var både jag och Linus sängliggande i stort sett hela dagen, sådana söndagar älskar jag. Bara massa film och mys, en söndag helt i min smak.

Likes

Comments

Hej på er! Har idag varit iväg till Karlskoga en snabbis, fixat make up och hår på 2 goa tjejer och vad som händer ikväll återstår att se. Idag fyller även min vapendragare 18 år, är så glad över att ha den tjejen i mitt liv. Om ca 3 veckor är det min tur och då ska vi fira ordentligt!!

Likes

Comments

Äntligen fredag, som jag längtat. Idag har jag varit på salongen 9-15, det går så fort när man har roligt med störtsköna människor omkring sig. När jag kom hem slängde jag mig i duschen och har nu fräschat upp mig, har även tvättat lite så nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem så vi kan käka och sedan åka iväg till Karlskoga för lite bio.

Likes

Comments

Likes

Comments