LYX (här) // BUDGET (här)
LYX (här) // BUDGET (här)

Hej vänner! En av mina absolut favoritdesigners är Givenchy! Med edgy designs och alternativa mönster lyckas de alltid att leverera! Min favorit är deras klassiska t-shirt med rottweiler-tryck. Så otroligt ball! Eller deras boots med nitar, som ni ser ovan. 11.000 kr kan ju vara ett lite saftigt pris för ett par skor, men budgetvarianten är minst lika snygga!

Kramis<333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! Helgen bara flög förbi? Känns knappt som att jag hann uppleva den? Nu är det iallafall tisdag och arbetsveckan är i gång. Har idag bara gått på arbetsintervjuer och fått två erbjudanden, så sitter för tillfället och funderar på vad jag ska välja. Hmm, tufft val. Men men, det löser sig!

Kramis<333

Likes

Comments

Fontana di Trevi! Världens vackraste plats.

Hej vänner! Nu när den svenska sommaren bestämt sig för att lida mot sitt slut, så sitter jag hemma och längtar tillbaka till min favoritstad - Rom. Har varit där varje år de senaste tre åren. Gatorna är fyllda av skratt, lugn och musik. Det är verkligen en mysig stad, omfattad av storstadsruset.

Rekommenderar er alla att inte köpa tunnelbanekort, utan att utforska staden till fots. Man lär känna alla platser på en mer personlig nivå och ser alla perspektiv av staden.

Kramis<333

Likes

Comments

LYX (här) // BUDGET (här)

Hej vänner! Världens snyggaste skor, med en lite för saftig prislapp. Dagdrömma kan man ju, eller hur? Men är inte dessa kopior helt fantastiska? Kvalitén kan man inte förvänta sig vara desamma som Valentino klackarna, men hjälp va snygga.

Kramis<333

Likes

Comments

Hej vänner! Gårdagen far fylld av många planer. Dagen startade klockan 03:00 då alarmet ringde efter 2 timmars sömn. Begav mig till flygplatsen för att vinka mina två bästa vänner hejdå, som nu ska plugga i USA ett år :(

Senare under kvällen mötte jag upp Erik i stan. Det blev en väldigt trevlig kväll med gott sällskap. Man får passa på att gå ut på vardagarna nu när skolan börjar snart. Då drar ju livet igång igen.

Kramis<33

Likes

Comments

Hej vänner! Gårdagen var minst sagt magisk! En känsloladdad kväll fylld av genuin lycka! Älskade Håkan, du vet verkligen hur man delar glädje! En hes och sleten tjej vaknade upp i morse för att ta sig till jobbet och jobba i 6 timmar... Ett minst sagt svårt vaknande...

Kramis<333

Likes

Comments

Hej vänner! Äntligen ny vecka? Måste säga att den föregående veckan var sommarens absolut bästa dagar! Det startade med ett par dagar i Båstad och avslutades med allt mer festligheter på hemmaplan! Den absolut roligaste, mest händelserika och fartfyllda tiden på länge!

Lycklig tjej!!!
Kramis<333

Likes

Comments

Hej vänner! Kan inte säga något annat än att jag älskar Båstad! Ligger nu klockan 05:00 i soffan efter att precis ha kommit hem från ett par kompisar. Jordens härligaste människor och ett underbart krök. Kan en kväll bli bättre? Väckarklockan ringer iallafall om en timme... Värt att få lite sömn kanske? Känns ganska lönlöst. Önskar fler kvällar som dessa, har inte skrattat tills magen gör ont på väldigt länge. Att känna glädjen sprida sig i kroppen, ända ut i fingerspetsarna. Att känna lycka i varje del av kroppen. Det är kärlek, kärlek till livet. Båstad... I will be back!!!

Kramis<3333

Likes

Comments

Hej vänner! Sitter i skrivande stund i en liten stuga vid Mellbystrand med Isabelle! Vinkel hit igår och har inte gjort annat än att äta gott, gjort drinkar och spelat poker. Väääldigt mysig kväll helt enkelt! Dagens planer är att åka in till Båstad och kolla på tennis, träffa vänner och gå ut senare ikväll.

Kramis<333

Likes

Comments

Instagram@linneazackrisso