Hejhej hallååå. Första dagen på skolan gick snabbt, sov mig näst intill igenom lektionerna. Fick feedback på ett arbete som gick super tydligen. Yass!

Känner att någon liten förkyldning ligger kvar i kroppen. Men gick ändå på gymmet. Tog det mycket lungt, kände att jag inte hade någon energi alls. Därav skulle jag säga att passet blev sämst. MEN det gör inget, alla pass kan som sagt inte vara bra.
Ibland kan det vara ganska skönt att inte prestera på sitt pass. Utan bara köra så mycket jag känner för. Så det fick mest bli styrka med min egna kroppsvikt, stretching ( i 20 min!!! )och en 10 minuters "promenad" på springbandet.
Härligt

Nu sitter jag på bussen och ska direkt ner till min grip,
Hadee

IDAG ÄR DET MATHILDAS 20 ÅRS DAG❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Januari & februari
De två månaderna var relativt lika. Hängde mycket med vänner och en grabb. Utekvällar med mina tjejer. Födelsedagar och sjukhushäng. Tränade relativt bra och allt var helt ok + mycket plugg.

Mars
Åkte på min praktik i London i fem veckor. Ett av höjdpunkten på 2016. Mådde så himla bra varje dag.

April
En vecka i London + studentkryssningen med ett gäng tjejer. Hade super kul! Sedan firade jag sista april med min grip

Maj
Äntligen sköna vår här hemma. Denna månad bjöd på att titta på baler, utekvällar, stockholmstripp med klassen och österängshäng. Massor med småhändelser som var överraskande roligt

Likes

Comments

Idag har jag och systeryster spat på spakliniken. Sedan tog jag en välbehövlig massage. Förbaskat ont gjorde det eftersom jag tydligen hade muskelknutor lite var som på kroppen. Dags att börja stretcha mer för mig..

Jajaj mysigt var det:-)))

Likes

Comments

Likes

Comments

Tredje dagen jag är sjuk. Glömt bort hur jobbigt det är att vara sjuk. Hunnit med X antal filmer och serie avsnitt.

Julafton var mycket mysigt. I år firades det med en frukost hemma hos pappa och på eftermiddagen hos min syster. Därefter tog jag med mig kusinen på gymmet. Super roligt att träna med någon som också är en personlig tränare för mig kan man säga. Körde marklyft på 65 kg 10*4set

Hadee

Likes

Comments

Godmorgon!
Min helg har jag hunnit med
-julbord med ICA, sen utgång
-jobbat lördag och söndag
-hugget en julgran
-4 advents fika hos Öhlund

Ha en bra måndag! För det ska jag ha 👼🏽

TB till brunt hår. Kämpa nu Linnea över vintern.<:-))

Likes

Comments

Det här är en av de bättre åren för mig, men även motgångar har jag fått. Kommer senare göra ett inlägg om 2016, vad som har hänt och lite bilder. Men just nu har jag varken orken eller tiden.

Som sagt. Detta år har jag haft motgångar. På ett år har det varit 3 personer i min omgivning som har gått bort. (4 på mindre än 1 1/2 år) Igår var det moffas tur att lämna oss. Och få träffa min momma igen som gick bort för 11 månader sen. Något som jag tycker var en stor grej var att momma dog precis när första årets fullmåne var, moffa nu när den sista fullmånen för året var.
Idag har jag inte gjort mer än att ligga i sängen. Avbokade mitt pass på sports också..

SÅ.HIMLA.TRÖTT.BLIR.JAG.AV.DET.HÄR
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Mina vänner är lika fin på insidan som dom är på utsidan. All kärlek till er❤️❤️

Några få bilder från fredags som började hos Tess med ostar, hängde på allstar ett tag och slutade sedan på Oscars. Kommer nog dröja ett tag innan jag går på oscars igen.. Men somsagt tjejerna gör mina kvällar<33

Likes

Comments