Dagens mående: Idag mår jag faktiskt väldigt bra! Blev väckt av ett samtal där jag fick reda på att jag har fått ett nytt jobb och solen skiner, det är fredag och jag har en ledig helg. Så idag finns det absolut ingenting att klaga på!

Dagens borde: Jag borde egentligen åkte till returpunkten med allt skräp vi har här hemma, kartonger och liknande.

Dagens smink: Har faktiskt inget smink på mig idag, lite gammalt smink från gårdagen annars ingenting. Skönt det med!

Dagens materiella vill ha: Är det något jag verkligen skulle vilja ha så är det en kamera, en liten och smidig som man kan ha med sig i fickan istället för att alltid ta alla bilder med mobilkameran.

Dagens fundering: VARFÖR har vi inga fina blommor här hemma? Det är ju det bästa som finns. Iochförsig har vi en liten kattunge som gillar att ha ner blommor och ha sönder dem, men ändå. Det är ju så fint.

Dagens längtan: Längtar faktiskt till Rasmus kommer hem från jobbet, och vi har en ledig helg att spendera tillsammans. Finns nog ingenting bättre egentligen <3

Dagens tips: Det måste nog vara att lyssna på Therese Lindgrens nya ljudbok, "Vem bryr sig?". Riktigt bra bok och intressant bok, man lär sig väldigt mycket om djurhållningen i Sverige. Man är helt enkelt inte supersugen på att äta kött efter en bit in i boken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder, "Så blev jag med blogg". Nu är det dags, återigen. Har under mina tonår bloggat mycket fram och tillbaka, men aldrig riktigt fastnat för det. Men nu var det några år sedan och jag tänkte ge det ett nytt försök. Så tänkte presentera mig lite, om någon främling mot förmodan skulle hitta hit.

Jag är en 20-årig tjej med namnet Linn Fransson, som i somras tog studenten och bara 2 månader efter jag gick ut gymnasiet flyttade jag ihop med min pojkvän Rasmus. Vi hyr ett litet hus ute på landet, i Skärkind, där han är uppväxt. Vi bestämde oss också för att skaffa en liten katt bara två veckor efter att vi var inflyttade. Så en katt på ca. 6 månader har vi även här hemma, en liten Morris.

Just för tillfället jobbar jag extra inom lager och söker för fullt nya jobb, dock inte inom restaurangbranschen då jag jobbat inom det i över 2 år så jag är väldigt trött på det och har insett att jag vill jobba med människor, att hjälpa dem på något sätt eller att ge dem bra service på annat sätt än i matväg. Vad det blir av mig väntar att se, jag har ingen brådska över att lista ut vad jag vill jobba med "när jag blir stor", utan jag tar det som det kommer men skulle självklart ALDRIG valt att gå utan jobb.

Likes

Comments