Är det jag som är efter och inte märkt att det finns röda stan smith? SÅ FINA JU. Men jag får inte köpa fler par skor nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Jag har "tala-i-telefon-fobi". Jag hatar att ringa samtal och tala i telefon, gillar inte att göra det ens med min familj eller vänner.

2. Jag älskar skor, hela vår garderob är full med mina skor och köper nya skor säkert minst 5 ggr i året. (nej min sambo sätter tyvärr stopp för det)

3. Jag är värdelös på att hålla i pengar och kan inte förstå vart dom förvinner.

4. Jag är superviktig med att smöret ska täcka varenda millimeter av mitt bröd och att det ska vara jämt brett.

5. Jag tycker egentligen inte om att köra bil. För att 1 jag är dålig på det och 2 när jag kör kan jag inte somna för det gör jag 99% av gångerna jag åker bil.

6. Alltid när jag låser ytterdörren tror jag det ska stå någon utanför som typ vill döda mig. Paranoid? Javisst och därför låter jag alltid A låsa dörren.

7. När jag gör nudlar hemma så kokar jag dem i vatten utan kryddor och äter med ketchup. Alla andra äter det som soppa?

8. Den här sommaren har mina största crawings varit isglass och muminläsk. Fråga mej inte varför.

9. Jag hatar päroncider. Fick en gång en 24 pack med somersby päron och efter den lådan rör jag inte päroncider mer.

10. Cheddar gör mig svag och skulle kunna lägga det på typ allt.


Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt kunnat bestämma mig för om vilken årstid jag gillar mest. Vintrarna i Finland är överraskande nog inte riktigt riktiga vintrar längre eftersom det sällan blir ordentligt med snö etc. Så den årstiden kan man kanske stryka. Sommaren, visst, men somrarna är nu för tiden fyllda med jobb och stress känns det som. Dessutom är det så stora krav på sommaren känner jag. Våren älskar jag. På våren finns det hopp, våren är ljus och man kan inreda hemmet med ljusa färger och färska blommor. Men hösten då. Just nu känns det som om jag riktigt längtar till hösten. Jag är trött på sommaren som aldrig riktigt kom och jag ser framemot ruskiga kvällar, levande ljus och testunder med bästisar.

I höst vill jag ha en kappa. En snygg men casual. Är en av som som alltid fryser och ingen jacka är aldrig varm nog för mig. Så en kappa ska jag nog införskaffa mig.

Likes

Comments

På lördag kväll skulle vi fira min födelsedag tänkte jag. Hade bjudit mina närmsta vänner till mig och tänkte att vi skulle dricka lite och ha en allmänt bra tjejkväll. Klockan var kanske 4 när min syster kom till mig för att äta och jag stod och städade mitt kylskåp när hon flinade och sa att jag hade en timme på mig att göra mig klar för fest. Har inte varit så stressad på länge som jag var. Fick ögonbindel på och sattes i bilen. Min syter sa att vi skulle till Kimito och jag hade ingen aning om vad som väntade mig. Väl framme, i Åbo och inte kimito öppnades mina ögon till en lägenhet full med ballonger, färgranna pynt och bord fulla med pajer, ostar, kakor, bål, chips, popcorn och en unicorn cake! Alla mina vänner var där och sjöng ja må hon leva. Tårarna bara rann och jag kunde inte vara mer lyckligt lottad. Mina tjejer är guldvärda!

Likes

Comments

Önskar Linn


Har länge dreglat över dessa nike skor. Köpte ju ett par i vintras men måste säga att jag har inte varit riktigt nöjd med dem. När jag har dem på jobb var jag står mycket så får jag genast ont i hälarna. Så nu ska dessa prövas, de verkar åtm ha ett stadigare botten just vid hälarna. Och så är dom ju super snygga också!

Likes

Comments

En av mina bästa vänner arbetar som frisör, vilket gör mig völdigt lyckligt lottad. Senast vi träffades tipsade hon mig om ett silvershampo som jag senare köpte och jag ångrar mig verkligen inte. Det här måste vara det bästa silvershampot jag hittills testat. Vanligtvis har jag i silvershampot typ 10 min om inte mer för att ens se liten effekt men dethär hade jag i 5 min som det stod på tuben och det räckte. SÅ BRA.

Silvershampot är av märket Fudge och heter clean blonde- violet toning shampoo.

Kolla skillnaden!! Såg själv inte att det var så stor skillnad förrän jag satt bilderna bredvid varandra, WOW.

Likes

Comments

Klickade hem lite garderob uppdatering från H&M här en kväll. Har ju inte haft chans att åka och shoppa något med valp i huset och nu fick jag nog av att inte äga ett enda par shorts. Beställde även hem lite andra basplagg som kändes nädvändiga samt en bikiniövredel jag velatha hela sommaren men aldrig beställt.

Försökte ta bilder på de nya klädera men med en valp i samma rum var det inte enkelt, han tyckte det var jätte roligt att böka omkring bland plaggen och bita på snörena till shortsen. Här är mitt försök

Så klippte ihop ett kollage iställetpå vad jag beställt hem och som ni ser så är det shorts och nödvändiga basplagg.

Likes

Comments

Har länge varit trött på vårt sovrum som ni kanske vet. Köpte nya byråer för ett tag sen vilket gjorde det mycke bättre men saknar fortfarande lite mer fresh-het. Tog för några dagar och storstädade rummet och tog bl.a. ner vår lamskärm om jag gjort av garn. Redag det gjorde rummet mycket ljusare och finare. Nu skulle jag vara sugen på att beställa hem lite ny inredning. Ett par nya gardiner kanske? Men framförallt några snygga tavlor från desenio.

Har blivit helt frälst i pastelfärgerna grön och rosa, så skulle vilja införa det i sovrummet. Vilket skulle gå bra med dessa tavlor och lite kuddar etc. Men sen är jag ju inte ensam i det här hushållet och A kanske inte är så förtjust i rosa och blommor. Dessa kuddar och prydnader hittade jag på H&M.

Likes

Comments

Vardagen rullar på och vi börjar vänja oss med livet med hund. Banjo känner sig som hemma hos oss nu och har blivit med van och sig själv. Han är busig, älskar när man jagar honom men också jätte snäll och duktig på konster. Han kommer bli en riktig agility hund. Bara vi får honon att lyda så ska det nog bli bra, haha.

Vi har varit en del ut i skärgården både med båt och bil och han trivs i alla fordon vilket är jätte skönt. Bäst trivs han ändå på stugan där han får springa runt och utforska. Han har till och med varit i sjön två gånger.

Likes

Comments

Är inte detta varje flickas dröm?! En unicorn cake! Alltså tänk! När jag var liten kommer jag ihåg att min mamma en gång gjorde en fjärilskaka åt mig, hon typ skar en rund kaka i mitten och vände de runda sidorna mot varandra och voila! Nu för tiden har barn värsta kakan med figurer och grejer.

Kanske jag skulle kunna försöka mig på en unicorn cake till min födelsedag. Fast jag vet att jag nu föreställer mig den som supervacker så vet jag att verkligheten är några timmar i ett råddigt kök, stress och säkert ett par tårar. Men kanske.


Likes

Comments