Cirkus en vecka har spenderats i huvudstaden och Älvsjö, där årets möbelmässa tagit rum. Rättare sagt Stockholm Light and Furniture Fair. Jag var med för att jobba, och det gjorde vi minst sagt.

Långa dagar i montern byttes av mot middagar, event och mingel. Roligt men slitsamt. Som pricken över i åtdrog jag mig i slutet av veckan en dunderförkylning med feber, halsont, nästäppa och allt som hör till. Så hela min söndag, som egentligen skulle spenderats på hästryggen och på träning, fick istället spenderas på soffan sovandes om vart annat.

Nu är jag back on track på jobb och i vardagliga rutiner. Har under kvällen äntligen suttit på hästryggen igen och imorgon vankas hoppträning. Favoritsysselsättning helt klart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2017 och nytt år. Känns som det var igår som 2016 tog fart. Blir alldeles yr av hur fort tiden går egentligen. Det händer och har hänt så himla mycket i mitt liv det senaste, så jag tänkte att jag kanske skulle ta och skaka liv i denna lilla bloggen igen. På samma premisser som alltid, men att inlägg kommer när jag vill och känner för det. Har bara haft ett behov av att få skriva det senaste. Bara få uttrycka mig på ett sätt som egentligen ingen behöver bry sig om, lyssna på eller ta in. Då är bloggen allt bra i alla fall. Hade funderingar på om jag kanske skulle gjort något nytt, men ångrade mig ändå ganska snabbt. Det är ju här jag har hela mitt bagage och det är här min dagbok befinner sig. Så hade nog känts tomt och tråkigt med något nytt tror jag. Lite opersonligt på något sätt. Så lilla dagboken, kanske är jag tillbaka eller kanske inte. Det återstår att se.

Likes

Comments

​Mitt uppehåll här har varit helt genomtänkt. Jag är däremot lite sugen på att börja skriva igen. Endast för den anledningen att få skriva av sig, ha sina tankar samlade på samma ställe och funderingar grupperade tillsammans. Att bara skriva för min egen skull. Jag har börjat ett nytt kapitel i mitt liv, där allting är möjligt och där allting har möjlighet att bli nytt. Det är så spännande och skrämmande på samma gång. Det är nu allting kan börja.

Likes

Comments

Förfestade till topp vid Örlen innan alla övertaggade avgångselever skakade rumpa på Bogrens skumparty igår. Vilket drag och vilken fest. Skummig, blöt och glad landade jag hemma med första stopp duschen innan jag kröp ner i en varm säng bredvid min mysiga pojkvän. Bra kväll och bra studenter. Hej och hå endast åtta dagar till att gåååååå!!!

Likes

Comments

Blev sådär töntigt glad idag när Massi släppte i dressyren och blev en fröjd att sitta på, och när Pilgrim svarade så himla bra på galoppintervallerna - knappt trött och då pressade jag ändå litegrann. Små saker men som ändå gjorde min fredag till det lilla extra. 

Någonting annat som också är lite extra är att jag snart styr bilen mot Anna. Ska testa smink och hår inför balen som är om två veckor (!!). Så festligt att åka dit som ett sunk och komma hem snygg. Det gäller att sätta guldkant på vardagen, eller vad är det man brukar säga?! ;) Annars håller jag tummarna bauta-mycket för Anton som är uppe i Haninge och kör SM i helgen. Så nervöst att sitta hemma och kika på live-uppdateringen, för den är ta-mig-tusan aldrig live. Usch, lika ont i magen varje gång.. Dessa sporter...

Likes

Comments