Köpte idag några nya örhängen på guldfynd i silver!

Det blev fem olika men kunde dock bara ta kort på dom här fyra för hade tagit på mig dom andra. Jag tycker verkligen att dom är skit fina och passar både till vardagen och fest. Rekommenderar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej alla!! Hoppas ni har en fantastisk dag på den nya veckan.

Idag har vi en så kallad studiedag, och man hör ju på ordet att det är en sådan här dag när man ska studera hemma. Men tydligen så är det inte så för min klass. Vi har något som kallas för fronter där lärare lägger in läxor, uppgifter och annat smått och gott som vi elever ska ta hand om. Men tydligen så har vi ingen läxa alls till denna veckan vilket är lite konstigt eftersom att studiedagen är den här veckan och inte nästa... Men aja, jag har ändå matte som jag behöver ta mig an till provet som är nästa vecka.

Jag har haft en riktigt skön morgon, och låg kvar i sängen till nio på morgonen. Sedan har jag städat lite vilket kändes som en hel evighet. Efter det satte jag mig bara framför datorn och fortsatte att skriva på boken jag håller på med. Det går faktiskt otroligt bra i skrivandet trots att det går lite trögare vissa dagar. Men det känns som att det ändå går uppåt med både stavning och annat som får läsaren att vilja fortsätta läsa :)

Likes

Comments

1. Red Queen av Victoria Aveyard

2. Cinder av Marissa Meyer

3. The beauty of darkness av Mary E. Pearson

4. The heart of betrayal av Mary E. Pearson

Fick hem lite nya böcker som jag beställt ifrån Bokus på engelska. Ska bli riktigt spännande att läsa fortsättningen på The remnant chronicles och få läsa de två nya andra serierna. Kommentera gärna era favorit böcker!

Kram!

Likes

Comments

1. HM, 80 kr

2. HM, 250 kr

3. HM, 200 kr

Hej hej alla. Äntligen helg igen!! Idag var jag och familjen i Jönköping på både IKEA och A6 och köpte lite grejer. Jag själv köpte nog mest, men det brukar alltid sluta så, hahah! Allt det som jag hade tittat ut i IKEA på deras hemsida fanns inte butiken tråkigt nog, men jag fick några av de grejerna. Gick in en snabbis på A6 sen och hittade lite grejer på HM. Var samt inne på Kicks och köpte en mascara ifrån Maybelline. Hoppas ni får en underbar lördag!

Likes

Comments