Satt och skrollade igenom min gamla blogg nyss. För det första måste jag bara påpeka att tänk att till och med jag har växt upp. Vem skulleha trott det. Det ända min gamla blogg handlade om var ju angst. Har jag seriöst varit sådär deppig? Om jag skulle beskriva min högstadietid med ett ord så skulle det vara ordet heartbroken. Djiiiisus.

Så tänkte att vi inför ett nytt temapå min blogg, haha, som vi kallar blogg throwback. Tror några av mina barndomsvänner verkligen kommer gilla det och åtminstone få sig ett gott skratt om de läser detta.

Tänkte att vi tar ett år i taget så här har vi det ljuva år 2010.


Här var mitt första inlägg, med rubriken halo, väldigt välkomnande. Dessutom, bra jobbat med bildstorleken Linn och du gillar inte ens ben&jerrys. Sen har vi två VÄLDIGT nödvändiga inlägg, oh my...

Vi fortsätter på nädvändiga inlägg temat.. Lockigt eller rakt? Inget teck båda är groteska, haha och har folk verkligen kommenterat?? Och grattis för mopedkortet och nej du har inte cyklat en ända gång sen dess vännen.

Moving on till bilder.. BRA OUTFITBILD man ser perecis vad det är och hur det ser ut. Vad var grejen med att skriva nån cheesy quote på varje bild då? Tydligen tyckte jag det var super coolt. Och snälla Linn, du kan inte ens spela piano. Snö bilden då, ja det var också ett nädvändigt inlägg..

Det var ett smakprov från mitt 2010, kan lova att kommande år kommer vara ännu värre, roligare och pinsammare, det fanns inte så mycket material från 2010, kanske lika bra det..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För en gångs skull känner jag mej i tid med bloggandet, även om jag inte är det. Men idag är det ju alla helgons dag så då passar ju ett halloween inlägg bra, även om det är en vecka för sent.

Förr veckan firade vi halloween. Jag var inte så taggad eftersom många drog sej ur i sista minuten, men tack vare goda vänner å peppades jag och vet ni vad. Kvällen var den bästa på länge! Det visade sig att man behöver inte många tiotals personer för att få till en fest, man behöver bara som bästa, vi var 4, 5 som max och hade en jädrans fest! Hela lägenheten var pyntad med halloween grejer, blodspray och spindelnät. Plus lite glitter eftersom jag glittrade av mej en hel del. En stor skål med bål hade vi också som vi delade på så ni kan ju tänka er att kvällen var bra, hehe.

Så tack till er fina som gjorde förra lördagen oförglömlig!

Likes

Comments

Är när jag shoppar verkar det som. Tur att jag shoppar ofta då! Min nya rock jag talade om är vad jag nu köpt. Passar perfekt till höst, tidig vinter och vår. Har haft en likadan men kort men av någon konstig orsak, vet inte alls hur det är möjligt, så har den blivit lite för tight. Säkert krympt i skåpet?

Ville ha en lång jacka men brukar ha problem att hitta såna eftersom jag är mindre upptill och större nertill. Så för att jag ska få fast den ner till så blir den oftast för stor upptill. MEN DENHÄR SATT PERFEKT. Jag vet att ni alla är jätte glada för min skull :))

Bjuder på denna underbart vackra bild på mej. Okej måst sluta va sarkastisk nu..

Likes

Comments

Fick några fina bilder på doggen igen. Han är en riktig fotomodell haha.

Lite sent att blogga om hösten kanske eftersom det igår började snöa. Jag tyckte inte det var så farligt eftersom min nya rock kom på posen samma dag, så jag är safe lixom. Men så var de ju för förb*nnade paviljong på gården som fick sig. En gång redan har den blåst omkull och gått sönder men efter timmar av fixande så stod den igen. Men nu kom då snö yrvädret och hela paviljongen brakade igen. GAH.

Nå för att pigga upp inlägget så får ni dom fina bilderna på Banjo istället.

Likes

Comments

Fick mina stövlar här under veckan. Tänkte att jg behöver ett par att ha när jag går ut i regnet med hunden, och så var de ju snygga också så kunde inte motstå.

Likes

Comments

Dammsög mitt fårskinn idag när jag skulle fota min nya väska och då kommer den här lilla filuren och lägger sig vackert mitt på, tur hade jag kameran i famnen så jag kunde knäppa dessa fina bilder på honom, för det händer inte allt för ofta att han skulle ligga stilla.
Vad tycker ni förresten om att ha sitt husdjur på bild på julkorten? Jag har funderat på om jag ska göra det eller inte. Är det knäppt eller är det kul? Tänk nu hur gulligt att ha honom med en liten tomteluva på (skulle aldrig gå) eller sittandes bredvid en lykta eller nåt. Men såna här saker gör man ju enbart för sin egen skull och inte för hunden, huden tjänar ju inget av det. Men inte tjänar ju ett barn heller något av att vara modell för julkort och det sysslar ju var och varannan familj med så. Äh jag vet inte hur jag ska göra.

Likes

Comments

Som jag gått omkring och dreglat för den här väskan! Men den har varit slut i de butiker jag varit till och har inte orkat beställa den. Men igår var vi till Mylly och där satt den på en hylla och väntade på mig, äntligen!


Likes

Comments

Once again så ber jag om ursäkt för att mitt bloggande luggit lågt. Men jag tror jag börjar vara back on track igen. Har bland annat varit sjuk i en månad nu med flunssa och öroninflammation men börjar vara på bättringsvägen, energin är åtminstone högre nu.

Så vad har hänt på sistone? Inte så mycket, studierna rullar på, valpen växer, vi har börjat i valpskola och hösten är här. Hösten känns faktiskt välkommen i år.

Likes

Comments

I 19 veckor har våran bus hund nu funnits till och i 11 veckor har han levt med oss. Det är svårt att förstå hur en hund kan ha en sån effekt på en och hur man kan tycka om en sån liten krabat så himla mycket. Banjo har bestämt sig för att inte bli en utställningshund och visar det genom att mitt i allt höja ena örat. En sheltie ska egentligen ha båda öronen vikta. Men hur söt och cool ser inte våran bus Banjo ut med ena örat uppe. Jag tycker det karakteriserar honom väl och visar att han är alldeles egen och envis. För envis är han verkligen, ska alltid ha sista ordet.

Många tycker han liknar en räd och vi börjar nog fundera om han är en hund eller räv. Men lika listig som en räv är han nog inte. Han kan t.ex. inte gå upp för trappor, men nog ner. Han kan heller inte hoppa upp för soffan men nog ner. Listan är lång.

Att ta en bild på honom är minst sagt omöjligt. Han hålls inte stilla och med en kamera utan autofokus blir det snäppet svårare. Men här är ett försök.


Likes

Comments

Lite sen med bloggandet igen med nu har skolan börjat så den lediga tiden minimeras lite. Men! Strax innan skolan började hann jag och min syster med vår årliga tumis kräfskiva, det börjar bli tradition. Hon och jag, kräftor och snaps, vad emr behövs.


Likes

Comments