Header
View tracker
View tracker

Detta måste nog vara en favorit genom alla tider, absolut älskar denna doften och har alltid vart lika nöjd med den!! Tycker det är en parfym som på alla luktar gott, om man nu gillar doften så att säga. Något jag ofta upplever är att en parfym på någon annan som luktar super gott kan lukta inte riktigt lika gott på mig. Men detta är iaf en parfym som är helt klart en favorit och finns alltid tillgänglig på de flesta smink/skönhets affärer samt online butiker. Kan inte gör så mycket annat än att älska denna och rekommendera den till alla!! Dagens hiss utav tvekan.

Likes

Comments

View tracker

Okej vänner, vi måste prata lycka. Något jag känner är ett ämne som verkligen alltid pratas, tänka och diskuteras om är lycka och glädje. Vart man än kollar så vill ju alla såklart uppnå denna sinnesron, vilket faktiskt inte är så himla konstigt. Men något jag känner att jag ofta gör fel är att jag alltid är så himla fokuserad på att just vara glad. Försöker alltid tänka så sjukt jävla positiv, men varför är det ett sådant himla måste att vara glad? Jag är som person väldigt glad och snäll (hehe vill jag tro) men känner att genom att alltid ha detta synsätt och behov av att vara glad blir det lätt omvänd efter. Blir som ett stressmoment att vara lycklig istället för att bara få vara. Är även så himla duktig på att planera fram tills den stunden då jag känner, ja men då kommer jag vara lycklig. När jag har flyttat här ifrån, när jag har gått ner dem 2 kilon, och när jag aldrig bråkar i min relation. Men vad är det egentligen som lägger grund till allt detta?? Inget utav dessa saker kommer egentligen göra mig så mycket lyckligare. Jag definierar lyckan som känslan när man älskar sig själv, andra och när man är mottaglig för att bli älskad tillbaks. Finns inget i denna världen som får mig att må så bra som mina vänner, familj eller den där killen man inte kan avgöra om man älskar eller hatar.

Men framförallt, det allra största fel jag gör (och säkert MÅNGA andra) är att bara fantisera om lyckan istället för att uppleva den i stunden. Något som verkligen gör mig så glad är alla dessa små saker i vardagen som man ofta inte tänker så ofta på. Att umgås med min familj är t.ex. en utav de saker som gör mig så glad och varm i hela kroppen. Att gå ut och äta är även nått som gör mig lika glad, även fast det kanske gör lite ondare i plånboken. Och mitt tips idag är då, GÖR DIG SJÄLV LYCKLIG. Att leva i stunden och börja uppskatta dessa små saker, för det gör så mycket. Hehe och att kasta lite pengar på mat eller kläder är faktiskt inte heller helt fel. Puss babys

Likes

Comments

Highlighter - By the Balm

Foundation and settingspray - By Elf

Hej på er allesammans!! Förlåt för det så dåliga uppdateringen de senaste men har just nu haft så himla mycket för mig. Detta är en riktigt stressig vecka och som vanligt har jag ett för mycket projekt på g. Men men, man ska inte klaga, för visst är det kul när allt blir gjort!! Ikväll är det jobb till 12 så blir inte så mycket mer uppdatering idag, men vill iaf passa på att tipsa om dessa tre nya köp jag gjort. Har nu testat dem alla i en vecka och är helt såld!! Alla är dessutom väldigt billiga så finns lätt tillgängligt till alla, vilket jag älskar!! Nu ska jag jobba vidare, puss och kram

Likes

Comments

Hej på er allesammans!! Idag är det fredag och jag känner verkligen att fredagskänslorna är på top. Ikväll ska vi tjejer vara hemma hos Wilma och hade tänkt att fira lite egen thanksgiving, vilket faktiskt ska bli super skoj. Vi har stått och fixad all mat och nu ska vi snart äta och sedan dricka några goda drick. Blir kort och gott en riktig härlig tjejkväll. Hur ser eran kväll ut babys?

Likes

Comments

Clock by Gant/Bracelet by Thomas Sabo

Här har ni verkligen två utav mina allra favoriter detaljer som jag nästan aldrig är utan. Tycker små detaljer gör så mycket, och är dessutom väldigt fint. Jag måste ändå säga att jag är väldigt enkel av mig och gillar inte för mycket smycken. Men nått litet, helst i silver för min smak, älskar jag verkligen dessa två iaf. Helt klart två av mina allra favoriter!!

Likes

Comments

Åh vad trött man kan va ibland. Känner att mina ögon bara faller ner, och Hjärnarp stängdes av för längesen. På tal om sömn, samt sängen behöver jag er hjälp. Jag känner att jag verkligen vill fixa lite i min säng, med kuddar osv. Överlag vill jag väl fixa lite smått och gott i mitt rum överlag men blir galen på alla dessa hemsidor och har väl inte riktigt orken att gå i affärer för den delen heller. Om ni har några som helst tips på sidor eller affärer som har fin och praktiska saker till hem, framförallt sovrum please let me know och lämna en kommentar<33 Men en sak först, nu ska jag sova!! Puss godnatt på er allesammans

Likes

Comments

Hej på er babes!! Hoppas allt är bra med er, med mig är det tyvärr sådär idag. Vaknade upp imorses och kändes som jag hade blivit överkörd av en lastbil. Så himla tråkigt verkligen att vakna upp och känna att man har noll energi. Finns inget värre enligt mig!! Har iaf tillbringat dagen med massvis med te och pluggning. Känns galet bra att ändå ha vart såpas effektiv på en oeffektiv dag haha. Nu ska jag faktiskt äta pizza med casper och kolla lite fotboll, hehe tro det eller ej.

Likes

Comments

Jacket by rock'n'blue

Hej på er allesammans!! Idag blir det en sen blogguppdatering och det är pga utav att idag är en arbetsdag för mig. Har som sagt därför inte heller gjort så himla mycket, förutom att vart i skolan samt jobba. Dagen har iaf gått riktigt gott och nu är det endast 4 timmar kvar av denna arbetsdagen haha, vilket är väldigt skönt. Stört trivs här på H&M men de långa arbetsdagarna efter skolan gör en ofta e tar trött. Vädret var iaf super idag, varken för varmt eller kallt. Kunde passa på att använda mina fina jacka från Rock'n'blue. En hel klar favorit!!

Likes

Comments

Ready for this winter 

Åh vad jag älskar denna jackan!! Så himla fint och alltid lika varm och gosig, från Rock'n'blue!!

Likes

Comments