Lite bilder från helgen när jag var i Linköping. Åt på en jättegod restaurang som jag kan rekommendera, 1854 heter den. De är mest inriktade på italienska köket som jag älskar!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Stella McCartney - BLACK FALABELLA A SHAGGY DEER FOLD OVER TOTE

jag är fullkomligt förälskad i dessa väskor! jag älskar designen och kedjorna är verkligen en sån snygg detalj! synd bara att min plånbok inte är lika sugen på en ny kompis :(

Likes

Comments

Nä usch vad tråkigt man får verkligen noll motivation när det ser ut så här. Regnet faller ner, solen nyss inte alls och det blir dubbelt så kallt av den starka blåsten.
Just nu försöker jag i alla fall börja skriva på lite inlämningar som ska vara inne i veckan men det går inte så bra. Jag ser liksom inte ett slut på det jag arbetar på eftersom det är så långa texter som ska skrivas. Aja nu ska jag sluta klaga på skolan.
Innan jag satte mig ner med alla inlämningar hade jag börjat kolla på serien bron/broen och den är verkligen så bra! Jag har hört om den länge men började inte se den förens idag och den börjar verkligen direkt spännande och just nu vill jag egentligen gå och fortsätta kolla men work has to be done!

Likes

Comments

Idag har varit den mest improduktiva dagen någonsin. Har inte gjort något som jag egentligen ska göra utan bara suttit och surfat runt på datorn och kollat på svenska Hollywood fruar. Jag har knappt varit utanför mitt rum idag

Likes

Comments

Cara jacka: Här! // Faith dress: Här!

Stitch detailed leather - look mini skirt: Här! // Overlap Frill Blouse: Här!

Chelsea boot: Här! // Like the wind blouse: Här!

Likes

Comments

älskar alla dessa outfits!!
sådana här bilder hjälper mig verkligen i vardagen när jag står där klockan 06.40 och inte har någon idé vad jag ska ha på mig.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder ifrån min födelsedag i måndags. Det var en riktigt mysig dag och åt bara god mat hela dagen haha. Kändes lite konstigt att äta tacos på en måndag då det vanligtvis är en rätt som jag äter på fredagar så jag trodde hela tiden att det var fredag :(. Aja nu måste jag koncentrera mig på lektionen.

Likes

Comments

En hel sommar har passerat sedan jag skrev något här och tänker därför komma med lite uppdateringar om vad som har hänt sen dess. Ovanför ser ni lite bilder från sommaren som inte egentligen var speciellt händelserik, träffade kompisar, var på landet, gick på konserter och kollade om älskade gossip girl för sjätte gången. För x antal veckor sedan började jag gymnasiet och än så länge trivs jag bra. Vi har dock otroligt mycket prov och läxor som tar en stor del av tiden.
Saknade att blogga så tänker att jag försöker komma i gång med det igen nu i höst. Kanske inte jättesmart när jag har så mycket i skolan men men.
Juste idag fyller jag år, 16 år. Har haft en jättebra dag än så länge och ikväll till middag blir det min fantastiska favorit rätt tacos!! Lite bilder från dagen kommer senare!

Likes

Comments

Pasta sallad är en av mina favorit rätter, speciellt med tonfisk och såklart ska det vara Rhode Island dressing till mums!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från min bal. Klänningen jag bar var från Ida Sjöstedt och beställde den från Nelly.
Hade en sjukt rolig kväll med gott sällskap och känns lite sorgligt att det är över men nu är det bara att tagga studentbalen om några år!

Likes

Comments