Header
View tracker

​Mitt uppehåll här har varit helt genomtänkt. Jag är däremot lite sugen på att börja skriva igen. Endast för den anledningen att få skriva av sig, ha sina tankar samlade på samma ställe och funderingar grupperade tillsammans. Att bara skriva för min egen skull. Jag har börjat ett nytt kapitel i mitt liv, där allting är möjligt och där allting har möjlighet att bli nytt. Det är så spännande och skrämmande på samma gång. Det är nu allting kan börja.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Förfestade till topp vid Örlen innan alla övertaggade avgångselever skakade rumpa på Bogrens skumparty igår. Vilket drag och vilken fest. Skummig, blöt och glad landade jag hemma med första stopp duschen innan jag kröp ner i en varm säng bredvid min mysiga pojkvän. Bra kväll och bra studenter. Hej och hå endast åtta dagar till att gåååååå!!!

Likes

Comments

Blev sådär töntigt glad idag när Massi släppte i dressyren och blev en fröjd att sitta på, och när Pilgrim svarade så himla bra på galoppintervallerna - knappt trött och då pressade jag ändå litegrann. Små saker men som ändå gjorde min fredag till det lilla extra. 

Någonting annat som också är lite extra är att jag snart styr bilen mot Anna. Ska testa smink och hår inför balen som är om två veckor (!!). Så festligt att åka dit som ett sunk och komma hem snygg. Det gäller att sätta guldkant på vardagen, eller vad är det man brukar säga?! ;) Annars håller jag tummarna bauta-mycket för Anton som är uppe i Haninge och kör SM i helgen. Så nervöst att sitta hemma och kika på live-uppdateringen, för den är ta-mig-tusan aldrig live. Usch, lika ont i magen varje gång.. Dessa sporter...

Likes

Comments

I lördags utförde vi min födelsedagspresent, Tough Viking vid Stockholm Stadion. Bland det roligaste jag har gjort, helt okrydd. Det var första gången men absolut inte sista. Trots att jag inte riktigt kunde göra alla hinder p.g.a. min arm så var det grymt. Älskar slit, smuts och mjölksyra. Såå kul. Blev alltså en mysig trip till huvudstaden tur och retur. Efter många timmar på tåget och trötta ben (i alla fall jag, Anton var lika pigg om inte piggare än innan...) däckade vi hemma framför två Beckfilmer, thaimat och nötter (mitt bästa).

Likes

Comments

​Har kommit in i ett jättebra flow vad gäller löpning - så skönt, och imorgon åker vi upp till Stockholm över dagen för att springa tough viking, hur kul som helst. 

Förresten så är det exakt fyra veckor kvar idag innan jag tar studenten. Sjukt. Det är i princip den enda jag tänker på för tillfället - nedräkningen till den stora dagen. Jag är så redo och spänd på vad som komma skall. Hej livet.

Likes

Comments

​Livet rullar och veckorna går snabbare och snabbare mot student och allt vad det innebär. Det är mycket nu och det känns som jag knappt gör något annat än pluggar, äter och rider. Varje lediga stund försöker jag bara andas och försöka förstå vilken situation jag faktiskt är i. Jag slutar skolan om drygt en månad och därefter är jag fri att göra precis vad jag vill. Sjukt stor tanke och det är med skräckblandadförtjusning dagen närmar sig allt mer.

I torsdags for vi iväg till Kinda för att starta Pilgrim i sin första fälttävlan, och också sin första tävling överlag. Han gjorde det med bravur och presterade riktigt fint i alla tre momenten. En fin dressyr gav oss 55,5 straff, en aningen vinglig hoppning, där allt utom hindren var lite läbbigt, gav oss ett pet + 8 tidsfel (tiden var väldigt knapp) och den avslutande terrängen gjorde han som han aldrig gjort annat med felfri på hinder och endast ett par sekunder över tiden. Typiskt nog hade de ändrat tiden med tio sekunder innan vår start, och jag hade inte sett detta.. SÅ om det hade varit "gamla" tiden så hade vi även gjort terrängrundan utan tidsfel. Vilken häst! Helt fantastisk! Är så glad över att jag får möjlighet att ha denna stjärna hemma i stallet. Lyckos mig!

Likes

Comments

​Har åkt på ytterligare en förkylning, så mestadels av denna dagen har gått åt till att vila och ännu mer vila. Försöker samla ihop alla krafter jag har till kvällens hoppträning. Är väl egentligen inte i form för att åka någonstans alls, men jag vill så gärna så jag hoppas dagens alvedondos och andra vitaminer ska ge lite resultat. 

Annars så rullar dagarna mest på i en väldans fart. Skolan går på och det börjar sakta men säkert gå att se ett avslut och ett ljus i det hela. Det är faktiskt inte så jättelänge kvar, och det känns helt underbart. Finns ingenting som känns så jobbigt som skolan för tillfället. Den bara etsar sig fast på hjärnan och ger ångest. Det spelar inte någon roll att vi för tillfället inte har jättemycket på pluggfronten. Det är lika tröttsamt ändå. Vilkem lättnad jag kommer känna 10 juni, helt obeskrivlig!

Likes

Comments