För så många gånger som du har fått mig le, precis så många gånger har du fått mig till tårar

Likes

Comments
Likes

CommentsLikes

Comments

Jahopp, just nu befinner jag mig framför kaminen. Fryser, nyser och hostar hela tiden då jag är genomförkyld vilket känns himla kul, precis innan lovet och allt! Så dagen har varit väldigt seg men hade bara 3 lektioner vilket var himla skönt, tror inte att jag hade orkat vara kvar i skolan annars, haha. När jag hade slutat följde jag med några kompisar och tog en fika, trevligt trevligt var de! Efter fikat gick jag och en kompis tillbaka till skolan och väntade på att vi skulle bli hämtade.

Sen jag kom hem har jag knappt gjort nåt, bara ätit lite och sovit några timmar. Nu väntas film och sen ska jag nog sova, orkar inte blogga mer eftersom jag är sjuk så vi hörs :)


Xoxo

Likes

Comments

När man ska plugga matte i 24h får man


Likes

Comments


Likes

Comments


• tjejer älskar killar som luktar gott, finns nog inget bättre än de

• tjejer tycker oftast att de är killen som ska ta initiativet

• alla tjejer vill ha en kille med bra andedräkt så tänk på de killar ;)

• tjejer vill inte att killen ska spela cool inför sina kompisar när hon är med

• tjejer vill ha en mogen kille och inte en som håller på och fjantar sig hela tiden (inget illa menat killar)Likes

Comments

Hej bloggisen!
Nu har jag nästan precis kommit hem efter att ha varit i skolan och handlat med pappa, så nu sitter jag i min säng och bloggar i väntan på att maten ska bli klar. Vad händer idag då? Jo, först en massa plugg inför matteprovet som är på torsdag, sen en tur till mina kusiner och förhoppningsvis ska jag hinna med en promenad/ett träningspass också. Sen vill jag även se på familjen annorlunda vid 8 men det får vi allt se om jag hinner idag..
Känner att den här dagen har varit väldigt seg, de enda jag ville när jag var i skolan var att åka hem och sova. Ja, man kan väl inte säga att den här dagen har varit speciellt annorlunda mot alla andra dagar iallafall...
De jag ska göra nu är att vänta på att maten ska bli klar, sen tänkte jag även göra ett nytt inlägg med några punkter som de flesta tjejer (eller iallafall jag) gillar med killar, har ändå inget annat för mig just nu så


xoxo :)

Likes

Comments