Här är vloggen från Tallinn. Hoppas ni gillar den!

Har jobbet de två senaste dagarna, börjat klockan 6:00 och slutat 15:00 så har varit helt slut när jag kommit hem och har därför varken hunnit redigerat eller skrivit inlägg. Tyvärr.. 

Imorgon är jag ledig. Det är 5 dagar innan skolan börjar. OMG NEEJ.

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen var fullrulle hela dagen.
Det började med att jag gick upp 8:00 för att sminka mig innan frukost, gick till frukost, åt och klev sedan av båten för att upptäcka Tallinn.
Jag gick med lin kusin Astrid i massor av butiker, hittade faktiskt 3 plagg ett ställe som hette Springfield. Jättefina kläder!! (tycker jag obviously)
Ni kommer se två utav plaggen i vloggen som kommer ut så snabbt som möjligt.
Efter några timmars shopping åt vi på McDonalds. Sen lite mer shopping innan båten. På igen köpte vi lite mer i taxfreen och spela lite spel innan buffén. När jag ätit klart så gick jag o kollade på showen. Den höll på i cirka 40 minuter och klockan blev 00:40. Sen var det dags för party, klockan 3:00 gick jag hem, skulle upp vid 8:00 och ville få några timmars sömn då jag ska jobba imorgon och börjar klockan 4:00..

Dom här annorlunda byxorna från Reserved fick också följa med hem.

Likes

Comments

Nu är vi framme på båten, imorgon går vi i land i Tallinn. Ikväll ska jag spela på lite maskiner, handla något gott i taxfreen och sedan kolla på underhållningen.
Imorgon hoppas jag på att hitta någon frisör och klippa håret faktiskt. (Och bra shopping såklart!)

Nu ska vi strax äta på Piazza, vad jag äter får ni se senare!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag ska jag trots att jag är ledig till McDonalds, haha.
Det är nämligen provsmakning på den kommande kampanjen som börjar imorgon.

Efter provsmakningen ska jag hem och packa imorgon bär det av mot Tallinn, Yaaay!! Ska ta med kameran så förhoppningsvis så kommer det många bilder.

Nedan ser ni min frukost idag, en Vitamin-Mineral-Antioxidant smoothie bestående av baobpulver, acaipulver, vetegräs, chiafrön, kakaosmör, blåbär, banan och massor av bladspenat. Till det åt jag ett ägg. Lite jordigsmak, är det konstigt att jag säger mums till de?
PUSS

Likes

Comments

Idag åkte mamma och pappa till Gotland igen, denna gång för att gå på ett bröllop. Jag, Fröja och Elliot har därför bestämt att vi ska ta oss ner på stadsfesten som pågår här i Gävle och ha lite roligt, syskonen tsm.

Just det, ska till Tallinn-kryssning på tisdag, funderar på att vlogga kanske! Skulle ni vilja det?


Hur snygg är inte den hör ögonskuggan i frägen ametist till klänningen? Från FÄRG collection HÄR

Likes

Comments