Hallå på er! Då var de måndag igen och jag har haft en helt fantastisk helg!

I fredags var jag och J bara hemma på kvällen och kollade film och hade ordentligt fredagsmys, välbehövligt och väldigt länge sedan faktiskt. Man flänger och har sig så mycket nu för tiden och har nästan ingen tid att ta det lugnt ens!

I lördags gick jag upp tidigt och pluggade på förmiddagen, eftersom jag började ny kurs i tisdags och måste sätta fart på plugget direkt! Senare på eftermiddagen var det dags att göra sig i ordning för halloweenfest med Tokarpsgänget. Kul att träffa alla igen, det var länge sedan man träffade alla nu!

Igår var det söndag och mycket stod på schemat! Plugg på morgonen/fm för att sedan åka och handla och åka vidare till mamma och pappa. Där gjorde jag fika till eftermiddagen och så var det bara att invänta min fina moster som kommit hem från England och min extramormor som skulle komma på visit. Jättemysigt att träffas, äta gott och ta igen förlorad tid! Efter några timmar åkte jag och J hem till min lägenhet och stodstädade inför visningen som kommer va om några dagar. Känns så skönt att det hela är på gång nu, och att det känns på riktigt nu när jag har sagt upp min lägenhet med! Efter städningen handlade vi lite mat och lagade kycklingenchiladas och kollade på film. En bra avslutning på en bra helg helt enkelt!


Nu ska jag sätta fart på dagen och plugga lite innan min föreläsning i skolan i eftermiddag. Efter skolan idag blir det mys hos bästis Emma! Ha en bra dag allihopa!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments