View tracker

Sovit ungefär halva dagen idag med och vaknade upp lite värre än igår och feber. Första tanken va ju att livet är perfekt. Sen åkte jag hem till mamma. Kunde inte låta bli att gå ut i stallet och göra något så mockade ut mammas box som hon har haft bedd i. Så många kärror jag gick ut med från den boxen har jag nog aldrig gjort innan. Så lite träningsverk imorgon slipper jag nog inte. Sen upp andra stallet. Red bollen lite. Skritt o trav i ridhuset som jag skrev att jag skulle göra.
Inte ofta jag går efter mina planer.

Imorgon tar jag hem Bollen och ska bli såå skönt att slippa åka fram och tillbaka mellan stallen. O han trivs mycket bättre hemma så tror bara han mår bättre av att få komma hem.. och jag såklart.

I helgen får de bli bom och hoppövningar hemma. Och lillebrossans "flickvän😊" kommer oxå så tänkte att hon oxå skulle få rida lite.


O jag vet att jag inte blir bättre av att va ute i detta dåliga äckliga vädret när jag är sjuk men vad ska jag göra när de är de bästa som finns?
Jag kan inte låta bli!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har blivit jätte förkyld och hostar nästan upp mig själv hela tiden. Jätte jobbigt verkligen.
Så är påväg till skolan nu och ska hämta lite böcker så jag hinner kapp alla andra. Och har prov på torsdag så hade varit bra att börja plugga på de.

Imorgon åker jag till stallet. Känns som flera år sen jag va där fast de va i lördags. I helgen får de bli lite hoppning med Bollen och imorgon tror jag bara vi chillar lite. Lite skritt och trav i ridhuset.

Likes

Comments

View tracker

dagar. Med bollen. Haft honom i hundra dagar. Snart 4 månader. Tänk så fått tiden går när man har kul varenda dag. Och ännu roligare ska vi ha. Redan nästa helg blir de pay and jump. O redan så taggade på de. Sen nästa år får en helt ny och spännande tävlingssäsong börja. Vi kommer kötta alla. Lovar

Likes

Comments

Är inte trosorna söta?

Likes

Comments

Dagen idag bar varit jätte bra. Efter skolan stack jag till stallet och red Jelina. Lite väl stressad idag men annars va hon fin. Bollen fick springa av sig lite oxå.

Imorgon blir det oxå stallet. Tänkte rida ut med alla. Sen tar jag bussen hem till pappa. Ska träffa några kompisar och tänkte sen på söndag köpa nån julklapp till mamma och pappa.
Har nu några bra tips?

Likes

Comments

Idag va Bollen riktigt fin. Märks verkligen hur han har mjukats upp och sån stor skillnad sen jag fick honom. Red igenom honom o ridhuset och han va så bra. Känner super bra.
Får rida honom igen på fredag och tänkte köra med lite bommar. Känner att han behöver träna hela rumpan o bakbenen så bommar kör vi.

Har ni någon bra träning för att stärka rumpa och ben på roligt sätt? Menar inte sitta o jobba honom utan bommar eller något sånt utan något med hinder bommar eller något?
Har tänkt mycket på backträning men har lixom ingen backe eller något här.. :/ Tips?

Sen har jag tänkt efter lite på hur jag ska göra med alla hästar jag har. Märker att jag inte får tid till alla tre riktigt när jag går i skolan och är hos min pappa samtidigt. Dock har jag två medryttare men inte varje dag ju.
Så tänkte att jag lämnar tillbaka Jelina och sen om dom inte ska göra något med henne till sommar eller vill behålla henne så kanske jag tar hem henne då. Ändå hemma varje dag under sommaren och inte lika många boxar att mocka osv.

Likes

Comments

Jag har lixom sovit bort hela dagen. så inte alls trött o så lycka mig till när jag ska sova.
Tänkte sätta mig framför tven o se ph eller nåt
Pappa har hjälp mig med tråkig fysik o har prov imorgon och massa NP!!
Skulle egentligen till stallet idag men mamma kunde inte hämta mig så får bli imorgon.
Men natti alla fina

Likes

Comments

Idag va Bollen riktig bra. Efter han har varit så himla stel över nacken o hård i munnen början han äntligen bli bättre. Idag hoppa vi lite för Elin och fick hoppa lite högre än vad vi har gjort förr och han tyckte de va såå kul. Han blev mycket piggare på hinderna o tog åt sig jätte bra.
Ska änmäla oss till pay and jump den 17:de så blir träna, träna, träna!!.. till dess. Imorgon får Bollen vila så blir ingen ridning imorgon😊

Likes

Comments

Aa.. igår fick vi åka in till akuten i Ystad för hon åkte av hästen. Full galopp genom ridbanan o bockade. Så blev sen natt i "morse". Kom hem runt 3 imorse och upp klockan 8 för mina kusiner skulle komma.
Vi har haft de super kul idag! Dom har både fått hoppa och gallopera. Så duktiga. Imorgon blir de kanske bara en liten skritt runda med alla hästar. Och sen skola på måndag :-

Likes

Comments