Ett utbytesår är en häftig sak att uppleva. Du lär dig ofantligt mycket saker och du som individ lär känna dig själv ännu bättre. Ett utbytesår får dig att upptäcka saker som du innan aldrig la märke till.

Jag har varit 4 månader i Kalifornien. Det känns som en lång tid men samtidigt har jag gjort så mycket. Tänkte därför skriva lite i detta inlägg om resor och upplevelser som jag gjort här.

Alabama College Football Trip
I september så tog vi flyget till Alabama. Det tog ca 6 timmar med flyg och sedan var vi i den amerikanska södern. Här mötte min värdfamilj upp vänner och alla bodde tillsammans i en hyrd stuga vid en liten sjö.

Vi gick på Alabama-Fresno State fotbollsmatchen, riktigt kul faktiskt. På kvällen så begav vi ungdomar oss mot Alabama College och hängde lite i Fraternitys


Den strand som vi mest besökt har varit Morro Bay/Avila Beach. Den ligger närmst och är väldigt smidig att ta sig till

Vid stranden så tog vi det bara lugnt, solade och promenerade i små gulliga städer


Det senaste äventyret var också till en strand, denna gång i LA.

Vi åkte till Santa Monica över en natt. Traskade runt på piren, shoppade, badade, solade och bara njöt.

Sista dagen hyrde vi cyklar och cyklade från Santa Monica till Venice Beach, det var så himla mysigt. Märkte att på morgonen i Venice var det mest surfare uppe så lite kill-spaning var ju alltid kul ;)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt namn är Linnea Wolgsjö. Jag bor i Stockholm, sverige men just nu befinner jag mig på andra sidan jordklotet. Jag är nämnligen just nu i Kalifornien på utbyte.

Staden jag bor i här heter Fresno, ca 500 000 invånare och mitt i "The Valley". Stranden ligger som närmst ca 2 timmar bort och fördelen med Fresno är att det ligger centralt i Kalifornien vilket innebär att ALLT, LA, San Fransisco, San Diego osv ligger ca 4 timmar bort.

Hemma i kära Stockholm går jag på Danderyds Gymnasium, inriktningen Internationell Ekonomi.

Mina största intressen är att vara med min familj och mina fina saknade vänner, resa och uppleva samt shoppa och mode. Här på bloggen kommer jag skriva om lite allt möjligt, kan med risk bli lite rörigt men det är ju bara kul.

PUSSLikes

Comments

Ja, lite som rubriken säger helt enkelt, HEJJ!! 

Jag har beslutat mig för att prova på bloggande för typ tredje gången. 

De andra gångerna måste jag erkänna att det kanske inte riktigt gick som jag hoppats, anledningen var nog en kombo av lathet och inspirationsbrist.

 MEN nu är jag tillbaka, känner mig taggad ;) på att skriva lite blogginlägg då och då. Om vad, har jag ingen aning, vi får se helt enkelt!

PUSS 


Likes

Comments