Inlägget innehåller adlinks

Jag som hundälskare<3

Levi's jeans här

Hallå lovers!! Hur mår ni? Idag har jag haft en väldigt skön onsdag, vi har nämligen inte gått i skolan då det har varit studiedag. Såklart så passade jag på att göra något igårkväll. Jag, Dino och Alva hade myskväll med massa gotte.

Idag lunchade jag ihop med Adde, Vickan och Alva. Såklart på favvostället Gelato. Efter det gick vi en runda på stan och sen åkte vi hem till Vickan. Nu ska jag försöka plugga lite, det är ju trots allt studiedag;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan bubbisar! Dessa dagarna har typ bara bestått av skola och plugg. Igår så gick jag, Elin, Elin och Alva hem till Elin för en pluggeftermiddag/kväll. Idag gick jag i skolan till halv fem och skrev även ett prov. Det kändes helt okej. Vi får helt enkelt se hur det går. Imorgon är det iallafall studiedag och den lär jag nog inte spendera på studier hehe. Lär nog istället försöka koppla av. Kram på er

Likes

Comments

Bonjour!! Igår var det en rolig kväll vill jag lova. Grejen är den att jag hade egentligen inget planerat inför kvällen och jag ville verkligen inte bara ligga hemma. Så jag och Adriana bestämde oss för att festa vilket slutade med en megatrevlig kväll som bjöd på väldigt mycket skratt.

Eftersom det inte blev så mycket sömn inatt så ska jag nog bara ta det lugnt idag, kanske kolla en film och käka lite gotte. Lär väl få klämma in någon timmes plugg med.. Hoppas ni hade en bra lördag! Pok

Likes

Comments