Hej hej, det var jätte längesen jag bloggade, det är pågrund av att jag varken haft tid eller ork till det. I vilket fall, senast jag var här för ett halvår sedan då det var sommarlov. Det betyder att skolan har dragit igång och jag går första året på gymnasiet nu, det är kul tycker jag. Annars har det inte hänt så mycket, mest vardagssaker. Tänkte köra igång igen med bloggen eftersom jag fortfarande har kvar läsare plus att mina vänner vill att jag ska blogga mera. Det var allt jag hade nu, puss.

Slängde in 2 bilder från senaste tiden bara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, har inte bloggat något nu i sommar så tänkte göra ett litet inlägg och lägga in lite bilder från lovet som har varit. Vissa dagar har vart lite sega men dem flesta har faktiskt varit riktigt roliga. Ska försöka blogga mera nu under lovet men har typ inte tid, men ska verkligen försöka.

Likes

Comments

Hej hej, i lördags så var jag på Bråvalla festivalen här i Norrköping, var faktiskt första gången jag var där och det var det sjukaste jag har vart med om i hela mitt liv, det var så kul bland hög musik och roliga människor, träffade väldigt många där. Nästa år ska jag lätt gå alla 3 dagar, så himla värt det. Så glad att jag gick verkligen, ett minne för livet.

Likes

Comments

Hej, idag var vi lediga från skolan, om jag fick bestämma skulle jag velat gå dit men jaja. Idag har jag träffat vänner, myst på berget och haft det kul. Fick verkligen sånn himla sommarkänsla på kvällen idag, längtar jätte mycket till sommarlov och allt kul man kommer hitta på. Fatta att det är sommarlov denna vecka, va??


​En bild från förra sommaren, älskar den här bilden.

Likes

Comments

Sommarmånaden började igår, sommarlov om 10 dagar men har ingen som helst sommarkänsla eftersom det är så dåligt väder och man fortfarande går omkring i jacka ute. Igår var vi iallafall på klassresa eftersom att jag går ut nian om bara några dagar, helt sjukt egentligen. Men iallafall så hade vi det jätte roligt och mysigt, älskar att man kommer så nära vissa i klassen under sådana tillfällen, tråkigt att det var sista gången vi gjorde något sådant tillsammans med klassen bara.


​Tog inte så många bilder tyvärr, men här har ni två stycken från igår.

Likes

Comments

Hon får mig alltid på bra humör, vi har så mycket gemensamt och har alltid kul med dig. Vi delar på nästan allt, hon är verkligen som min syster på alla sätt. Alltså världens bästa person , älskar dig oändligt mycket.

Likes

Comments

Hej hej, nu sitter jag inne och ska försöka plugga lite, eller försöka och försöka, jag ska plugga. Idag har vart en riktigt bra dag, har vart på bra humör hela dagen. I skolan hade vi inga lektioner, vi var ute hela dagen bara, efter det träffade jag Tilde ett litet tag. Sedan vid 5 åkte jag, mamma & Calle till Mankan, Ebba & Tilda, vi kollade på deras nya hus & hund, det var jätte mysigt och kul, inte träffat dom på länge nu. Men nu ska jag ta något att äta och sedan plugga vidare, puss!!


Likes

Comments

Nu har jag äntligen pluggat klart, så himla skönt att vara klar och ha lämnat in allt man ska. Tycker dock det är för mycket, har verkligen tänkt på att skolan sätter för mycket press, för mycket uppgifter som vi egentligen inte klarar av, har prov på saker vi inte har lärt oss, jag syftar i detta fall på nationella proven och vi måste göra ALLT vi kan för att få ett godkänt betyg eftersom att det nya betygsystemet fungerar så. Egentligen ska man inte behöva sitta efter skolan och arbeta, sådant ska man göra i skolan, men lärarna gör så pass stora uppgifter så att man inte har något annat val. Mitt tips till er är att verkligen hänga med hela tiden, hela vägen från 7:an, tänkte förut att det löser sig i 9:an, men NEJ, har du inte hängt med från början är det omöjligt att göra det i slutet. Även fast du har saker ivägen så gör det bästa du kan, jag har också haft mycket motgångar, verkligen, under både 8:an och 9:an, men man tjänar inte på att skita i något för det. Jag själv är så skoltrött, men det är bara några veckor kvar och ska verkligen kämpa sista tiden nu, det ska alla, sedan är vi värda sommarlov.

Likes

Comments

Hejhej, nu sitter jag i min säng och bara tar det lugnt, ska snart gå och fixa mig och sedan sova. Denna helg har vart en långhelg, den började i torsdags och slutade idag, skönt att vara ledig. Har haft så himla kul verkligen, har för det mesta umgåtts med Hanna, Tilde, Lisa, Emmy & Ebba, vart hemma hos mig och Lisa, träffat massa folk och åkte även till karusellerna igår, älskar när man mår såhär bra som jag gjort dom här dagarna.


​Två bilder ifrån helgen.

Likes

Comments

Hej, ligger just nu hemma hos Tilde, vaknade jätte tidigt Idag så Ebba, Lisa & Tilde ligger fortfarande och sover. Dagen igår var bra, hade först engelska hela dagen i skolan, fick även sluta en timme tidigare. Sedan på kvällen träffade jag massa folk och hade det jätte roligt verkligen, älskar dom kvällarna. Idag vet jag inte vad som händer, får se lite senare.

Två bilder från igår, en är lite halv dålig haha

Likes

Comments