Header

Nu är tjejerna äntligen hemma och de verkar trivas hur bra som helst. Nästa vecka blir det att starta igång Lauranga och börja tränas. Hon är ju rund just nu men det kommer försvinna nästa direkt. Hoppas på att jag kommer ha en snäll häst nu bara:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fan fan fan.. Det här är ju så in åt helvete roligt.. För det första så går det käpprätt åt helvete i skolan, blir alltså inget gymnasium antagligen..
För det andra kan jag inte träffa min Linus förens den 29 maj..
Och frö det tredje så har jag inga pengar i sommar bara för att jag fyller innan sommarlovet, yippie!

Och folk undrar varför jag är så negativ hela tiden och inte orkar ett piss längre.. Jag vill in på gymnasiet, jag vill ta studenten med mina jämn gamla. Men jag kommer inte klara det. Inte om jag inte kan fixa betygen, jag har bara 4 godkända betyg, vad är det att hurra över? Ne juste det är inget att hurra över. Att gå ut nian nu i juni känns inte positivt någonstans längre.
Inte middagen heller? Fine det kommer säkert vara kul för stunden men sen då?

En sommar utan pengar, ju men visst sommarlov är ju kul men sen då? Jo sen tillbaka till skolan antagligen inget gymnasium utan att det kommer bli IV.. Och att sedan få gå ett år extra och att inte ta studenten med mina vänner..

Nej mitt liv är inte vad jag har förväntat mig..
Plus att mina föräldrar är besvikna, Linus är besviken.. Ja alla är besvikna på mig. Men värst av allt är att jag är besviken på mig själv. Jag vill ju fan det här men jag orkar faaan inte!

Likes

Comments

Hej hej! Nu är jag tillbaka igen, har haft ett väldigt långt avbrott. Men det ska ändras nu.
Har rensat bort alla gamla inlägg för att kunna fylla på med nya och göra en omstart med bloggen:)

Vad allt kommer handla om? Jo det är min vardag såklart! Nej men mycket från min vardag till tankar jag har omkring olika saker.

Det blir nog också lite smink och mode shit, inte för att jag är speciellt duktig men man kan alltid göra sitt bästa eller hur?


Idag, tisdag den 24 mars har varit rent av en slappdag, hade tänkt ta en promenad men är alldeles för lat haha.. Nä men tog en dusch sedan smink på och lockade håret då jag inte tycker om att se mig ofixad.. Kan ta det i ett annat inlägg varför jag är så utseende fixerad runt mig själv eller ah har så höga krav.

Igår var det rent av en skitdag. Det börjar med magont sedan övergår det till huvudvärk som inte ville ge sig.. Sen på kvällen skulle jag upp och rida som slutar med att jag ramlar av.. Huvudvärken blev ännu värre och kunde inte sova.. Och imorse vaknar jag med huvudvärk.. Sov fram till 12:00 iallafall och då släppte den äntligen.

Det blev ett hyfsat långt inlägg om varför jag inte varit igång på länge + vardag

Likes

Comments