Sitter här nu på morgonen sådär 21/2 timma innan min första (och enda) lektion börjar, dricker lite kaffe och snurrar på min piercing i näsan. Jag har funderat lite över en grej & tänkte att jag kanske skulle kunna ta upp det här, just för att skriva av mig mina funderingar & kanske få lite gensvar från andra.

​Vart går egentligen gränsen mellan att "dejta" & vara tillsammans?

Det är lite det jag har funderat över i några dagar nu. Jag själv har träffat en jättefin kille, vi har snackat sen i juli och vi har varit hemma hos varandra en gång var & nu på torsdag åker jag till honom igen och stannar tills på söndag, då han bor i Stockholm. Här om dagen så skrev vi lite på Facebook, och då kom vi på något sätt in på "men vart står vi egentligen" för vi båda har sagt att vi gillar varandra och vips så kom vi överens om att vi är på G, eller vi valde att säga att vi dejtar för både han och jag tyckte det lät finare haha, som dom knasbollarna vi är. Men NÄR kommer man över den där gränsen från att man dejtar/är på G till att man är tillsammans egentligen? När sätter man sig ner och säger "Amen du.. Är det inte dags att vi blir tillsammans nu?" Måste det gå en viss tid innan man bestämmer sig för om man antingen ska gå skilda vägar eller fortsätta tillsammans? 1 månad? 2 månader? Ett halvår? Träffar man den andres partners föräldrar? För det har jag redan gjort och han har träffat mina föräldrar, och ja vi har haft sex, vi har gått på bio, vi har varit ute på krogen, vi har hållit hand in public och stått och kramats och pussats framför andra.

Vissa kanske dejtar flera personer samtidigt, men dejtar jag någon så dejtar jag EN. Visst jag använde Tinder förut på mobilen och skrev till x antal killar samtidigt, men efter ett tag av att inte ha använt den så tog jag bort appen, delvis för att jag inte tyckte den gav något till mig OCH för att jag träffade honom. Så som jag känner nu, så skulle jag inte välja någon annan före honom och jag hoppas att han känner samma sak och jag hoppas att vi kliver över den där "gränsen" från att dejta/vara på G till att möjligtvis ha ett förhållande. Känner att det här blev ett väldigt luddigt inlägg och egentligen skulle jag vela sätta mig ner ikväll och skriva ett ordentligt inlägg om det här och klargöra saker ännu tydligare, men no can do.

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!
Klev nyligen upp och ordnade lite frukost och te, har faktiskt haft lite ont i halsen dom senste 2 dagarna vilket självklart är så himla typiskt. Har man någonting att se fram emot den kommande veckan, så är det fasen klart man ska börja känna sig krasslig. Men ska dricka mycket te med honung i idag så får vi hoppas på att det försvinner. Brukar faktiskt inte gilla te alls (eller honung heller för den delen), men är jag på väg att bli sjuk så är det det jag dricker.

Får se vad som händer idag, egentligen hade jag gym på schemat men vi får se vad halsen säger om det lite senare idag! ✌

Likes

Comments

Tänkte skriva ett sånt där inlägg när man försöker förklara vem man är & hur man är som person. Jag personligen tycker att det är väldigt svårt att beskriva hur jag själv är som person, kan till och med tycka att det är jobbigt att beskriva hur folk jag känner är som person, vet inte om det är vanligt eller om det bara är jag som är konstig.

I vilket fall, here we go:

Jag heter Linn och är 19 år, bor i Linköping med mina 2 föräldrar och 1 katt på 2 år. Jag tog nyligen studenten från Anders Ljungstedts Gymnasium här, jag gick Hantverksprogrammet med inriktning Textil & Design. Men jag tycker inte riktigt att jag har lov att säga att jag tog studenten för jag klarade inte mitt gymnasiearbete, så redan nu på måndag ska jag tillbaka till skolan och påbörja gymnasiearbetet igen. Men visst, jag köpte min studentmössa och fick min studentklänning sydd, åkte studentflak som alla andra, så visst har jag tagit studenten- men utan examensbetyg. Försöker på något sätt lista ut vad jag ska göra resterande dagar när jag inte är i skolan, vilket är torsdagar & fredagar. Extrajobb är definitivt ett alternativ men det är fan inte enkelt att varken hitta eller få, folk säger "du kan om du vill!!!" absolut, jag vill till 100% men inte har jag fått något extrajobb för det, men jag tänker inte ge upp!

Spenderar även en hel del tid hemma och kollar på serier, hittar ny musik etc. Ett utav mina andra intressen är att vara på gymmet med, försöker att gå åtminstone 3-4 dagar i veckan minst! :) Försöker roa mig lite då och då med att gå ut på krogen i stan med vänner, eller helt enkelt bara käka lunch på typ Subway/Ghingis/Ming. Tatueringar och att måla är också ett utav mina stora intressen och ett utav mina # g o a l s är väl att kunna rita upp min egna tatuering och faktiskt vara nöjd med den när den sitter på kroppen. Gillar även smink och hår och allt sånt där som hör till, dom som känner mig vet att jag haft 150 olika färger i håret, men numera håller jag mig till min violetta hårfärg.

Vet inte om detta är ett godkänt "vem är jag"-inlägg men tänker att det här är så mycket jag orkar skriva just nu och ni lär väl känna mig om ni hänger kvar på bloggen ett tag, Peace!✌


Likes

Comments