Linnéa Wrobel
Linnéa Wrobel
Linnéa Wrobel
View tracker

Hey guys!! Så man kan ju lugnt säga att det var ett tag sen sist... Men tyvärr har jag verkligen inte haft orken till någonting inprincip då jag natten mellan fredag och lördag börjar må skitdåligt. Först mådde jag bara lite illa men sedan började jag frossa och till slut så var jag bara tvungen att springa till toan och spy. Sen höll det på så cirka hela natten. Efter det hade jag hög feber och har bara varit allmänt svag.. Grejen är den att matförgiftning och POTS går ju inte riktigt hand i hand. När du har POTS är det viktigt att du regelbundet tar din medicin, äter och får tillräckligt med sömn. Eftersom jag spydde så behöll jag inte min medicin, fick ingen sömn och hade inte heller någon aptit. Det är därför jag fortfarande är svag för min kropp har väl inte riktigt återhämtat sig. Men jag hoppas jag känner mig bättre tills imorgon så att jag slipper missa mer i skolan.. POK


Likes

Comments

Dagen har mestadels bestått av en hel del mys och häng med kompisar.

Imorgon börjar skolan vilket jag inte är jättetaggad till.. Det är ju tyvärr så att jag har hänt dygnet totalt, men det är bara till att kriga imorgon. Godnatt på er, kram

Likes

Comments

Så de senaste dagarna har det kommit en hel del snö.. Egentligen är jag inget fan av snö för det slutar alltid i slask vilket bara är blää. Men igår så var det faktiskt väldigt mysigt med lite snö. Vi var ute och åkte pulka ett stort gäng och det var verkligen trevligt.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag gick en liten runda med hundarna imorse. Märkte att snön redan håller på att börja smälta, tagga slask:-)

Senare idag ska jag nog träna och förhoppningsvis hinna med lite plugg. Kram

Likes

Comments

Hey! Så i torsdags åkte jag, Sofia, Vickan, min syrra och min mamma till ett ställa som heter Lugnevi i Ronneby för att åka skridskor. Det är en stor utomhusbana där vem som helst kan åka. Eftersom jag har åkt konståkning tidigare i mitt liv så var det sååå kul att stå på skridskorna igen.

Igår så var vi ett ganska stort gäng hos en killkompis och festade, sjukt rolig kväll!

Idag så har vi firat min mamma eftersom det är hennes birthday. Kanske åker till Maja senare ikväll. Kram

Likes

Comments