Nämen hallå! Det var ett tag sen. Kan inte alla bara ge mig cred för min fantastiska uppdatering här på bloggen? Är ju verkligen bäst. Nä men de kommande veckorna lär nog bli lite halvdana då skolan måste komma i första hand. Lärarna lyckas ju alltid klämma in allt på samma gång.

Min helg har iallafall varit supermysig. Mina kvällar har jag mestadels spenderat hos Dino och eftersom det har varit jättefint väder så hängde vi en dag hos Sofia. De har ju byggt pool och den är verkligen huuuuur nice som helst. Ett par lyckade dagar har det varit, minst sagt.

Kraaaaaaam på er<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallihallå!! Gud vad bloggen drabbas när jag har en fullspäckad helg. Jag har ju varit på partaj fredag, lördag och söndag. I fredags var vi hos Alva, i lördags var vi hos Fabbe och i söndags var vi överallt och ingenstans typ. Måste säga att alla tre dagarna var så sjukt roliga. En riktigt lyckad helg, minst sagt.

Maj är med mer än välkommen. Lite mer än en månad kvar tills vi har sommarlov?? Helt galet. Hoppas allt är bra med er. Kram

Likes

Comments

Wie kolla mina nya saker från Bershka! Är bokstavligen kär i jackan, passar perfekt nu till våren/sommaren.

Likes

Comments

Innehåller affiliatelänkar

Topp HÄR // Byxor Zara // Sminkborttagning Lancome HÄR // Rengöring Clinique HÄR

Visst är mina nya byxor och min nya tröja hur fina som helst?? Nu får ni även en liten sneak peek på en av mina outfits inför helgens bravader. Vet dock inte vilken dag jag ska bära detta. Ska nämligen på fest både fredag och lördag. Sedan är det ju valborg på söndag, full rulle.

Likes

Comments