Fredagen började med några timmars jobb för att sedan Åke och hämta Evelina på tåget. Vi började med några glas vin hemma hos mig och lite tilltugg och Emma hängde på.
Vi hade bord på Pinchos lite senare så vi tog bussen dit när vinet var slut och tilltugget uppätit.
Vi avslutade kvällen sedan på Allstar och runt midnatt åkte vi hemåt för en sleepover hos MIT.

Lördagen började med denna brak frukost. Frukt, nutella. Smoothie, nybakat bröd och en trevlig start på dagen.

Sedan skjutsade jag Evelina till tåget, jag åkte direkt till Emma för en promenad och senare på kvällen blev det mellomys med Emma och Jessica.

Söndagen började med frukost, slalom på teven och sedan mötte jag upp Emma och Jessica vid älven för att köpa kaffe och sedan gick vi en promenad som slutade med att vi gick i ca 2 timmar och sedan tog vi en sväng på stan.

En perfekt helg med andra ord. Enda som saknat vad solen under hela helgen.

Kram

Likes

Comments

Blev imorse inringd och det tackar väl jag inte nej det?! Mer pengar till mig 💰💃🏼

Imorse var det alltså +6/7 grader och helt plötslig vår väder?! Jaja jag är inte bitter för det och bar mina vita sneakers och ett par håliga jeans. Nu ska jag fortsätta jobba klart och om mindre än en timme slutar jag.

  • 39 readers

Likes

Comments

Hur är ditt mående idag? Det är helt okej. Lite seg efter helgens jobb men ser fram emot slutet på denna vecka så det får mig att må bra.

Något du ser fram emot? Helgen, fjälls om några veckor, en resa med bästis i juni, brännbollsyran. Listan kan faktiskt göras lång.

Favoritplagg i garderoben just nu? Måste nog ha mina kostymbyxor, passar till både vardags och fest

Något du vill införskaffa i din "vårgarderob". Jag vill egentligen bara spara pengar och kommer faktiskt inte på något just nu som jag behöver, men vilket ändå kommer att ske om några månader när våren kommer

Vad får dig på bra humör? Att vara utvilad, bra väder och vänner. Sedan humöret man har efter ett lyckat träningspass 🙌🏼

Vad är högst på din wish-list just nu? En resa till Thailand, sol värme och semester. En resa jag förhoppningsvis kommer få uppfylla innan året är slut

Likes

Comments

Efter ett mitt jobbpass slutade bytte jag om till täckbyxor, stoppade in hörlurarna och satte på en podd. För att sedan börja gå hemmet, lite mer än 4 km men oj så härligt att avsluta jobbhelgen med en promenad. 🚶🏽‍♀️

Likes

Comments

Likes

Comments

JAG SKULLE BEHÖVA HJÄLP OM TIPS PÅ VART I THAILAND MAN SKALL ÅKA.
Ett ställe som både har bra stand, aktiviteter, shopping och ja allt. 🏝🏝

Likes

Comments

Tillbaka på jobbet igen efter en ledig helg. En helg som vi lite spontant spendera i Ö-vik. Fantastiskt kul, uppskattande och skönt med lite ombyta på miljön och sedan hur fantastiskt gott vi åt i lördags. En helg helt i min smak kan man säga.

Helgen avslutades i vanlig ordning med lite söndagsmys med våra vänner. Obligatoriska!

Tillbaka nu till vardagen och så, hur ser denna vecka ut då..
Idag måndag har jag faktiskt valt att säga upp mig från min tjänst här på bikbok.. hamnar faktiskt tillbaka på en ica butik här i Umeå. Det känns som ett toppen val och sedan lite extra här på bikbok.

Resten av veckan är det lite små grejer inplanerade men skönt att ta dagarna lite som dem kommer också. Men en brunch skall hinnas med på torsdag och sedan är jag ledig onsdag och torsdag så 💃🏼 lite sovmornar kommer stå på schemat, en del grupp pass på gymmet och ja bara leva på som resten utav veckorna.

Likes

Comments