Header

prom night

Tilbakeblikk til looken for russeballet - Vippeextensionet er selvfølgelig gjort av de flinkeste på Pille Joosep | +47 21 44 70 81 for timebestilling ❤ #samarbeid

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nøyaktig en måned siden sist sjukdom traff meg, var det nå bronkittens tur til å herje litt :DDDD Ikke overraskende med tanke på at immunforsvaret mitt er totalt failure, men fortsatt like irriterende å jævlig. Kall meg gjerne Sipperud, men med resten av fammen i bakken og pudderføre som bare det - føler jeg klagingen i grunn er fair. Til tross for at jeg bruker ferien på å isolere meg inne på hytta, er det kanskje en god ting at jeg får litt ekstra dødtid til å oppdatere bloggen litt. - Har nemlig en del ting og dele og ikke minst masse bilder i arkivet. Skal prøve å få ut det meste kjapt, så stay tuned folks.

Likes

Comments

JOFAMA - SUEDE JACKET

Denne bjutiien av en jakke ble meg hjem for noen dager siden!! Nok en gang røk budsjettet rimelig kjapt, men shit happens ((: Skinnjakke har stått øverst på lista for så lenge jeg kan huske og regner med den vil følge meg en god del år! Du finner den på AQUA eller på Jofamas nettsider 🌻🌻

Likes

Comments

Amsterdam Canals 

Har helt glemt å legge ut olympus bildene fra amster så de kommer nå! Liten tb i slengen når jeg mimrer tilbake til en av de fineste byene jeg vet<33 Helt forelsket i de små husene ved canalene og de uvanlige butikkene i sidegata osvosv... Amsterdam var amazing, big miss!!!

"Love is the answer"

Likes

Comments

Mat - Kylling med saus og bacon +  tilbehør
!! N.Y.E !!

Likes

Comments

I førjulstiden tok jeg og jentene en tur til Stockholm. Vi hadde en stund i forveien planlagt å dra på tur sammen, men måtte mekke sammen noe som både var bra og billig! Den traff vi veldig god må jeg si og her har jeg laget en liten guide på skjulte perler, billig transport og diverse anbefalinger:

Billig transport

TOG!! Planen var først å ta flyet ned, men med tanke på bagasje, styr og mye penger, måtte vi tenke ut et alternativ. Da var tog en perfekt løsning. Ikke bare er det billig, men turen er bare på noen timer og det er veldig lettvint uten å stresse for mye på vekt, kontroll osvosv. Har egt aldri sett på tog som et alternativ på å reise til lengre steder, men det funket supert og ikke minst sosialt. - Tog og metro var også løsningen når vi først var i byen; superenkelt og tilgjengelig overalt!

Hotell

Når det kommer til hotell og overnatting var vi så heldige å oppdage Generator hostell. Nok en gang et alternativ for hotell da vi ønsket noe billig og lettvint. Uvitende om hva vi kom til, så endte vi opp på et dødskult "vandrerhjem" med et ganske urbant preg. Fult av unge mennesker, hipstere og en drøss med kinesere, storkoste vi oss der i fem dager. Rommene bestod av to køyesenger, et bad og oppbevarings space til klær, bager osv. Helt enkelt.. men med gode senger og til en ekstrem lav pris, var det helt midt i blinken. I tillegg var det super sentralt samt med egen bar, lounge og oppholdsrom åpent for alle gjestene. Vil anbefale Generator på det sterkeste og skal definitivt tilbake!

Shopping

Vintage: Hvis du ser etter second hand skatter er Sødermalm stedet å dra. En kort gå - eller metro tur fra Stockholm sentrum, og du kommer til hipsternes "mekka" med urbane plagg, kafeer og haugevis med vintagebutikker. Disse butikkene har ALT og ikke minst til en billig penge. Jeg kan anbefale modern retro, sivletto, beyond retro og myrorna.

Utenom vintage butikker, fant jeg mine favoritter som & Other Stories - hvor de selger alt fra fantastiske hudprodukter, sminke og klær til sko av eget merke og sneakers fra adidas og nike. || Samt SixFeetDown (sneakerstore) og Urban Outfitters.

Utflukter

Gamla Stan, Monteliusvägen, Rosendals Trädgård og Storkyrkan er steder jeg vil anbefale å besøke om du først er i byen. Gamla stan er gamlebyen med fantastiske bygninger, store torg og trange bakgater med koselige kafeer. Det ligger også en del fine kirker i nærheten, som Storkyrkan. Denne er et must å besøke og har helt fantastiske utsmykninger og atmosfære. Ellers besøkte vi også Trädgården som ligger i nærheten av Skansen. Det er rett og slett en rekke vertshus som består av butikker og kafeer som selger egen dyrkede matprodukter og drikke. - Hvis man ønsker å se ut over hele byen må dere besøke Monteliusvägen: Her får man en helt sinnsykt utsikt, og er du heldig som oss får du kanskje med deg en fantastisk solnedgang i samme slengen.

Likes

Comments