View tracker

Och där var det redan fredag och snart helg. Vilket innebär en natt på hotell i Göteborg och Liseberg på lördagen med familjen och Micke.

Ska bli så himla kul och mysigt att få komma iväg lite. Bilderna ni ser ovan är ifrån gårdagen då jag träffa min syssling i Falköping och vi gick på Marknaden. Det slutade med att jag köpte nybakade munkar till familjen. Vilket var uppskattat och smakade väääldigt gott!🍩

I tisdags var det ju kanelbullens dag, så jag och Elin tänkte fira detta. Men alla bullar var slut när vi skulle fika, så det fick bli annat gott!😍 Mycket fikande denna veckan, men det var det vääärt! Bli måndagsmilen på berget på måndag, haha.

Nu har jag rast och ska vila lite, slutar vid halv fyra sen. Då blir det hem och packa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan. Nu hann det gå några stressiga dagar innan jag skrev igen. Men men så kan det bli!

Nu har jag iallafall slutat jobbet och sitter och väntar på bussen som går 15.10 hem till Brobacken. Tänkte jag skulle vara lite smart och köpa mellanmål som jag kan käka på bussen istället för godis och choklad som det lätt blir annars.

Då när jag kommer hem så vill jag kunna tillbringa den mesta tiden i stallet. Utan stress och irritation från min sida. Men tidningen får jag läsa ikväll som belöning, då det blir körkortsplugg hela bussresan...

Likes

Comments

View tracker

Tänkte jag skulle passa på att skriva om lördagens dressyrträning för Mattias. Sitter ändå just nu och väntar på bussen hem. 🚌💨

Det var min första träning för honom så han fråga lite om oss och sedan bad han mig att jag skulle värma upp så han kunde få se lite hur det såg ut i skritt, trav och galopp. Han såg väldigt snabbt att jag hade svårt att hitta stödet i tygeln på henne, även att hon blir lite kort i steget. Men även att jag var väldigt spänd, nervös och stressad.

Så då tyckte han att vi skulle börja från början och hitta ett lugn i skritten. Där hon sträcker ut sina ben och inte får de korta stegen. Även att jag skulle bli mer följsam i mina händer och i sitsen.

Så i en timme skrittade vi faktiskt bara. För att jag och Flisan skulle bli avslappnade och hitta stödet i tygeln och få en mer följsam skritt. Flisan sög tag i bettet ganska mycket i slutet utav lektionen, även lyfte på svansen och frustade mycket. Så det var väldigt positivt!

Jag själv fick världens träningsvärk dagen efter då jag fick en heeelt annan hållning och sits. Hehe! Så orättvist att min lillasyster har allt detdär naturligt...

Likes

Comments

Är så stolt över min lillasyster som idag red LC1 på hennes ponny Jazmin. De vann sin klass och dessutom blev de klubbmästare! 🌟

Jazmin har ju inte alltid varit den lättaste ponnyn, mycket egen vilja och när hon inte längre vill så har Vilma fått kämpa. Men efter all slit så gav det resultat!💪 Grattis Vilma!

Likes

Comments

Det var en väldigt bra och givande träning idag för Mattias. Tänkte jag skulle skriva mer om den när jag har tid, för jag vill verkligen berätta om den. Nu blir det att hjälpa mor att klippa Jazzan!

Likes

Comments

Just nu är jag i stallet och ska ta av storhästarna sina täcken som de har haft på sig under natten. Även morgonfodra alla hästar. 🍎

Vi har ju justerat om lite i hagarna nu så vi har en ponnyhage och en hästhage med de stora. Vilket har funkat förvånansvärt bra för vårat kära fux sto till ponny som gillar annars att gå själv. Nu blir det strax att gå in och göra mig iordning för en jobbdag.

Likes

Comments

Idag var det min och Flisans andra hoppträning ihop och det gick jättebra! Speciellt sista rundan kändes jättebra med flyt och allt. Så jag kan inte vara nöjdare!

Längtar redan tills nästa hoppträning är, dock är det en dressyrträning nu på lördag innan det. Vilket också ska bli kul tycker jag, viktigt att träna dressyr med. Då det ger mycket till hoppningen. Sen är ju jag en sån person som tycker att dressyr, hoppning och terräng är lika kul alltihop.

Imorgon börjar jag nio, så då får jag sovmorgon till klockan 06.30 och det ska bli så skööönt. Sedan fortsätter min torsdagseftermlddag hemma hos Elin med en massa mys bara.

Likes

Comments

Flisan fick bli longerad 30min idag. Mycket övergångar mellan skritt och trav. Vilket gick jättebra, hon lyssna på kommandon som "skrittaaa" och "travaaa". Väldigt lyhörd dam! Sedan kvällsfodra jag hästarna och satte på storhästarna täcke inför natten. Då de fortfarande står ute.

Kom hem runt 18.30 idag, därför det inte blev så mycket mer med Flisan idag. Men det var ganska lagom ändå, för hon var ute igår och galoppera ganska mycket. Så då kan det vara bra att jogga lite lätt idag och imorgon köra hoppträning på Greva för Elin.

Har ju en frisörtid inbokad framöver och jag har blivit mer och mer sugen på att färga håret såhär. Det har blivit väldigt poppis att ha håret såhär.

Men jag tycker det är vääldigt snyggt. Frågan är bara om jag vågar lämna mitt trygga blonda hår...?💆🏼💇🏼

Likes

Comments

Godmorgon😴🎧

Likes

Comments