• -Resa.
  • -Planera veckodagarna.
  • -Gå på konsert.
  • -Bättre sömnvanor.
  • -Plugga.
  • -Träffa nya människor.
  • -Flytta till ny stad.


  Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  Likes

  Comments

  Så var denna helg snart slut, och så skönt det har varit med lite ledighet. Nu sätter arbetsveckan igång redan klockan 7.00 imorgon. Hur tänker ni för att se allt positivt när verkligheten drar igång? Varför ska det vara så fruktansvärt svårt att acceptera att ledigheten också tar slut. Hur som helst så kom vi ut på en promenad idag, hur skönt som helst att bara få vara, släppa på tankarna och för all del få lite frisk luft. Annars har dagen bara varit som söndagar brukar vara.

  Nyårslöften då, har ni några? eller är det bara jag som aldrig har nyårslöften? Jag har iallafall bestämt mig för att ha en bucketlist istället, känns så svårt att avvara ett nyårslöfte som man sedan blir besviken att man inte höll. Så detta år följer jag min bucketlist, har satt upp lite punkter om målmedvetenhet och mer struktur i vardagen som skulle kunna funka för mig. Känns så skönt med tanken på att ha en strukturerad vardag, minska på stressen och planera sina veckodagar istället. Tänkte dela med mig av min bucketlist ikväll.

  Ta vara på era sista timmar av söndagen och ha en fortsatt mysig kväll!

  Likes

  Comments

  Godmorgon, vaknade upp till ett grått och trist väder som förhoppningsvis blir bättre under dagen, lite sol skulle vara underbart en söndag som denna. Vi har inga speciella planer för dagen, det är söndag och den får komma som den kommer. Vi ska försöka komma ut och få lite luft idag, det blir så lätt att man föredrar att stanna inne under ledigheten. Anledningen till det är väl att man verkligen vill lägga varje minut på att vila ut innan arbetsveckan sätter fart igen. Alla är olika och tur är väl det, skulle kunna tro att många av er tar vara på just ledigheten för att hinna med era aktiviteter, hinna umgås med familj, släckt och vänner ? Det är ju något som vi också försöker hinna med på ledigheten men för det mesta så blir det vila för våran del.

  Ha en fortsatt bra söndag!

  Likes

  Comments

  Första blogginlägget på väldigt länge.

  Lördag, fantastiskt, hur skönt som helst att kunna få dra sig lite extra länge på morgonen, få spendera frukosten framför tvn och inte ha några måsten. Imorse vart det en extra lång sovmorgon för oss här hemma, innan det bar av mot birsta för handling. Hur underbart är det inte att storhandla för resten av månaden och slippa besöka en affär på väldigt länge? Hur som helst så fick vi med oss allt som planerat och åkte åter hem för att få i oss någonting. Nu såhär i efterhand så tänker man på hur mycket man åt under jultiderna och får lite extra dåligt samvete, äter för det mesta kolhydratsnålt och försöker att dra in på gluten då magen säger ifrån, så idag fick det bli en enkel men bra måltid.

  Dags för oss att krypa ner framför en film och ta vara på ledigheten och främst lugnet, ha en fortsatt fin lördag!

  Likes

  Comments