Hej!

Det blev en stressig morgon så hann inte uppdatera något imorse. Som ni ser så har de blivit lite förändringar på bloggen. Jag ska försöka ändra designen tills ja bli 100% nöjd vilket ja ej är nu. Försöker lära mig alla verktyg och så nu så att i får stå ut med lite kaos hehe.

Idag försov jag mig till första lektionen så började med hkk. Direkt efter skolan så bokade ja en akuttid hos tandläkaren för att ja var där igår o gjorde en temporär fyllning som lossnade så fick fixa den nu. Imorgon har jag bara en lektion och det är nationella i engelska o ja slutar 09:50. På fredag slutar jag 11 för att det är något med gymnasiet så vi kan ej vara i deras lokaler.

Just nu pluggar jag eller aa rättare sagt pluggar jag på en uppsats som ska in på fredag. Jag skriver om abort om vad de e och argument för och emot osvosv.

Aja nu måst ja plugga så ja blir klar någon gång så hörs vi.. Byeee <333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag tänkte starta upp den här bloggen på nytt igen och verkligen uppdatera regelbundet...Vet att ja har sagt så förut men nu kör vi haha.
Meningen med min blogg är att jag ska lägga upp inlägg om mitt liv men även viktiga saker såsom mobbning, gymnasiet osv. Detta kommer mest vara till mig och kolla tillbaka på sen senare! Men blir bloggen något större kommer jag nog ta det lite mer serious.

Lite kort fakta om mig: Jag heter Linnea Sjögren och är 15 ( 01:a ). Jag håller på med gymnastik, rider och är expert på att sova! Liksom det är min talang! Haha skämt åsido men i Think you get it. Jag bor i Södertälje med mina familjer. Bor alltså varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa. Jag har totalt 4 syskon och en hund. Jag HATAR skolan men älskar Netflix, redbull och choklad... hehe

Aja klockan är rätt mycket så det kommer upp en tmi tag imorrn så ni får veta lite mer om mig osv. Sen så kommer ja självklart uppdatera vad som händer under dagen! Aja nu ska ja gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon.. Så Godnatt!

Likes

Comments