View tracker
View tracker
View tracker

2017 och nytt år. Känns som det var igår som 2016 tog fart. Blir alldeles yr av hur fort tiden går egentligen. Det händer och har hänt så himla mycket i mitt liv det senaste, så jag tänkte att jag kanske skulle ta och skaka liv i denna lilla bloggen igen. På samma premisser som alltid, men att inlägg kommer när jag vill och känner för det. Har bara haft ett behov av att få skriva det senaste. Bara få uttrycka mig på ett sätt som egentligen ingen behöver bry sig om, lyssna på eller ta in. Då är bloggen allt bra i alla fall. Hade funderingar på om jag kanske skulle gjort något nytt, men ångrade mig ändå ganska snabbt. Det är ju här jag har hela mitt bagage och det är här min dagbok befinner sig. Så hade nog känts tomt och tråkigt med något nytt tror jag. Lite opersonligt på något sätt. Så lilla dagboken, kanske är jag tillbaka eller kanske inte. Det återstår att se.

Likes

Comments

​Mitt uppehåll här har varit helt genomtänkt. Jag är däremot lite sugen på att börja skriva igen. Endast för den anledningen att få skriva av sig, ha sina tankar samlade på samma ställe och funderingar grupperade tillsammans. Att bara skriva för min egen skull. Jag har börjat ett nytt kapitel i mitt liv, där allting är möjligt och där allting har möjlighet att bli nytt. Det är så spännande och skrämmande på samma gång. Det är nu allting kan börja.

Likes

Comments

Förfestade till topp vid Örlen innan alla övertaggade avgångselever skakade rumpa på Bogrens skumparty igår. Vilket drag och vilken fest. Skummig, blöt och glad landade jag hemma med första stopp duschen innan jag kröp ner i en varm säng bredvid min mysiga pojkvän. Bra kväll och bra studenter. Hej och hå endast åtta dagar till att gåååååå!!!

Likes

Comments

Blev sådär töntigt glad idag när Massi släppte i dressyren och blev en fröjd att sitta på, och när Pilgrim svarade så himla bra på galoppintervallerna - knappt trött och då pressade jag ändå litegrann. Små saker men som ändå gjorde min fredag till det lilla extra. 

Någonting annat som också är lite extra är att jag snart styr bilen mot Anna. Ska testa smink och hår inför balen som är om två veckor (!!). Så festligt att åka dit som ett sunk och komma hem snygg. Det gäller att sätta guldkant på vardagen, eller vad är det man brukar säga?! ;) Annars håller jag tummarna bauta-mycket för Anton som är uppe i Haninge och kör SM i helgen. Så nervöst att sitta hemma och kika på live-uppdateringen, för den är ta-mig-tusan aldrig live. Usch, lika ont i magen varje gång.. Dessa sporter...

Likes

Comments

I lördags utförde vi min födelsedagspresent, Tough Viking vid Stockholm Stadion. Bland det roligaste jag har gjort, helt okrydd. Det var första gången men absolut inte sista. Trots att jag inte riktigt kunde göra alla hinder p.g.a. min arm så var det grymt. Älskar slit, smuts och mjölksyra. Såå kul. Blev alltså en mysig trip till huvudstaden tur och retur. Efter många timmar på tåget och trötta ben (i alla fall jag, Anton var lika pigg om inte piggare än innan...) däckade vi hemma framför två Beckfilmer, thaimat och nötter (mitt bästa).

Likes

Comments