View tracker

Det här året vill jag verkligen resa massor, det är året som jag äntligen fyller 18 år och faktiskt har möjlighet att boka själv och boka hotell själv(framför allt att kunna bo på alla hotell) osv. Det blir så mycket lättare när man är myndig.

Än så länge så har jag inte så jättemycket resor inbokade men har massor med planer. Jag har en inbokad resa till Dublin med familjen i april men det är de enda.

Planerna är däremot många fler.

Som jag skrev i inlägget igår så vill jag gärna åka till London och jobba över sommaren.

Den 24 Augusti, alltså direkt efter att skolan börjat igen så fyller jag år, därför är jag lite sugen på att åka någonstans då eftersom det faktiskt är just min 18 års dag. Någon huvudstad i Europa tror jag det blir isåfall. Jag vill gärna åka till Australien och hälsa på min syster som bor och pluggar där.Sist men absolut inte minst så vill jag väldigt väldigt gärna åka till min drömstad iår New York!!!!

Hur ska jag ha tid, och pengar, till att göra allt detta?? Men man får väl drömma?

Likes

Comments

View tracker

Det var så grymt roligt på Alborgen!! Måste tillbaka dit snart igen, har typ blåmärken överallt men de var det lätt värt. Hade dock kunnat stanna mycket längre, vi var där i cirka 3h så hann inte göra alla banor tyvärr. Nästa gång måste jag vara där i minst 4h, haha.
Rekommenderar verkligen

Gillar att man var tvungen att tänka "utanför boxen" på många av banorna för man kände sig sp smart när man kom på hur man skulle göra Hahaha.
Mitt favorit rum var nog alcatraz från och med andra barnan, sen är mission impossible också kul.

Likes

Comments

View tracker

Min frukost imorse bestående av:
Frysta blåbär
Soyghurt
Färskmango
Banan
Och valnötter

Idag ska jag till Alborgen med skolan, så mycket roligare än att sitta i ett klassrum. Det var runt 4 år sen jag var där sist och har hört att dom byggt nytt så de är säkert ännu bättre förra gången. Bilder från de kommer senare ikväll
PUSS

Likes

Comments

Min tio mål inför 2017

Mitt första mål under 2017 som jag även tänkt att avklara först är att färga/tona håret. Jag har tänkt att tona det mörkbrunt, problemet är dock att jag velar över om jag ska ha en varm eller kall ton, kommer ihåg när jag var yngre och tonade de, dock var färgen för röd och det slutade med att jag stod och grinade framför spegeln, det var absolut inte rött men för varm ton. Sen en annan gång så gjorde jag det föör kallt och det slutade med att det såg grått och slitet ut.

Kunna göra 50 armhävningar på raken. Jag har redan börjat träna upp inför detta mål, har gjort varje dag nu i en veckas tid, försökt gjort så många som möjligt efter varandra och totalt gjort 100/dag. Jag kan just nu göra 33 stycken, satte nytt rekord i morse, yaay.

Resa ensam, inte nödvändningsvis "ensam ensam" men utan familjen.

Vara med i tre stycken filmer, om du läst min blogg ett tag så vet du nog att min dröm är att bli skådespelerska. 2017 ska vara året som jag verkligen tar tag i min dröm. Jag har varit med i några filmer tidigare och även fått jobberbjudanden men då tackat nej pga att jag känt att jag inte kunnat missa skolan osv, i år om jag får jobbförfågan för större jobb så kommer jag utan tvekan att prioritera skådespelandet! Det är ju de jag vill jobba med i framtiden och går man inte i skolan för att kunna bli de man vill? Om jag redan kan bli de, varför inte göra de?

Lägga upp minst en bild på instagram i veckan, haha just nu lägger jag upp cirka 5 ggr om året vilket är väldigt tråkigt, ska bli bättre på de 2017.

Bli spådd. Jag har länge velat bli det, det vore coolt att se vad framtiden håller. Dock skulle det kännas lite jobbigt om spådamen ser något jobbigt i framtiden men inte berättar de för mig, Dom berättar ju inte om det kommer ske något hemskt osv.

Förutom dom här målen så ska jag, precis som alla andra även äta nyttigt, träna, må bra och alla dom där löfterna som man har varje år. Jag äter just nu varken godis, chips, kakor, glass eller dricker läsk, självklart nångång ibland men inte allt för ofta. så på "äta nyttigt fronten" har jag kommit en bit. Anledningen är främst för att jag inte gillar det så mycket men även för hälsan och pga att jag får finnar jättelätt av socker. Jag tänkte berätta mer om de i ett annat inlägg, skulle ni vilja de?

Likes

Comments

View tracker

Igår när jag var in på affären kollade jag runt efter nya grejer på glutenfria hyllan och hittade då den här påsen som hette crumbs som man skulle använda till panering, slog mig direkt att jag kunde göra egna Nuggets till lunch idag eftersom jag ändå var ledig.
Resultatet blev en jättegod lunch och jag bara tryckte i mig alltihop.
Hade planer att träffa Karolin idag men hon verkade få förhinder så vi får se om vi ses ikväll iallafall. Så idag har jag bara varit hemma, gjort lunch, som jah även filmade.
Sen la jag mig i badet och började klippa ihop den, kommer senare ikväll om det inte börjar krångla!!

Imorgon jobbar jag så ska försöka skriva ett inlägg idag som kommer upp imorgon bitti så ni har något att läsa.
PUSS

Likes

Comments