INTERIOR...

Drömmer och längtar tills jag har köpt min första lägenhet. Hjälp, vad det ska bli kul! Dock ett tag kvar... men man kan ju alltid drömma sig bort 😻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej vänner! Ni har väl inte missat den pågående kavaj-trenden? Det har definitivt inte jag gjort iallafall! Tror jag bär kavaj liiite för ofta, men det är SNYGGT! Är fast besluten om jag jag ska införskaffa mig en silverglittrig kavaj, närmare bestämt den ni ser i kollaget ovan! Så otroligt snygg! Ni hittar den här!

Kramis<333

Likes

Comments

Hej vänner! Det var ett bra tag sedan jag skrev något riktigt här. Livet kom i mellan... Det gjorde det faktiskt. Att som 17 åring läsa andra året på gymnasiet SAMTIDIGT som jag har två jobb och i princip arbetar halvtid kanske inte var det smartaste beslutet. Men det känns faktiskt väldigt bra. Jag har ett strukturerat schema för varje dag och varje vecka, och jag känner mig för första gången vuxen och ansvarsfull. Tror inte det är många i min ålder som har den ekonomin jag har med pengar som de tjänat ihop själva. Jag är otroligt stolt över mig själv! Och kul är det! Att ständigt träffa och bemöta nya människor är så otroligt rolig. Det passar mig perfekt som är en sådan social individ. ÄLSKAR livet.

Kramis<333

Likes

Comments

Ligger du vaken om nätterna och låter tankarna vandra? Tänker du på honom? Tänker du på henne? Tänker du på mig? Livet är tufft. Livet är orättvist. Livet är utmanande. Men det är även så mycket mer än så. Livet är fyllt av skratt. Livet är fyllt av glädje tårar. Livet är fyllt av kärlek. Så kasta inte bort det. Stanna upp, tänk. Tänk på vad du har, tänk på vad du har haft och tänk på vad som ska komma. Livet är så mycket mer. Livet är nu.

<3 Ta hand om varandra

Likes

Comments

LYX (här) // BUDGET (här)
LYX (här) // BUDGET (här)

Hej vänner! En av mina absolut favoritdesigners är Givenchy! Med edgy designs och alternativa mönster lyckas de alltid att leverera! Min favorit är deras klassiska t-shirt med rottweiler-tryck. Så otroligt ball! Eller deras boots med nitar, som ni ser ovan. 11.000 kr kan ju vara ett lite saftigt pris för ett par skor, men budgetvarianten är minst lika snygga!

Kramis<333

Likes

Comments

Hej vänner! Helgen bara flög förbi? Känns knappt som att jag hann uppleva den? Nu är det iallafall tisdag och arbetsveckan är i gång. Har idag bara gått på arbetsintervjuer och fått två erbjudanden, så sitter för tillfället och funderar på vad jag ska välja. Hmm, tufft val. Men men, det löser sig!

Kramis<333

Likes

Comments

Fontana di Trevi! Världens vackraste plats.

Hej vänner! Nu när den svenska sommaren bestämt sig för att lida mot sitt slut, så sitter jag hemma och längtar tillbaka till min favoritstad - Rom. Har varit där varje år de senaste tre åren. Gatorna är fyllda av skratt, lugn och musik. Det är verkligen en mysig stad, omfattad av storstadsruset.

Rekommenderar er alla att inte köpa tunnelbanekort, utan att utforska staden till fots. Man lär känna alla platser på en mer personlig nivå och ser alla perspektiv av staden.

Kramis<333

Likes

Comments

LYX (här) // BUDGET (här)

Hej vänner! Världens snyggaste skor, med en lite för saftig prislapp. Dagdrömma kan man ju, eller hur? Men är inte dessa kopior helt fantastiska? Kvalitén kan man inte förvänta sig vara desamma som Valentino klackarna, men hjälp va snygga.

Kramis<333

Likes

Comments

Hej vänner! Gårdagen far fylld av många planer. Dagen startade klockan 03:00 då alarmet ringde efter 2 timmars sömn. Begav mig till flygplatsen för att vinka mina två bästa vänner hejdå, som nu ska plugga i USA ett år :(

Senare under kvällen mötte jag upp Erik i stan. Det blev en väldigt trevlig kväll med gott sällskap. Man får passa på att gå ut på vardagarna nu när skolan börjar snart. Då drar ju livet igång igen.

Kramis<33

Likes

Comments

Instagram@linneazackrisso