Header

För ett tag sen så beställde jag hem 100 instagram-bilder från printasquare för ville samla olika minnen i en fysisk bok. Tagit bilder från alla möjliga tillfällen så boken kommer bli ganska "spontan" vilket är precis så jag vill ha den! Då kan man sätta in mer bilder undan för undan och ha allt samlat där. Längtar tills jag blir gammal och sitter och bläddrar igenom den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blommor kan vara den bästa presenten att ge mig , älskar det. Fick massa blommor nu när jag fyllde år så är ju överlycklig för det haha. Vill alltid ha färska blommor hemma, är så fint och fräscht!

Likes

Comments

I onsdags blev jag alltså 20 år. Känns jättekonstigt, faktiskt. Man brukar ju inte direkt känna skillnad när man blivit ett år äldre men det här gången känns det faktiskt. Herregud, inte tonåring längre. Ganska grymt ändå

För att fira det här drog vi ihop ett gäng av mina fina tjejer och så kul var det!

Likes

Comments


Jag har sån otrolig längtan efter att åka iväg på en resa, måste boka något snart. Ha något att se framemot och den senaste carvingen jag har är BALI. Vill åka dit i 2 veckor på surfcamp och bara ha det så där underbart!Är verkligen jättesugen att åka dit, har längtat efter Bali länge men nu har jag bestämt mig att jag ska dit iallafall innan 2016 är slut. Det bara måste gå att ordna


Nästa krux nu är bara den här lilla detaljen: en resekompis.

Likes

Comments

Har varit långledig för första gången på alldeles för länge och då passade jag på att andas ut i Uppsala, älskar att vara där. Blev väldigt kort och inte som jag tänkt mig kanske men ändå väldigt bra så är nöjd!

Likes

Comments

​Den här enkla meningen är så jäkla viktig att komma ihåg när ni tänker tillbaka på människor som en gång fanns i era liv. Nu menar jag inte att det här kanske gäller en släkting som gått bort men däremot alla dom som sårat er. En vän, ett ex eller nån annan person man haft i sitt liv som bestämt sig att lämna. Man lär sig något av alla människorna man träffar och när dom försvinner ur ens liv lämnas man med en erfarenhet rikare. Det behöver inte vara en läxa som kommer förändra ditt liv men du kommer att bära den med dig och ha användning för den senare, for sure. Så tack alla dom som behandlat mig illa, tack nu i efterhand. Tack vare er har jag bara blivit starkare. 

Likes

Comments

Hade det här varit för bara 7 år sedan hade jag räknat ner dagarna till julafton med pirr i magen, känslan av förväntan skulle tagit över allt. Numera är det inte så, julafton är inte en av de lyckligaste samt mysigaste dagarna på året för mig och min familj längre. Kvar står vi 5 stycken som firar jul ihop, som alltid när något speciellt händer. Alltid vi fem. Det är inte antalet som gör att jul inte är som det varit förr, utan man minns istället hur jul brukade vara och vilka som brukade vara där. Vi har aldrig varit speciellt många från släkten men många fler än vad vi är idag och människorna som ökade på julstämningen var där. Jag kan tänka mig att dom med stora familjer tycker det snarare är jobbigt att huset blir fyllt till max med folk under den här dagen och man istället känner sig kvävd. Men när är man nöjd då? Julafton är lite som Nyår, det finns en press på den dagen. En uppsjö med krav för man har en bild i huvudet av hur det ska vara. Istället blir man besviken när verkligheten inte ser ut som den fantasi man byggt upp i huvudet.

Personligen tror jag att jag kommer uppskatta jul mer desto mer tiden går. Det här är bara vår tredje jul som ser ut så här och tiden läker ju de flesta såren sägs det. Man får helt enkelt skapa sig nya traditioner och göra det bästa man kan av det man har idag. 

Likes

Comments

I söndags ordnade vi adventsbrunch här hemma och det var verkligen supermys och så gott!

Likes

Comments

Advent är så himla mysigt, älskar tiden före jul. Avskyr dock julafton men det kommer förhoppningsvis ändras senare i livet! Men just nu så flödar julkänslorna och att det snöat gjorde att mycket mysigare 🎄

Likes

Comments