Header

If we were meant to stay in one place, we'd have roots instead of feets.

One of my favourite beaches here in cairns HANDS DOWN, just love everything about it. A big recommend ☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej vänner, här kommer ett utav mina mest genuina tips och bästa någonsin som jag kan garantera kommer göra vardagen lite bättre. Ända sen jag kom till Australien (aka värmens land) har jag haft ett sjukt craving för bland annat nypressad juice. Ett utav mina allra favorit märken här är Boost, som gör dem allra godaste juicerna/smoothie'a/ milkshake. Som dessutom är sjukt nyttiga(!!), inte riktigt för det är något som spelar särskilt stor roll för mig när jag har cravings men om ni som mig vill ha framförallt era juicer färska och utan tillställningar utöver frukt rekommenderar jag detta ställe enormt. Min favorit juice måste nog vara deras energieser med apelsin, passionsfrukt och jordgubbar. Här var det verkligen kärlek vid första klunk, blev 100% sold. BIG RECOMMEND.

  • Filed under: DAILY , FOOD, TIPS

Likes

Comments

From 19/11-17

Bilderna är tagna i lördags när vi spenderade dagen på revet, och åh vad jag fortfarande lever på denna dagen. Vill bara köra lördagen på repeat minns 4 gånger i veckan haha. Speciellt sega måndagar som är fyllda med jobb, idag har jag även kört dubbelpass på både nanny jobbet samt mitt café jobb så är helt slut. Saknar redan denna fantastiska helg, men imorgon sker andra roligheter och jobb endast till 12!!!!

Xx

Likes

Comments

Hallå babys!! Igår vart verkligen en utav dem bästa dagarna jag haft här i Australien, och jag har checkat av ytligare en sak på min bucketlist. Dagen spenderades på en båt ute på havet, med massa sköna människor. Den mesta delen av dagen spenderade vi ute på barriär revet där vi simma runt och snorkla. Kan helt ärligt säga att det är utan tvekan en utav de coolaste sakerna jag gjort i hela mitt liv. Att bara hoppa rätt ner ifrån en båt mitt ute på havet när man varken såg en människa eller land i sikte var helt galet fräckt.

I börjar så var jag lite nervös för att bada med tanke på hur farligt Australiens hav faktiskt är, men efter att ha svept nått glas champagne, tagit en tablett emot åksjuka och ändå inte fått något resultat spelade inte så stor roll om något skulle äta upp mig. Då jag hellre viljat de än spendera tid på båten haha. Dock sa ju även våra vänner att det var 100 % säkert att snorkla där och med tanke på att det är deras jobb så litade vi såklart på dem. Kan iaf säga att inget jag tidigare gjort har vart så fräckt som att simma ute på de stor revet, kände så himla mycket frihet och är säker på att få saker kommer toppa denna upplevelse.

Efter några timmar på revet, åt vi en hel del räckor samt drack några öl sedan var det dags att styra båten mot Fitzroy Island. Ytligare ett ställe jag absolut älskar här i Cairns, och som är helt magiskt. Vattnet på dessa ställen är verkligen så fruktansvärt blåa/klara, vilket gör att man vill spendera så mycket tid som möjligt i de. Just nu sitter jag på bussen på väg hem efter en snabb tur på stan, och så fort jag kommer hem blir det att ta bilen ut på en tur till en ny strand.

Xx

Likes

Comments

Gårdagens lunch åts på ett ställe här i Cairns som jag absolut älskar som heter Boatshed. Om ni någonsin besöker Cairns så kan jag helt klart rekommendera detta ställe, då dem även har en lunch meny vilket är extra bra om man som mig försöker spara lite pengar. Dessutom har dem helt galet god mat, min favorit är dagens fisk då den alltid lyckas vara perfekt. Igår åt jag dock en sallad för variationens skull, men hos en grönsaks älskare som mig gick det ju såklart hem hehe...

Xx

Likes

Comments

Ett glas om dagen är bra för magen 

Okej jag är officiellt HELT besatt av färskpressad apelsin juice!!! Är egentligen inget större fan av juice, speciellt inte när det saknar fruktkött och bara smakar tillsättningsämnen. Men nu på senare tid har ett utav mina galnaste cravings här i värmen vart nypressad apelsin juice. Brukar ofta göra detta själv hemma, men ute på stan nere vid en utav favorit lekplatserna för barnen jag passar säljer dem även riktigt goda juicer. Helt perfekt att köpa efter någon timma av att jaga, fånga och stoppa barn för att göra farliga saker.

Har ni några cravings ??

Xx

  • Filed under: DAILY , TIPS, FOOD

Likes

Comments

Låt oss göra allt. 

Bikini by Na-Kd

Haha nu kommer jag säga (skriva hehe) något jag trodde jag aldrig skulle få formulera mig om här på bloggen. Men känner mig nästan lite tråkig som bara lägger upp massa bikini/strand bilder hela tiden haha. Vill verkligen ha varierat innehåll här hos mig på min lilla skriv hörna, men om jag ska vara helt ärlig så gör jag inte så mycket mer än att chilla i solen, äta god mat och passa lite barn.

Pratade med min bästa vän Siri för någon dag sen och vi skratta åt att det känns som jag har tagit mitt pick och pack sedan dragit på semester 1 år ish. Känns verkligen som om jag lever i en annan dimension, någon annan värld än där det verkliga livet finns. Allt har liksom pausat för mig, iaf det livet jag lämnade kvar hemma i Sverige. Behöver inte riktigt tänka på pengar på samma sätt som hemma. Inte heller behöver jag fatta "vuxna beslut" om jag ska flytta hem ifrån och börja plugga. Istället är det längsta jag tänker på fram tills närmaste helgen. Livet är liksom på semester och jag har aldrig vart mer lugn i mig själv eller livet så mycket i nuet.

Cairns är en semesterort för många australiensare samt backpackers, därav är stämningen så hög som den är. Det är fest VARJE dag (om man är sugen på de), massvis med gratis aktiviteter som arrangeras och alltid liv i stan. Känner att det kommer bli svårt för mig att någonsin lämna ett land som får mig må så bra. Men samtidigt vet jag att när jag väl åker hem så kommer jag göra det efter jag gjort allt jag viljat göra och vara nöjd. Har några utav er någon resa inplanerad eller någon ni drömmer om?

Xx 

Likes

Comments

Hej käraste! Hoppas allt är bra med er, själv har jag haft en helt underbar helg och dag så just nu känns det som jag svävar på moln. Helgen har innehållit lite party, massvis med bra film och strand häng. Finns inget som fullbordar mina helger så mycket som att avsluta veckan på stranden. Det är verkligen där jag mår som allra bäst!

Vad får er att må som bäst?

Xx

Likes

Comments

Some things just fill your heart without trying 

Likes

Comments