Okej, jag är torsk. Blivit alldeles för fåfäng för mig själv, men älskar det. Dessa små naglar alltså. Blir lycklig i hela kroppen efter att de är nyfixade, färgglada och rena. Tillfredställelse nästan. Och galet för att vara mig.

Det var allt för ikväll. Ville dela med mig av mina sockersöta fingrar och säga att jag är så glad över långhelg. Kan inte komma mer lämpligt. Älskar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen börja detta avlånga land visa sig från sin bästa sida igen, efter månader av grått, grått och ännu mera grått. Man känner sig fruktansvärt svartvit efter alla långa vintermånader, i alla fall jag. Det är liksom inte bara att värmen börja smyga sig på, solen börjar skina och energin som varit död börjar äntligen, inte en dag för sent att komma tillbaka. Detta låter väldigt poetiskt, men jag är så galet beroende på vad det är för väder - det bestämmer i princip hela mitt humör och levnadssätt. Inte bra att bli så påverkad av något så omväxlande egentligen.

Idag är det lördag, och denna lediga dag kommer inte en dag för sent. Trots kortvecka med jobb har jag känt mig som en slö zombie i två dagar. Så skönt att bara dricka kaffe i lugn och ro, och inte ha några tider att passa alls. Egentligen var denna helg ganska tajt och uppbokad, men planerna ändrades och det blev helt plötsligt betydligt mer chill. Ska fixa ihop en liten to do-list på saker som jag ska försöka hinna under denna helgen får vi se. Är helt såld på listor. Kan göra listor om allt och ingenting. Allt blir så mycket bättre och i ordning om det finns på en lista. Är helt störd med detta, men älskar mina listor något fruktansvärt.

Next up blir att dricka upp min andra kopp kaffe för dagen och sedan sätta igång. Bara börja högst upp. Ha de

En bild på fina Nina från Amsterdam i påskas.

Likes

Comments

Cirkus en vecka har spenderats i huvudstaden och Älvsjö, där årets möbelmässa tagit rum. Rättare sagt Stockholm Light and Furniture Fair. Jag var med för att jobba, och det gjorde vi minst sagt.

Långa dagar i montern byttes av mot middagar, event och mingel. Roligt men slitsamt. Som pricken över i åtdrog jag mig i slutet av veckan en dunderförkylning med feber, halsont, nästäppa och allt som hör till. Så hela min söndag, som egentligen skulle spenderats på hästryggen och på träning, fick istället spenderas på soffan sovandes om vart annat.

Nu är jag back on track på jobb och i vardagliga rutiner. Har under kvällen äntligen suttit på hästryggen igen och imorgon vankas hoppträning. Favoritsysselsättning helt klart.

Likes

Comments

2017 och nytt år. Känns som det var igår som 2016 tog fart. Blir alldeles yr av hur fort tiden går egentligen. Det händer och har hänt så himla mycket i mitt liv det senaste, så jag tänkte att jag kanske skulle ta och skaka liv i denna lilla bloggen igen. På samma premisser som alltid, men att inlägg kommer när jag vill och känner för det. Har bara haft ett behov av att få skriva det senaste. Bara få uttrycka mig på ett sätt som egentligen ingen behöver bry sig om, lyssna på eller ta in. Då är bloggen allt bra i alla fall. Hade funderingar på om jag kanske skulle gjort något nytt, men ångrade mig ändå ganska snabbt. Det är ju här jag har hela mitt bagage och det är här min dagbok befinner sig. Så hade nog känts tomt och tråkigt med något nytt tror jag. Lite opersonligt på något sätt. Så lilla dagboken, kanske är jag tillbaka eller kanske inte. Det återstår att se.

Likes

Comments

​Mitt uppehåll här har varit helt genomtänkt. Jag är däremot lite sugen på att börja skriva igen. Endast för den anledningen att få skriva av sig, ha sina tankar samlade på samma ställe och funderingar grupperade tillsammans. Att bara skriva för min egen skull. Jag har börjat ett nytt kapitel i mitt liv, där allting är möjligt och där allting har möjlighet att bli nytt. Det är så spännande och skrämmande på samma gång. Det är nu allting kan börja.

Likes

Comments

Förfestade till topp vid Örlen innan alla övertaggade avgångselever skakade rumpa på Bogrens skumparty igår. Vilket drag och vilken fest. Skummig, blöt och glad landade jag hemma med första stopp duschen innan jag kröp ner i en varm säng bredvid min mysiga pojkvän. Bra kväll och bra studenter. Hej och hå endast åtta dagar till att gåååååå!!!

Likes

Comments