Header

Hej babes!! Som ni vet ligger jag här i sängen med världens förkylning och visligen är det super tråkigt men har iaf haft extremt mycket tid över till att plugga litet men även lite video redigering. Här får ni därför en video på mina morgonrutiner när det gäller min sminkning. Om ni själva har en youtube kanal så får ni gärna kommentera eller följa så jag själv kan hitta er, alltid lika kul att hitta nya youtubers!! Puss på er

Likes

Comments

Hej på er babes!! Just nu känns det som dagarna för mig bara blir sämre och sämre. Har verkligen fått en förkylning från helvetet och känns som det bara blir värre för varje dag som går. Åh inte alls hur jag hade tänkt att spendera denna veckan, men finns inte annat så mycket att göra än att sova just nu. Känns väldigt tråkigt just nu att det ända jag gör är sover och äter onyttigt haha. Men förhoppningsvis blir det bättre till helgen. Puss babes

Likes

Comments

Wow vad jag är trött idag, känner att jag bara blir sjukare och sjukare... framför mig väntas dock en jobb dag och då blir det en liten återblick till när självförtroendet var på top haha ♡♡ puss

Likes

Comments

Åh vilken super skön söndag detta vart vänner. Har spenderat i stort sätt hela dagen i sängen och åh vad skönt det vart!! Något jag dessutom blivit helt beroende av denna helgen är avokado mackor, har både blivit min frukost och mellanmål hela helgen lång haha. Har även iaf försökt att passa på att vara ute en hel del idag då vädret var så himla fint! Finns inget skönare en än fin solig snö dag, så himla härligt att vara ute i sådant väder. All sol, är verkligen bättre än ingen sol, oavsett om det är sommar eller vinter.

Likes

Comments

Wow vad jag älskar denna parfymen verkligen!! Fick dem av casper i julklapp och använt den ända sen dess varje dag. Kan absolut tipsa ut om denna till alla verkligen, är en sådan parfym som oavsett person alltid luktar gott.

Likes

Comments

Hej på er babes, hoppas allt är bra med er! Är verkligen så himla glad över att det äntligen är fredag idag, känner redan efter en vecka i skolan att jag i skoltrött. Har spenderat de största del av denna dagen med att äta gott då vi haft en hel del hålltimmar. Ikväll ska vi vara vi tjejer hemma hos Elenor och fira hennes 18års dag vilket ska bli super mysigt. Hur ska ni spendera eran fredagskväll ??

Likes

Comments

Jacket by pellobello

Hej på er allesammans!! Wow alltså idag har det verkligen utan tvekan vart helt snökaos här hemma i Borås. Vart man än har gått så har man blivit möt av en våg med kyla i ansiktet och man har verkligen behövt krigat sig fram i bilen. Trots att det är extremt mysigt med snö och fint, är jag inget fan när det "regnar" och stormar snö. Fint men jobbigt!

Likes

Comments

År absolut älskar denna nya lampan min mamma inköpte till mig!! Den är verkligen så fin och passar perfekt in till mitt rum. Har ännu inte bestämt om jag ska ha en svart stake eller ljus, men det återstår och se!!

Likes

Comments

Hej på er alla babes!! Då var denna helgen över och den har vart så himla bra men väldigt kort. Har jobbat en del, och som vanligt flyger tiden förbi då. Har för övrigt spenderat resten av tiden med casper och vi har för det mesta bara tagit det lugnt. Imorgon blir det även en tidig morgon på jobbet så nu är planen att krypa ner i sängen och sova. Puss godnatt med er

Likes

Comments

Hej på er babes!! De senaste dagarna nu har jag verkligen försökt fånga den lediga tiden och försöka hinna med så mycket skoj som möjligt. Detta är som sagt mitt allra sista jullov innan det är dags för studenten. På många sätt ska det bli extremt skönt att sluta skolan men samtidigt ser jag inte särskilt mycket fram emot att komma ut i jobblivet på heltid då det kommer vara slut med studie dagar och sovmorgonar. Trots detta är jag glad över mina två jobb som jag trivs extremt bra på. Har jobbat extremt mycket nu och kommer även göra det den kommande tiden. Har även hunnit med massvis med skoj detta lovet, som massvis med fikapauser med vänner, familj och pojkvän. Imorgon blir det en tidig morgon på mitt nya jobb city, och efter det ska jag och casper på bio. Så mysigt♡ Hur spenderar ni eran helg?

Likes

Comments