View tracker

Helgen börjar lida mot sitt slut, men det gör inte mig så mycket för på onsdag bär det av mot Thailand. Igår firade vi lite advent/jul mys med både min familj och min pojkväns familj innan alla beger sig åt olika håll under jul och nyår. Det var jätte mysigt och trevligt.

I morgon väntar skola, middag med min bästa vän och sen en sväng hem till pojkvännens familj en sväng. På tisdag har jag bokat tid för att fixa ögonbrynen på Rapide i Nacka Forum. Det är ett måste att fixa ögonbrynen innan resan och Rapide är det bästa stället att fixa dom på! 

Idag ska vi bara mysa i soffan och titta på serier, just nu har vi fastnat på Sherlock. Den är spännande och rolig på samma gång. Det enda jag tycker är segt är längden på avsnitten, de är lite långa för min smak. 

Har ni någon favorit serie?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag vill så gärna införskaffa mig en iPhone 7 Plus (256 gb) men det är så sjukt långa väntetider på den. Min pojkvän beställde en i slutet av september och har fortfarande inte fått den och de vet inte heller när det kommer in nya i lager. Han skulle ha fått den för cirka två veckor sedan men fick sms om förseningar.

Jag har pendlat mellan rosa guld och guld men har slutligen bestämt mig för guld. Däremot så kommer jag inte att beställa en telefon nu innan vi åker utan det får vänta tills jag kommer hem. Jag har för tillfället en iPhone 6s och är nöjd med den men däremot så tycker jag att den är för liten i skärmen.

Ni som har en iPhone 7 plus, är ni nöjda?

Likes

Comments

View tracker

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Youtube. Jag har skrivit en del på min uppsats nu på morgonen men nu känner jag att det är dags för helg. Jag ska försöka transkribera lite också men det är inte så ansträngande, däremot tar det väldigt lång tid.

Helgens planer ser ut som så att vi ska fira lilla julafton eftersom både jag och min syster och hennes familj åker bort över jul. Annars så blir det att börja packa och förbereda inför resan. På måndag har jag nämligen skola och sedan ska jag ut och äta middag med min bästa vän så då blir det inte mycket gjort hemma. På tisdag blir det att skriva ändringarna i min uppsats som uppkommer på måndag samt packa klart min väska. Vad ska ni göra i helgen?

Förresten, har ni sett årets julkalender? Jag har tittat och tycker att den verkar vara så mysig och bra. Riktig jul känsla!

Likes

Comments

Vilken underbar dag jag har haft! Jag började dagen med att sova ut och klev inte upp ur sängen förrän runt halv elva. Därefter så gick jag en långpromenad i det fina vädret och var hemma i lagom tid inför mitt telefonmöte. Mötet gick bra och jag fick väldigt fin respons på det jag skrivit hittills i min uppsats. Det kändes hur skönt som helst att få bra respons när jag vet att jag åker till Thailand snart och vill ha så mycket som möjligt klart. Imorgon tänkte jag börja med min transkribering så att den blir klar innan onsdag.

Hoppas att ni får en fantastisk kväll!

Likes

Comments

Phu, nu tar jag kväll. Jag har suttit med min uppsats hela dagen och det lönar sig, 8686 ord skrivna och cirka 10.000 ord ska skrivas. Jag är stolt över mig själv! Dels för att jag på så kort tid har presterat så bra men också för att jag fick göra om två av mina intervjuer och ändå inte gav upp hoppet och tron på mig själv. Jag skriver om läsmotivation och hur lärare beskriver att de arbetar för att främja motivationen hos vissa elever. Det har varit väldigt intressant att få ta del av några lärares tankar, speciellt kring vad de tror orsakar en bristande läsmotivation.

Pojkvännen jobbar fortfarande och jag funderar på att kolla på film. Jag måste gå och lägga mig i tid ikväll eftersom jag ska jobba imorgon, i dubbel bemärkelse. Snart semester, KÄMPA!

Likes

Comments

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället för att ha 50 minuters handledning och jobb mellan 15:30-17:30 så blev det en dag hemma för mig. Handledningen vart inställd och lyckligtvis kunde jag styra om jobbet så att jag kunde komma imorgon och på onsdag istället. Jag har spenderat mesta delen av dagen framför datorn och skrivit på min uppsats. Det känns verkligen som att jag har kommit en bra bit på vägen och att jag kommer hinna med mycket innan vi åker. Jag har räknat med att få skriva på uppsatsen i Thailand men jag hoppas på att grovarbetet är gjort innan vi åker så att jag kan ägna mig åt finslip och lite mindre krävande arbete.

Pojkvännen var tvungen att jobba över idag så vi får se vad jag ska hitta på under kvällen. Jag har fortfarande lite saker kvar som jag behöver handla inför resan men klockan är nog lite mycket för att åka iväg. Jag får se, annars tar jag det på onsdag. Måste få in en träff med min bästa vän också innan jag åker, vill så gärna träffa henne innan!

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Thailand: 7 december 2016 - 5 januari 2017 | Lärarexamen: vecka 2, 2017 | Flytt: kvartal 2, 2017

Likes

Comments

Snön fortsätter att falla i Stockholm och första advent börjar lida mot sitt slut. Dagen har spenderats på julmarknad i Gamla Stan med nära och kära. Det var mysigt att återvända dit igen, vi var alltid där när jag var liten men nu har vi haft uppehåll i några år. Lagom mycket människor och en kopp varm choklad med vispgrädde gjorde min dag.

Ikväll ska vi avnjuta en härlig middag och sen bara mysa i soffan framför TV'n. Den kommande veckan är ganska lugn för min del. Jag ska till skolan en snabbis imorgon och på tisdag blir det troligtvis jobb mellan 08-14. Utöver det så ska jag skriva på mitt självständiga arbete och försöka bli klar med så mycket som möjligt innan vår avresa till Thailand den 7 december.

Fortsatt trevlig advent!

Likes

Comments