Header

Shoes by Nelly

Har en sådan extrem hatkärlek till dessa skorna alltså. Tycker de är super fina och gillar den verkligen på som sagt, men samtidigt är dem nog utan tvekan de mest ostabila skor jag haft. Även fast de sitter bra så är det väldigt lätt att halka både ute som inne då de är helt platt under. Skorna hittar du iaf här!

Likes

Comments

Hej hallå babes! Idag har jag haft en extremt bra söndag som har vart så mysigt ifrån början till slut. Tog en rejäl sovmorgon och sedan blev det massa god frukost samt brunch lite senare på dagen. Just nu ligger jag och fortsätter denna dag åt samma riktning med lite godis och en bea film. Hur har eran helg var babes?

Likes

Comments

Hej på er allesammans!! Woho ikväll är jag äntligen ledig ifrån jobbet och jag ska ha en riktig myskväll. Känns så härligt att få lite helg och sluta tänka på att man har något att göra imorgon. I helgen har jag även tänkt att äntligen beställa min balklänning, har vart ett sådant himla svårt val för mig att göra. Har både hittat extremt många olika men samtidigt ingen som jag verkligen känner hade vart nått för mig. Har iaf äntligen hittat "the one" men kommer inte dela den förens dagen är kommen hehe.

Likes

Comments

Hej på er allesammans!! Hoppas allt är bra med er, själv är jag tyvärr lite hängig idag då jag gått och blivit sjuk. Ska dock verkligen rycka upp mig idag och försöka plugga lite samt kanske gå en promenad. Känns som lovet har gått så humla fort och önska verkligen jag hade hunnit med mer. Men som sagt, ska inte klaga. Livet är verkligen skönt nu måste jag säga!!

Likes

Comments

Hej på er babes, inte så mycket uppdatering idag men har verkligen jobbar järnet det senaste och förutom det inte gjort så mycket. Just nu sitter jag och ska precis se bio med Emma och Julia, filmen vi ska se är 50 shades darker. Tycker det ska bli så kul att se denna med tanke på första filmen, om något ville man ju verkligen veta mer av första filmen. Puss

Likes

Comments

Åh vad detta lovet verkligen gör mig bra. Har njutit så extremt himla mycket av denna lediga dag och tog en rejäl sovmorgon innan jag drog till gymmet. Börjar dock allvarligt talat fundera på om jag eventuellt börjar bli sjuk. Har vart extremt seg och lite täppt i näsan så får verkligen hoppas detta inte eskalerar. I veckan blir det fullt med jobb, men som tur har man lite sena pass så blir även en hel del sömn för mig hehe.

Likes

Comments

Hej babes!! Just nu ligger jag här i sängen och kollar lite film samt äter vattenmelon. Denna helgen har tyvärr inte bestått av så himla mycket skoj förutom jobb, därför är det så himla svårast att hålla er särskilt uppdaterade. Imorgon blir det iaf mer uppdatering och jag ska verkligen försöka uppdatera för fullt babes, men nu först är det dags att sova. Puss

Likes

Comments

Hej på er allesammans hoppas allt är bra med er. Med mig är allt bara bra, förutom de faktum att jag är hel slut. Skulle verkligen behövt någon månads semester och komma tillbaks två dagar innan studenten. Allt jag vill just nu är bara att dessa månader ska flyga förbi mig. Har så mycket framför mig som jag ser framemot och mål jag vill uppnå. Samtidigt är skolan en sjuk viktig del och något man verkligen ska ta på allvar, även fast jag är nöjd med min skolgång (för det mesta) känns det ofta som jag hade kunnat presterat bättre. Att skjuts upp allt till sista sekund är inte något jag rekommenderar alls, men tyvärr något jag själv gör alldeles för ofta. Men just nu är det bara för lätt att låta tankarna flyga iväg till framtids planer, istället för att leva i nuet. Hur som haver, atm kunde jag iaf inte vara gladare över att det är helg och jag får lite tid ifrån skolan. Har dessutom fått en ny favorit färg, som nu finns överallt i mitt liv. Mitt hår, mitt rum och min kläder. Kan ni gissa vad det kan va?💗

Likes

Comments

Här är en liten video för er som jag hoppas kommer ge er en liten bättre chans att lära känna mig lite bättre. Tog min hjälp av att köra lite pest eller kolera, vilket jag faktiskt kan tycka vara en väldigt roliga sak att köra om man handlar i en stel situation t.ex. Om ni skulle vilja lära känna mig bättre så får ni gärna ställa en fråga eller två i kommentarsfältet :) Puss

Likes

Comments

Hej på er allesammans!! Just nu ligger jag faktiskt i soffan och bara slappar. Har vart något sjukt trött idag och inte alls sugen på något. Ska verkligen försöka plugga lite ikväll, förhoppningsvis får jag något gjort. Näst på schemat står iaf sola på tur och de ska bli sjukt härligt!! Solning som ni vet är inte allt för bra att använda sig av ofta. Men någon gång ibland är så himla skönt enligt mig och jag själv behöver den lilla värme kicken, och det är något jag verkligen prioriterar att unna mig själv.

Likes

Comments