Då var de ett nytt år, nya möjligheter och nästan ett nytt liv. 2016 tror jag jag blir ett ännu bättre år än 2015, jag tror att fotbollssäsongen blir bättre nu när jag har nått dit jag ville. Att börja gymnasiet tror jag också blir en sjukt rolig sak bara av att man förhoppningsvis får träffa en massa nya personer och lära känna lite nytt vilket aldrig är fel. Sommarn ser jag också framemot nu när man har tagit kortet och förmodligen har något att köra med så man slipper fixa skjuts överallt hela tiden. Jag hoppas helt enkelt att 2016 bjuder på mer roligheter & skratt än vad 2015 gjorde.


Igår kan man säga var ett riktigt lugnt nyårsfirande, jag å tjejerna hade inte planerat något så jag käka hemma och umgicks med kusinen istället, vilket var ganska skönt. Sen träffa jag Lollo under 12-slaget å då drog vi ut och kolla på lite raketer, vilket var nästan helt dött där vi bor.. Sen stanna Lollo hos mig och de blev en förbannat lång natt så är helt död idag, och tänker nog inte göra något speciellt ikväll. Tyvärr fick jag en väldigt dålig start på 2016 men de är inget jag tänker nämna här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta blev ett sent inlägg men bättre sent än aldrig. Dagen har varit riktigt seg och tråkig, vaknade kring 12 och då brukar jag aldrig orka hitta på någonting före kvällen. Problemet för mig med jullov är att jag alltid sover för länge och inte orkar hitta på nått, och de är ju verkligen nu man har chansen till att kunna göra de vilket jag måste inse. De roligaste med dagen var nog att pappa kom hem med en ny skoter. Till middag käka jag pizza med brorsorna medan pappa for och skulle köpa en sak till min nya TV så att jag skulle kunna sätta upp den. Det visade sig att det var helt slut just där han var så då får jag helt enkelt vänta med de. Nu på kvällen har jag endast kollat på Mean girls, kan verkligen aldrig bli less den fast jag har sett den hur många gånger som helst. Vet att många tipsar om att se olika serier som Teen Wolf, så ska försöka börja kolla på den och se ifall jag gillar den eller inte, och för att kunna fatta någonting när alla snackar om dom. Imorn får jag se vad planerna blir men har då inget planerat än så länge.

Likes

Comments

Det här blir då mitt första inlägg på nouw, har tänk på att skaffa det här nu ett tag och nu har jag äntligen orkat fixa ett konto vilket inte va jobbigt alls.. Här har jag då tänkt dela med mig lite om vad jag gör om dagarna, vilket kommer bli sjukt spännande att se om jag kommer fortsätta med detta mer än 1 gång, men jag ska göra ett försök i alla fall. Så att idag drog jag till stan alldeles själv med bussen, vilket inte gör mig nå eftersom att de kan va skönt att bara gå själv ibland enligt mig. Orkade inte vara där så länge eftersom att jag typ höll på att frysa ihjäl, 15- är ingen lek, så då tog jag kvart över 2 bussen hem och efter de så låg jag i sängen, såg film och fortsatte frysa.. Nu så har jag försökt att städa upp lite i rummet och ska snart renbädda sängen, kärlek till nybäddad säng alltså! Kvällen kommer nog va ganska seg och jag kommer nog bara vara hemma och ta de lungt och säkert se nån film förhoppningsvis.

Likes

Comments