Nu när jag bloggar kan inläggen komma upp vid väldigt olika tidpunkter men jag passar på när jag får tid!

Det jag tänkte skriva om nu är att jag tycker att man ska stå upp för sig själv, specifikt inom ridning men såklart i alla andra situationer också.

Ni som håller på med hästar känner säkert till att man får höra från många att "Varför rider du? Det är töntigt! Det är ingen sport för man sitter ju bara där". Det har jag fått höra massor men jag har lärt mig att inte ta åt mig eller bry mig om de personerna.

När jag var mindre och gick på låg och mellanstadiet så var jag riktigt blyg och sårbar vilket gjorde att jag var det bästa bytet för mobbarna. Jag lät de hålla på och jag gjorde inget åt det. Att prata med lärarna vet ju alla att det inte hjälper, mer gör det värre. Jag fick ännu sämre självförtroende än vad jag redan hade vilket jag inte trodde gick men det gjorde det. Det fick mig att tappa lusten totalt, jag slutade till och med att rida och mamma och jag funderade på att sälja min stackars dåvarande ponny som bara fick gå i sin hage.

Jag älskade att rida men alla kränkningar man fick höra varje dag drog ner mig helt.

Idag förstår jag inte hur jag kunde lägga ner mitt högsta intresse för folk som jag hatade mest av allt, det var det absolut inte värt. Det jag vill komma fram till är att ge aldrig upp något som DU älskar och lever för! Hur svårt det än kan vara men stå upp för dig själv och håll dig ifrån folk som bara förstör för dig och umgås med de som verkligen tycker om dig!

TACK OCH HEJ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag var jag på studiebesök med djursjukvårds kursen på Husaby Hästklinik. Det kom lite oväntat men det var jätte kul och lärorikt! Vi blev runtvisade på hela kliniken och fick information om varje avdelning. Jag har varit där innan men dock då med häst.
Efter vi hade gått vår "rundvandring" så samlades vi i ett rum och fick ställa frågor.
Som avslut fikade vi och vi fick med några accessoarer därifrån med deras logga på, en mössa, väska, nyckelringsband och armband.

Nu är vi påväg till skolan igen för att äta lunch😊 Innan vi åkte tyckte jag att jag kände igen en bil och transport och då visade det sig att det var en jätte duktig westernryttare som jag alltid brukar kolla på när han tävlar.

Ha det bra! 💕👍🏼

Likes

Comments

Hej!
Jag tänkte dela med mig av hästfolk som inspererar mig samt är mina förebilder.

Den första personen är Joakim Petterson. Jag tycker han är sjukt duktig på ridning och hela hanteringen med hästar. Jag har fått träna för honom några gånger och de lektionerna har vart guld värt. Han har även ridit in några av våra unghästar vi har haft och han ska rida in Candy snart, han har redan börjat men det krävs ett antal tillfällen till, jag är super glad över att han kan göra det! 😍

Den andra personen är Rosie Blomquist som är en stor förebild. Jag red för henne när jag var mindre men har inte blivit av mer, synd 😔. Hon inspererar mig massor, hon bloggar också på Lucky Riders hemsida. Där skriver hon massor med bra saker.

Den tredje personen är Mandy Mccutcheon, hon är amerikans och tävlar stort. Brukar kolla på videos när hon rider på youtube👍🏼 Hon och hennes familj har dröm gården 😍 hur mycket mark och hagar som hällst, stort fint stall, padock, ridhus och allt man kan tänka sig 😍


Det var nog allt jag hade att säga, kram kram💕

Likes

Comments

Hej!
Här är lite mer om mig än vad det står i beskrivningen:
Som sagt, just nu rider jag westernridning och har gjort sedan jag var ungefär 10 år.
Jag bor på en liten gård på landet i Skaraborg med min mamma, 2 hästar, 2 hundar och 1 katt.
Jag går 2a året på gymnasiet Sötåsen och där studerar jag djursjukvård för att sedan kunna vidareutbilda mig till veterinär, det har alltid varit min dröm och den håller jag kvar vid!
På fritiden är jag ofta med vänner och min kille. När jag är hemma tillbringar jag den mesta tiden i stallet innan jag kan sätta mig i soffan och ta det lugnt.
Här kommer jag att skriva och berätta om hur det går för mig med mitt hästinträsse och dela med mig av olika tips och knep jag har som relaterar till häst och ryttare inom western.
Just nu håller jag på och tränar min quarter unghäst; Nic's Crystal Candy förfullt som är ett sto på 3 år.

Hoppas ni kommer tycka om min blogg och ge mer än gärna förslag på vad jag kan skriva om!

Kram på er! 💕

Likes

Comments