Header

  1. Jag var hos frisören för lite mer än 2 veckor sedan och vantrivs så fruktansvärt i min nya frisyr. Jag känner mig som en pojke/tant och vet ärligt inte hur jag ska orka se ut såhär tills det växt ut.
  2. Jag tar lärarexamen i januari.
  3. Jag har börjat göra egna gelénaglar.

Bilder på mitt hår när jag fortfarande trivdes i det

Likes

Comments

​Hösten är på gång och jag är väldigt sugen på en kappa men jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Jag har precis köpt en mössa och halsduk i mörkgrått så en grå kanske skulle passa mig bäst. Jag har även tänkt färga håret brunt så då känns grått också bäst. Men det är ändå svårt! Vilken färg tycker ni är snyggast?

Likes

Comments

Den här sommaren har gått väldigt fort för min del eftersom jag jobbat i 11 veckor. I fredags slutade jag på mitt sommarjobb och igår började jag skolan igen. Äntligen var det dags för min åttonde och sista termin på lärarprogrammet. Jag känner mig så redo att bara köra på som tusan denna terminen och göra mitt allra bästa. Jag har hunnit med lite roligheter i sommar iallafall, jag och min pojkvän firade bland annat 3 år tillsammans och sen har det hunnit bli några härliga kvällar ute när det har varit riktigt varmt.

Någon som längtar efter hösten? Det gör jag, inte bara för att det är en mysig årstid men jag har köpt så många fina plagg till hösten som jag bara längtar efter att använda. Sen finns det inget bättre än att krypa in i stora halsdukar och stickade tröjor.

Likes

Comments