1. En palett med ögonskuggor som går i nude 2. Ett eller två nya läppstift, lite ledsamt att jag har tappat bort mitt absoluta favorit läppstift som jag fått av Hanna 3. Chanels Coco Code som är en bronzer, rouge och highlighter i ett. 4. Ögonbryns gel från Mac som gör brynen så snygga som de kan bli.

Likes

Comments

Hemma hos mig

I en bukett finns det alltid några blommor som är lite starkare än andra. Ta vara på dem när resten av blommorna inte orkar mer och sett dom i separata små vaser. Galet gulligt tycker jag!

Likes

Comments

Kl 08:00 landade jag i ett ruskigt kallt Oslo. Jag var oerhört tacksam över att jag hade klätt mig i den varmaste tröjan jag äger annars hade det varit olidligt.

På Centralstationen hittade jag dessa fina blommorna. Fy vad jag blir lycklig av blommor. Inom 5 år vill jag gå en florist-kurs, mest på skoj.

La upp denna bilden på instagram. Passade på att låtsas att jag var en av karaktärerna i Skam. Har njutit hela dagen av att höra norska runt om kring mig.

Innan hemgång passade jag på att smaka lite norsk choklad! Mums!

Likes

Comments

Hemma hos mig

Idag piffar jag lägenheten för att det ska vara fint när Martin kommer hem från Mauritius imorgon! Valet av bukett blev en blandning av bland annat tulpaner och ranunkler.

Likes

Comments

Höjer energinivån genom att starta dagen med ett träningspass, extra härligt med färgglada träningskläder! (Tack mamma för att du under jul-ledigheten gav mig fantastiska träningsrutiner)

Likes

Comments

... gör jag: Tittar på bilder på blommor på bloggar och instagram för att göra valet av fredagsbukett lättare imorgon.

... inspireras jag av: Audrey Hepburn

... vill jag laga: Köttbullar

... vill jag tipsa om: Att personifiera kalender och anteckningsblock hos bookbinders.

... drömmer jag om Amanda Schulmans glitter sneakers

Likes

Comments

Eftersom det just nu är kallare än någonsin är min längtan efter våren större. I november och december älskar jag vintern och hade mer än gärna haft massor med snö dessa månaderna. Men precis som många andra vill jag direkt efter nyår ha vår. Med en och en halv månad kvar innan vi går in i en officiell vårmånad tänkte jag att vi kunde titta igenom vad jag gjort de senaste åren och som jag även ser fram emot att göra i år.

Fylla lägenheten med ranunkler

Klä mig i blåa ränder

Promenera längst havet

Dricka kaffe på uteserveringar med en sötnos

Dricka rosé i solen.

Gå klädd i min skepparkavaj från Gant och gömma mina ögon i ett par wayfarers.

Spana efter utökning i min örhänges-samling

Dricka bubbel och spana på folk

Klä mig i ljusblå cashmere och sitt på restaurang med havsutsikt.

Likes

Comments

Inspiration

1. Noora i Skam som alla andra just nu. Håret och de röda läpparna är det jag inspireras mest av. 2. Mönstrade strumpor som mer än gärna får synas.

3. Kakelugnar mest för det är fantastisk fint och för att jag fryser hela tiden. 4. Yviga buketter likt denna som Elin plockade ihop i höstas.

5. Min favoritfrukost just nu, havregrynsgröt. Helst äter jag dnr med banan, mjölk och honung. Inom det närmsta vill jag göra en egen sylt till min morgongröt. 6. Värmande tröjor i vinterkylan. Älskar happitude där man kan göra sin tröja lite extra personlig.

Likes

Comments

Idag är det flera minusgrader i Ystad. Jag och mamma klädde på våra varmaste kläder för att gå ut på en prommis.

Trots kylan värme solen på härligt!

Bortskämd med vackra vyer i min hemstad.

I träden längst med havet händer mängder med istappar.

Gulliga mamma!!

Likes

Comments

Hemma hos mamma och pappa finns nu dessa två från Lucie Kaas. De hade mer än gärna fått flytta hem till mig med. Det finns flera olika ikoner att välja mellan och du hittar de bland annat på illum bolighus.

Likes

Comments