1. En del av vårat Mello-snacks i lördags. Vet inget bättre än ett stooort fat med frukt och bär! 2 & 3. Benjamin lagade grymma american pancakes i söndags. Tror det var Sarabeth's (ett frukostställe i New York) recept. Grymma!

Hej på er!

Som ni har märkt har det inte varit super på uppdateringen de senaste dagarna. Min inspiration har legat på noll och batteriet till kameran (som förstördes på Mauritius) har krånglat. Nu funkar kameran igen, hittade ett extrabatteri, och nu känner jag att min inspiration är påväg tillbaka, så nu ska vi försöka köra på som vanligt!

Jag vill självklart inte endast visa det härliga och glamorösa i mitt liv, för alla vet att livet inte är så, men de senaste dagarna har det inte ens funnits något att blogga om. Jag har legat hemma sjuk, kameran har inte använts och datorn har inte öppnats. Så är det ibland. :-) Hoppas ni förstår!

Tänkte fråga er en sak som ni gärna får hjälpa mig med - vad gillar ni mest med min blogg? Och vad tycker ni när det gäller bilder? Känner att jag måste börja med mer mobilbilder, blir lite roligare och mer personligt så, eller hur? Tell me!

Gillar

Kommentarer

Flygresan var inte den skönaste. Först två timmar till Paris och där skulle vi vänta i sex timmar innan flyget mot Mauritius skulle gå. Från Paris tog det tolv timmar till Mauritius. Tur att jag har lätt för att sova på flyg!

Men vad det var VÄRT flygresan! Vi möttes av paradiset när vi kom fram till hotellet. Helt underbart!

Tredje dagen åkte vi på utflykt. På schemat stod snorkling, se olika öar och vattenfall och äta bbq. Helt underbar dag! Tror vi fick halva vår bränna den dagen, haha. Sjukt vad solen tar när man åker båt.

Det bästa med utflykten var helt klart att vi fick se så mycket djur. Vi såg bl.a. delfiner (!), en stor sköldpadda och massa apor. Maja matade en söt liten en (som ni ser på bilden) och jag är så avis. Var helt inne i mitt fotande så märkte inte ens att jag också blev erbjuden att mata. Så tråkigt, men bättre lycka nästa gång haha...

Det här är bara en liiiten del av resan. Har mycket mer att visa er! Och oj vad jag längtar tillbaka. Brukar känna så efter varje resa, men det var något speciellt med den här resan. Mått extremt bra där borta. Sovit tidigt och gått upp tidigt, tränat, badat och solat hur mycket som helst, mött underbara människor, upplevt så härliga saker och bott på ett fantastiskt hotell. Kommer helt klart åka tillbaka. :-)

SÅ! Nu funkar äntligen min dator igen. Som jag nämnde förut kvaddade den ihop totalt i den fuktiga värmen på Mauritius, men nu verkar den ha återhämtat sig. Segt att bloggen fått stå så tom, men nu är jag tillbaka. Känns väldigt, väldigt bra. Har saknat er!

Nu får vi hoppas att datorn håller igång, för nu är jag igång igen. Haha känns bra det här! Vi hörs om en stund hörni. Puss

Gillar

Kommentarer

Hej fina ni!

Efter en 20 h lång resa är vi äntligen på Mauritius, och det var SÅ värt den jobbiga resan. Paradis är vad det är här! Vi har precis haft vår första "riktiga" dag här (vi landade igår) och just nu sitter jag med Maja på vår altan och lyssnar på fåglarna och läser i min bok. Vår första dag var helt fantastisk. Mauritius levererar verkligen. För er som undrar så bor vi på LUX* Grand Gaube. Helt underbart hotell! Vackert var man än kollar. Och den bästa hotellfrukosten någonsin!

Något som är lite jobbigt är att min dator håller på att kollapsa. Den har fungerat lite halvdant senaste veckorna, men nu med det fuktiga klimatet håller den på att lägga av helt och hållet. Sitter just nu och försöker ladda upp bilder, men det gååår verkligen inte. De har datorer på hotellet, så om min dator ger upp bloggar jag och laddar upp bilder från den. Hur som så får ni ett roligare inlägg om ett tag! Gillar verkligen inte att blogga från mobilen med mobilbilder...

Ser till att lösa problemet idag. :-) Puss!

  • Nära Mauritius

Gillar

Kommentarer