Tvångspuss i Varberg.

I helgen har jag varit och hejjat på Anton på SM i Varberg. Enligt mig har det gått fantastiskt bra och han ska vara mer än nöjd. Enligt honom fanns det förbättringsmöjligheter i ett av heaten, vilken ju på sitt sätt är bra - det triggar och ger mer motivation till att träna. Nu har han i alla fall traskat upp till en stabil sjunde plats i totaltabellen med två deltävlingar kvar. Spännande.

Nu då? Idag då? Min första semesterdag ska spenderas med penseln i handen med målet att försöka hinna måla så mycket som möjligt. Wiho. Det och med poddar i öronen ska jag nog kunna överleva.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En sommaraktivitet som vi ska brottas med i år är byte av fasaden på huset. Vår plåt och röda stående panel ska bli till liggande vit panel. Anton + en jobbarkompis till honom satte igång igår, och se sååå fint det blir. Jag har avskrivit mig jobbet som snickare, så för mig blir det en hel del målning istället. Ser så fram emot resultatet. Lovar att hålla er uppdaterade.

Likes

Comments

Livets bästa, Coldplay på Ullevi med mina favoriter, Nina och Lillebror.

Jag lever och på fredag går jag på min livs första semester. Det måste klassas som vuxenpoäng?!

Tiden och dagarna bara rinner iväg, och det är redan sommar. Tjatar alltid om att jag inte hinner med, men det är faktiskt bara så sant. Jag har bara fått en sån faslig lust för att börja skriva lite igen. Eller egentligen kanske inte skriva, men mer bara kanske få avreagera mig lite, va lite kreativ och greja lite. Vara kreativ är för övrigt någonting som gäller för fullt här hemma just nu. Efter många skisser och funderingar fram och tillbaka har vi nu bestämt oss för hur vårt hus ska se ut. Alltså se ut utseendemässigt, eftersom Anton börjar byta fasad på hela bygget imorgon. Liggande vit panel med långa fönsterfoder föll lotten på för oss. Som det kontrollfreak jag är har jag självklart gjort skisser och grejat för att få en mer visuell bild över resultatet. Så om det inte händer någon drastiskt kommer vårt hus gå igenom en om-makeup de kommande fyra veckorna.

Så ser mitt liv ut just nu; med en snart snickrande, semesterfirande pojkvän och snart även jag själv som en målande, semesterfirande flickvän.

Likes

Comments

Okej, jag är torsk. Blivit alldeles för fåfäng för mig själv, men älskar det. Dessa små naglar alltså. Blir lycklig i hela kroppen efter att de är nyfixade, färgglada och rena. Tillfredställelse nästan. Och galet för att vara mig.

Det var allt för ikväll. Ville dela med mig av mina sockersöta fingrar och säga att jag är så glad över långhelg. Kan inte komma mer lämpligt. Älskar!

Likes

Comments

Äntligen börja detta avlånga land visa sig från sin bästa sida igen, efter månader av grått, grått och ännu mera grått. Man känner sig fruktansvärt svartvit efter alla långa vintermånader, i alla fall jag. Det är liksom inte bara att värmen börja smyga sig på, solen börjar skina och energin som varit död börjar äntligen, inte en dag för sent att komma tillbaka. Detta låter väldigt poetiskt, men jag är så galet beroende på vad det är för väder - det bestämmer i princip hela mitt humör och levnadssätt. Inte bra att bli så påverkad av något så omväxlande egentligen.

Idag är det lördag, och denna lediga dag kommer inte en dag för sent. Trots kortvecka med jobb har jag känt mig som en slö zombie i två dagar. Så skönt att bara dricka kaffe i lugn och ro, och inte ha några tider att passa alls. Egentligen var denna helg ganska tajt och uppbokad, men planerna ändrades och det blev helt plötsligt betydligt mer chill. Ska fixa ihop en liten to do-list på saker som jag ska försöka hinna under denna helgen får vi se. Är helt såld på listor. Kan göra listor om allt och ingenting. Allt blir så mycket bättre och i ordning om det finns på en lista. Är helt störd med detta, men älskar mina listor något fruktansvärt.

Next up blir att dricka upp min andra kopp kaffe för dagen och sedan sätta igång. Bara börja högst upp. Ha de

En bild på fina Nina från Amsterdam i påskas.

Likes

Comments

Cirkus en vecka har spenderats i huvudstaden och Älvsjö, där årets möbelmässa tagit rum. Rättare sagt Stockholm Light and Furniture Fair. Jag var med för att jobba, och det gjorde vi minst sagt.

Långa dagar i montern byttes av mot middagar, event och mingel. Roligt men slitsamt. Som pricken över i åtdrog jag mig i slutet av veckan en dunderförkylning med feber, halsont, nästäppa och allt som hör till. Så hela min söndag, som egentligen skulle spenderats på hästryggen och på träning, fick istället spenderas på soffan sovandes om vart annat.

Nu är jag back on track på jobb och i vardagliga rutiner. Har under kvällen äntligen suttit på hästryggen igen och imorgon vankas hoppträning. Favoritsysselsättning helt klart.

Likes

Comments

2017 och nytt år. Känns som det var igår som 2016 tog fart. Blir alldeles yr av hur fort tiden går egentligen. Det händer och har hänt så himla mycket i mitt liv det senaste, så jag tänkte att jag kanske skulle ta och skaka liv i denna lilla bloggen igen. På samma premisser som alltid, men att inlägg kommer när jag vill och känner för det. Har bara haft ett behov av att få skriva det senaste. Bara få uttrycka mig på ett sätt som egentligen ingen behöver bry sig om, lyssna på eller ta in. Då är bloggen allt bra i alla fall. Hade funderingar på om jag kanske skulle gjort något nytt, men ångrade mig ändå ganska snabbt. Det är ju här jag har hela mitt bagage och det är här min dagbok befinner sig. Så hade nog känts tomt och tråkigt med något nytt tror jag. Lite opersonligt på något sätt. Så lilla dagboken, kanske är jag tillbaka eller kanske inte. Det återstår att se.

Likes

Comments

​Mitt uppehåll här har varit helt genomtänkt. Jag är däremot lite sugen på att börja skriva igen. Endast för den anledningen att få skriva av sig, ha sina tankar samlade på samma ställe och funderingar grupperade tillsammans. Att bara skriva för min egen skull. Jag har börjat ett nytt kapitel i mitt liv, där allting är möjligt och där allting har möjlighet att bli nytt. Det är så spännande och skrämmande på samma gång. Det är nu allting kan börja.

Likes

Comments