VILKA ÅTTA VECKOR.
Nu sitter tre av fyra Jämtar på Arlanda. Håller tummarna att Peter hinner till vårat nästa flyg, han missade flyget från Österrike. Hur??

Suma ihop dessa åtta veckor
Träffat riktigt härliga och fina vänner
Jobbat
Skidor
Vinat
Åkt mer skidor
Afterski
Öl
Öl
Öl

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

JAPP, var jag här igen och kikar in!!
IDAG ÄR DET MÅNDAG, vilket menas med "fredag" vi har små planer på att åka till Italien imorgon, uppdaterar er om det blir så😋😋

Annars då? Slutade elva i morse, tog ett glas vin med arbetskollegorna I SOLEN sedan nu står jag och stretchar efter en skön löptur på ca 7 km.

jag mår iallafall super
Höörss

Likes

Comments

Hej hallå Hejj!! Finns ni kvar? Jag lever iallafall! Veckorna rullar på, inne på min 4e vecka här i Bad Gastein. Vad händer här är kanske första frågan?
Allt är inte på rosor, nejnej vi jobbar 100% som motsvarar 40 timmar i veckan. Man kan säga att här är det relativ skillnad på att arbeta än vad det är hemma i Sverige. Om man är sjuk i mer än 1 dag måste man söka upp en läkare som för det mesta skriver ut antibiotika hur som haver. Så andra och tredje veckan har varit tuff för mig, jag har gått på jobbet och verkligen lidit mig igenom med både feber,förkylning och ögoninflammation. MEN nu mår jag bra och det är lovat lika fint väder som det varit de senaste tre dagarna, fått bytt arbetstider och hotell. Arbetstiderna är så att jag jobbar på morgonen och kvällen sen är jag ledig mitt på dagen, vilket jag tycker är SUPER. Hinner både med att åka skidor, sova, äta och bara vara.
Avslutningsvis vill jag säga att jag mår super! Idag har jag varit ledig vilket resulterade med att få vara ute i backen hela dagen! Blir nog samma visa imorgon också + lite afterskii sitter aldrig fel☀️
Hadeee

Bilder från idag

Likes

Comments

Hejhej hallååå. Första dagen på skolan gick snabbt, sov mig näst intill igenom lektionerna. Fick feedback på ett arbete som gick super tydligen. Yass!

Känner att någon liten förkyldning ligger kvar i kroppen. Men gick ändå på gymmet. Tog det mycket lungt, kände att jag inte hade någon energi alls. Därav skulle jag säga att passet blev sämst. MEN det gör inget, alla pass kan som sagt inte vara bra.
Ibland kan det vara ganska skönt att inte prestera på sitt pass. Utan bara köra så mycket jag känner för. Så det fick mest bli styrka med min egna kroppsvikt, stretching ( i 20 min!!! )och en 10 minuters "promenad" på springbandet.
Härligt

Nu sitter jag på bussen och ska direkt ner till min grip,
Hadee

IDAG ÄR DET MATHILDAS 20 ÅRS DAG❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Januari & februari
De två månaderna var relativt lika. Hängde mycket med vänner och en grabb. Utekvällar med mina tjejer. Födelsedagar och sjukhushäng. Tränade relativt bra och allt var helt ok + mycket plugg.

Mars
Åkte på min praktik i London i fem veckor. Ett av höjdpunkten på 2016. Mådde så himla bra varje dag.

April
En vecka i London + studentkryssningen med ett gäng tjejer. Hade super kul! Sedan firade jag sista april med min grip

Maj
Äntligen sköna vår här hemma. Denna månad bjöd på att titta på baler, utekvällar, stockholmstripp med klassen och österängshäng. Massor med småhändelser som var överraskande roligt

Likes

Comments

Idag har jag och systeryster spat på spakliniken. Sedan tog jag en välbehövlig massage. Förbaskat ont gjorde det eftersom jag tydligen hade muskelknutor lite var som på kroppen. Dags att börja stretcha mer för mig..

Jajaj mysigt var det:-)))

Likes

Comments

Likes

Comments

Tredje dagen jag är sjuk. Glömt bort hur jobbigt det är att vara sjuk. Hunnit med X antal filmer och serie avsnitt.

Julafton var mycket mysigt. I år firades det med en frukost hemma hos pappa och på eftermiddagen hos min syster. Därefter tog jag med mig kusinen på gymmet. Super roligt att träna med någon som också är en personlig tränare för mig kan man säga. Körde marklyft på 65 kg 10*4set

Hadee

Likes

Comments

Godmorgon!
Min helg har jag hunnit med
-julbord med ICA, sen utgång
-jobbat lördag och söndag
-hugget en julgran
-4 advents fika hos Öhlund

Ha en bra måndag! För det ska jag ha 👼🏽

TB till brunt hår. Kämpa nu Linnea över vintern.<:-))

Likes

Comments

Det här är en av de bättre åren för mig, men även motgångar har jag fått. Kommer senare göra ett inlägg om 2016, vad som har hänt och lite bilder. Men just nu har jag varken orken eller tiden.

Som sagt. Detta år har jag haft motgångar. På ett år har det varit 3 personer i min omgivning som har gått bort. (4 på mindre än 1 1/2 år) Igår var det moffas tur att lämna oss. Och få träffa min momma igen som gick bort för 11 månader sen. Något som jag tycker var en stor grej var att momma dog precis när första årets fullmåne var, moffa nu när den sista fullmånen för året var.
Idag har jag inte gjort mer än att ligga i sängen. Avbokade mitt pass på sports också..

SÅ.HIMLA.TRÖTT.BLIR.JAG.AV.DET.HÄR
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments