Hey you guys!! Igårkväll var jag hos Sofia med några av tjejerna och myskrökade. Blev faktiskt hemfärd ganska tidigt men utvilad är man tyvärr inte för det. Klockan 8:00 imorse började min pappa göra om vår altan?:-) Fyra timmars sömn är ändå stabilt, haha. Det var iallafall väldigt mysigt igår. Puss och kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla gobitar. Ni bara "lever hon?", haha ja det gör jag men har bara varit extremt inaktiv på de flesta sociala medier och även då bloggen. Det har bara hänt väldigt mycket föregående vecka. Tyvärr har inte allt som hänt varit positivt utan majoriteten av sakerna har varit negativa och min hjärna bara snurrar av tankar helt enkelt. Jag tänker nog inte gå in mer på djupet då jag känner att jag har inte ens smält dessa sakerna själv...

Jag hoppas dock att ni mår jättebra. Tänkte visa lite bilder från roligare händelser förra veckan så att detta inlägget inte blir allt för dystert.


I början på lovet så var jag, Vickan och Sara hos Vickan. Vi badade, snackade skit och käkade gotte. Är förresten besatt av celsius.. Kom igen celsius, sponsra mig?

Från en bättre påskfrulle hos vickisen<3

Jag var även på påskmiddag med min kära släkt hos mormor, det var supermysigt.

Outfit från i måndags

Avslutade lovet med en fika tillsammans med Soffe, Alice och Adde. Drack för första gången matcha latte. Förta intrycket var inte så bra, smakade gräs haha. Men efter ett tag så ökade den stegvis i godhet, kan man ens säga så? Haha aja ni fattar... kram på er!

Likes

Comments

Hejsan kompisar! Här är lite bilder från gårdagen. Vi var ju i Växjö och Vickan hittade faktiskt en balklänning. Den var dröm!! Efter vi hade varit och kollat på alla otroliga klänningar så åkte vi och käkade. Sen blev det lite shopping, som ni ser så köpte jag endast trosor eller tygtrasor som min pappa skulle sagt, haha.


När jag skriver detta inlägget så ser jag att jag typ bara har bilder från bilen?? Aja det får duga, massor av kramar<3

Likes

Comments

Hallå på er! Förlåt för dålig uppdatering men behövde en dag att bara vara med mina vänner och tänka på roliga saker.
Idag ska jag, Elin, Vickan och hennes mamma till Växjö. Vi ska kolla balklänningar till Vickan sen kanske det blir lite shopping med. Ska bli mysigt att komma iväg, även fast det bara är en timme från Karlskrona haha. Vi hörs senare. Puss och kram.

Likes

Comments