Linnéa Wrobel
Linnéa Wrobel
Linnéa Wrobel
View tracker

Som jag har skrivit tidigare här på bloggen så har jag en sjukdom som heter POTS. Ni kan hitta det inlägget HÄR . För exakt en vecka sen så var jag på sjukhuset här i Karlskrona för att besöka min läkare. Hon har nämligen varit i kontakt med en klinik i Dallas som heter Mayo kliniken. Man kan säga att dem är lite av experter på det här med POTS. Dem har iallafall forskat fram ett träningsprogram som tydligen ska vara som "rehab" för POTS-patienter. Detta träningsprogrammet mailade dem över till min läkare vilket i sin tur har förklarat och visat det för mig. Så nu ligger det här hemma på köksbordet, det är ganska många sidor som jag måste gå igenom innan jag börjar och allt står även på Engelska så det tar lite tid att förstå alla sjukhus-termer mm. Tanken är att jag förhoppningsvis redan kan dra igång på måndag nästa vecka.

För övrigt så är det väl allt typ detsamma gällande min sjukdom, jag svimmar inte alls mycket men andra symptomer så som huvudvärk, trötthet mm sitter ju kvar.

Det ska bli så himla spännande att se om det här faktiskt kommer hjälpa. Det skulle faktiskt vara helt amazing att iallafall bli av med några av symptomerna. Håller tummarna för att det ska funka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är det ok att vara ego ibland? Svar JA!
En bomb med selfies såhär på kvällskvisten kan väl aldrig skada?

Ps: lägg märke till hur snyggt jag matchar läpparna och tröjan;)

Likes

Comments

View tracker

Ännu en tisdag avklarad, så skönt. Idag efter skolan så gick jag och Vickan till Gelato för att mysa lite, skräll va?;) Nä men hennes mamma bjöd faktiskt på fika, så himla gullig. Efter vi hade fikat gick vi en stund till Alice där vi fikade ännu mera, haha. Därefter gick vi vidare igen och spenderade sista tiden av dagen/kvällen hos Kasper. En ganska händelserik tisdag måste jag säga.
See ya, kram

Likes

Comments

Hello guys! Hur mår ni? Så i fredags så var vi hos Sylvia och festade, vilket var huuuuur kul och trevligt som helst. En lyckad kväll med andra ord.

Dagen därpå, alltså lördag, så var jag på Bubbetorps julmarknad. Amanda och Emmy driver nämligen ett UF-företag som heter Fruits & Roots där dem säljer jättegoda äpple- och rotfruktschips, så dem skulle stå där och sälja. Emmy kunde dock inte vara där på förmiddagen så jag hoppade in och höll Amanda sällskap. Det var lite kyligt måste jag säga men det är alltid mysigt och roligt att vara med Amanda, så kylan gjorde mig inte så mycket. Ni kan hitta mer info om deras Uf-företag HÄR .

Senare på kvällen åkte jag och Brennan in till stan för att kolla bio. Vi kollade på Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Filmen var över förväntningar, rekommenderas starkt.

Idag är det söndag och ångesten över att det är måndag imorgon börjar byggas upp. Blir nog förmodligen bara att ligga hemma och plugga idag. Kanske hinner klämma in ett träningspass lite senare, vem vet. Kram

Likes

Comments