Påväg hem från Östersund efter jul & nyår fick vi stanna till ett par gånger för renarna. Hur fint? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det Blue Monday och tydligen ska de vara beräknat att de är den deppigaste dagen på hela året... Men jag tror de måste ha räknat fel, den måste ha varit idag. De har varit storm hela dagen, blåst så otroligt mycket och solen kom aldrig fram och det känns som det varit mörkt hela detta dygn. Nog om gnäll!

Till det bra; min frukost för tillfället är vaniljkvarg toppat med hallon och chiafrön, har kommit igång med träningen och det känns roligt(?) och imorgon mina vänner, då har vi kommit halvvägs till helgen.

Jag älskar mina nya skålar jag fick i julklapp.

Likes

Comments

- Komma igång med träning. Jag vet att denna punkt är så klyschig och den håller aldrig. Men jag måste på något sätt komma igång med träningen, för detta går inte längre... Har tappat mitt flås helt och största anledning är att jag vill känna mig piggare. Varje dag efter jobbet är jag helt slut och tar oftast en timmes powernap då jag kommer hem från jobbet sedan blir jag liggandes i soffan resten av kvällen och får ingenting gjort. Vill få det som en rutin, behöver bara vara två gånger i veckan.

- Uppskatta livet mer. Leva lite mer för stunden och verkligen inse att de är bra här och nu. Inte bara fokusera vad som komma skall.

- Spara pengar. Jag har alltid hört att jag är bra på att spara pengar. Nu sätter jag ett nytt mål som jag vill uppnå. Ett tips är att alltid ha ett mål att sträva efter. Tex om du vill komma upp i en viss summa fram tills sommaren så vet du att de är 6 månader dit och då får du ut vad du spara i månaden (och om du kan spara mer är det ännu bättre ;)

- Jobba mot mitt drömliv. Jag och Toby pratar väldigt ofta och mycket om hur vi vill leva våra liv. Helt sjukt egentligen att vi lägger ner 40 timmar i veckan, 160 timmar i månaden åt att jobba för att kunna leva. Sen när man har pengarna kan man ändå inte åka någonstans för du kan inte ta ledigt hipp som happ från jobbet.


Likes

Comments

Hittade denna skönhet när jag var på stan under mellandagsrean, den var nedsatt till 300kr. Helt sjukt egentligen, ynka 300kr för denna fina jacka vars materialet kändes otroligt bra. Men tyvärr var min storlek slutsåld och denna var alldeles för stor... De är det tråkigaste med rea, storleken jag vill ha går oftast bort först.

Likes

Comments

Jag vet ärligt inte hur länge jag letat efter den perfekta puffen... Färg, storlek, material, för simpel eller för mycket... Ja listan kan göras lång på vad som inte varit riktigt rätt. Men nu, äntligen så har vi hittat en som passar hit hem.

Sen har vi denna skönhet som jag bytt ut vårt gamla med, förra bordet jag hade kom från samma serie men de var egentligen ett laptopbord och de såg helt enkelt för fjuttigt ut där de stod. Nu är jag mer än nöjd.

Nu tror jag att jag måste sätta stop för mera inredningsinköp. Toby säger alltid "Du kommer aldrig vara helt nöjd, du vill byta ut saker hela tiden". Jag kan erkänna att han har för en gångs skull rätt. ;-)

Likes

Comments

Nyår är väldigt överskattat tycker jag men detta år blev perfekt då vi åt god mat och spelade sällskapsspel hela kvällen tillsammans med vänner hemma hos syrran och Jesper plus att jag och Toby äntligen kunde fira ihop (han brukar alltid vara i England).

Ser så fram emot det nya året. Längtar redan till om ett par veckor då vi ska till vår stuga i fjällen med några vänner för lite skidåkning. Lite träning krävs för i mars åker vi till ALPERNA. Mer om det i ett annat inlägg. <3


Likes

Comments

Jag har haft en fantastisk ledighet hemma i Östersund med familjen Hoppas ni haft en bra jul och nyår. Vi gör alltid samma sak på jul och en grej som kanske är lite speciell är att kl 11 så befinner vi oss på en fotbollsplan med många andra Östersundsbor, man blir bjuden på glögg och pepparkakor. Därefter så kommer ett flygplan över oss och massa tomtar hoppar fallskärm. När de väl landat springer alla barnen dit för att de har kommit ner från himlen med en säck godis. Vi sprang alltid fram när vi var liten, så himla mysig och rolig tradition.

Men nu är jag hemma igen och vardagen rullade igång direkt, väldigt skönt med att få in rutiner igen. Det enda som saknas är träningsrutinerna som varit borta since 1996.

Likes

Comments

Är hemma i Östersund under jul och nyår, umgås med nära och kära. Har massvis med bilder att visa men de får ni se när jag kommer hem för nu vill jag bara njuta av ledigheten. 🖤

God jul och gott nytt år

Likes

Comments

Fick ett sms imorse med en fråga om vi ville följa med på julmarknad idag och en timme senare var vi fullt påklädda och klara för att åka. Snodde Tobys jacka som ska klara -25 då de var riktigt kallt ute idag men ack så fint.

Likes

Comments

Det var födelsedagsfest för Sara och Stina i lördags och jag hade väldigt roligt, de hade fixat och donat med lokal, tilltugg och lekar. Då klockan slog midnatt åkte vi in till krogen där vi fortsatte trevligheterna. Tack för kvällen <3

Likes

Comments