Men hur fint är inte det här? Om jag fick bestämma allt här hemma skulle allt sluta upp i gråa nyanser, hehe. Försöker i alla fall få killen att gå med på måla om vårt sovrum men han tycker de är onödigt då de precis är nymålat vitt. 

Men snart för jag min vilja igenom...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I helgen kom vårt nya soffbord. Var rädd för att de kunde se lite litet ut då vi har en otroligt stor soffa. Men det passade ju jätte bra och det bästa utav allt är att inte behöva gå och torka av det varje dag. Vi hade nämligen glasbord förut som också var relativt nytt och fint men jag blev så less då all smuts och damm syntes!! Plus att jag älskar marmor.

Såg att de kommit marmorskiva till ikeas BESTÅ serie, tips till er som har den och vill att den ska se lite lyxigare och dyrare ut.

Likes

Comments

Gillar min söta nya blus, dock för söt kanske med vanliga jeans. Skulle bytt till skinnbyxor om de vore kallare ute vilket de inte var idag. Idag har vi haft det riktigt varmt men jag tycker ändå att de är slut på sommaren och att lägga sig och sola på stranden känns fel. Istället har jag varit och lunchat med en bra kompis. <3

Ikväll är det packa som gäller för hela slanten.

Likes

Comments

Svängde förbi två loppisar idag och hittade tre stycken fynd!

Har letat ett bra tag på tidningar att ha som inredningsdetalj och inte ha för att läsa dom, hehe fusk? Kändes väldigt ovärt att köpa ett par stycken Elletidningar för att bara ha dom som detalj och inte läsa, de är dessutom dyra också. Men så hittade jag gamla på loppis för en ynka guldtia styck. Hittade även ljusstaken och den gröna marmorbrickan som ni kan se på bilden. Super nöjd.

Likes

Comments

I början av sommaren köpte jag och min sambo våran första lägenhet tillsammans. Kan inte vara mer nöjd, att komma från en gammal etta till en nyrenoverad tre:a är magiskt. Att kunna stänga sovrummet, kunna byta miljö och inte bara cirkulera runt i ett enda rum.

Men jag kan inte säga att det varit lätt, hehe. Vi har letat och letat i nästan mer än ett år. Vi har gått från att kolla på tvåor till att kolla på tvåvåningshus till tomter. Men när vi såg denna blev vi såld och köpte den innan visning. Känns så rätt för oss just nu.

Sen dess har jag lagt klädshopping åt sidan och köper nästintill bara inredning men än är det inte helt klart men på god väg. <3

Likes

Comments

​Vi avslutar semestern med en ny blogg; välkomna!! och att boka en resa. Så om en vecka har jag semester igen. Vi ska åka till Alcudia som ligger på Mallorca. Just nu är det 35° där och kan inte längta mer då sommaren här i Sverige inte haft någon riktig värme... Puss. 

Likes

Comments