Idag har jag hål mellan 11:00 och 14:25 så direkt efter 11 så tog jag bussen hem till mormor som hade lite småsaker som skulle uträttas och som jag gärna ville följs med på än att hänga på skolan eller bara vara hemma.
Vi var bl.a. Till gavlegårdarna och kollade in nya tapeter till hennes hall. Sen åkte vi och kollade på sängar och soffor på en möbelsffär, tillsist åkte vi till Willys och köpte lite ingredienser för att kunna baka, köpte även en plocksallad som jag åt till lunch.
Nu är jag hemma hos mormor och har precis ätit både lunch och efterrätt. Ska tillbaka till skolan nu för en lektion bara, väldigt skön dag!


Likes

Comments

Hej, de var ett tag sedan jag var i Stockholm nu men här är iallafall outfiten jag hade på mig.

Den här rosa sammettröjan är en av mina sbsoluta favorittröjor. Älskar att den har cut-outs över axlarna och inte bara är en lång sleeve. Jag brukar oftast bli så att jag har långärmat då jag verkligen hatar när man ser armhålorna, haha.

Ögonsminkningen är gjord av sleeks ögonskuggspalett "Oh so special"

Byxorna är riktigt high-waisted, räcker ända upp till 3cm över naveln. De kommer från H&M.

Jobbade igår och jobbar även idag 11-20.. Hela dagen alltså.. Just det ikväll(om jag hinner göra en thumbnail) så kommer det upp en video från när jag jobbade för Wella i måndags. PUSS

Likes

Comments

Som jag skrev för ett tag sedan så har jag ansökt om feriepraktik nu till sommaren 2017.
Jag har nu fått besked och jag har fått bekräftat att jag ska få åka till London i hela 3 veckor!!!
Är såå glad, ska verkligen bli så himla kul.

Kommer bo på earls court vilket är helt ok centralt, jag kommer volontär jobba på en av röda korsets affärer i palmers green som ligger ända ute i zon 4.
Trots att de ligger så långt ut så ska det bli kul, man får liksom en chans att se mer av den delen av London som jag oftast befinner mig i.

Jag hade egentligen ansökt och önskat att få åka med Saga men hon hamnade i Cambridge tyvärr. Det kommer ju såklart bli superkul ändå men skulle varit roligt att bo där tillsammans.
Imorgon är det möte efter skolan, där vi får reda på mer information och både jag och Saga är så taggade på resan.


Likes

Comments

Här ser ni lite bilder från igår.
Har aldrig haft så tjocka ögonbryn någonsin förut så var otroligt ovant att se mig själv så för ögonbrynen gör så mycket.
Vi höll på till klockan 20:40 och började som sagt 12:00 så de var en väldigt lång, men rolig, dag!!

Förutom ögonbrynen som var väldigt markerade så hade jag bara en vingad eyeliner, lösögonfransar, lite ögonskugga och lite rough. Så en väldigt simpel sminkning.
Jag bar en blå spetsklänning som gick ner till knälänngd. Tyvärr har jag ingen bild på de men ni ser lite grann av den på en eller två av bilderna.
Idag ska jag inte göra något speciellt efter skolan vad jag vet, måste dock tyvärr göra lite plugg och har även tyskaprov imorgon som jag också borde träna lite på.
PUSS

Likes

Comments

Hm problem.. Sitter just nu på Elite och har ingen aning om vad som händer. Träffade på en till tjej som också skulle gå visning och hon berättade att wella bokat om mötestiderna men agenturen hade inte informerat oss om de. Försöker få tag på någon som har koll på vad som händer.
Undra hur detta slutar Hahaha
PUSS

Likes

Comments