Once again så ber jag om ursäkt för att mitt bloggande luggit lågt. Men jag tror jag börjar vara back on track igen. Har bland annat varit sjuk i en månad nu med flunssa och öroninflammation men börjar vara på bättringsvägen, energin är åtminstone högre nu.

Så vad har hänt på sistone? Inte så mycket, studierna rullar på, valpen växer, vi har börjat i valpskola och hösten är här. Hösten känns faktiskt välkommen i år.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I 19 veckor har våran bus hund nu funnits till och i 11 veckor har han levt med oss. Det är svårt att förstå hur en hund kan ha en sån effekt på en och hur man kan tycka om en sån liten krabat så himla mycket. Banjo har bestämt sig för att inte bli en utställningshund och visar det genom att mitt i allt höja ena örat. En sheltie ska egentligen ha båda öronen vikta. Men hur söt och cool ser inte våran bus Banjo ut med ena örat uppe. Jag tycker det karakteriserar honom väl och visar att han är alldeles egen och envis. För envis är han verkligen, ska alltid ha sista ordet.

Många tycker han liknar en räd och vi börjar nog fundera om han är en hund eller räv. Men lika listig som en räv är han nog inte. Han kan t.ex. inte gå upp för trappor, men nog ner. Han kan heller inte hoppa upp för soffan men nog ner. Listan är lång.

Att ta en bild på honom är minst sagt omöjligt. Han hålls inte stilla och med en kamera utan autofokus blir det snäppet svårare. Men här är ett försök.


Likes

Comments

Lite sen med bloggandet igen med nu har skolan börjat så den lediga tiden minimeras lite. Men! Strax innan skolan började hann jag och min syster med vår årliga tumis kräfskiva, det börjar bli tradition. Hon och jag, kräftor och snaps, vad emr behövs.


Likes

Comments

På torsdag hade jag min sista arbetsdag före skolan börjar. Så jag fick ledigt veckoslut. Mitt andra den här sommaren. På lördag åkte jag och Banjo ut till stugan och firade forneldarna med trevliga människor. Jag badade bastu, åt en massa massa massa gott, simmade, sköt luftgevär, hade freesbe tävling etc. Banjo stortrivs i skärgården! Veckoslutet avslutades med ännu mera mat i restaurang bystrand med grillbiff. Idag står det byke och skola på shemat. Over and out.

Likes

Comments

Är jag ledig så hamnar jag alltid in i en städa och förnya "zon". Den här gången var det skrubben som fick sig och nu behöver jag ju nya saker för att få ordning på kaoset. Ni fattar väl logiken? Så började surfa på ikeas hemsidor. En kallax hylla skulle passa bra i skrubben så skulle man få lite orning. Men sen hittade jag ju en massa annat jag behäver också. Mattan har jag och A länge tänkt köpa, men vi har väntat tills valp är helt rumsren.

Likes

Comments

Är det jag som är efter och inte märkt att det finns röda stan smith? SÅ FINA JU. Men jag får inte köpa fler par skor nu.

Likes

Comments

1. Jag har "tala-i-telefon-fobi". Jag hatar att ringa samtal och tala i telefon, gillar inte att göra det ens med min familj eller vänner.

2. Jag älskar skor, hela vår garderob är full med mina skor och köper nya skor säkert minst 5 ggr i året. (nej min sambo sätter tyvärr stopp för det)

3. Jag är värdelös på att hålla i pengar och kan inte förstå vart dom förvinner.

4. Jag är superviktig med att smöret ska täcka varenda millimeter av mitt bröd och att det ska vara jämt brett.

5. Jag tycker egentligen inte om att köra bil. För att 1 jag är dålig på det och 2 när jag kör kan jag inte somna för det gör jag 99% av gångerna jag åker bil.

6. Alltid när jag låser ytterdörren tror jag det ska stå någon utanför som typ vill döda mig. Paranoid? Javisst och därför låter jag alltid A låsa dörren.

7. När jag gör nudlar hemma så kokar jag dem i vatten utan kryddor och äter med ketchup. Alla andra äter det som soppa?

8. Den här sommaren har mina största crawings varit isglass och muminläsk. Fråga mej inte varför.

9. Jag hatar päroncider. Fick en gång en 24 pack med somersby päron och efter den lådan rör jag inte päroncider mer.

10. Cheddar gör mig svag och skulle kunna lägga det på typ allt.


Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt kunnat bestämma mig för om vilken årstid jag gillar mest. Vintrarna i Finland är överraskande nog inte riktigt riktiga vintrar längre eftersom det sällan blir ordentligt med snö etc. Så den årstiden kan man kanske stryka. Sommaren, visst, men somrarna är nu för tiden fyllda med jobb och stress känns det som. Dessutom är det så stora krav på sommaren känner jag. Våren älskar jag. På våren finns det hopp, våren är ljus och man kan inreda hemmet med ljusa färger och färska blommor. Men hösten då. Just nu känns det som om jag riktigt längtar till hösten. Jag är trött på sommaren som aldrig riktigt kom och jag ser framemot ruskiga kvällar, levande ljus och testunder med bästisar.

I höst vill jag ha en kappa. En snygg men casual. Är en av som som alltid fryser och ingen jacka är aldrig varm nog för mig. Så en kappa ska jag nog införskaffa mig.

Likes

Comments

På lördag kväll skulle vi fira min födelsedag tänkte jag. Hade bjudit mina närmsta vänner till mig och tänkte att vi skulle dricka lite och ha en allmänt bra tjejkväll. Klockan var kanske 4 när min syster kom till mig för att äta och jag stod och städade mitt kylskåp när hon flinade och sa att jag hade en timme på mig att göra mig klar för fest. Har inte varit så stressad på länge som jag var. Fick ögonbindel på och sattes i bilen. Min syter sa att vi skulle till Kimito och jag hade ingen aning om vad som väntade mig. Väl framme, i Åbo och inte kimito öppnades mina ögon till en lägenhet full med ballonger, färgranna pynt och bord fulla med pajer, ostar, kakor, bål, chips, popcorn och en unicorn cake! Alla mina vänner var där och sjöng ja må hon leva. Tårarna bara rann och jag kunde inte vara mer lyckligt lottad. Mina tjejer är guldvärda!

Likes

Comments

Önskar Linn


Har länge dreglat över dessa nike skor. Köpte ju ett par i vintras men måste säga att jag har inte varit riktigt nöjd med dem. När jag har dem på jobb var jag står mycket så får jag genast ont i hälarna. Så nu ska dessa prövas, de verkar åtm ha ett stadigare botten just vid hälarna. Och så är dom ju super snygga också!

Likes

Comments